NRC draait helemaal door: ‘De man die spullen draagt voor een vrouw… het LIJKT vriendelijk, maar!’

“Intussen zijn er wel vervelende gevolgen.”

Als je wilt weten hoe triest het gesteld is met de moderne feministische golf, nou, zoek niet verder. Tegenwoordig gaat het dus om dit soort dingen:

Nog niet zo heel lang geleden was het netjes als een man dit deed voor een vrouw. Maar nee, moderne feministen zien er een enorm probleem in. Het betekent namelijk dat de man ervan overtuigd is dat de vrouw haar eigen tas niet kan tillen. Ze is zwak! Ze heeft een man nodig. Het is seksisme ten top!

Godzijdank zijn er nog Nederlandse vrouwen die begrijpen dat dit soort nep-feministische propaganda van de NRC eigenlijk gewoon dieptriest is. Zoals ene Elena Lommers schrijft op Twitter:

Eigenlijk zijn moderne nep-feministes — en die trieste figuren van de NRC voorop — natuurlijk gewoon niet helemaal lekker. Je kunt niet anders concluderen. Hoe meer je van dit soort figuren hoort, hoe duidelijker het is dat zij ze gewoon niet helemaal op een rijtje hebben. Deze types hebben zoveel extreemlinkse propaganda te verwerken gekregen — vaak tijdens hun universitaire opleiding — dat ze totaal zijn doorgedraaid.

In plaats van boos te worden zouden we eigenlijk medelijden met ze moeten hebben. Je zou maar zo in het leven staan, zeg. Vreselijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Aytas

  ‘Deze types hebben zoveel extreemlinkse propaganda te verwerken gekregen — vaak tijdens hun universitaire opleiding — dat ze totaal zijn doorgedraaid.’

  Jij hebt geen studie aan de universiteit doorlopen. Je praat een droeftoeter als cliteur na, die alleen maar gefrustreerd is omdat hij onder academische niet serieus wordt genomen.

  ‘Maar nee, moderne feministen zien er een enorm probleem in.’

  Als het feministen waren zouden ze zich achter shirin Musa scharen. Dit zijn gewoon gefrustreerde types die nooit een man tegen komen die hun aanbiedt om hun tas te dragen. Ik heb er geen enkel probleem mee om te zeggen dat mannen over het algemeen fysiek sterker zijn.

  ‘Zoals ene Elena Lommers schrijft op Twitter:’

  De voorbeelden die zij aandraagt zijn weer te oudbollig. Oh gruwel terug naar de galante heer. Wie het eerst door de deur is houdt hem open voor de volgende.

  1. Floris

   “Jij hebt geen studie aan de universiteit doorlopen. Je praat een droeftoeter als cliteur na”
   ———————————————————————————-
   De arrogantie druipt er weer van af.

   # Dunning-Kruger

   1. Aytas

    Ik had het mis hij heeft wel gestudeerd, had ik werkelijk niet verwacht na zo’n onzin opmerking.

  2. Groeneveld

   Aytas maakt drie ergerlijke taalfouten in een paar regels tekst. Het lijkt uitgesloten dat zij ooit een universiteit bezocht.

   1. Aytas

    Wie studeert er nu nog in het Nederlands wanneer ze een internationale studie doen. Heb ik ooit beweerd goed in Nederlands te zijn?

    1. Groeneveld

     Het is een schande dat jij je eigen taal zo slecht beheerst. Nooit opgelet vroeger op school?

     En welke internationale studie heb jij gedaan Aytas?

     1. Aytas

      Ik heb mijn studie gericht op de internationale markt gedaan en in het Engels. De taal waar ik thuis de 1e paar jaar ook mee ben opgegroeid. Het heeft vooral mijn moeder best veel moeite gekost om Nederlands te leren, toch heeft ze uiteindelijk best een goed resultaat gehaald.

      Taal is niet mijn sterkste kant, dat weet ik zelf heel goed.

      Wel benieuwd wat je van mijn reactie op dit artikel vindt? Dat gezeik over taalgebruik zal wel.

  3. Tguard

   Aytas, ik volg je Posts nu een tijdje maar inhoudelijk vlieg ja alle kanten op. Alsjeblieft voeg iets fatsoenlijks toe en hou eens op steeds weer mensen te beledigen op grond van aannames.

