Door Merkel wil ruim 50% van de Duitsers weg uit het eigen land

Geen categorieokt 19 2018, 15:00
Het gaat goed en het kan niet beter, dat is wat we horen als Rutte en Merkel weer eens het woord nemen. Hun woorden zijn mooi, hun daden mensonterend. De chaos waarin Merkel haar land heeft ondergedompeld is compleet en zeker terug te zien in het verlangen van Duitsers om te emigreren. Zo laat Die Welt doorschemeren dat Duitsers he-le-maal klaar zijn met de open grenzen zonder grenzen. Ruim 55% van Duitsers gaf aan te willen emigreren, een groot deel voor altijd. De reden? Politieke instabiliteit. Goh...
[caption id="attachment_211538" align="aligncenter" width="512"]diewelt Het aantal Duitsers dat emigreert volgens statistieken van het Statistisches Bundesamt. Vooral de sterke stijging tussen 2015 en 2016 valt op, maar volgens de Duitse CBS komt dit vanwege een 'methodologische wijziging' en is er 'niets aan de hand'.[/caption]
Het levensgeluk is eigenlijk moeilijk in woorden te vatten, maar daden spreken voor zichzelf. Daarom focussen we ons niet op vragenlijstjes, maar op daadwerkelijk gedrag. Hoe gelukkig zijn de Duitsers eigenlijk onder Merkel? Als we de emigratiecijfers bekijken, niet heel erg gelukkig. Het is schokkend te zien hoe sterk het aantal emigraties sinds 2015 zijn gestegen. In 2016 alleen al vertrokken ruim 281 000 mensen uit Duitsland. Volgens het Duitse CBS (Statistischen Bundesamt) is deze stijging echter verklaarbaar door een 'methodologische wijziging'. Populairste bestemmingen zijn de Verenigde Staten, Zwitserland en Oostenrijk, aldus Die Welt.
Alle gegevens van voor 2016 zouden volgens het Bureau dus ineens 'onbetrouwbaar' zijn. Gelooft u het nog? Een bureau dat tientallen jaren op een verkeerde manier de emigratie vastlegt en precies in het jaar dat Duitsland onder de voet wordt gelopen door een miljoen migranten ineens een nieuwe methode heeft en tot andere cijfers komt om daarmee de stijging in het aantal emigraties te verklaren?
Over het bovenstaande kan veel worden gezegd, maar de kanarie in de kolenmijn is toch wel de uitstroom van rijke Duitsers. Die zien de bui al hangen en vertrekken het land in grote getale. Zo verlieten in 2016 ruim 4 000 (!) miljonairs het land, in tegenstelling tot enkele honderden in de jaren ervoor. Een veeg teken voor Merkel en haar gevolg, die verantwoording gaan afleggen voor de ellende die zij hebben uitgestort over de inwoners. Wellicht niet nu, maar zeker in de nabije toekomst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten