Antisemitische Arnoud van Doorn gaat los op joden: VVD’er Dilan Yesilgöz pakt hem aan

“Mag ik alsjeblieft 3 voorbeelden van die ‘positieve bijdrage van de joodse gemeenschap aan Nederland?’,” schrijft hij op Twitter.

Dat Arnoud van Doorn een totaal doorgeslagen gekkie is wisten we al langer. Maar nu maakt hij het wel héél erg bont. Tot voor kort deed hij immers in ieder geval nog zijn best om niet openlijk antisemitisch voor de dag te komen. Nou, blijkbaar vindt hij het niet langer noodzakelijk om de schijn van tolerantie op te houden. Zie hier een tweet die hij eerder vandaag online zette:

Let met name op het deel over die “tip.” Sarcastisch tot op het bot, maar hij benoemt daarbij meteen enkele punten die altijd genoemd worden door jodenhaters: opmerkingen over de “joodse of zionistische lobby,” een geheim complot, ongenadig veel stiekeme invloed in de politiek en de “zakenwereld,” en ga zo maar door.

Gelukkig wordt Van Doorn hard aangepakt door Dilan Yesilgöz, Kamerlid voor de VVD:

We kunnen hier natuurlijk heel helder over zijn: Van Doorn heeft laten zien dat hij echt een jodenhater pur sang is. Zelfs het masker van “anti-zionisme” heeft hij afgedaan. Zijn probleem is met joden, punt.

Het ergste van alles is dat hij nog iets van een achterban heeft ook, daar in Den Haag. Natuurlijk moeten we die achterban ook niet groter maken dan die is — we hebben het over een paar procent — maar zelfs dat is te veel voor zo’n vreselijke, discriminerende, racistische antisemiet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. marco1

  Die van Doorn is toch nauwelijks serieus re nemen. Gevalletje van ook hin heeft recht oo een mening hoe debiel ook.

  1. van Urk

   De islamitische gemeenschap heeft ook weer een bijdrage geleverd met van Doorn als spreekpunt.

 2. sjun

  Ook de islamitische gemeenschap moet weinig van deze man hebben. Erg opbouwen is hij in de unma dan ook nog niet bezig geweest. Hooguit scoort Arnoud sponsoring uit Koeweit en wat daw’apuntjes met zijn uitspraken. Verder wordt hij uitgekotst en als nuttige idioot ingezet waar hji komt. Als hij het niet zelf gezocht had zou je nog medelijden met hem krijgen.

  1. sjun

   opbouwend
   ummah

  2. Ernst Quispel

   Deze nuttige idioot krijgt alleen aandacht van de idioten die de Jodenhaat met moslimhaat denken te moeten bestrijden.

   1. Scarletti

    “idioten die de Jodenhaat met moslimhaat denken te moeten bestrijden” er is op dit forum reeds eerder gewag gemaakt van het feit dat u meent dat bestrijding van antisemitisme overbodig is. En nog blijft u antisemitisme ontkennen

    1. Ernst Quispel

     Nee hoor, antisemitisme is een akelig racistisch gif en dient met alle kracht te worden bestreden.
     Ik vind bestrijding van antisemitisme door racisten echter niet geloofwaardig.

     1. fockingworst

      @ernst GOOIT antisemitisme en rascisme op 1 hoop.
      @ernst. WEET NIET het verschil tussen die. 2.

    2. Top

     Let op! Mijn beste. Je reageert op de grootste ‘antisemiet’ en erelid van Martijn, wat zich op deze website presenteert.

 3. Seneca

  de islam is toch om de mensen te ‘verbinden’? ik kan vragen hoeveel ontdekkingen er op de conto van moslims staan. ik weet het, een beetje kinderachtig, vooral als men zich realiseert dat van het aantal personen die de Nobelprijs zijn toegekend er c.a. 20% Joden waren…

  1. Troelstra

   20 % Joodse Nobelprijswinnaars, terwijl de Joden slechts zo’n 0,02 % van de wereldbevolking uitmaken. De Moslims die 20 % van de wereldbevolking uitmaken hebben nog geen eens 1 % van de Nobelprijzen in de wacht weten te slepen. Mij wel duidelijk dat het intellectueel kapitaal van de mensheid niet in de Islam gehuisvest is.

   1. Lugar

    En dan te bedenken dat er hier enkele forummers rondhangen die de islam bepleiten. Gelukkig zie ik ze niet meer!

    1. Scaldis

     Ze trollen nog steeds door, maar steeds minder succesvol wegens veelal uitblijvende respons. Het verworden dan enigszins wanhopige pogingen tot provocatie in de hoop op felle reacties. Maar reacties komen steeds vaker enkel nog van de trollen zelf.

     1. Lugar

      @Scaldis: Jij zegt het en ik neem het wel van je aan. Zoals ik al schreef; ik zie ze niet meer! Laat ze maar op elkaar reageren dan heeft de goedbedoelende forummer er ook geen last meer van.

    2. fockingworst

     @lugar waar haal ik dat script?
     Ben er eigelijk ook klaar mee om de trolletjes nog langer te zien.
     Bvd,
     @worst

     1. Scaldis

      Ik moet zeggen dat het best vermakelijk is te zien dat ze alleen nog op elkaar reageren!

