WOOZA! NEDERLAND STAAT ACHTER BLOKKEERFRIEZEN: AL 80.000 EURO INGEZAMELD

Geen categorienov 10 2018, 15:00
De crowdfundingactie gaat prima.
Vanochtend om 10:00 uur berichtten wij dat de blokkeerfriezen -- de dappere Friezen die gisteren op schandalige wijze veroordeeld werden tot taakstraffen van 120 tot 240 uur -- met hun crowdfundingsactie voor het hoger beroep op dat moment 20.000 euro ingezameld hadden. Dat was een ronduit schokkend bedrag, alleen al omdat het zo snel was gegaan.
Nou, blijkbaar waren Nederlanders nog lang niet klaar met doneren. In de tussentijd is het bedrag namelijk gestegen naar 80.000 euro. Ja, dat lees je goed: de Blokkeerfriezen hebben al bijna een ton opgehaald om zich in het hoger beroep te verdedigen tegen het tirannieke OM en de doorgeslagen politiekcorrecte rechtbank.
Dit is natuurlijk bijzonder goed nieuws, al was het maar omdat ik doodsbang was dat Nederlanders deze wanstaltige uitspraak gewoon zouden laten gebeuren. Het maakt me niet blij, maar Nederlanders zijn tegenwoordig helaas ronduit laf. Of, misschien moet ik zeggen: Hollanders zijn ronduit laf. Er is namelijk een reden dat dit staaltje burgerlijke ongehoorzaamheid plaatsvond in Fryslan in plaats van in, zeg, Amsterdam of Rotterdam.
Maar goed, blijkbaar zijn er toch nog genoeg gematigd-dappere zielen in Holland die zulke acties van dappere Friezen financieel willen steunen. Dat is dan toch nog iets, zullen we maar zeggen.
Heb jij nog niet gedoneerd aan de Blokkeerfriezen? Doe dat dan alsnog, al was het maar om het OM en de D66-rechters die het in Nederland voor het zeggen hebben een hak te zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten