Foto dader! Restauranteigenaar bijna beroofd nadat hij 30.000 euro ophaalde

Geen categorienov 07 2018, 20:00
Een restauranteigenaar uit Den Haag ging eind augustus naar Amsterdam om zijn uitgeleende geld op te halen. Na de € 30.000 euro op te hebben gehaald werd hij bijna beroofd! De dader is opgepakt maar zijn handlanger (foto) loopt nog vrij rond! Aldus Het Parool.
Met € 30.000 euro rondlopen is natuurlijk nooit verstandig maar soms heb je geen andere keus. Contant geld moet wel eens gestort worden en een lening moet je soms ook op zo'n manier terugkrijgen.
Afijn, de restauranteigenaar moest van Den Haag naar Amsterdam, z'n geld ophalen en weer terug. Het geld kreeg hij vrij snel en dus was hij weer op weg naar huis. In Den Haag probeerde iemand hem echter te beroven en ontstond er een worsteling. Dit viel mensen op en zij belden direct de politie. Hierdoor werd een 24-jarige man aangehouden.
Hoe een man in Den Haag wist dat juist deze persoon een goed doelwit zou zijn, was reden voor onderzoek. De politie blijkt beelden te hebben van een tweede verdachte. Deze man en de opgepakte man bleken de restauranteigenaar al vanaf Amsterdam te zijn gevolgd! De politie is dus nu op zoek naar de tweede man. Hij is mogelijk medeplichtig en zou ook informatie kunnen hebben over hoe ze wisten dat ze juist deze man moesten hebben!
Het signalement is (wederom) een man met lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Over de leeftijd wordt niets gezegd maar gezien de foto van de politie lijkt ook hij zo rond de 24 te zijn. Eens zien of ze hem te pakken krijgen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten