Extreem-rechtse activisten in Duitsland zijn opgepakt voor het beramen van aanslagen

De effecten van Chemnitz zijn nog steeds goed voelbaar in Duitsland. Het vormt de kern van de asieldiscussie en het beleid omtrent immigratie en integratie. Er is toen beweerd dat men een klopjacht is begonnen jegens buitenlanders, maar dat werd weer tegengesproken. Na een korte ‘welles-nietes discussie’, zijn we aanbeland bij het feit dat er extreem-rechtse activisten zijn opgepakt wegens het beramen van aanslagen richting buitenlanders. De zogeheten ‘klopjacht’ waar men het over had.

De politie viel vanochtend op verscheidene plekken in de deelstaten Saksen en Beieren huizen en andere gebouwen binnen. Het is niet duidelijk of daarbij spullen in beslag zijn genomen. De groep zou wel bezig zijn geweest met het bestellen van halfautomatische wapens.

Volgens de Duitse justitie zijn de zeven verdachten kopstukken in de neonazi-scene in de regio Chemnitz. Ze zouden twee weken geleden samen met andere rechtsextremisten buitenlanders in Chemnitz hebben aangevallen. Daarbij raakte iemand gewond.

Laat voorop staan dat geweld nooit, maar dan ook nooit goedgekeurd kan worden in dit soort contexten. Of het nu van links komt of van rechts maakt mij geen zier uit. Je gebruikt geen geweld, punt. Ik vertrouw de officiële instanties in Duitsland dat deze mensen uit de juiste motivaties zijn opgepakt. De verwarring rondom de ‘klopjacht’ in Chemnitz zou dan ook nu kunnen stoppen.

Natuurlijk moet het onderzoek zich nog eerst verder ontwikkelen, maar deze arrestaties laten wel zien dat we in een tijd leven van extremen. Op de ene plek worden extremistische moslims opgepakt, op de andere plek extremistische activisten aan de rechterflank en ergens anders weer extremisten van de linkerflank. Het pijnlijke is dat dit alleen nog maar erger en erger wordt. Dit is een voorbode en geen positie.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

114 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Ik geloof noch de Duitse PC-politie(-top), noch het corrupt Duits Justitie-Apparatus, noch de Duitse Fake News Kartel-MSM, noch de Duitse politici muv. AFD’rs nog.
  Zero vertrouwen.

 2. Elu Thingol

  De kogel kwam wederom uit de koker van e*treemrechts.

  1. Stanly2000

   Guus welke kogel?

   1. Elu Thingol

    Bij wijze van spreken.

    1. Viertel

     Je bent een lul, Elu.

     1. Capo

      Elu! Je kunt voor dat uitroepteken ook de letter L invullen.

      Overigens, Tengo = Elu = Becker = Aytas

  2. Arie B

   De kogel is nog nooit van rechts gekomen.. noem een voorbeeld?

    1. cornholio

     Goh Elu. Je hebt al eerder bewezen dat je het nieuws niet gelezen had, maar wel een stelling aannam………nederlandse miljoenen naar Syrische jihadisten…..weet je nog?
     nederlandse is opzettelijk zonder hoofdletter.

  3. sonar

   Eluutje heeft hij jou gemist dan.

 3. Two Ravens Black Kettle

  De foto hierboven lijkt me uit Amerika te stammen niet Duitsland.

  In Chemnitz wordt een Duits-Cubaanse Duitser doodgestoken en het Kartel houdt een concert om zijn dood te vieren.
  Sickening !

  1. EU kok

   Duidelijk, TRBK komt nog niet verder dan plaatjes kijken.
   De tekst onder de foto was teveel gevraagd.

   1. Elu Thingol

    De foto is er ter illustratie, maar dat begrijpt niet iedereen.

    1. swetsnek

     Dan doe je geen foto zo simpel is dat de foto hier is Amerika wij zijn Amerika niet capice ????

     1. Elu Thingol

      Nee, maar er staat weer een e*treemrechtse groepering op afgedrukt, snappie?

 4. Ni28

  Het zal ons nog heet onder de voeten worden dat is duidelijk. Ik blijf mij afvragen waarom de rechtse extremisten altijd herkenbaar optreden en de linkse extremisten niet. Volgens het boekje zijn de linkse toch goed en de rechtse slecht? Ik vind wel dat er niet met twee maten gerekend moet worden, pak ze allemaal hard aan. Herkenbaar of onherkenbaar.