     2. Lugar

      @Worst: “Regulier Comments” is de auteur en toen ik zojuist keek stond zijn/haar post met het script er nog. Je moet het wel een beetje aanpassen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de aanhalingstekens recht en niet schuin staan.

      partijcongres-fvd-we-willen-rutte-iii-best-overeind-houden-maar-dan-moet-migratie-beperkt-worden-en-moeten-de-klimaatplannen-van-tafel/

     3. Lugar

      @Scaldis: Ja dat zal mij niet verbazen, ben alleen wel blij dat ik ze niet meer zie, dat zul jij ook wel begrijpen denk ik. Ik had al heel snel in de gaten dat het pure tijdverdoenerij is, zulk soort gasten zuigt je alleen maar leeg terwijl dat ook precies hun doel is. Bij mij hangen de digitale slingers en de Nederlandse vlag in top!

     4. Lugar

      @Worst: En de regel met ajax.googleapis.com… kan er tussenuit.

     5. Lugar

      “Ik moet zeggen dat het best vermakelijk is te zien dat ze alleen nog op elkaar reageren!”

      Ja dat is inderdaad het gevolg, al zijn er nog wel DDS’rs die helaas blijven reageren zodat hij blijft doorgaan met zijn missie. En het schijnt dat de ultratrol nu al voor de 5e keer zijn nick heeft gewijzigd. Hoe dan ook, het script is het ei van DDS.

    3. Freba

     Weg met het Judaïsme – Islam, Christendom en Jodendom. De grootste kankergezwellen van de laatste 1500 jaar. ” Geloven” die de voortplanting stimuleren; zodat er voldoende soldaten “geproduceerd’ kunnen worden. Hoe bedenk je het. Kun je alleen “zwak-ontwikkelden” wijsmaken. De Boeddhisten noemden het honderden jaren geleden niet voor niets “Soldatengeloven”. Daar is alles mee gezegd. Daarom wordt het nooit wat hier op de Aardkloot.

 4. henk vintage

  De Mossad leest dit ook, kijk maar uit van Doorn.

 5. Arie B

  Hij heeft zijn IS-slagersmutsje al op zie ik.. Nepmoslim die graag sympathie kweekt bij zijn nieuwe broeders.

 6. Heras

  Toch is deze leip gevaarlijk. Iemand met een minder stabiel karakter kan op het verkeerde been gezet worden en beïnvloedt raken. Ik hoop dat dit soort
  types in de gaten worden gehouden door de Aivd.

 7. slayer

  hahaha je zou toch denken als iemand op twitter zit heeft ie ook internet ,had ie beter eerst ff kunnen googelen

 8. tomygun

  Haat heeft een voedings bodem ,ook afkeer heeft dat .
  Respect moet men verdienen ,degeen die respect heeft
  voor geweld voortkomend uit domheid die geen respect
  heeft voor een ander die is gedoemd tot respectloosheid
  van anderen .
  Voor ieder voorbeeld voor respect aan de islam
  staan honderden voorbeelden van repect aan de joden .
  Sjalom .

  1. tomygun

   Shalom

   1. Lugar

    שלום

 9. Gosselaar333

  Doet me een beetje denken aan de Hamas symphatisant Ernst Q!!!

  1. Lugar

   @Gosselaar: En islampleitbezorger en Nedermoslim. Twee druppels water, de gelijkenis.

 10. IJsbrand Koudvuur

  Deze kromme nep-neder “aanhanger van een Abrahamistische zandgod” landeR heeft wel goede vragen.

  Want wat hééft de joodse gemeenschap nu eenmaal positief aan Nederland bijgedragen?

  1. Lugar

   @IJsbrand: Heb jij last van joden dan? Misschien kun je een paar voorbeelden geven? Doe er maar een stuk of drie.

 11. FJ

  Kijk en zover hebben onze politici het laten komen, dat deze figuren het niet meer nodig vinden zich binnenkamers zo uit te laten.
  Zij voelen en worden beschermd door de Klavers, Jetten, Asscher etc.
  Wat is van ons geworden.

 12. Freba

  Je kunt toch moeilijk ontkennen dat Jacob Rothschild, de gebroeders Koch (staalmagnaten), Enen Soros- voorheen Schwartz-, de familie Gross (Lockheed), de grote persagentschappen, de filmwereld, FB, Google, DE FED etc.etc. bestuurd worden door Germanen!!!!!!!!!! Heb niet de illusie dat U of Uw Regering over uw budgetten danwel uw toekomstige pensioen/loonstijgingen “gaat”. Dat wordt toch echt geregeld door de “dames en heren” aan de andere kant van de plas. Zo’n constatering wordt altijd in de anti-semitische hoek geduwd. Ik vraag mij af door wie de DDS wordt gefinancierd, gezien de heftige reacties? Iedere Arabier mag worden “afgezaagd” of worden verketterd, maar zeg niets over Joden of Israel. Na de “Bevrijding” in 1945 heeft Europa niets meer te vertellen. Volledig ingepakt door de V.S. Sjalom………………

  1. Lugar

   Vragen stellen is altijd goed, het verduidelijkt.

 13. J.Rademaker

  Heb ergens iets gelezen over een meer of minder procedure met iets dat kennelijk OM is.
  Dit is natuurlijk een onvergelijkbare uitspraak en ook geen haat zaaien.

 14. DeBruijn

  Tel het aantal Joodse Nobelprijs winnaars en dan die van zijn broeders,.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.