Knettergekke Zweedse 'feministes' verdedigen Syrische man met 2 echtgenotes: 'Ik wil ook dat mijn man er een vrouw bij neemt'

Geen categorieokt 13 2018, 18:00
Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.
Als je wilt weten hoe gestoord politiekcorrecte Zweedse feministes tegenwoordig zijn, welnu, zoek niet verder. Deze gekken pleiten er nu namelijk live op tv voor dat Syrische mannen meerdere vrouwen hebben... en dat Zweedse mannen die 'cultuur' eigenlijk maar moeten overnemen. Want het is zoveel makkelijker om voor de kinderen te zorgen en schoon te maken als een man meerdere echtgenotes heeft!
https://twitter.com/TarekFatah/status/1050953430410387459
Deze video moet je écht even zien. Ik kan het namelijk wel opschrijven wat deze idioot allemaal zegt -- idioten, zelfs, want het zijn meerdere mensen die het prima lijken te vinden; de commentator noemt polygamie zelfs "cultuurverrijking" -- maar het is veel krachtiger als je de vrouw het hoort en ziet zeggen.
Dit is de totale gekkigheid van politiekcorrect feministisch links. Ze hebben de emancipatie van vrouwen volledig en totaal ondergeschikt gemaakt aan hun multiculturele ideologie. Vrouwen moeten geëmancipeerd worden; de ouderwetse manier van leven moet afgeschaft worden... tenzij het om immigranten -- en dan met name om immigranten uit het Midden-Oosten! -- gaat. Dan is de 'inheemse' cultuur opeens superieur aan al het andere, inclusief aan vrouwenrechten.
Het is dieptriest, maar dit is hoe nep-feministisch links al jaren denkt. Het enige verschil met deze vrouw en de nep-feministen van, zeg, D66, PvdA en GroenLinks is dat de Zweedse dame heel open en eerlijk is over haar wérkelijke ideologie. Het tuig van linkse partijen in Nederland weet hun ware denkbeelden beter te verbergen, maar dat is het dan wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten