HAHA! Laf RTL werkt aan “opvolger Voetbal Inside”

Met kroeg, maar zónder controverses.

Hilarischer dan dit wordt het niet: het Algemeen Dagblad bericht dat RTL bezig is met de productie van een opvolger van Voetbal Inside, het populaire voetbal-praatprogramma dat eerder de overstap maakte naar Veronica. Die overstap kwam met name doordat de hoge heren bij RTL de hele tijd klaagden dat Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen voor te veel controverses zorgden.

Afijn, nu de heren dan eindelijk min of meer weggepest zijn heeft RTL besloten om met een opvolger te komen:

Hoe het nieuwe programma eruit gaat zien en gaat heten, is nog de vraag. De verwachting is dat het in een kroegachtige setting wordt gehouden met tafelgasten en publiek.  Als een van de pilots bevalt, wil RTL 7 in het nieuwe kalenderjaar (2019) aan de slag. Ook de presentatoren zijn nog niet bekend, maar de namen van Bart Nolles en Simon Zijlemans worden genoemd.

Nou jongens van RTL, ik heb slecht nieuws: dat gaat dus helemaal niets worden. Voetbal Inside is een cultureel fenomeen. De eerste fout die jullie maken is om hardop te zeggen dat het nieuwe programma de opvolger moet worden van VI… en de tweede fout is dat jullie vervolgens een paar brave jongens binnenhalen om het allemaal bij elkaar te praten.

Dat gaat niet lukken.

Het goede nieuws? RTL verdient niet beter. Genee, Derksen én Van der Gijp hebben het jarenlang moeten ontgelden. Steeds weer werden zij uitgemaakt voor rotte vis, zelfs door hun eigen zenderbazen, terwijl ze bakken met geld naar de zender brachten. Want ja, RTL verdiende al die jaren wél lekker aan VI — dat mocht dan weer wel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. marco1

  Ach michael aks een minderheidje jooi u maar lang genoeg blijft zeggen dat ze gekwetst worden door de jongens van veronica insite zap jij naar het nieuwe insite van rtl. Alles om de lieve vrede te bewaren toch. Kom maar snel op met di e van dan voel jin je vast ook weer een man. Xxx marco

  1. marco1

   Van is ban zal het speciaal voor jou keer verbeteren.

 2. victus

  RTLIs dat niet die omroep die bij elk uitgekauwd programma dezelfde koppen, namelijk de postcode loterij BN’rs, laat zien? De omroep van de eeuwige herhalingen? Doelgroep de hyperende mammie’s en de keurige pappadag meneertjes?

 3. Floris

  Voetbal Inside is niet te vervangen. Gijp en Derksen zijn unieke persoonlijkheden, wat je ook van hen mag vinden. Als Derksen wegvalt zal Veronica Inside ook nooit meer hetzelfde zijn. Hij is de spil waar alles om draait.

  Een nieuw praatprogramma over voetbal is echter op zich wel levensvatbaar want het is niet moeilijk om het doodsaaie Studio Voetbal van de NOS te overtreffen.

 4. Baaz

  Ik heb het een keer bekeken. Ik denk dat als je van voetbal houdt, je er vast wel plezier aan kan beleven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.