Knettergekke Zweedse ‘feministes’ verdedigen Syrische man met 2 echtgenotes: ‘Ik wil ook dat mijn man er een vrouw bij neemt’

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.

Als je wilt weten hoe gestoord politiekcorrecte Zweedse feministes tegenwoordig zijn, welnu, zoek niet verder. Deze gekken pleiten er nu namelijk live op tv voor dat Syrische mannen meerdere vrouwen hebben… en dat Zweedse mannen die ‘cultuur’ eigenlijk maar moeten overnemen. Want het is zoveel makkelijker om voor de kinderen te zorgen en schoon te maken als een man meerdere echtgenotes heeft!

Deze video moet je écht even zien. Ik kan het namelijk wel opschrijven wat deze idioot allemaal zegt — idioten, zelfs, want het zijn meerdere mensen die het prima lijken te vinden; de commentator noemt polygamie zelfs “cultuurverrijking” — maar het is veel krachtiger als je de vrouw het hoort en ziet zeggen.

Dit is de totale gekkigheid van politiekcorrect feministisch links. Ze hebben de emancipatie van vrouwen volledig en totaal ondergeschikt gemaakt aan hun multiculturele ideologie. Vrouwen moeten geëmancipeerd worden; de ouderwetse manier van leven moet afgeschaft worden… tenzij het om immigranten — en dan met name om immigranten uit het Midden-Oosten! — gaat. Dan is de ‘inheemse’ cultuur opeens superieur aan al het andere, inclusief aan vrouwenrechten.

Het is dieptriest, maar dit is hoe nep-feministisch links al jaren denkt. Het enige verschil met deze vrouw en de nep-feministen van, zeg, D66, PvdA en GroenLinks is dat de Zweedse dame heel open en eerlijk is over haar wérkelijke ideologie. Het tuig van linkse partijen in Nederland weet hun ware denkbeelden beter te verbergen, maar dat is het dan wel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Aytas

  Het is absoluut feministisch om niet voor monogamie te pleiten. Ik heb alleen het idee dat dit wat anders inhoud. Snap niet wat politieke partijen hiermee te maken hebben of politieke voorkeur, dit is zeer overdreven.

  1. Eugenie de la Fleur

   Niet voor monogamie pleiten is prima. Voor een cultuur pleiten waar de vrouw niets te zeggen heeft getuigd echter wel van onwetendheid in deze

   1. Baaz

    “Voor een cultuur pleiten waar de vrouw niets te zeggen heeft getuigd echter wel van onwetendheid in deze”

    Een prachtige schets van islam.

 2. struisvogelpolitiek

  Waar hebben zij het over? Mijn moeder moest voor 6 kinderen zorgen allen jongens, dat had zij verrekte goed gedaan want niemand van ons jongens is crimineel geworden. Als mijn vader een tweede vrouw wilde dan was zij er fel tegen geweest. Die syrieër kan zijn vrouw wat beter ondersteunen in de huishoudelijke taken dan hoeft er geen tweede vrouw bij. Maar ja, cultuur hé. Zijn we zo uitgeluld.

 3. Arie B

  Zou ze ook respect hebben voor de hardhandige manieren waarop mannen daar met vrouwen omgaan? En uithuwelijken (onder dwang) onder de 18. Lijkt me enigzins in strijd met het feminisme. Ik dacht dat feministen sowieso een hekel aan mannen hebben.. vandaar misschien die extra vrouw.

  1. Job Jansen

   En toch, zonder mannen geen kinderen, zonder kinderen geen meisjes. Zijn we toch nog een beetje afhankelijk van elkaar.

 4. robroy

  ik zie dit meer als een beetje gei.l en dan zin in een triootje

 5. Gerlos

  Onze betweter Peter R de Vries weet hierover ook mee te praten met zijn verschillende dames, toch Peter.

 6. IJscoman

  De islamitische cultuur is achterlijk en verdient alleen minachting.

 7. geineonnuther000

  Ouder filmpje alweer. Allah in europa. Ik denk dat echtgenote 2 niet echt eens is met de gang van zaken, ze laat weten er geen invloed op te kunnen uitoefenen. De syrier wil er wel een derde zweedse bij, brengt ook geld in het laatje. Zweden is voor mij een akelig toekomstbeeld, en in Duitsland gaat het sinds Chemnitz ook flink verkeerd. De Islam hoef ik als religie niet voor mezelf, maar laat dat iets zijn voor in de moskee, maar voor sharis a ben ik foob.

 8. Adriaan

  En zo sluipt de islamisering er beetje bij beetje in. Het is niet meer te stoppen. Ik heb oprecht medelijden met de komende generaties.

  1. Baaz

   “En zo sluipt de islamisering er beetje bij beetje in.”

   Die zit er al mijlenver in hoor, de signalen zijn er te over.

 9. nienke

  Wat had je anders verwacht van deze achterlijke cultuur barbaren.
  En dan de vrouwen lekker thuis blijven, een uitkering enz enz.

 10. Eugenie de la Fleur

  Wanneer dat zou betekenen dat een vrouw ook meerdere mannen mag hebben of alleen maar vrouwen dan zou ik haar gelijk geven. Het MO kent echter een dominante mannen cultuur dus ik vrees dat deze dame niet weet waar ze het over heeft

 11. Dennis76

  Klinkt op zich niet verkeerd maar dan heb je ook gelijk 2 schoonmoeders!

  Ik bedank

  1. worstcase

   Tjeetje. Je hebt een punt! Eerst was ik voor, maar je hebt gelijk, twee schoonmoeders! Dat is niet te doen. Dus toch maar monochaam blijven.

 12. janszm

  Domme wijven. Maar ja, wat wil je, links hè.

 13. Troelstra

  Wat let dit debieltje op te rotten naar een achterlijke cultuur waarin dit normaal is? Zij blij, wij blij.

 14. worstcase

  Hallo zeg. Is dit echt? Nee toch zeker. Ik dacht dat dit een persiflage was van Jiskefet. Maar ik zie geen bekende gezichten. Zijn die femitrollen nu echt zoooo dom? Vooral die gebrilde rooie troelala. Allemachtig. Ooit zo’n dom blond wicht gezien?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.