   1. Aytas

    Ik ben benieuwd wat je met aannames bedoeldt. Ik vlieg misschien voor jou alle kanten op maar voor mij is het erg duidelijk.

  4. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit ontstaan bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. En waar je als vrouw in de regel tot seks en sodomie wordt gedwongen, omdat dat het enigste strakke deel is, voor Ali’s kleine en besneden cornucootje. Als het u zo stoort dat Nederland, sodemieter dan op terug naar de goening waar je vandaan komt. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heb bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen.

 2. Duke

  De NRC vrouwen zijn jaloers dat mannen dit niet bij hen doen maar wel bij andere vrouwen. Daarom mogen mannen dit helemaal niet meer doen, anders voelen zij zich achtergesteld.

 3. Floris

  “Deze types hebben zoveel extreemlinkse propaganda te verwerken gekregen — vaak tijdens hun universitaire opleiding — dat ze totaal zijn doorgedraaid”
  ——————————————————————————–
  Dat klopt. Bijvoorbeeld bij het “vak” genderstudies.

  Allemaal cultuurmarxistische shit.

 4. Janna47

  Jammer, dat e heel veel mannen zijn, die dit soort dingen voor vrouwen niet meer doen!
  Het is ook een beetje uit de mode, maar de mannen die het nog steeds doen, zijn toppers!
  Het is super om door een man zo begeleid te worden!

 5. Arie B

  Hysterische krant, hysterische ‘wijven’ die zo denken. Straks mogen we ook niet meer zeggen dat mannen de 100 meter sneller lopen zeker?
  Er is een verschil tussen mannen en vrouwen, hoe jammer ze dat ook vinden.

  1. Siemien

   “Er is een verschil tussen mannen en vrouwen”

   Bij dit soort niet hoor, dit zijn manwijven, kenaus.
   Volgens mij maakt een man zelf nog wel even uit of hij de deur openhoudt, haar tassen draagt of haar achterop de fiets meeneemt naar huis…

   1. Rosasolis

    @Siemien. Jaren geleden toen ik een studente was kreeg ik gedurende een koude, natte dag een astma aanval, op weg naar mijn kamer. Ik was zeer dankbaar toen een jongeman mij hielp met mijn tas met zware boeken te dragen, en zorgen dat ik veilig naar mijn kamer kon komen. Fijn is het dat er nog steeds heren zijn!

 6. Jantje

  (echte) Mannen komen niet eens in de buurt van dat soort feministische types.

 7. TD

  Op die manier behandelt worden vinden de meeste vrouwen heel fijn,dat versterkt het ego en zelfvertrouwen van het “zwakke” geslacht.
  Maar het mag niet ontaarden in swaffelen dat vinden ze minder,terwijl dat ook als een aangename aanraking ervaren kan worden.

 8. Lugar

  Als hetero ben ik wel voorstander van seksisme. Ik heb er geen hekel aan, seks is plezierig, prettig en gezond.

  Het is in elk geval beter dan racisme, fascisme en tal van andere ‘ismen’

  1. TD

   Feministische vrouwen prefereren waarschijnlijk priapisme.

   1. Siemien

    Feministen zijn a-seksueel of tegennatuurlijk..

 9. Rosasolis

  Er zijn sterke vrouwen en mannen, en ook zijn er ook anderen, w.o. mannen die minder sterk zijn. Bestaat het oude gezegde: “wij zijn in de wereld om elkaar te helpen”
  niet meer? Fijn is het dat dat er nog steeds sterke mensen, vrouwen en mannen, die hulp bieden aan zieken of aan invaliden met zware kratten boodschappen. Dit heeft niets met feminisme of vrouwen discriminatie te maken.

 10. TD

  Vrouwen het zwakke geslacht?
  Ze leven gemiddeld wel langer,moet toch een reden hebben.
  genen,hormonen,dna ?

 11. Vit

  Als zij maar 3 meter achter me loopt mét de boodschappentassen vind ik het goed. Met vuilniszakken buiten zetten loopt zij gewoon twee keer. Sjonge jonge wat een dom gelul weer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.