PvdA wil IS-kinderen terughalen, ‘België doet het ook!’

Ja hoor, de kerst is nog maar net voorbij maar de PvdA weet alsnog door te slaan in de kerstgedachte: ze willen IS-kinderen terughalen naar Nederland naar aanleiding van rechterlijke uitspraken in België! Via The Post Online.

Het deugnamische duo Lilianne Ploumen en Attje Kuiken vinden het absoluut niet kunnen en héél erg zielig dat IS-kinderen door de schuld van hun ouders in die belabberde situatie terecht zijn gekomen.

In België is het nu dus zo dat de rechter een aantal keer heeft besloten om de overheid, onder dwang van een boete, te verplichten om IS-kinderen en -bruiden terug te halen naar België. ‘Potverdrie, da’s een goed idee!’ dachten Ploumen en Kuiken tegelijk! De AIVD waarschuwde weliswaar dat ook IS-kinderen een behoorlijk gevaar voor de Nederlandse samenleving kunnen vormen, maar fuck that, ze staan op winst in de peilingen en deugen is belangrijker dan luisteren naar het volk die je zegt te vertegenwoordigen!

Stef Blok krijgt een lading Kamervragen over zich heen waarin hij lekker mag gaan kijken of de Belgische rechtspraak ook consequenties voor Nederland kan hebben en daarna kan het hele feest beginnen! Precies wat we nodig hebben in dit land, nog meer van die ‘kinderen met een migratieachtergrond en een getraumatiseerd verleden door een niet-met -Nederlandse-waarden-compatibele ideologische overtuiging.’ De PvdA had zich inderdaad beter op kunnen heffen na die nederlaag van de laatste verkiezingen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. poldi

  De “Partij Voor De Arabieren” heeft door de aantrekkingskracht van DENK behoefte om een een nieuwe bron islamitisch stemvee aan te boren.
  Want dit gebaar zal sympathiek klinken in de het voortwoekerende aantal moslims in Nederland.

 2. Svetlana

  Je zou er bijna weer op de PvdA op willen stemmen. Bijna zeg ik dan want in het echt zijn het moslimhatende witte supremisten, en racistische nazis waar Josef Goebbels nog jaloers van zou worden. Ze hebben tegen de besnijnis van vrouwen gestemd

  1. Barry

   @Svetlana, bijna zeg ik dat je dronken bent, want je kraamt onzin uit.

   1. Ride eat sleap repeate

    Niet op reageren Barry. Is een doorzichtige trol die hier af en toe wat kunstjes doet om de Islam nog belachelijker te maken dan dat het al is.

  2. HendrikJan

   Wat een verschrikkelijk stukje, ga je diep schamen.

   En voor DDS, dit is een asociaal mensonterend stukje.

   Gr HendrikJan.

 3. Riche

  Ik begreep dat de kosten voor de Belgische staat, indien zij geen gehoor geven aan de gerechtelijke uitspraak, 1 miljoen bedragen. Gelet op de verwachte kosten van repatriatie van elke IS er met aanhang, is dit maar een schijntje lijkt mij. Niettemin vind ik het erg k.t voor de kinderen dat ze in zo’n desolate omgeving moeten opgroeien. Ik zou eerlijk gezegd echt niet weten wat het beste is.

  1. Riche

   Trouwens het zal de PvdA niet veel helpen. Je kunt immers Denk stemmen.

 4. Aytas

  ‘Het deugnamische duo Lilianne Ploumen en Attje Kuiken vinden het absoluut niet kunnen en héél erg zielig dat IS-kinderen door de schuld van hun ouders in die belabberde situatie terecht zijn gekomen.’

  Het is ook heel erg zielig en als het Nederlandse kinderen zijn lekker terug halen. Gadver de misdaden van ouders op kinderen verhalen, dieper kan een beschaving niet zakken.

  De ouders daar lekker laten en de straf die de plaatselijke autoriteiten passend vinden laten krijgen.

