Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst

Geen categoriedec 29 2018, 21:00
De doodstraf is veel te licht voor dit vergrijp.
In Duitsland is het Openbaar Ministerie een rechtszaak begonnen tegen een 27-jarige vrouw die eerder naar Syrië reisde om zich daar in het radicale 'kalifaat' van ISIS te vestigen. Eenmaal daar nam ze namelijk een slavinnetje van 5 jaar oud... die ze vervolgens willens en wetens liet omkomen door dorst. Ze gaf haar gewoon geen drinken, hoe zeer het meisje ook smeekte.
Jennifer W. en haar man verhuisden samen naar Syrië. In 2015 kochten ze daar vervolgens een meisje van 5 jaar oud als slavin. "Toen het meisje ziek werd en daardoor in haar bed plaste, legde de echtgenoot haar aan de ketting, buiten in de hitte, waarna het stel haar liet omkomen van uitdroging," aldus de Duitse aanklager. "De vrouw deed niets om het meisje te beschermen."
Ja, het kwaad bestaat. We doen maar al te vaak alsof er niet zoiets is -- het strookt immers niet met het postmodernisme -- maar je moed werkelijk moedwillig blind zijn om Het Kwaad niet te zien.
Dit monster van een vrouw werd uiteindelijk opgepakt toen ze de Duitse ambassade in Ankara verliet, waar ze naartoe was gegaan om nieuwe identiteitspapieren te regelen. Op het moment dat ze weer naar buiten liep handelde de Turkse geheime dienst. Ze werd in de boeien geslagen en vervolgens op het vliegtuig naar Duitsland gezet.
In 2014 ging deze psychopaat voor het eerst naar Syrië. Eenmaal daar werd ze meteen lid van de 'moraliteitspolitie' van ISIS in Fallujah en Mosoel. Met andere woorden: ze kon niet wachten om andere vrouwen in een boerka te dwingen en zwaar te mishandelen als die dat niet zagen zitten. Als 'moraliteitsagente' had ze een kalasjnikov over d'r schouder, een pistool in haar riem, en -- oh ja -- ook nog eens een bomgordel om.
Ongelooflijk genoeg gaven de Duitse autoriteiten haar toestemming om zich in het noordwesten van het land te vestigen. Ze werd later toch (weer) opgepakt omdat ze wederom van plan was om af te reizen naar Syrië.
Soms -- als ik dit soort verhalen lees en opschrijf -- vraag ik me af of we er niet verkeerd aan hebben gedaan om alle oude, Middeleeuwse lijfstraffen af te schaffen. Hoe lang deze vrouw ook vastgezet wordt, haar straf zal nooit zwaar genoeg zijn. De enige passende straf is als ze hetzelfde lot ondergaat als het arme 5-jarige meisje dat ze liet omkomen van de dorst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten