Gerechtigheid bestaat! Pakistaanse zogenaamde Mohammed-beledigvrouw Asia Bibi VRIJGESPROKEN!

Het is moeilijk te geloven, maar zelfs in het steeds islamisister wordende Pakistan bestaat er nog een onsje gerechtigheid. Acht jaar hielden verschillende kwaadaardige moslimhaatrechters de christelijke Asia Bibi achter tralies omdat ze zogenaamd de profeet Mohammed zou hebben beledigd. Daarop staat de doodstraf. Maar na bijna een decennium van onrechtvaardigheid werd Asia Bibi gisteren vrijgesproken door het Hooggerechtshof van de voormalige Britse kolonie.

Radicale moslims presenteren zichzelf altijd als “sterk”, maar in feite zijn het natuurlijk gewoon kwetsbare sneeuwvlokjes: één belediging over hun zogenaamde profeet – waarvan historici niet eens zeker weten of hij echt bestaan heeft – en ze zijn helemaal gekrenkt en over hun theewater. Woorden zijn kennelijk micro-agressions voor de haatbaarden van suiker, en dus moeten mensen die man beledigen die zich vergreep aan een 9-jarig meisje maar lekker dood. In Pakistan is dat zelfs de wet: op godslastering staat de doodstraf.

Dat heeft de christelijke Asia Bibi geweten ook: zij zou tijdens een ruzie met islamitische vrouwen te horen hebben gekregen dat ze zich moest bekeren tot het mohammedanisme, waarop de vrouw beledigingen aan het adres van de oppermoslims geuit zou hebben. Verschillende rechtbanken hadden meer op met de sharia dan de rechtvaardigheid en veroordeelden Bibi tot de dood. De zaak haalde het tot het Hooggerechtshof.

En dat orgaan stopte vandaag eindelijk de mensonterende gang van zaken:

“The judges said the prosecution had “categorically failed to prove its case beyond reasonable doubt”.

The case was based on flimsy evidence, they said, and proper procedures had not been followed. The alleged confession was delivered in front of a crowd “threatening to kill her”.

The ruling heavily referenced the Koran and Islamic history. It ended with a quote from the Hadith, the collected sayings of the Prophet Muhammad, which calls for non-Muslims to be treated kindly. “

Orthodoxe rechtstaathatende moslims zijn nu laaiend en protesteren in de straten van Lahore en elders. Maar het zal Asia Bibi vermoedelijk worst zijn: zij is eindelijk weer een vrij mens. Al zou ik als ik haar was wel zo snel mogelijk vluchten naar een plek waar je wat minder van die ultrabooslims hebt die haar potentieel willen vermoorden. Pakistan is, zoals de acht jaar durende gevangenisstraf wel uitwees, geen land waar het nog goed toeven is als niet-islamist.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Siemien

  En nu diegene oppakken die het in z’n hoofd haalde om deze vrouw te berechten

  1. Troelstra

   Al die Booslims in de straten, moeten die niet eens gaan werken of zo?

 2. fockingworst

  Als de islam regeert in een land, weet je dat het erg mis gaat.
  Als ze alle ongelovige hebben verdreven of vermoord, gaan ze elkaar te lijf.
  Wat inteelt en een sprookjesboek allemaat met je doet.

  1. Ernst Quispel

   Je ziet het aan Aboutaleb en Marcouch. Onder hun moorddadige bewind worden christenen in Rotterdam en Arnhem massaal verdreven en vermoord.

   Het moet niet gekker worden!

   1. fockingworst

    @ernst doet weer eens cherrypicking en daarmee proberen te zuigen.
    Tja eens een tr. l. Altijd een tr..

    1. Spaanse kok

     [ ] links heeft geen humor.
     [ ] rechts heeft geen humor.
     [ ] fockingworst heeft geen humor.

     1. Siemien

      @Spaanse kok

      Wil jij;

      [ ] 1 meer islam
      [ ] 2 minder islam
      [ ] 3 geen islam

     2. Spaanse kok

      Hellup, Capo site gestapo is terug

    2. Jozias Visser

     Dat deze simpele logica, die voor iedereen is op te zoeken, te vinden en te begrijpen, door zoveel mensen wordt genegeerd. Te vergelijken met de opkomst van het nazi-kwaad voor de oorlog, vertaald in enorme troepensterkte met als doel miljoenen mensen te vermoorden.

