Foto dader! Restauranteigenaar bijna beroofd nadat hij 30.000 euro ophaalde

Een restauranteigenaar uit Den Haag ging eind augustus naar Amsterdam om zijn uitgeleende geld op te halen. Na de € 30.000 euro op te hebben gehaald werd hij bijna beroofd! De dader is opgepakt maar zijn handlanger (foto) loopt nog vrij rond! Aldus Het Parool.

Met € 30.000 euro rondlopen is natuurlijk nooit verstandig maar soms heb je geen andere keus. Contant geld moet wel eens gestort worden en een lening moet je soms ook op zo’n manier terugkrijgen.

Afijn, de restauranteigenaar moest van Den Haag naar Amsterdam, z’n geld ophalen en weer terug. Het geld kreeg hij vrij snel en dus was hij weer op weg naar huis. In Den Haag probeerde iemand hem echter te beroven en ontstond er een worsteling. Dit viel mensen op en zij belden direct de politie. Hierdoor werd een 24-jarige man aangehouden.

Hoe een man in Den Haag wist dat juist deze persoon een goed doelwit zou zijn, was reden voor onderzoek. De politie blijkt beelden te hebben van een tweede verdachte. Deze man en de opgepakte man bleken de restauranteigenaar al vanaf Amsterdam te zijn gevolgd! De politie is dus nu op zoek naar de tweede man. Hij is mogelijk medeplichtig en zou ook informatie kunnen hebben over hoe ze wisten dat ze juist deze man moesten hebben!

Het signalement is (wederom) een man met lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Over de leeftijd wordt niets gezegd maar gezien de foto van de politie lijkt ook hij zo rond de 24 te zijn. Eens zien of ze hem te pakken krijgen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. van Urk

  Door dat multiculti gedoe moet alles tegenwoordig beveiligd worden. Sinterklaas en Zwarte Piet kunnen niet meer veilig op straat, een stel licht getinte testosteronbommen sloegen weer eens toe in een zwembad, een stuntelende lichtgetinte granaatgooier op videobeelden betrapt en dan lees je ook nog dat 1 op de 3 allochtone chirurgen misdadigers zijn. Gooi de grenzen nog maar verder open. Die linkse mafkezen met hun culturele globalisering moeten maar eens op hun plek gewezen worden dat het zo niet langer kan. De bouw van de toren van Babel is uiteindelijk ook stilgelegd omdat iedereen opeens buiten de haven begonnen te spreken.

 2. Aytas

  Wederom een dader van getinte huidskleur. Waarom slaan al deze mensen toch op de vlucht zo massaal zou een kritisch denker zich dan afvragen. Nutteloze middelmatigheid geeft zich over aan populisme.

  1. van Urk

   Vluchten…Kent u ook de politieterm Mobiel banditisme ¿

   1. bifbof

    Mijnheer Aytas wil gewoon dat de 30000 Euro al in Afrika klaarliggen , op zijn minst lijkt het toch zo

    1. Aytas

     Ik wil dat het geld nooit uit Afrika weggaat, leer je eigen broek maar een keer ophouden, het is zo langzamerhand wel een keer tijd. Afrika is godverdomme een netto betaler aan Europa.

     1. Stendhal

      De enige overeenkomst die dit topic heeft met jouw Afrikatrauma is dat de dader een lichtgetinitiër is uit de Rifbergen, die willen wij hier helemaal niet dus neem ‘m gerust terug met je populismefobie.

     2. Siemien

      @Aytas jij bent echt helemaal van de pot gerukt met je “netto betaler aan Europa” je doet met iets te vaak een Ernstje.

  2. Adriaan

   @Aytas, ze wel erg oververtegenwoordigd zijn in dit soort berichten, vind je ook niet?

   1. Aytas

    Adriaan dat is ook wel zo, ontken ik nergens, schreef gisteren al aan groeneveld name and shame ook voor de mensen die zich wel gedragen. Des te meer reden om de migratie oorzaak weg te nemen lijkt mij.