 5. Adriaan

  Het is in mijn optie logisch dat het huidige geweld uit de extreem rechtse hoek komt. Daar heeft de extreem linkse hoek voor gezorgd. Ik geef de schuld aan het ongebreideld binnen halen van migranten. Dat is te danken aan de linkse jongens. De kruik ligt nu al zolang te het water, dat hij gaat barsten. Het is een kwestie van actie en reactie. Geweld uit welke hoek dan ook is verwerpelijk. Maar soms ook wel begrijpelijk.

  1. Ritter

   Adriaan

   Het geweld komt vooral uit islamitische hoek en linkse hoek.

   Maar de media vergoelijken vaak het geweld uit linkse hoek omdat veel journalisten daarmee sympathiseren.

   Neem antifa als voorbeeld. Die plegen geregeld geweld. En toch krijgen ze weinig kritiek vanuit de media.

  2. Rosasolis

   Het wordt steeds erger met Alt-rechts extremisten in Duitsland. De radio 4 nieuwsdienst vertelde eerder vandaag, dat er een nieuwe Alt-rechts groep in Duitsland is opgericht. Die verder willen gaan dan alleen demonstraties organiseren. Zij zijn van plan om mensen aan te vallen. Vooral migranten, en alle Duitsers die tegen hun denk-wijze zijn. Er zijn al een aantal arrestaties geweest, overal in Duitsland.
   Ik weet niet hoe dit nieuwe radicale groep heet, want dit nieuwsbericht was van uren geleden. En ik moest snel naar een afspraak gaan. Dit enge foto is afkomstig uit Een van de zuidelijke staten van Amerika. Die fanatieke alt-rechts groepen uit Amerika steunen een aantal groepen in Duitsland, en ook in andere EU landen.

   1. Mart

    Tja…ik ben gewoon rechts,nooit be invloed door linkse ideeën en gewerkt vanaf mijn 15e.Wèl wat bijgespijkerd in mijn 9 jarige marine teid en door gevaren tot mijn 60 ste,meestal als 1st en chief engineer…practish opgeleid zogezegd.Dat die ultra’s het voortouw opnemen in Europa is begrijpelijk ,want met slap ouwenelen hou je de binnenkomende overweldenaars niet tegen.Maar jullie zullen eerst je links denkende regeringen af moeten zetten….wat ik niet zie gebeuren,dus buig maar diep .

   2. Janna47

    Nou dat is dan een leuke tegenhanger van de IS aanhangers, die voortdurend moorden en doodslaan….

 6. Eugenie de la Fleur

  Misschien gaat het hier wel om DDS reaguurders

  1. Elu Thingol

   Dat zou goed kunnen. De verdediging van e*treemrechts is al in volle hevigheid losgebarsten. Laten we niet vergeten dat populistisch radicaal-rechts van nature naar het e*tremistische neigt.

   1. Blue monday

    Ik denk dat het 2 loten aan dezelfde boom zijn….de verdediging van gore nazi’s bij de reaguurdertjes wijst die richting op.

    Er is dus een innige band, die men ontkent door zo af en toe een ander voor antisemiet uit te schelden.

    1. Elu Thingol

     Inderdaad.

   2. Holland

    Elu, sokpop van Tengo, had vroeger soms nog wel eens wat zinnigs te melden. Nu is hij geradicaliseerd in het demoniseren en vervallen in het uiten van totaal ongefundeerde beschuldigingen en laster. Zijn Antifa-maatje en linkse fascist Blue Mongol staat hem dapper terzijde.

    1. Capo

     “Zijn Antifa-maatje en linkse fascist Blue Mongol staat hem dapper terzijde.”

     En vice versa natuurlijk!

  2. Capo

   Svetlana liet een natte scheet en daar was Eugenie de la Fleur (CJD) de multinicker!

  3. Crassus

   Dit alles gelezen hebbende, kan ik mij niet aan die indruk onttrekken. Een beschaafde vrouw is beschaafder dan de beschaafdste man, omdat zij behalve beschaafd ook nog vrouw is. Zo denk ik er over.

   1. Holland

    Daar tegenover staat, Willem Crassus overgefeminiseerde lulhannes, dat een slettebak sletteriger is dan de meest oversekste man, omdat zij behalve sletterig ook nog een slut is. Zo denk ik er over malle jongen.

   2. swetsnek

    mooi gesproken hoor hahahahahahaha.

 7. sjun

  Extreem rechts? Dat moeten Erdogan’s Grijze Wolven geweest zijn.

  1. sjun

   Maar die lopen vast niet met Amerikaanse Confederatievlaggen. Dat geeft toch te denken over de betrouwbaarheid van de berichtgeving.

   1. Aytas

    Meer bij de schrijver van het artikel, heeft die het in de bovenkamer wel goed.

    1. Capo

     Willem Becker Aytas dubbelnicker

 8. Holland

  Het beramen en uitvoeren van aanslagen keur ik ten stelligste af. Zonder de import echter van miljoenen moslims in Europa zou de genoemde tweedeling nooit tot stand zijn gekomen. De eindverantwoordelijkheid ligt dan ook bij de eindeloze reeksen autoriteiten en politici die deze stromen gefaciliteerd hebben. En de bevolking stond en staat machteloos.

  Stel je even een Europa voor in de jaren ’80 vorige eeuw en van daaruit een rechtstreekse doorgroei naar 2018 zonder open grenzen en import van economische emigranten – we zouden nu in een paradijselijke samenleving (zonder tweedeling) leven. Politici en politieke partijen hebben dat verpest en op hun geweten.

  1. EU kok

   Quote:Zonder de import echter van miljoenen moslims in Europa zou de genoemde tweedeling nooit tot stand zijn gekomen.
   .
   Precies.
   Voordat we hier moslims hadden maar gastarbeiders uit Spanje en Italie en gelukszoekers uit Suriname en de Nederlandse Antillen was er helemaal geen weerstand tegen buitenlanders, riep niemand vol=vol enz.
   Oh, wacht even Janmaat, dat was in 1982

   1. Stanly2000

    Koningin Juliana zei het al in haar troonrede van 1950: “Nederland is vol, vol, vol.”

   2. swetsnek

    Even ter ter zake EU SOCK Suriname en de de naam zegt het al de Nederlandse Antillen ????? waren NEDERLAND … DRUILOOOR DIE MOGEN GEWOON HIER NAAR TOE .
    Spanje Italie daar integen niet je kletst maar zo wat in de ronde

   3. sjun

    Achteraf kun je zeggen dat die man er op tijd bij was om voor gewone Nederlanders op te komen en dat hij schandalig behandeld is. Kun je eens uitleggen wat er strafbaar is aan de kreet vol=vol? Je lijkt er nogal van onder de indruk te zijn geraakt.

  2. Becker

   Meent u ook dat de opkomst van het nazisme is veroorzaakt door de instroom van miljoenen Joden in Europa?

   1. Pecunia

    De opkomst van het nazisme is m.i veroorzaakt uit jaloezie omdat joden bijzonder succesvol zijn en harde werkers.

    1. Pecunia

     Als je satelliet foto’s bekijkt van Israël en omstreken wordt dat ook geïllustreerd.

     1. Pecunia

   2. Capo

    Willem Becker

   3. Adriaan

    @Becker, je maakt de fout door Joden te vergelijken met moslims. Joden zijn vredelievende mensen. Dat kun je van een groot deel van moslims niet zeggen. En het is dat deel die het verpest in heel Europa.

  3. Elu Thingol

   Dit slaat nergens op. Racisme is racisme en uitsluitend te wijten aan de racist. Het racisme wordt bij e*treemrechts uitgesmeerd over moslims, Joden en andere buitenlanders. Ga dit niey uit de wind zitten houden. Het is het niet waard.

   1. Pecunia

    Joden en moslims zijn geen ander ras, dus is er van racisme geen sprake , wel discriminatie.

    1. Elu Thingol

     Discriminatie en antisemitisme.

     1. Pecunia

      Precies en dat antisemitisme komt voort uit jaloezie.

     2. Elu Thingol

      Ik denk niet dat e*treemrechts antisemitisme een bepaalde oorzaak heeft en ik geloof ook niet dat de schuld van e*treemrechtse moslim- en vreemdelingenhaat bij moslims, vreemdelingen of politici liggen. Het is gewoon de pure haat bij e*treemrechts. Dat is hun probleem en dat moeten zij oplossen.

     3. Pecunia

      Je bedoeld het haten om het haten, nou lijkt mij niet er is altijd een oorzaak, in het geval van moslims ligt dat nogal voor de hand.

     4. Elu Thingol

      Dat bedoel ik, haten om te haten.

   2. Ritter

    Elu Thingol

    Kritiek op de islam heeft niets met “racisme” te maken……………want islam is een religie/ideologie en geen “ras”.

    Ook zijn het juist moslims die het antisemitisme weer hebben ingevoerd in Europa. Door de ongebreidelde instroom van moslims is het antisemitisme weer terug van weggeweest.

 9. Ritter

  Vreemde foto boven het artikel.

  Ik denk dat de schrijver van het artikel dingen door elkaar haalt.

  De confederatie vlag heeft niets met “extreem rechts” te maken. Veel mensen uit het Zuiden van de VS hebben tegen de Nazi’s gevochten voor onze vrijheid.

  Ook is de KKK geen “extreem rechtse” beweging maar een beweging die te maken heeft met de Amerikaanse burgeroorlog en anti-federale overheid is.

  1. Blue monday

   Die Ritter wordt met de dag gekker…

   De KKK geen extreem rechts?
   zijn ze iets van de oude burgeroorlog en anti-overheid?

   Zeker de lynch, moordpartijen en de racistische agenda vergeten….och het zijn maar details toch?

   1. Ritter

    Blue monday

    Nee, de KKK heeft niets met “extreem rechts” te maken. Toen de KKK werd opgericht was er zelfs niet zoiets als “extreem rechts”.

    En wat hebben moordpartijen met “extreem rechts” te maken?

    De communist Stalin heeft meer dan 20 miljoen Russen omgebracht en gemarteld in kampen. Zijn eigen bevolking.

    De chinees communist Mao heeft nog meer burgers vermoord tijdens de culturele revolutie.

    Kortom, het is niet alleen “extreem rechts” die geweld gebruikt.

    1. Crassus

     Zij, de KKK waren tegen burgerrechten, tegen de gekleurde bevolking en rechts. Een onderdeel van de burgergemeenschap. Geen regime, en voerden geen regeringsbeleid uit. Alles was gebaseerd op haat en verachting, Ritter !

     1. Ritter

      Crassus

      Ik hoef de KKK niet te verdedigen; waar het mij om gaat is dat de dingen in het historische perspectief worden gezien.

      Nogmaals de KKK heeft niets met “extreem rechts” te maken zoals dit begrip word gehanteerd.

      De KKK is het gevolg van de burgeroorlog in de VS en opricht in de toenmalige context van de politieke situatie in de VS.

      Er speelden toen politiek veel dingen mee.

      Overigens is de oprichting van de KKK verbonden met de Democratische partij en waren in eerste instantie Republikeinen de grote tegenstanders van de KKK. Maar dit even terzijde.

     2. Ritter

      Crassus

      In islamitische landen hebben andere religies minder rechten dan moslims en worden gediscrimineerd.

      Dan is dus de islam ook “extreem rechts”.

   2. sjun

    De KKK is racistisch. Om een of andere reden tracht iemand dat dan weer tot rechts te labelen en omdat dit wat erg ongeloofwaardig wordt wordt het containerbegrip extreem rechts gebruikt. Maar er bestaan natuurlijk zowel linkse als rechtse racisten en uitbuiters. En die kunnen ook nog verschillende huidskleuren hebben. Voor de simpele zielen van AntiFa, Internationale Socialisten en Bij1 wordt dat te moeilijk dus worden kritische noten met verbaal of fysiek geweld gesmoord voordat de eigen groep er over tot zelf nadenken zou komen.

  2. Crassus

   Laat ik nu altijd gedacht hebben dat zij het vnl voorzien hadden op de gekleurde bevolking. Lynchpartijen waren toch maar een “spelletje” Dat zij in groepjes opereerden bij nacht ?
   Liefst met velen op één individu, dat maakte het zoveel spannender. Missisippi Burning met Gene Hackman.

   1. Capo

    Oja, die ook nog… Willem Crassus Aytas

    1. Crassus

     Heel erg inhoudelijk, Paco

     1. Capo

      Zeker, ik zal je nooit sparen Willem, dat had je kunnen weten!

 10. Ritter

  Berlijn: 75% van de verdachten in voorarrest heeft geen Duits paspoort

  erlijn kan het ene na het andere negatieve record melden. 51% van de veroordeelde criminelen en 75% van de verdachten in voorarrest, die in gevangenissen in Berlijn zitten, bezitten niet het Duitse staatsburgerschap.