     Voor wie zijn verstand nog weet te gebruiken, zal tot de volgende conclusie komen:

     Het kan haast niet anders dan dat alleen een burgeroorlog op termijn de democratie kan redden van anti-democratische elementen. De grondwet dient gewijzigd te worden. Personen, die een met de nazi’s te vergelijken leer aanhangen zoals islam, moet naar mijn mening het stemrecht ontnomen worden. In het stembureau, en publique, moet antwoord gegeven op de volgende simpele vraag: “Is profeet Mohammed een historische vieze smerige pedofiele sadist en oorlogsmisdadiger JA of NEE?”
     Hiervan worden filmopnamen gemaakt waarvan beelden op de TV worden uitgezonden. Er is namelijk niks strafbaar volgens onze wet om waarheid te spreken, en als fatsoenlijk geïntegreerde islamvolger te verklaren als een enorme viezerik en historische smerige wellustige pedofiele oorlogszieke psychopaat.

     1. Ernst Quispel

      Jozias informeert ons over zijn besef van de rechtsstaat.

     2. fockingworst

      @jozias volledig gelijk.
      Het punt is je zit wel met een propaganda machine npo en een leugenachtig partijkartel wat het niet ten goede komt om de islam eruit te knikkeren.
      Daarbij komt het dat we gewoon niet het meest slimme volk op aarde hebben en ook nog lui en bang van aard(niet zo snel en fel demonstreren.
      En als je dan uiteindelijk met wat wijsheid en zoeken en interesse op een blogje als dds komt krijg je nog eens te maken met @ernst @spaanse @eugie het bloemeke en @swetlanabdie de islam promoten naar het voorbeeld van het partijkartel.
      Dan word het lastig om het tei te keren.

     3. Spaanse kok

      quote:
      Dat deze simpele logica, die voor iedereen is op te zoeken.
      te vinden en te begrijpen, door zoveel mensen wordt genegeerd. .
      .
      Logica die op te zoeken is?
      Logica die te vinden is?
      Logica die te begrijpen is?
      Logica die te negeren is?
      .
      Onlogische redenering.
      Uw mening kan logische zijn maar logica is geen mening .

     4. Ernst Quispel

      Jozias heeft een punt: de moslims bouwen een enorme troepensterkte op bij onze landsgrenzen.
      Het wordt tijd voor een Algemene Mobilisatie.

     5. Siemien

      Taaleneugertjes Spaanse kok qispel Ernst in de bocht

     6. Siemien

      @Ernst heb jij niet anders te doen dan zuigen?

     7. Jozias Visser

      Ik heb sterk het vermoeden, denkende vanuit een psychologisch kader, dat de vele vluchtelingen zich bewust zijn te behoren tot een door Allah uitverkoren status: de exclusieve moslims, en dan rest er nog maar één ding met behulp van de zelfvernietigingscultuur van onze beschaving:

      PARASITEREN OP ONZE BESCHAVING.

      Kan dat? JA! Als officieel erkend drager van het schadelijke virus islam.

     8. fockingworst

      @jozias
      Zie je ons volk is dom , al 2 die hier zijn snappen bet niet en willen dat ook niet.
      Hardnekkig die biblebelt figuren zoals @ernst en @spaanse cock.
      Dom inteeltvolk.
      Met zulk volk is nederland gedoemd.
      Kunnen niet begrijpelijk lezen, en als dan werkt het geheugen niet goed en kiezen ze maar 1 zinnetje uit een text van je om te reaguren.
      Zie het somber in.

     9. Aytas

      Visser
      Je laat even een mooi staaltje nazi gedachtegoed lezen. Moeten ze ook allemaal een merkteken krijgen.

      Het probleem in de maatschappij is mensen als jij. Tussen moslims zitten ook mensen die denken als jij.

      Alles wat niet aan jouw norm voldoet deugd niet en zal vernietigd worden, je lijkt wel een salafist. Salafisten hebben het politiek salafisme jij de partij voor de vrijheid. Freedom, yeah right.

     10. Jozias Visser

      Laat de EU alles in het werk stellen om ALLE islamvolgers op een vredige manier terug te laten keren naar hun o zo geliefde Arabische zandbak. Ik weet het, het is verdomde moeilijk om volgers die voortgekomen zijn uit het islamvirus te sommeren vrijwillig te vertrekken.

      Scheiding van staat en kerk, waar islamvolgers lak aan hebben, is alleen niet voldoende. Het wordt de hoogste tijd scheiding te maken tussen islamvolgers en gezond van geest denkende mensen.

     11. Nestor Makhno

      Ik heb een leuk spelletje. Kun jij misschien vertellen van wie volgende uitspraak is? Ik maak het je niet al te gemakkelijk anders is de aardigheid er af en daarom worden cruciale woorden door mij door puntjes vervangen. Zodra je het goede antwoord gegeven hebt zal ik de woorden geven die i.p.v. de puntjes moeten staan Aangezien jij schijnbaar een slimme heer bent moet het je niet moeilijk vallen om volgende uitspraak in de juiste hoek te plaatsen.