   2. Top

    Je hebt het dan ook over een ‘hoofddoekjes vrouwtje’, die, omdat ze anders in de keuken had gestaan en dan waarschijnlijk met de bips omhoog, terecht is gekomen op een VMBootje in een grote stad. Denkt beter te zijn dan u en ik. Komt met flauwekul aanzetten, die een normaal mens niet eens denkt, al zou hij nog steeds in Woodstock of Kralingen popfestival zijn blijven zitten. Ze reageert dan ook alleen in tussenuren en na schooltijd. Is altijd vervelend en betweterig. En geen discussie mogelijk altijd gelijk dat vingertje. Het is dat Mispel geen kip kan maken al krijgt hij de veren kado, want anders zou je denken, dat dit een dochter van hem is. En dat vind ik nu weer zielig voor haar.

  3. Arie B

   Ze vluchten niet, ze rennen naar het geld toe..

   1. Aytas

    Heb je het nu over de westerse wereld of de migranten? Afrika is netto betaler aan Europa. Simpel gezegd jouw economische waarde past niet bij je welvaart. Uneca en leonce ndikumana zijn bronnen waar je kennis kunt opdoen, ook over de westerse samenwerking met de dictators. Corruptie is de vloek voor elke gewone burger. Jouw probleem is luiheid of domheid, je informeert je slecht.

    1. Stendhal

     Je Afrikaanse langspeelplaat blijft hangen, dat is best wel dom.

     1. Siemien

      😉

     2. Aytas

      Waarom? Wat klopt er niet aan mijn verhaal? Gewoon leren je broek ophouden of migratie accepteren.

 3. Gerlos

  Licht getint dat verbaast ons Nederlanders niet meer.

 4. sjun

  Om minder zou Nedrland wat selectiever in de toelating bij de grens kunnen worden in plaats van een verdrag in Marrakesh te ondertekenen dat nog een duizenden verminderd aanspreekbaren deze kant op trekt. Eerst maar eens integreren wie hier al zit.

  1. Aytas

   Lees eens een boek van leonce ndikumana. Het is veel beter de vluchtredenen weg te nemen. Of kun jij je eigen broek niet ophouden?

   1. bifbof

    Mee eens , GEEN geld voor hulp meer naar Afrika.

    1. Troelstra

     Nou ja, anticonceptie lijkt me dan eigenlijk weer wel een effectief hulpgoederen. Voor de rest moesten wij daar maar eens onze handen af gaan houden. We hebben met al dat gratis geld weggeven al veel te lang en veel teveel de Gekke Henkie gespeeld.

   2. Troelstra

    De vluchtreden is toch gratis geld? Werken doen die parasieten immers niet. Waarom denk je dat ze niet Nasr Australië gaan? Omdat ze daar niet met gratis geld in de watten gelegd worden.

   3. marco1

    Daar hebben ze een riem voor uitgevonden.Of bretels dat kan ook

   4. Top

    Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigt, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

    1. Marija

     WoW…..TOP

 5. Siemien

  Getint! dat zich waarschijnlijk ook nog Nederlander mag noemen…

  1. Adriaan

   @Siemien, mag …, maar hij is het niet. Hij is en blijft een man uit Noord-Afrika (schat ik zo in).

   1. Siemien

    Dat wel maar met dubbel paspoort

    1. Stendhal

     Africa van Toto is één van mijn favoriete nummers.

 6. Heinz

  De Stint is verboden in Nederland. Zegt de Sint, “nou spellen ze mijn naam ook nog verkeerd”

 7. P.Sisterons

  Bepaalde linksgekkies zijn pas tevreden als alle niknokkertjes een gratis mobieltje + abo hebben. Ze kunnen beter eerst iets aan een één kind-bevolkingspolitiek in die contreien gaan doen.

 8. C.A.Barstow

  Getinte huidskleur? je vooral niet zeggen dat het weer zo’n criminele marokaan of id is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.