Jean-Claude Juncker #Metoo’d er wat af tijdens de EU-top

junckerkus
Foto: EU-president Jean Claude Juncker hangt over een tafel heen om een vrouwelijke hoogwaardigheidsbekleder een handkus te geven. Bron: US Department of State.

Dat alcohol je wat losser maakt is inmiddels wel duidelijk. Jean-Claude Juncker kust en knuffelt er wat af tijdens de EU-top! Het is soms iets té gezellig, kijkt u maar mee!

Wat een gezellige boel in Brussel! Donderdag en vrijdag vond een Europese top plaats. Tussen het besluiten door kreeg zo’n beetje alles wat bewoog een kus en een knuffel van de huis-zuipschuit.

Miljoenen extra naar Oekraïne? Hier! Een flinke smakkerd! 300 Miljard euro extra voor de begroting toch maar van tafel? Klinkt als een goed excuus voor een dikke knuffel! Bij de EU komt iedereen in aanmerking voor wat ‘persoonlijke aandacht’. Of het nou gaat om Sebastian Kurz, die er bij staat met een kop van ‘vooruit dan maar, het is zó voorbij‘, of Theresa May die tussen het Brexit-geouwehoer door ook maar even een lebber aan d’r oor krijgt.

Ook Donald Tusk had er eigenlijk aan moeten geloven maar snapt het spelletje en geeft Juncker een amicale vuist op Juncker’s hoofd, voor hij straks de volgende is die z’n gezicht weer moet wassen vanwege Juncker’s natte lippen.

Man man man, je gaat je haast afvragen of dit elders ook normaal is. Obama en Biden konden het goed met elkaar vinden maar zelfs zij gingen niet zo ver. Trump heeft genoeg pussy gegrabbed in zijn leven dat hij ook wel even zonder kan. In Rusland krijg je volgens mij eerder een stomp op je muil en in China moet je niet verder willen gaan dan een buiging. Wat een belachelijke vertoning met die Juncker.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

15 reacties

 1.   

  De smakzoenen van Juncker zijn niet vergelijkbaar met het afschuwelijke drama van sommige #metoo-vrouwen, Wout.

  1.   

   “De smakzoenen van Juncker zijn niet vergelijkbaar met het afschuwelijke drama van sommige #metoo-vrouwen, Wout.”

   Begrijpt occult fantasietje nou werkelijk niet wat hier word gezegd? nee, occult fantasietje begrijpt het niet

   Maar goed, Juncker lebbert iedereen bij wie hij de kans krijgt af.
   En jij moet je schamen door Juncker samen in 1 zin te noemen met #metoo-vrouwen.

 2.   

  Drank in de man ,wijsheid in de kan . En zon zuipschuit moet je serieus nemen?

 3.   

  Smerig drankorgel.

 4.   

  Heeft een hoestdrankje genomen

 5.   

  Ik kan niet begrijpen dat die dronken lor en schandvlek van de EU nog de steeds op zijn post geduld wordt, dankzij deze drankzitter van de Europese Commissie worden we door iedere zichzelf respecterende natie op deze wereld uitgelachen.

 6.   

  Lijkt me niet zo prettig om afgelikt te worden door dat eeuwig naar de drank stinkende mannetje.

  1.   

   Zolang het pluche warm gehouden kan worden doen ze dat van harte..

 7.   

  Zijn “rugpijn” is zoals op de foto te zien is al een heel stuk minder, misschien verdoofd door wat lekkere flessen wijn à raison van euro 300,- tijdens, voor en na de lunch ???????

 8.   

  Dat is de top. Zo gek als een spijker.

 9.   

  Hij heeft groot gelijk die ouwe snoeperd. Ik kan zuipen wat ik wil maar ben daar te verlegen voor. Go Juncker.

 10.   

  Dronken lor ,en alles wat om hem heen danst zijn belachelijke meelopers zonder ballen

 11.   

  In Brussel wordt geschoven met miljarden,dus daar kan best een stevige borrel op het huis geschonken worden,en die worden niet gehaald bij Aldi.
  En men moet niet vergeten dat in Brussel zware beslissingen genomen worden,en dat gaat nu eenmaal makkelijker en sneller als je beschonken bent,laat dat duidelijk zijn!

 12.   

  Jean Claude is natuurlijk een heel vies mannetje en ik verdenk hem ervan dat hij op mannen valt zo vies als dat is..

 13.   

  Nee hoor, deze keer is hij eens niet dronken maar staat krom van de rugpijn en wordt daarom geholpen door een vrouwelijke collega die hij laat zien hoe een vis met zijn bek doet.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!