      The purpose of Gentiles — to serve …..:

      “Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of…… ”

      “In ……, death has no dominion over them… With gentiles, it will be like any person – they need to die, but [God] will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money.

      “This is his servant… That’s why he gets a long life, to work well for this ……”

      “Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat… That is why gentiles were created.”

      Ik ben benieuwd. Ik wens je alle succes er mee

   2. Spaanse kok

    Inderdaad Ernst.
    En met Arib als kamervoorzitter gaat het dezelfde kant op.
    Vandaag waren de bankjes maar voor de helft gevuld, dat geeft toch te denken.

    1. Ernst Quispel

     Ik weet zeker dat Arib gaat afdwingen dat alle vrouwelijke Kamerleden een hoofddoekje moeten dragen.

     Het gaat snel met de islamisering.

     🙂

     1. Siemien

      En het schreeuwt wat en probeert van alles

     2. Ernst Quispel

      Siemien houdt zijn hart vast.

     3. Siemien

      Jij aan de islam, viezerik

     4. Ernst Quispel

      Nee, lieverd, van de islam moet ik niets hebben.

      Jij toch ook niet?

     5. Siemien

      Dat lieg je, in alles ben je het met de islam eens en verheerlijk jij het, als de islam om de hoek komt staat Ernst vooraan in de rij om vooral de islam uit de wind te houden, uiteraard..

     6. Jozias Visser

      Terwijl er volop bewijzen opgestapeld liggen kan men altijd nog taqiyya doen en beweren dat men niets met islam heeft. Islamvolgers dragen die tactiek in de genen. Als iets bewijst dat islampromotors ziekelijk gestoord zijn in de geest dan is het wel de bekentenis van alle imams, die – uiteraard – de Koran uit hun hoofd kennen, dat het stinkende en het altijd maar gevaarlijke islamvirus, conform de wens van de historische sadist pedofiel psychopaat profeet Mohammed, alle mensen op aarde moet besmetten. De islam zal overheersen over alle religies op aarde, leert ons de Koran.

     7. fockingworst

      @siemien hij @ernst probeert op te ruien en te zuigen om boze reacties te krijgen.
      Ik gun onze kleine @ernst dat genot niet… u toch ook niet?

     8. Siemien

      @FW nou dat lukt Ernst ook niet hoor, wat ik wel doe is hem even op z’n eigen woorden pakken natuurlijk.

     9. Jozias Visser

      Het laat zich aanzien dat sommige islampromotors zich volgaarne laten pakken, het houdt ze op de been, geeft ze munitie en zij kunnen hierdoor hun links-geestelijke-agitprop blijven spuien. Pedoprofeet Mohammad en zijn knecht Allah laten zich graag bedienen door de hen ten dienste staande, nederig buigende en zuigende dhimmidienaren.

     10. Nestor Makhno

      Echt waar? En heb jij je keppeltje en je vriendin haar joods orthodoxe kopvod al op?

   3. Jozias Visser

    Aboutaleb had de keuze zich niet praktiserend moslim te noemen en de voorkeur te geven zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hij heeft immers niet voor niets een Nederlands paspoort. Maar de Marokkaanse glibberaal verkoos er een schepje bovenop te gooien. Waarop? Op zijn onvoorstelbare Marokkaanse extravagante arrogante ego. Waarom? Waarschijnlijk omdat ook zijn ouders analfabete Marokkanen waren. Een geweten dat door zijn frustratie, liefde voor zijn ouders, en zijn islamitische hoogmoedswaanzin is gevormd.

    En moslims? Die voeren oorlog omdat zij geloven. Niet in de liefde, het genot van het leven, maar in de haat van hun profeet jegens andersdenkenden die zij willen opvolgen. Omdat zij daarin geloven. De profeet en een boek als de Koran daarin geloven moslims. De Koran en de profeet betekenen ongekende waarde voor moslims en daarom doen zij rare dingen. Zij bidden vijfmaal per dag met hun hoofd op de grond en hun achterwerk omhoog naar degene die hun geloof moet respecteren, want wij in het westen respecteren hun geloof niet. Omdat zij geloven. En Aboutaleb is een moslim die uitblinkt in zijn geloof. De burgemeester van Rotterdam is salafist en jihadist tegelijk en bidt zelfs twaalfmaal per dag, zegt hij. Het liefst in zijn dienstauto. Moslims geloven niet in de normen en de waarden van andersdenkenden. Dat is ook helemaal niet nodig omdat zij in de profeet geloven, zijn knecht Allah en de Koran. Moslims hoeven niet te geloven in het geloof van de ander die liefde en geluk in het leven op aarde nastreeft. Want parasiteren op het geloof van die ander kan voor de moslim ook zonder geloof.

    1. Jozias Visser

     Voor wie het nog niet weet, van huis uit sowieso al dom is, meestal zijn kop in het zand steekt en de voorkeur geeft aan het dragen van oogkleppen, zal het nog niet opgevallen zijn dat de burgemeester van Rotterdam zich onlangs bevorderd heeft tot salafist en jihadist. Dat maakt het werk van salafisten en ander haatvolk tegen onze beschaving een stuk eenvoudiger. Nu nog even een applausje voor die burgemeester. En driemaal hieperdepiep roepen zal ook niet misstaan in het zich steeds meer onnozel presenterende landsbestuur van de ontbindingsstaat Nederland die onder de plak zit van een achterlijk wijf dat als post traumatische marxist de baas was in Duitsland en al jarenlang salafisten importeert in de overtuiging dat dit goed is voor een zich gunstig ontwikkelende multiculturele samenleving.

     1. fockingworst

      @jozias 100% correct.
      Beide burgermeesters zijn daar gekomen dmv taqiyya.
      Het is zorgwekkend want vergis je niet Rotterdam bestaat al meer dab de helft allang niet meer uit allochtonen en arnhem is hard op weg dezelfde kant op te gaan.

     2. Fortiori

      @fockingworst, in uw tomeloze drift maakt u een vergissing. Heel essentieel is het dat u allochtoon en autochtoon goed uit elkaar houdt.
      Er is namelijk een wezenlijk verschil. Laat u dat gezegd zijn.

     3. Fortiori

      U gebruikt te lange zinnen. Een goede methode om de lezer en jezelf veel tijd te besparen is het schrijven volgens het piramideprincipe. De aandacht verslapt wanneer de zin te lang is.

    2. Spaanse kok

     Indien liegen geld zou opleveren, zou Jozias Visser nu miljonair zijn.
     Wat een onzin verhaal over Aboutaleb, van a tot z ontsproten aan een ziekelijke geest.

     1. Jozias Visser

      Wie wil niet de zomer blij tegemoet zien? Waarom moet deze vreugde gehinderd worden door duistere achterlijkheid uit het verre verleden van een heidense achterlijke Arabische primitieve gewoonte die niet thuishoort in onze superieure Westerse beschaving? Maar daar ligt nu juist het probleem. Moslims denken dat juist zij superieur zijn. Dat is namelijk wetenschappelijk aangetoond. Hoe? Volgens de meest intelligente mensen op aarde: door wat in de Koran vermeld staat het Arabisch. Een boek dat in de taal van Allah is geschreven, de schepper van alle schepselen, inclusief de moslims.

      Moslims en de daarbij verwant zijnde kopvodden en hun geloof in de voor de beschaafde wereld bekend staande perverse vieze smerige pedofiele psychopaat profeet Mohammed, de historische Arabische geweldpleger die zo nodig een Arabische zandbakoorlog begon ter wille van zijn op ziekelijke godsdienstwaanzinnige macht gebaseerde geestelijke stuiptrekkingen, zullen nooit tot een overeenkomst komen. Welke? Deze, die nota bene verankerd is in onze grondwet:

      SCHEIDING VAN KERK EN STAAT.

     2. Spaanse kok

      Terwijl hij met zijn hakken tegen elkaar klikte sprak hij over onze superieure Westerse beschaving

     3. Groeneveld

      In Jozias Visser hebben we er een welbespraakte reaguurder bij. Dat we nog maar lang van zijn tirades mogen genieten.

     4. Spaanse kok

      @ groeneveld.
      Loop niet te hard achter de verkeerde aan .

    3. Guus Geluk

     Wat een gelul is dit, sorry dat ik het zo cru uitdruk. Aboutaleb is helemaal geen jihadist en of zijn ouders niet konden lezen en schrijven kun je niet weten. Deze man is prima geïntegreerd, een uitstekend burgemeester en in hart en nieren aanhanger van de sociaaldemocratische idealen. Stop nu eens met Aboutaleb in de radicale hoek te stoppen.

     1. Jozias Visser

      Dan is er nog een extra verschil op te merken. Namelijk, joden en christenen tonen hoe dan ook respect voor God. Mohammedanen ook, maar meer opvallend de aandacht trekkend door middel van hun achterwerk omhoog naar Allah.

     2. Guus Geluk

      Jozias begint over iets anders, want dat lulverhaal over Aboutaleb was niet meer houdbaar.

     3. Ernst Quispel

      We moeten zuinig zijn op Jozias. Je treft islamofoben zelden zo duidelijk in het wild aan.

     4. Jozias Visser

      Toen was geluk nog heel gewoon:

      ‘Meer dan de helft is allochtoon. Dat woord is uit de mode, maar ik vind het wel een handige term. Ik loop door de stad en het kan ook Ankara zijn of Paramaribo. Als ze goed geïntegreerd zijn, maakt het geen zak uit. Met een Rotterdamse tongval, altijd leuk. Alleen weet ik niet of ze het Rotterdamse gevoel hebben.

      ‘Een jaar geleden stond de hele misjpooche hier op de Erasmusbrug omdat er iets was gebeurd in Turkije. Kinderen van 16 zeiden: Erdogan is onze leider. Ik weet niet of ze zich trots voelen een Rotterdammer te zijn. Wat krijgen ze te horen in de moskee, behalve dat wij christenhonden zijn? Die dubbele nationaliteit, daar begrijp ik ook niets van. Je bent dit of dat, je kunt niet allebei zijn.’

     5. Groeneveld

      Perfect Jozias, ga zo door. Trek je niets aan van islamofielen als Quispel, Geluk, Spaanse Kok en anderen. De rest van de DDS’ers horen je islamkritiek graag.

     6. Jozias Visser

      Als atheïst heb ik een grondige afkeer gekregen van mensen die zich uiten als moslim en aanhanger van de profeet Mohammed zijn. Hierdoor hebben zij in Nederland niet gekozen voor Jezus terwijl zij daar kansen genoeg voor krijgen aangeboden. Jezus is als profeet, waar niets op aan te merken is, bij iedere moslim bekend.

     7. Guus Geluk

      Ja, Ernst, zolang die maar niet weer over de verbrandingsovens begint, want dat wordt te gortig.

     8. Jozias Visser

      Maar er is iets grondig mis met de islam. En het ziet er naar uit dat dit de komende tijd niet zal veranderen. Sterker nog, onze beschaving, die vertegenwoordigd wordt door de EU, doet er alles aan om het moslims vooral naar de zin te maken en het dragen van hoofddoeken niet te zien als fascistische propaganda maar als . . .

      VRIJHEID VAN GODSDIENSTWAANZIN.

      We zinken steeds verder weg in het moeras van een zichzelf niet langer levend houdende beschaving die ooit de vooruitgang diende.

   4. sonar

    En jij loopt nog rond .

   5. Siemien

    @FW Ernst komt gelijk even met bagatelliserende woorden en zegt eigenlijk dat het de schuld van de Nederlanders is..
    En je hebt feitelijk uiteraard gelijk maar dit soort gasten steken hun hoofd zo verschrikkelijk dik in een islamitische reet niet normaal.
    Het zijn enorme pleitbezorgers van de islam, sterker nog, ZIJ verdedigen het ten alle tijde ten koste van de Nederlanders..

    1. Onslow

     His masters voice is goed aanwezig.

    2. Ernst Quispel

     “dit soort gasten steken hun hoofd zo verschrikkelijk dik in een islamitische reet niet normaal.”

     Eens, Simien, dat is niet normaal.

     1. Ernst Quispel

      Hoewel, als je het voor elkaar krijgt is het natuurlijk wel een prestatie.

      🙂

   6. Aytas

    Ernst leg maar aan vooringenomen mensen uit dat er meer bestaat dan eenheidsworsten.

    1. Siemien

     Meent aytas de wens uit te spreken dat deze vrouw, die jou geliefde mohamed zou hebben beledigd, ter dood zou moeten worden gebracht

  2. Troelstra

   In de glijdende schaal van zelfislamisering en Sharia control is het in Oostenrijk dus ook al zo ver gekomen dat je kan worden veroordeeld voor blasfemie door te stellen dat Mohammed een pedo was. En waarom mogen wij het consumeren van een kind van negen niet pervers vinden? Het is ook nog eens strafbaar. En terecht. Je moet al een Martijn-adept zijn om kleuterneuqen normaal te vinden. Waar de Islamitische theocratie verschijnt, is het de democratie die verdwijnt, zoveel is duidelijk.

   1. Ernst Quispel

    Ik ben het eens dat seksuele omgang met een kind van negen strafbaar is en het propageren ervan evenzeer.

    Mohammed uitkrijten voor pedofiel slaat uiteraard nergens op. Of het strafbaar moet zijn hangt van de context af.

    1. Siemien

     “Ik ben het eens dat seksuele omgang met een kind van negen strafbaar is en het propageren ervan evenzeer.”

     Dit lieg jij Ernst dit vindt jij helemaal niet..