  In Berlijn zitten op dit moment ongeveer 3930 mensen in zeven gevangenissen. Het aandeel buitenlandse gevangenen, die afkomstig zijn uit ongeveer 90 landen, is hier enorm. Zo is in de gevangenis Moabit (foto) 73% van de gevangenen buitenlander. In de gevangenis Heidering heeft ongeveer 57% van de gevangenen geen Duits paspoort. Dat staat in een nieuwsbrief van het gevangeniswezen Berlijn, waaruit de “Berliner Morgenpost” citeert. De meeste buitenlandse gevangenen zijn van Turkse herkomst.

  De verantwoordelijke Senator van Justitie, de Groene Dirk Behrendt, schijnt hopeloos overbelast te zijn met de – uit links-politieke onverantwoordelijkheid gecreëerde – problemen. Inmiddels moesten er al aangeklaagden – ook het bittere soort uit het migrantenmilieu – uit de gevangenis ontslagen worden, omdat de Berlijnse Justitie overbelast is en processen te laat beginnen. Nog altijd stapelen de asielprocedures zich op onder het rood-rood-groene plafond. Onder Behrendt´s verantwoordelijkheid duurt het maanden voordat videobeelden van misdadigers, waarop zij heel duidelijk herkenbaar zijn, gepubliceerd worden. Reden: het openbaar ministerie kan de verwerking niet bijbenen. In het begin van het jaar konden tien gevangenen binnen slechts vijf dagen ontsnappen uit Berlijnse gevangenissen.

  Deze eclatante wantoestand is echter voor de Groene geen reden om politiek tegen te sturen. Integendeel. Midden april kondigde hij aan om gevangenen vaker voor het uitzitten van hun volledige straf te ontslaan. “Vroegtijdige vrijlatingen na het uitzitten van twee derde deel van de opgelegde straf zouden er niet alleen aan bijdragen dat mensen eerder een strafvrij leven in vrijheid kunnen leiden, maar ook onze gevangenissen ontlasten”, aldus de Groene ideoloog destijds tegenover de “Berliner Morgenpost”. Behrendt´s streven is gebaseerd op de omstandigheid dat 97% van alle plaatsen in de gevangenissen van het diverse Berlijn op dit moment is bezet. De gevangenis Moabit is zelfs overvol – zoals genoemd met 73% buitenlanders.

  Maar de Groene Senator van Justitie wijst de bouw van nieuwe gevangenissen af en zet in plaats daarvan in op dalende aantallen gevangenen door de – overwegend buitenlandse – criminelen vroegtijdig weer op de samenleving los te laten.

 11. Ritter

  Dit gebeurt er wanneer een Iraanse met een Israëlische vlag door Keulen loopt

  Door Mehrak Shirkhanloo: Ik heb gisteren als Iraanse met een Israëlische vlag door Keulen gelopen. Ik ben helemaal aan het einde van mijn krachten. We werden van alle kanten vijandig bejegend door Arabisch-islamitisch-Turkse mannen.

  Ik werd als “landloze” beledigd. Ik kreeg niet alleen maar honderd keer een middelvinger, maar er werden ook moorddreigingen uitgesproken. Op de terugweg werden we gevolgd door drie mannen, die pas vertrokken toen de politie kwam. Als de politie er niet geweest zou zijn, zouden de aanhangers van Erdoğan ons besprongen hebben. Ik ben absoluut geschrokken van het antisemitisme in dit land. Vooral wanneer je dat aan den lijve ondervindt. Ik kan Israëli´s begrijpen, die op grond van deze enorme pesterijen het land verlaten.

  https://politikstube.com/das-passiert-wenn-eine-iranerin-mit-einer-israel-flagge-durch-koeln-laeuft/

  1. Blue monday

   Het gaat hier over nazi’s en ander tuig….
   uit je reactie kan ik opmaken dat je sympathie voor ze hebt en anders voel je je er zo ongemakkelijk bij dat je maar snel de andere kant op wijst.

   griezel!

   1. Ritter

    Blue monday

    Ik heb geen enkele sympathie met nazi’s……………….veel moslims wel.

    De islam heeft het antisemitisme weer terug gebracht in Duitsland.

    En dat blijkt wel uit het artikel dat ik heb gepost.

    De islam heeft in de tweede wereldoorlog samengewerkt met de Nazi’s.
    ————
    Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
    https://www.geenstijl.nl/3360511/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat/

    1. Blue monday

     zucht…ik heb hier zelf krantenberichten uit de 2e wereldoorlog geplaatst met de groot-moefti die Bosnische SS-troepen inspecteert.

     Een moslim die met het oog op jeruzalem een natuurlijke bondgenoot in de nazi’s zag.

     Aan de andere kan hebben ook duizenden moslims met de Fransen en Engelsen megevochten, dus je kan ze niet over één kam scheren.

     Verder is het antisemitisme nooit weggeweest, niet bij de Islam, maar ook niet in Europa. De skinheads uit de UK, de neo-nazi’s in Duitsland zijn nooit weggeweest en zien nu hun kans schoon om met de groeiende populariteit van de populistische partijen uit de schaduw te komen.

     Zoals eerder gezegd en nu ook aan u, ik heb geen enkel probleem met een mening of standpunt, maar hier is er geen een die dat smerige rechtse tuig eens stevig veroordeeld. Liever mekkeren over de Islam en Antifa….

     Blijkbaar voelt u zich er toch heel ongemakkelijk bij…de verschillen tussen uw politieke ideeën en het fascisme flinterdun. Dus leg mij uit wat het verschil is.

 12. Blue monday

  Voor de verandering worden nazi’s en ander extreem rechts tuig weer eens verdedigd.

  Deze heren hier vinden het dat je de Islam of een teveel aan asielzoekers alleen met extreem rechts geweld zou kunnen bestrijden…

  Hoe ziek kun je zijn.

  1. Ritter

   Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

   https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/blog/2014/07/wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/
   —————————–

  2. Holland

   Blue Mongol, je bent een zieke leugenaar en lasteraar. Ik heb nog geen reactie hierboven gelezen die extreemrechts geweld verdedigt. Wel wordt getracht een verklaring te vinden. Dat is iets anders, smerige extreemlinkse antifa-rat.

 13. Ni28

  De bijdragen van de trollenfamilie zijn uitgesproken zwak en missen elke inhoud. Trollen is eenmaal trollen en zij bevestigen dat ruim.

  1. Blue monday

   jouw bijdrage maakt indruk….

   duh

  2. Capo

   Maar Ni28, Tengo is afgeserveerd, dat is alvast 1-0

   Tengo = Elu = Becker = Aytas

 14. Ni28

  Ik weet nog steeds niet waarom linkse extremisten altijd gemaskerd zijn en de rechtse niet. Op de foto’s zie het tenminste altijd zo.

  1. Blue monday

   NI28 denkt dat die puntzakken van de KKK geen masker zijn?

   En verder weer de voorspelbare reflex dat kritiek op smerige neo-nazi’s wel erg
   snel wordt weggekopt.
   Liever direct over links of de Islam mekkeren.

   De sympathie voor extreem rechts druipt er aan alle kanten af.

  2. Ad Infinitum

   Zij die AZC’s belaagden anders niet. Daar waren het toch vnl de bivakmutsen, gecamoufleerde, raddraaiers die volkomen onschuldige vluchtelingen de stuipen op het lijf joegen. Menige inspraak avond werd het toneel van scheldkanonnades en bedreigingen. Er was geen sprake van een beschaafd protest.

 15. fusilier

  R.A.F verantwoordelijk voor 34 moorden in koelen bloede.

  1. Becker

   U moest hiervoor 40 jaar teruggaan in de tijd. Meer recent werden vanuit extreem rechts toch een veel groter aantal moorden gepleegd? En dan doel ik bepaald niet alleen op Anders Breivik. Ook in Duitsland zijn er vele moorden bekend vanuit extreem-rechtse hoek.

   Hoe het zij, extremisme leidt gemakkelijk tot moord en doodslag. In plaats van de aandacht op de politieke kleur te vestigen bepleit ik élke vorm van extremisme te bestrijden.

   Op dit punt is er in veel Europese landen, maar zeker ook in de V.S., sprake van verharding van tegenstellingen die extremisme en geweld in de hand werken. Ik vind dat een verontrustende ontwikkeling.

   1. Capo

    Willem Becker Anders Breivik, je plaat blijft hangen. Multinicker zuigtrol.

    1. Becker

     Ik begrijp niet waarover u spreekt.

     Als u geen inhoudelijke reactie kunt formuleren heeft deze conversatie natuurlijk weinig zin.

     1. Capo

      @Willem Becker: Sinds 2004 (tot 2017) zijn er in de naam van Allah zeker 50 aanslagen gepleegd, en zijn er meerdere aanslagen verijdeld. Nogmaals in de naam van Allah, niet in de naam van Hasjeem, uit naam van Jezus, of uit naam van Boeddha, maar echt in naam van Allah alleen, en dat is volgens mij toch echt de naam van de god in de islam. En jij, jouw plaat blijft hangen op Breivik, je bent een zuigtrol!

     2. Becker

      Beste Capo,

      Ik meende dat in deze discussie het vergelijk tussen geweld door extreem-links en extreem rechts aan de orde was.

      U agressieve toon bevalt me overigens niet en ik acht het weinig zinvol de gedachtewisseling voort te zetten.

     3. Capo

      @Willem Becker: “(…) en ik acht het weinig zinvol de gedachtewisseling voort te zetten.”

      Goed idee Willem, iedereen kent jouw manier van toneelspelen, je wordt hier immers al jaren geband.

     4. Holland

      Willem Tengo Becker, je bent een grote lul en psychopaat en het zou te wensen zijn dat je echt eens op sodemieterde, gluiperd.

   2. Ad Infinitum

    Typerend is dat er een verwijt wordt gemaakt naar de zich sociaal goed gedragende en geintregreerde Moslim dat zij hun misdragende Moslim niet aanspreken op zijn gedrag.
    Terwijl aan de andere kant er lieden zijn die extreem rechts gedrag van maatschappelijke mislukkelingen goedkeuren, toejuichen.

    1. Capo

     @Willem Infinitum: Typerend ook dat wanneer jij een ban krijgt er ineens een aantal “nieuwe” nicks bijkomen.

     1. Ad Infinitum

      Verklaar u nader. De teerling is geworpen

     2. Capo

      De goede verstaander, er zijn er hier nogal wat, heeft slechts een half woord nodig, waarvan akte…

     3. Capo

      Ik heb wel een filmpje waar je goed in beeld bent, je staat ’n de auto.

      http://www.geennieuws.com/wp-content/uploads/2018/09/ik-probeer-geen-vooroordeel-te-vellen-.mp4?_=1

 16. DolleDries

  De mohammedanen zijn als koekoeksjongen, ze nestelen zich warmpjes bij hun gast om ze vervolgens te verpulveren en de boel over te nemen.

   1. Capo

    Citaat:

    “Het blijft uitermate vreemd dat de media en de politiek (op Geert Wilder na, zelfs Thierry Baudet gebruikt wollig taalgebruik wanneer het op de islam aankomt) hun verstand weigeren toe te staan om luidkeels te verkondigen: WE ZIJN IN CONFLICT MET DE ISLAM. Want dat zijn we.

    Sinds 2004 (tot 2017) zijn er in de naam van Allah zeker 50 aanslagen gepleegd, en zijn er meerdere aanslagen verijdeld. Nogmaals in de naam van Allah, niet in de naam van Hasjeem, uit naam van Jezus, of uit naam van Boeddha, maar echt in naam van Allah alleen, en dat is volgens mij toch echt de naam van de god in de islam.

    Toch wordt er niet over gerept en wordt de term “islam” angstvallig vermeden, zowel door de verschillende media als door de politiek. Allahoe Akbar roepende moordenaars mogen op de een of andere manier niet met de islam geassocieerd worden van de media en dames en heren politici.”

 17. DolleDries

  De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’

  Merkel en oud president Obama hebben in elkaar een trouwe bondgenoot in het promoten van het globalisme en het opstaan tegen Trump en tegen populistische vrijheidspartijen. Tevens zijn ze beiden grote voorstanders van massa immigratie en islamisering, wat in de media misleidend ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ wordt genoemd om de autochtone bevolking de valse indruk te geven dat er in de toekomst voor hen niets zal veranderen.
  Trump staat lijnrecht tegenover dit ‘één-wereld’ socialisme. Tegen de Algemene Vergadering van de VN zei hij juist dat zijn regering ‘de ideologie van het globalisme verwerpt, en de doctrine van het patriottisme omarmt.’
  Halverwege juni twitterde Trump over Merkel dat ‘het volk van Duitsland zich tegen haar leiderschap keert nu migratie de toch al onbeduidende Berlijnse coalitie doet wankelen. De misdaad in Duitsland stijgt fors. In heel Europa werd de grote fout gemaakt om miljoenen mensen binnen te laten, die op een zo heftige en gewelddadige manier hun cultuur hebben veranderd.’ (1)
  Vrijheid verdwijnt waar islam de ruimte krijgt
  Historisch gezien is er niet één volledige ‘multiculti’ samenleving aan te wijzen die ook op de langere termijn de vrijheid en welvaart van alle mensen kon garanderen. Altijd en overal staat er één dominante ideologie op die de anderen gaat onderwerpen. In bijna alle landen waar de islam werd binnengelaten en werd toegestaan onbeperkt te groeien heeft deze discriminerende, militante, haatzaaiende en onderdrukkende religieuze ideologie de overhand gekregen, met het verdwijnen van de vrijheid als gevolg.
  VN wapen in handen van pact links/islam
  De VN is met uitzondering van de Veiligheidsraad al tientallen jarenlang een wapen in de handen van het wereldwijde pact tussen links en islam, wat een van de belangrijkste redenen is dat de vele misdaden tegen de menselijkheid in de islamitische wereld zelden of nooit worden veroordeeld, en de pijlen vrijwel uitsluitend op de kleine Joodse staat Israël worden gericht. Dit openlijke antisemitische globalisme wordt ook nog eens door de meeste Europese landen ondersteund.
  Europa verandert snel in Derde Wereld achtig Eurafrika / Eurabië
  De VN is als pijler van het globalisme een groot pleitbezorger van de massa immigratie van honderden miljoenen moslims naar Europa, omdat dit ons continent volledig zal islamiseren en al binnen enkele tientallen jaren onherkenbaar in een Derde Wereld achtig ‘Eurafrika’ of ‘Eurabië’ zal veranderen.
  Trump wees in de VN nog op de gevolgen van het omarmen van het socialisme in bijvoorbeeld Venezuela, wat dankzij olie ooit een van de rijkste landen van Zuid Amerika was, maar al jaren in de greep is van wijd verspreide armoede, honger, chaos en criminaliteit, wat al 2,3 miljoen Venezolanen op de vlucht deed slaan. Trump riep de wereld op om een coalitie te vormen om de bevolking van Venezuela uit dit socialistische moeras te trekken. (2)

  1. DolleDries

   Bron x nieuws

  2. Becker

   ” she added that she believed multilateralism was the solution to many of the world’s problems.”

   Dit wordt hier vertaald als: ” Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is.”

   Dit is dus een misleidende vertaalfout. Ik meld dat even voor de notulen.

   .

   1. Capo

    “Ik meld dat even voor de notulen.”

    Jij hoeft hier niets te melden, je bent een notoire leugenaar en een ongenode gast die al jarenlang structureel wordt geband omdat je op DDS niet welkom bent.

 18. DolleDries

  In Keulen gingen duizenden Turken de straat op om hun steun te betuigen aan Erdogan door fascistische groeten te brengen en “Allahu Akbar” en “Wij zijn uw leger, u bent onze leider” te scanderen.

 19. loodklopper

  Nazi,s zijn links. Nazi is de afkorting van nationaal socialistische Duitse arbeiders partij. Nazi zijn is dus exstreem links. Communisten zijn links en sociaal democraten zijn ook links. Kortom één pot nat.

  1. Mar

   Zijn neonazi’s dan ook links?

   1. sjun

    Anders zouden het geen neo nationaal *socialisten* zijn.

 20. Duke

  De Duitse politie voert uit wat Merkel wil waaronder het doofpotten van misdaden van migranten. Ik heb ernstige twijfels of dit de waarheid is of dat er misschien van een mug een olifant is gemaakt. Bijvoorbeeld een ‘satirisch’ twitterbericht dat dankbaar door de Duitse autoriteiten is misbruikt om tegenstanders van de Wir Schaffen Das-waanzin te intimideren, neer te zetten als extreemrechts en het zwijgen op te leggen.

  1. Steve Van der Vekens

   Niets nieuws overigens.
   Zoals het valselijk plaatsen van foto’s van mensen die de ‘Hitlergroet’ brengen bij demonstraties tegen de slachtoffers van terreur om de publieke opinie te beinvloeden.
   =Dictatuur.

 21. Capo

  Ondertussen in Duitsland, de (bijna) totale onderwerping aan Turkije en haar Commandant.

  https://i.imgur.com/zu3hgw2.jpg

  1. Capo

   Natuurlijk herhaalt men daarbij dat de islam (moslims) een onderdeel is van Duitsland…

   https://i.imgur.com/Z94S1NB.jpg

 22. Steve Van der Vekens

  De terreuraanvallen zelf hebben deze ‘extremisten’ gecreeerd.
  Auto-accomodatie.

  1. Steve Van der Vekens

   Accommodatie.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.