 5. Spaanse kok

  PvdA is net als de PVV een oppositie partij die weinig te willen hebben.

 6. Tante Sidonia

  Zéér vreemd!!!
  De z.g.n. bruiden zijn vrijwel allemaal allochtonen.
  Wat mankeert er aan om deze “echtgenoten” van moordenaars naar hun familie in Marokko of Turkije terug te sturen?
  En mocht de moordende ISIS echtgenoot het overleven: “recht op gezinshereniging!”
  Dus,……….ook terug naar Nederland.
  Waanzin heerst!
  Is er nu echt niemand in Den-Haag die nuchter en logisch kan nadenken en reageren?
  En de Gutmensch verheugt zich er op dat ze komen ( ja,…ja,ze zijn getraumatiseerd ?) en tot hun dood profiteren van het geld wat de, inmiddels uit ge-buitte Nederlander MOET opbrengen!
  PS,
  20 maart 2019 is dichterbij dan u denkt. Wilt u dat het verschrikkelijke immigratie en terugkeer ISIS strijders gehandhaafd wordt? Blijf stemmen op de huidige partijen!
  Verandering? U weet wat u moet doen!

  1. Raveltje

   Den Haag heeft ons verkocht met bijbetaling
   En Willem heeft de duurste asielzoeker.

 7. Ritter

  Waaruit weer blijkt dat deze linkse partijen niet het belang van de Nederlanders vertegenwoordigen.

  Want met het importeren van deze kinderen ( en de moeders) importeer je enorme problemen.

  Deze kinderen zullen in hun omgeving worden opgevoed met haat voor de westerse samenleving en westerse levenswijze.

  En niet te vergeten; het zal de belastingbetaler vele miljoenen kosten want deze kinderen zullen jarenlang een 24 uur begeleiding krijgen van hulpverleners.

  1. Original NL

   …Quote..Waaruit weer blijkt dat deze linkse partijen niet het belang van de Nederlanders vertegenwoordigen…..

   Opdat men niet vergete!!!!!

   1. Original NL

    MSM is dmv het jourmaal weer met politieke propaganda gevuld..naïef bandje tegen brexit krijgt aandacht….succesvolle turkse dj en turks model krijgen aandacht…..waar slaat dit in godsnaam op?!!
    Hallo …dit is nederland!!!!!

 8. henk vintage

  Keuzes maken moet je maken in het leven, maar niet janken als het een verkeerde keuze blijkt te zijn.
  Had IS daar nog aan de macht geweest hadden de dames rustig door gegaan met moorden of met helpen bij de moorden.
  Geen pardon dat is levensgevaarlijk voor de echte Nederlanders.

 9. Diederik van Walsum

  Belangrijk bericht !!

  Gezocht: man, rond de twintig, in een blauwe vuilniszak.

 10. Duckday

  De staten verkiezing komt er aan Dus gewoon niet op zulke partijen stemmen
  Laat de PVDA CDA D66 CU VVD Groenlinks vallen op Uw stem biljet Stem zodat ze de meerderheid verliezen blij en vrij PVV of FvD dat zijn de partijen die opkomen voor de gewone man vrouw en ons mooie land

 11. Raveltje

  En ja hoor, als België in de shit springt doet Nederland dat ook.

 12. nienke

  Er worden miljoenen kinderen in die landen op een beestachtige manier behandeld dat doen ze zolang de islam het daar voor het zeggen heeft.
  Dan zou je al die kinderen daar weg moeten halen.
  Jonge meisjes die met oude kerels moeten trouwen, beestachtig behandeld worden door deze viezeriken het is hun manier van leven, onbeschaafde tirannen voor meisjes en vrouwen.
  Het is zeker zeer triest voor deze kinderen maar zij weten niet beter dan het westen te haten, het wordt hun al met de paplepel ingegoten.
  Dus, laat ze lekker DAAR blijven er zijn hier al duizenden die we in de gaten moeten houden die dol graag een aanslag willen plegen in Europa.