     Inzake pedopartij Martijn vindt jij;

     “Hoewel velen bij deze uitspraak begrijpelijk gemengde gevoelens en mogelijk verontwaardiging zullen ervaren meen ik toch dat het geweldig is dat onze rechtspraak zo sterk is dat men zich niet door primaire gevoelens heeft laten leiden maar door een zorgvuldige afweging van de grondrechten. Het recht van vereniging is een belangrijke pijler van onze rechtsstaat en het is zeer goed dat de rechter dit het gewicht gegeven heeft dat het toekomt.”

     Mohamed is een pedofiel want hij misbruikte volgens de islamitische wetten een 9 jarig meisje, sterker nog, uithuwelijken gebeurd nog steeds anno 2018..

     1. Ernst Quispel

      vind

     2. Siemien

      Klopt Ernst jij vindt dit.
      Je bent echt een schande hier op dit forum

     3. Troelstra

      Sterker nog: Na eeuwenlange strijd hebben wij bij wet en gewoonten o.a. achterlijke kindhuwelijken voorgoed achter ons gelaten. Waar zijn we dan mee bezig door dit soort achterlijkheid weer de ruimte te geven, omdat dit bij de Islamitische cultuur hoort? Met al die invasies van Moslims in ons land (o.a. middels het asieleisersloket) hebben we die achterlijke kindhuwelijken ook weer terug van eens voorgoed achter ons gelaten. We moeten gewoon helemaal geen Moslims in ons land willen. We moeten de Islam geen enkele ruimte bieden. Reik ze een vinger en ze nemen je hele hand. Erger nog: Geef ook maar ene duimbreed toe en het zal je uiteindelijk je hoofd gaan kosten.

 3. Onslow

  Islamisister .. Whose sister, sisters in Islam ?

  1. Jozias Visser

   Ieder weldenkend mens met een vermogen tot logisch denken zal moeten vaststellen dat met de islam het paard van Mekka is binnengehaald. Islamvolgers zijn onverbeterlijk, ze houden met of zonder geweld vast aan het subversieve walgelijke weerzinwekkende gedrag van de zieke historische pedofiele psychopaat profeet, sadist en oorlogsmaniak van het eerste uur in de Arabische zandbak, Mohammed. De nazigroet is verboden, maar bidden richting Mekka is niets anders dan het vereren van de Arabische fascistische terrorist Mohammed. En dat laten wij toe vanuit de hypocritische gedachte dat het godsdienstvrijheid betreft en geen ondermijning van de rechtstaat.

   1. Ernst Quispel

    Zoek hulp.

    1. Jozias Visser

     Wie islamvolgers tolereert veracht zichzelf. Dat is precies wat moslims vanuit hun geloofsovertuiging doen: op niet-moslims neerkijken, hen verachten en zich superieur wanen aan niet-moslims, zonder ook maar één nuttige bijdrage te leveren aan de historische feiten, het heden en de toekomst.

     1. Ernst Quispel

      Gelukkig kijkt Jozias helemaal niet neer op moslims.

     2. Kim

      @Ernst

      Actie > reactie je kent dat.

     3. Jozias Visser

      In de wereld van kennis en wetenschap herkent ieder eerlijk mens, gelovig of niet, Jezus als een vredelievende historische persoonlijkheid die goed kon onderwijzen en vergevingsgezind was.

      Daarentegen staat de profeet Mohammed in de wereld bekend als een pedofiele Arabische roverhoofdman die ‘trouwde’ met een meisje van zes jaar, genoemd Aisha, en haar verkrachtte toen zij negen was. Verder strekte zijn reputatie zich uit tot het overvallen en beroven van handelskaravanen in de woestijn. De profeet eindigde zijn criminele loopbaan met oorlog voeren tegen die Arabieren die hem niet wilde volgen in zijn geloofsovertuiging in een sadistische haatgod.

      In alle landen staat deze god van 1,7 miljard moslims bekend als Allah. Het Arabische schrift dat internationaal nergens meetelt, is volgens 1,7 miljard moslims de taal van Allah. En zo zijn er nog veel meer zaken die duidelijk maken dat islam behoort tot de mislukte religies.

     4. Aytas

      Waarom begin je niet over de thora dan? Overigens is de bijbel waar jij naar verwijst een in de 4e eeuw herschreven, door wetenschappers erkend, boek, de gnostische evangeliën laten een veel werelder beeld van jezus zien. Dit waar jij naar verwijst is een zeer doordacht verhaal tot onderdrukking, zoals alle heilige boeken. Alleen mensen die een baas nodig hebben snappen dat niet. Keer je andere wang toe.

