Misselijkmakend: kinderpsychiater misbruikte Nepalese jongen jarenlang

Hier hebben ze in andere landen dus de doodstraf voor uitgevonden.

Ik weet het: in Nederland mag je niet hardop zeggen dat je best wat ziet in het invoeren van de doodstraf, maar ik doe het toch. De walgelijke ‘kinderpsychiater’ Piet Hein van T. bewijst namelijk dat de doodstraf helemaal zo onwenselijk niet is:

Vier jaar lang misbruikte de Nederlander Piet Hein van T. de Nepalese jongen Padam*. Die durfde niet naar de politie, bang om verstoten te worden door zijn familie. Tot Van T. afgelopen juni op heterdaad werd betrapt met de toen 15-jarige puber. Hulpverleners helpen hem en zijn gezin nu.

 

Piet Hein, die uit Makkinga komt (wat mij betreft zetten mensen die hem kennen zijn naam volledig online, dit soort ranzige kindermisbruikers verdient niet beter), is vrijwel zeker bewust naar Nepal afgereisd om daar kinderen te misbruiken. Nepal is tegenwoordig een ‘populaire bestemming’ onder pedofielen. Zoals De Telegraaf uitlegt:

[V]riendelijke bevolking, veel armoe en een overbelast politieapparaat: het maakt Nepal tot een pedoparadijs,

De afgelopen jaren zijn acht buitenlandse pedofielen gearresteerd in Nepal. Onder hen niet alleen de misselijke Van T., maar ook ene Henk K. uit Nederland.

Het geval van de arme Nepalese jongen staat niet op zich. Volgens de Nepalese autoriteiten wordt Van T. namelijk verdacht van het misbruiken van maar liefst zes kinderen. Hij kwam de afgelopen jaren zes keer naar Nepal, waar hij dan twee tot drie weken bleef. Hij slaagde erin om kinderen te misbruiken door hun ouders de indruk te geven dat hij een vriendelijke filantroop was.

Misschien wel het ergste van dit verhaal: Van T’s zussen zijn afgereisd naar Nepal in een poging om de ouders van het slachtoffer om te kopen. Ze boden hen maar liefst 26.000 euro aan, wat een veelvoud is van het jaarsalaris van het arme gezin.

Het goede nieuws? Het gezin accepteerde dat niet, en Van T. wordt gewoon vervolgd. Als hij schuldig wordt geacht kan hij uitkijken naar een gevangenisstraf van 8 tot 12 jaar.

Maar ja, daar komt hij dan nog genadig mee weg ook. Als het aan mij lag zou dit soort tuig namelijk gewoon ter dood worden gebracht. Deze viezerik heeft de 15-jarige Padam opgezadeld met een vreselijk trauma waar hij de rest van zijn leven last van zal hebben. Hij verdient het niet om ook nog maar één dag langer adem te halen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. droef

  Hoog opgeleidt die psychiater, wat verteld ons dit?

  1. Baaz

   Hoog opgeleid, voert geen moer uit en zit waarschijnlijk de hele dag op ondergrondse forumpjes zijn mening te geven?

  2. Ernst Quispel

   Hij is wellicht hoogopgeleid en wat vertelt ons dit?

   1. Baaz

    Pure onbetamelijkheid meneer Quispel, van de bovenste plank en daarover kan men natuurlijk niet uitweiden. Uitweiden over betamelijkheden kan een mens soms duur komen te staan, vooral wanneer hij geen geld in de parkeermeter heeft gegooid.

    1. Ernst Quispel

     In die optimaliteit geldt natuurlijk wel dat branding en weke delen kunnen interveniëren in opgeld. Het resultaat is, zoals u weet, permeabiliteit van alle kanten.

     Wie zit daar op te wachten?

     1. Baaz

      Nee hoor, polypropeen ontstaat door de polymerisatie van het monomeer propeen. Het causale verband een (hogere) opleiding is daarmee niet aangetoond.

  3. robroy

   hahahahahahaha ja ik vat hem droef

 2. Aytas

  Ik vind dit soort mannen zo’n drama. Ik ben op zich tegen de doodstraf maar op dit soort momenten kan ik dat slecht aan mezelf uitleggen. Kinderen dienen altijd beschermd te worden.

  1. Siemien

   @Aytas “Kinderen dienen altijd beschermd te worden.”

   Net als kinderfeesten overigens.. 😉

  2. Guus Geluk

   Ik sluit me aan bij de woorden van Aytas.

   1. Baaz

    Geluk(kig) het had ook niet best geweest als jij je had aangesloten bij de woorden van meneer Quispel.

 3. A3aan

  Ondanks dat ik niet hoog opgeleid ben, de school had slechts twee etages, ben ik van mening dat een doodstraf niet kan. Niemand mag mij mijn leven ontnemen derhalve is dat voor mij, iemand het leven ontnemen, ook niet toegestaan.

  Niet erg, een levenslange straf in een Nepalese gevangenis is voldoende voor een pedo zijn zonden te overdenken.

  1. Job Jansen

   En wat betreft Marc Dutroux?

