Hoofdredacteur Story: “Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night… Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht”

Twan Huys geeft uitleg bij RTL Boulevard: ja er waren afspraken geschonden. Umh. Bron: RTL Boulevard / YouTube.
Foto: Twan Huys geeft uitleg bij RTL Boulevard: ja er waren afspraken geschonden. Umh. Bron: RTL Boulevard / YouTube.

“De grootste tv-mislukking sinds jaren.”

De hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, beweert op Twitter dat Twan Huys er binnenkort uitvliegt bij RTL Late Night.

“Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night,” twittert de showbizzkenner. “Geloof me. Het is de mismatch van het jaar. Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht — voor alle betrokkenen. Maar hij gaat.”

Vervolgens noemt Den Aantrekker de aanstelling van Huys als opvolger van Humberto Tan “de grootste tv-mislukking sinds jaren.” “Het komt niet meer goed,” gaat hij verder. “We wisten het, we weten het.” Voor de goede orde sluit hij af met de hashtags #knoop en #hak.

Humpty dumpty probeert het te verkopen alsof hij en zijn producenten zich aan “een andere afspraak” hielden terwijl ze de afspraak met Douwes inderdaad aan hun laars lapten. Ofzo. Maar daar trapt natuurlijk helemaal niemand in — nou ja, niemand behalve Huys’ RTL collega’s van Boulevard.

Het zou voor RTL een zegen zijn als Huys Late Night verlaat. De man maakt er een enorme puinhoop van en kan nu door niemand vertrouwd worden. Als potentiële gast weet je immers dat hij maar wat graag bereid is om je een oor aan te naaien. Je moet wel héél naïef zijn om dan alsnog bij hem aan te schuiven — aangenomen dat je geen goede linkse vriend van hem bent en wéét dat hij je zal matsen.

RTL kan gewoon niet doorgaan met zo’n presentator. Hij heeft niet alleen zichzelf in diskrediet gebracht, maar ook het programma en zelfs de hele zender.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

23 reacties

 1.   

  Ik vermoed dat RTL stevig in de beurs moet gaan tasten, willen zij van Huys af zijn. Daarom denk ik dat Huys voorlopig de presentator blijft van RTL Late Night.

 2.   

  Dag Twan, toedeledokie!

  1.   

   TWANnaarHUYS ?

   Ik zeg: Doen!

 3.   

  Ik vind dat Twan Huys een geloofwaardig verweer heeft. Ik denk dat met name de advocaat hier een vertroebelende rol heeft gespeeld.

  In elk geval missen de zeer scherpe verwijten in de richting van Huys grond.

  1.   

   Nee hoor, kant noch wal!

  2.   

   Ik was al bang dat je het met de rest eens was

 4.   

  Het links indoctrineren gaat gewoon door. RTL moet nog verder NPO gedoopt worden.
  Linkse Twan… zo spoedig mogelijk “weg jorrissen en opgerot!” En dan nooit meer met je linkse blokkop op de buis.

 5.   

  Dan moet hij er snel bij zijn wil hij nog een uitzending kunnen maken waarin bijvoorbeeld ouders van misbruikte kinderen worden uitgenodigd en er dan mee geconfronteerd worden dat er ook ongenode gasten komen als laat ik maar zeggen Robert Mikelson, Benno Larue, Marc Dutroux, Jos Brechs aan tafel mogen bijschuiven. Waarom daar afspraken over maken? Want Twan Huys bepaalt toch zelf zijn tafelbeleid?

 6.   

  Huys is een min miezerig onbetrouwbaar klootzakje die probeert zijn vege lijf te redden over de rug van anderen. Zegt natuurlijk ook alles over het fatsoensgehalte van RTL zelf. Een beetje fatsoenlijk bedrijf had politiek correcte Huys er al op staande voet uitgetrapt. Ik adviseer heel RTL op zwart.

  1.   

   Het is de commerciële omroep, @Paaldanseres. Dan doe je het toch altijd goed.

 7.   

  Meer interessante praatprogramma’s waarin geinterviewden de kans krijgen zich uit te sreken zonder dat zij door politieke belangenbeharigers in de rol van interviewer (m/v) geframed worden vind je online. Intusssen tref je daar ook al Nederlandstalige programma’s tussen.

  1.   

   Waar precies? Welke kanalen zijn dat?

 8.   

  Hij probeerde het nog goed te praten door te zeggen: “Deze tafel is voor iedereen.” :-)

  1.   

   dan zal het een milieutafel geweest zijn . Lag de portemonne van Samsom er nog onder ?

 9.   

  Laten we er Wierd Duk neerzetten. Dan komen er tenminste andere gasten aan tafel. Er zal vast een condonne sanitaire komen van de linkse parade talkshowgraaiers. Dat is bijkomend voordeel.

 10.   

  Hoop dat ik via meerdere “HUYS VAN DE BUYS” heb mogen bijdragen aan het vertrek van deze ras NSBer

  Misschien kan petur r wel een baantje voor hem regelen, soort zoekt soort nietwaar !

 11.   

  Die was of is een programma waar wij nooit naar kijken, dus weinig gemist op vrijdag avond dan na vanwege de rel met de heldin van Dokkum.

 12.   

  Policor RTL kennende zou Twan de roetveegpietbehandeling kunnen krijgen. Er komt een co-presentator bij die langzaam het programma moet overnemen als presentator omdat Twan te blank (‘wit’ voor policor-gehandicapten) is.

 13.   

  Eerst Twan eruit ,en dan die hele pulpzender opheffen ,ze zijn inmiddels net zo links als de NPO .

 14.   

  Uit de Telegraaf gescheurd:

  > De kijkcijfers van het programma RTL Late Night zijn donderdagavond voor de tweede maal onder de 300.000 kijkers gezakt. Ondanks internationale gasten als dj David Guetta en actrice Amber Heard schakelden slechts 295.000 mensen in. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. <

  LOL! Kwaad straft zichzelf.

  1.   

   Misschien wordt het beter als ze Zwarte Piet uitnodigen, dan kan hij/zij meteen zijn/haar visie geven op het geheel. ;)

   1.   

    En dan zonder die Ashanti Ghanees Afriye graag of wat voor SJW (ongeacht kleur) dan ook.

    Je gaat bij een gesprek van ouders van (seksueel) misbruikte kinderen toch ook niet omwille van “het andere geluid” bijvoorbeeld Benno Larue of Robert Mikelson of Jos Brechs of Michael Panhuis uitnodigen?

 15.   

  Sinds RTL de linkse kant gekozen heeft is het bergafwaarts gegaan. Dat hadden ze nooit moeten doen, evenmin die zwarte pieten haters een.podium geven. Ze gooien d’r eigen ruiten in. Zouden ze hopen dat ze ook financieel bijgestaan worden zoals de NPO STAATSOMROEP. Zouden ze daarom de linkse kant gekozen hebben? Of zouden ze bang zijn om de uitzendlicentie te verliezen als ze niet met de linkse meewaaien?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!