      De simpelen van geest laten vaak een eenzijdig verhaal horen en zijn er overtuigd van zichzelf

   2. Kim

    Dat is omdat men hoopt dat de krokodil niet bijt.

    1. Jozias Visser

     Als moslims geslaagd zijn voor ons beschavingsdiploma kunnen zij geen moslim meer zijn. En zal de naam Mohammed als sneeuw voor de zon verdwijnen zoals ook direct na de oorlog gebeurde met al die tienduizenden namen van Adolf. Maar moslims zullen altijd blijven liegen en de boel omdraaien vanuit hun miserabele ongegronde moslimtrots. Ook al behalen zij het diploma zoals Aboutaleb en de winnaar van De Gouden Geit in 2011 Nasrdin Dchar.

     Islamvolgers en de promoters zijn nu eenmaal te dom én . . . te trots om toe te geven dat zij, weliswaar dankzij hun ouders hebben kunnen parasiteren op onze kenniseconomie en beschaving, hun geloof in de waarde van de profeet hebben verloren. Omdat zij moslim zijn door toedoen van hun ouders die doorgaans analfabeet waren zoals die van Salafist en Jihadist Ahmed Aboutaleb. En de liefde tot hun ouders staat onvoorwaardelijk boven elke waarheidsvinding. Vandaar.

     De absolute en enige oplossing is om vastgeroeste moslims die aan de het sadistische historische Arabische kwaad Mohammed verslaafd zijn, terug te sturen naar het ‘heilige’ land van hun ouders. Echt waar.

 4. Gosselaar333

  De complottheorie word aangehaald. Sjonge jonge wat een onzin lees je hier soms. Jozias gaat alles goed verder ?

  1. fockingworst

   @roggelaar333 op welke site leest u over complottheorieën, hier in dit draadje nog niks kunnen vinden en tegen wie hebt u het?
   Beter uw fluim doorslikken dan oproggelen blijft het hier schoon.

 5. Peter Loosduinen

  GOED NIEUWS !!
  Geef deze vrouw een verblijfsvergunning voor ons land, want de boze baardmannen zullen haar niet met rust laten in Pakistan.

 6. Jozias Visser

  Als moslims dromen dat hun geliefde historische pedofiele perverse psychopaat proleet profeet Mohammed in deze tijd nog van enige betekenis is voor onze kenniseconomie en beschaving, moet ik hen uit de brand helpen. Want dood is dood.

  Mohammed is al meer dan 1400 jaar dood. Mogelijk ligt hij voor de poort van het paradijs als een voortdurend, niet te stoppen, rottend lijk. En zoals een tijd geleden een aardige Marokkaan, wiens vrouw een kopvod strak om haar hoofd had bevestigd dat de indruk wekte als een soort maandverband dienst te doen, tegen mij zei: “Jozias, je leeft maar een keer,” zo was het ook gesteld met de Arabische pedofiel profeet.

  Hij is geschiedenis die veel te laat is opgeschreven en voor moslims uit aangename ‘waarheden’ bestaat. Want volgens alle 1,7 miljard moslims in de wereld is er nog altijd niks mis met het feit dat de profeet zich een kind van 6 jaar, genoemd Aisha, als huisvrouw nam om mee te spelen en mee naar bed te gaan.

  1. Ernst Quispel

   Gaat het verder goed met je, Jozias?

   1. Groeneveld

    Dit is al de derde keer vanochtend dat je zo’n zelfde inhoudsloze opmerking plaatst. Het lijkt er op dat je uitgepraat bent en geen weerwoord of argumenten op Jozias Visser’s betoog hebt. Probeer eens met hem in debat te gaan. Dat doe je toch zo graag.

    1. Jozias Visser

     Zo gezegd, goed gedaan.

    2. Spaanse kok

     Groeneveld heeft altijd geadviseerd niet in discussie te gaan met trollen.
     Volgt iemand zijn advies op, weer niet goed .

     1. fockingworst

      @spaanse kok en @ernst en trawanten, kunnen niet inhiudelijk discussiëren. En daar zijn ze hier ook helemaal niet voor.
      Geef ernst in ander draadje al 3x de kans om inhoudelijk te reageren, het lukt de stumpert gewoon niet.

 7. Nico-Levering

  Maar dan moet ze niet hierheen komen,want over een paar jaar hebben we met onze huidige regering hetzelfde regime als in Pakistan.

 8. Seneca

  het Europese Hof heeft een Oostenrijkse het recht ontzegd om de naam Mohammed te ‘misbruiken’. misschien moet het Europese Hof eens in de leer gaan bij die jongens in Pakistan.