   1. A3aan

    Dutroux mag wat mij betreft rotten in zijn Belgische cel Job. Aanschuiven bij die pedo in Nepal mag óók, t schijnen hele gezellige cellen te zijn daar in tropenland.

    1. Job Jansen

     Een Belgische cel is net als een Nederlandse cel, een lachertje. Gevangenen krijgen wat mij betreft veel te veel luxe. Persoonlijk ben ik in uiterste gevallen voor de doodstraf. Er zijn helaas bepaalde mensen (beesten) die alle recht op het leven verloren hebben.

     1. Ernst Quispel

      Het blijft opmerkelijk dat sommige mensen iets blijven bepleiten wat de beschaafde wereld allang geleden als te barbaars heeft afgeschaft.

     2. Job Jansen

      Heb jij kinderen, of dochter(s)? Dan begrijp je het misschien.

     3. Baaz

      Er wordt heden ten dagen van alles bepleit, wat dat betreft lijkt het wel een pleittijdperk, aardig wordt voor Scrabble.

     4. Ernst Quispel

      “aardig wordt voor Scrabble.”

      🙂

     5. Job Jansen

      @Ernst

      Tja, als niets meer weet te zeggen, gooi je het maar op spelfouten. Jammert.

     6. Baaz

      @Job: De betere lezer heeft al kunnen ontdekken dat hij helemaal niets zegt, hij publiceert alleen maar. Hij zijn monologen en pogingen, meer niet. 🙂

      Natuurlijk ben ik de beroerdste niet en plaats ik enkele van zijn briljantste miskleunen, hij kan er helemaal niets van:

      – weinig zin keer heeft. (wilders-steunt-volmondig-oproep-van-marokkaanse-koning-aan-marokkaanse-nederlanders-om-terug-te-keren-doen)
      – dividentaffaire (fvd-en-pvv-op-winst-in-peiling-de-hond-rutte-maakt-coalitiepartners-d66-en-cda-kapot)
      – demonstratievriheid. (peter-r-de-vries-cartoonwedstrijd-wilders-valt-buiten-vrijheid-van-meningsuiting-is-haatzaaien-en-provoceren)

      🙂

     7. Adriaan

      Ernst Quispel 47 minuten ago
      “aardig wordt voor Scrabble.”
      🙂

      @Ernst, even een ernstige waarschuwing aan jouw adres: je gaat weer hinderlijk op iemand zijn tikfouten wijzen. Daar moet je nu definitief mee kappen. Het komt namelijk zeer kinderlijk over en ik schat jou toch wat ouder in 🙂

 4. Job Jansen

  Opleiding en pedofilie hebben weinig met elkaar te maken. Opleiding en verstandig hebben ook weinig met elkaar te maken. Maar een hele grote knuppel en pedofilie gaan wat mij betreft samen.

 5. marco1

  De doodstraf , het blijft een lastige discussie. Voor mensen als deze zou ik geneigd zijn ja voer maar in te zeggen.Toch blijft er iets in mij zeggen dat de doodstraf niet wenselijk is daar ik vind dat een mens niet kan beslissen over het beeindigen van een andermans leven. verder is natuurlijk geen straf te hoog voor deze gek.

  1. Aytas

   Precies wat ik heb met de doodstraf. Denk toch dat we er niet aan moeten beginnen, als er een fout wordt gemaakt is die niet meer terug te draaien en dat risico vindt ik iets dat we niet moeten lopen.

   1. marco1

    Ook dat zoals er in Amerika weleens is gesteld er vaak ook onschuldigen ter dood veroordeelt worden , vind ik vooral dat een mens niet kan beslissen over leven of dood.

  2. Ernst Quispel

   De doodstraf is helemaal geen lastige discussie, het is bizarre obsolete waanzin waar geen zinnig mens nog energie aan besteed.

   1. marco1

    Voor mij ook niet omdat ik er tegen ben. Maar er zijn er ook voor en bij sommige delicten denk ik ook weleens de wereld is beter af zonder zoeen. En geen zinnig mens u was wel op de hoogte dat er nog steeds landen zijn waar de doodstraf nog steeds ten uitvoer word gebracht? Dat weet het vast , dus daar zou het zowiezo nog een lastige discussie kunnen worden om het af te schaffe. Of vind u dat er in die landen geen zinnige mensen de regels maken?

   2. Job Jansen

    @ernst

    ‘zinnig mens’

    Als je beesten en mensen niet uit elkaar kunt houden, kun je inderdaad deze mening erop nahouden.

 6. Troelstra

  Seksfeesten met kinderen in het buitenland, dat is bij vele NGO’s toch iets heel normaals? Denk aan AzG, Oxfam Novib. Onze overheid geeft hier zelfs rijkelijk subsidies aan.

 7. Troelstra

  Kijk even vanaf minuut 11:12. De leider van Groen in het Europarlement is een pedofiel.

  Er zit zoveel tuig op sleutelposities. Dat is met geen pen te beschrijven.

  https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw&feature=youtu.be

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.