 13. Michael

  Wout laat weerloze en onschuldige nederlandse kinderen blijkbaar liever stikken, omdat ze een bagage aan problemen met zich meedragen. Lekker wegkijken maar over de ruggen van die kinderen.

  1. Sibvach

   + 3 deugpunten.

   Maar neem je ook de verantwoordelijkheid als ze later Nederlanders doden?

   Als mijn dochter erbij zit dan wacht ik niet af wat een d66 rechter ervan vindt. Nee ik kom bij je aanbellen om verhaal te halen met doorgeladen pistool.

   O wacht, dan doen we ff niet open zeker.

   1. Michael

    “Maar neem je ook de verantwoordelijkheid als ze later Nederlanders doden?”

    Drogreden (glijdende schaal). Je kunt het nooit uitsluiten natuurlijk, maar kinderen bij voorbaat maar te laten stikken “omdat heel misschien 1 van hen ooit een ander zou vermoorden”? Dan kunnen we maar net zo goed helemaal ophouden met kinderen krijgen. In een klein percentage schuilt immers een toekomstige moordenaar.

    1. Sibvach

     Ik wil best wel een stuk in je meegaan, Michael, ik ben echt de slechtste niet. Dat je ze van hun ouders afpakt en nooit meer contact laat hebben met ze dan wil ik best belasting meebetalen om een goed onderkomen te vinden in de regio.

     Maar niet in Nederland. Ik heb het recht om mijn land te verdedigen. Ik moet geen IS kinderen hier. Ik tolereer ze niet. Hoe schattig hun oogjes ook zijn.

     Niet in Nederland.

     1. Michael

      “Ik tolereer ze niet”

      Goh, ken je ze dan? Heb je ze wel eens gezien? Of is dit meer een opmerking in de trend van “Ik lust geen spruitjes. Ik heb ze nog nooit gegeten, maar ik weet gewoon zeker dat ik ze niet lekker vind”.

      Ik denk dat wanneer je eens een week met zo’n kind door zou brengen, je op hele andere gedachten zou komen.

    2. Bosche draak

     Wat een kulargument.
     Weet je wat grote deuger die je bent?
     Neem jij die geknakte mensjes in je eigen huis
     Voed ze, kleed ze en hou ze goed in de gaten dat ze andere kinderen niet aanvliegen.
     Alsjeblieft, dank je wel kan jij lekker de hele dag de deugpronker uitgangen en het kost ons geen cent.

    3. Troelstra

     Het hedendaagse onderwijs in België. Waarom onderwijzers hierdoor geschokt en hierover verbaasd zijn verbaast mij dan weer. Want het is de resultante van de Islam de ruimte geven, voor alles wegkijken en alles goedpraten, want politiek correcte dramdwang. Geheel inlijn met het politiek correcte vakjargon de Islam alle ruimte geven komen de rotte vruchten van de dito Islamitische opvoeding vanzelf naar je toe. En kleuters verwoorden slechts het gif van de haat wat ze van huis uit met de paplepel krijgen meegegoten. Ik ben hier dus totaal niet verbaasd over.

     Radicalisering bij Belgische kleuters

     RONSE – Kleuters op een school in het Belgische Ronse lijken onder invloed staan van een extremistische islamitische stroming. Leraren luiden de noodklok. Dat staat in een rapport waar de krant Het Laatste Nieuws over bericht.

     De kleuters citeren bijvoorbeeld Arabische verzen uit de Koran tijdens de speeltijd of komen vrijdag niet naar school om religieuze redenen. Sommigen weigeren een hand te geven. Het komt zelfs zover dat kinderen ongelovigen met de dood bedreigen, leeftijdgenoten varkens noemen en „met de vinger aan de keel bewegingen maken”, citeert de krant uit het interne rapport. Het is de eerste keer dat wordt vastgesteld dat bij zulke jonge kinderen signalen van radicalisering worden waargenomen, aldus de krant.