 9. Jozias Visser

  De angst voor het kwade is er goed in geramd bij menigeen. Het moslimgeloof in de vieze gore smerige Arabische sadist en pedofiele psychopaat profeet en oorlogsmisdadiger Mohammed heeft zich doen uitbetalen. Waarschijnlijk zijn op basis van deze constateringen voorlopig geen islamitische aanslagen meer nodig. Die kunnen altijd nog weer van de kamelenstal gehaald woorden, mocht daar onverhoeds weer aanleiding toe zijn.

  Tsja . . . waar hebben we deze angst voor het kwade eerder ervaren? Was dat niet bij de opkomst van de nazi’s onder leiding van de Duitse oorlogsmisdadiger Hitler? Er stond destijds een pittige niet mis te verstane straf op het beledigen van een bevriend staatshoofd.

 10. Troelstra

  Ondertussen in Nederland…

  >>

  ‘Bekeerde ex-moslims vrezen regelmatig voor veiligheid’

  Bekeerde ex-moslims moeten regelmatig vrezen voor hun veiligheid en dat al jarenlang. Dit zei Joël Boertjens, voorganger van de Baptistengemeente De Verbinding in Amsterdam.

  DOOR: MICHIEL COUZY 27 SEPTEMBER 2018, 17:15
  Burgemeester Femke Halsema neemt het probleem serieus en beloofde onderzoek naar groepen die zich bedreigd voelen.

  Boertjens vertelde dat regelmatig moslims zich laten bekeren in zijn kerk. “We moeten tijdens de doop vragen om geen foto’s te maken. Bekeerde ex-moslims krijgen te maken met sociale druk uit familie en omgeving, belediging en uitschelden. Mensen worden met geweld bedreigd, of met de dood.”

  De bereidheid om aangifte te doen, is gering. Halsema beloofde naar de kerk van Boertjens te gaan om daar te praten met kerkgangers. Ze wil best onderzoek doen naar de problemen, maar zei ook dat er een grote groep is die zich bedreigd voelt. “Als we onderzoek doen, zijn bekeerlingen daar onderdeel van.”

  <<

 11. Gerlos

  Allah de Profeet en Mohammed zijn sprookjes en daar zijn ze in Pakistan nu ook achter gekomen ????

 12. Marko

  Ik mis inhoudelijke reacties op het artikel. Ipv alleen maar van de gelegenheid gebruik te maken door elkaar aan te vallen, kunnen we het tenminste met elkaar eens zijn dat het goed is dat het leven van deze vrouw gered is uit de klauwen van een religieus totalitair regime? Dat het heel zorgelijk is dat er in Pakistan niet massaal feest word gevierd maar door het hele land ongeregeldheden plaatsvinden lijkt me ook duidelijk.. of ook niet?

  1. PMG

   Tsja, het loopt nu in Pakistan volledig uit de klauwen, conclusie heel eenvoudig te trekken dus maar het is zo ver van ons bed, nee, hier zal dat niet gebeuren, wij hebben hier alleen maar vredelievende moslims.

   1. Nestor Makhno

    PMG Is dat zo? “Het loopt nu in Pakistan volledig uit de klauwen” ondanks dat de auteur van het stukje het de titel meegaf: “Gerechtigheid bestaat! Pakistaanse zogenaamde Mohammed-beledigvrouw Asia Bibi VRIJGESPROKEN! ”
    Past die vrijspraak nu niet in uw scenario of hoe moet ik dat zien?
    Kunt u dat efkens uitleggen?

    1. PMG

     Natuurlijk vrijspraak maar dat is niet wat een groot deel van het Pakistaanse publiek wil en laat blijken uit protesten, in mijn ogen een zeer zorgzame situatie.

     Het laat wederom de ware aard van de moslim-ideologie zien die zelf onderverdeeld is in diverse stromingen die elkaar al het licht niet in de ogen gunnen.

     Wilders PVV gaat net iets te ver in mijn ogen maar heeft voor de rest wel keer op keer gelijk, wij willen deze mensen niet tussen ons omdat ze er nu eenmaal niet tussen passen en wij waren hier toevallig eerst, net zoals hullie daar eerst waren en wij daar verder geen flikker in te brengen hebben.

     Het ergste is dat de reeds aanwezige moslims zich niet openlijk uitlaten hierover in het algemeen en dus niets veroordelen, dit voorteken zegt genoeg, hoe meer er komen, hoe meer invloed en macht ze krijgen en vroeg of laat zijn wij gast in eigen land.

     Kijk maar naar Engeland waar nu zelfs wetgeving erkend wordt, kijk naar NL waar ze zelfs een politieke partij in de Kamer hebben!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.