     De Telegraaf

  2. Ride eat sleap repeate

   Sorry Michael. Dit zijn geen Nederlandse kinderen.
   Hebben misschien wel een 2e paspoort waar dit in staat. Ze leren echter never nooit de Nederlandse cultuur en gewoontes respecteren en/of accepteren door de giftige paplepel die ze in hun strot krijgen.
   Waarom denken de deug-kneuzen toch altijd dat een verhelderend kopje thee ineens zorgt voor inburgering en integratie?
   De indoctrinatie is op alle gebied zo diep geweest dat de moedertjes echt niet meer voor Nederland of het Westen in het algemeen gaan kiezen.
   Dus laat ze lekker daar. Zijn ze vrijwillig, vol overgave en enthousiasme naar toe gegaan. Niet te vergeten: overgoten met haat voor alles waar wij van houden.
   Hoe moet dit ooit goed komen met de kinderen?

  3. Troelstra

   Het zijn geen Nederlandse kinderen, want met het afreizen naar IS-gebied hebben de ouders hun Nederlanderschap verspeeld en nog enkel de andere nationaliteit(en).

  4. Troelstra

   Dit artikel verscheen op 13 januari 2017 in De Dagelijkse Standaard. Dit soort kindmoordmachines wil de Pvda dus naar Nederland halen. En Michael noemt hen kinderen en vind ze lief.

   Is de Islamitische cultuur ziek of niet?

   De ultieme gruwelvideo: ISIS laat 4-jarig jochie gevangenen doodschieten in ballenbak

   Gruwelijk, gruwelijker, gruwelijkst: zelfs die woorden zijn niet genoeg om de helse barbariteiten van de haatbaarden van ISIS te beschrijven.

   Ik zit met een dilemma. Elke keer dat ik een video van moordmaniakkenbende ISIS zie, heb ik de neiging om te schrijven dat ze zichzelf weer hebben weten te overtreffen qua gruwelijkheid. Dat gebeurt nogal vaak, maar het grote probleem is: het is gewoon de harde waarheid. Sterker nog, de massamoordenaars van Al-Baghdadi is er alles aan gelegen om ons met dit soort video’s te laten zien waartoe ze in staat zijn, en ze laten graag geloven dat dat steeds meer is.

   Dat is natuurlijk een grote leugen: ISIS wordt langzaam – veel langzamer dan gewenst én mogelijk zou zijn bij degelijk ingrijpen – maar zeker van de bodem van de aarde verdreven, maar dat wil niet zeggen dat de plofbaarden niet tot het laatste moment zullen tegenstribbelen. En daar hoort het opleiden van een geheel nieuwe generatie aan beulen natuurlijk bij. Niets moddervette beulen of jihadisten met een dik Brits accent: de nieuwste generatie was nog geeneens geboren toen de Syrische burgeroorlog losbarstte.

   Toch blijken de jongste telgen van het jihadistenleger nu al te worden gedwongen tot de meest afgrijselijke daden, zoals de “vrolijk 2017!”-video van de terroristenbende wel duidelijk maakt. Het filmpje zit zoals altijd vol met jihadistische propaganda, zoals interviews met strijders die vertellen dat leven onder ISIS de hemel op aarde is. Niets is natuurlijk minder waar: de jihadisten deinzen er niet voor terug om ook hun eigen voetvolk af te slachten als zij zich niet aan de zeer strenge regels van het kalifaat houden – ze zijn tenminste consequent hè?

   Hoe dan ook, het walgelijkste deel van de video komt aan het eind, als een stel kinderen getoond wordt. Als eerste betreedt een jochie van een jaar of acht een speeltoestel op een voormalige speeltuin, waar een gevangengenomen man vastgebonden ligt. De jongen krijgt een stevig slagersmes in zijn handen gedrukt, en zaagt daarmee zonder aarzeling de keel van de arme man door. Het is ronduit misselijkmakend om te zien, maar net als je denkt dat het niet erger kan, komt de volgende recruut het podium op: een jochie van nog geen vier jaar. Wederom ligt er een zeer onfortuinlijk iemand vastgeketend in een ballenbak, en wederom krijgt het kind een wapen in zijn hand geduwd. Deze keer is het echter geen mes, maar een pistool dat de kleuter nog net in zijn kleine handen weet te klemmen:

   afbeelding

   Het is echter duidelijk dat hij al aardig wat schietlessen gehad heeft tijdens zijn korte tijd bij de duivelsbrigade, want luttele seconden later schiet hij zijn weerloze slachtoffer maar liefst vijf keer recht door het hoofd – de details van hoe gruwelijk dat eruit ziet, zal ik mijn lezers vanochtend besparen. Wat echter wel het vermelden waard is, is dat er absoluut niet moet worden gehoopt dat dit jochie ook maar enige spijt had van zijn daad, want de hersenspoeling door ISIS is ook op die jonge leeftijd al enorm. Sterker nog, de 4-jarige wordt helemaal euforisch en roept net als zijn oudere mede-terroristen uit volle borst: “Allahu akbar!”

   afbeelding

   Kan het nog zieker? Het eerlijke antwoord daarop is: ISIS kennende helaas wel.

   Let op: de volgende beelden zijn zeer schokkend (de betreffende executie begint om 16:17)!

   video

   1. Siemien

    Yep

 14. Gerlos

  Helaas lekker laten zitten waar ze zijn.en er verder niet meer mee bemoeien Partij van de Asielzoekers of te wel dames Ploemen en Kuiken

 15. TD

  Elke politieke partij heeft dmv enquetes en analisten toch voeling met wat er leeft onder de samenleving,tenminste dat mag je verwachten!
  De PVDA blijkbaar niet,als ze zo doorgaan kan de partij binnenkort opgeheven worden.
  Elke doorsnee burger heeft het gehad met de softe benadering van immigratie,ontwikkelingshulp/samenwerking,multiculturele samenleving.

 16. Ries

  Het bijna kleinste jongetje uit de klas heeft weer eens een te grote bek.

 17. Troelstra

  En met die voorgeprogrammeerde Islamitische IS-klonen moeten zeker ook die broedzeugen voor de Jihad hierheen komen, want familiehereniging? Bij woorden van de premier zijn wij met de Islamitische IS in oorlog en is gaan vechten met IS een vijandige mogendheid en dat is gewoon Nederlandse nationaliteit kwijt. De kinderen moeten dan maar naar het land van het andere paspoort van die IS-broedzeugen. Zij kozen er zelf willens en wetens en geheel uit eigen beweging voor vroom on de Islamitische Staat in oprichting te willen gaan leven. Bye bye. Nooit meer naar Nederland.

 18. HEM

  Als je al kinderen naar Nederland wilt halen, neem dan kinderen van heel lieve ouders, die zich keurig netjes gedragen, maar door omstandigheden niet voor hun kinderen kunnen zorgen. Kinderen van tuig hoeven wij hier niet te hebben, want als je die binnenhaalt, komt het tuig er gegarandeerd achteraan.
  Wat is dat toch voor een achterlijke gedachte dat wij voor de hele wereld kunnen zorgen. Zo’n PvdA is een achterhaalde partij. Laten zij eerst maar een zorgen, dat het geld, dat zij gejat hebben, terug geven aan de Nederlandse burger.

 19. Bes Tolen

  De PvdA is een partij voor dwazen tot idioten en van criminele ideeën waarmee ze het land kapot weten te krijgen. De FC Groningen heeft zo’n gek als voorzitter en dat betekende dat mijn sympathie voor de club meteen met zijn eerste optreden al was verdwenen. Begin van het seizoen wist hij nog achthonderd nieuwe asielzoekers het Hit..stadion binnen te smokkelen. Jammer genoeg staat de rekening bestemd voor Middel bij de FC Groningen nog open. Atje Kuiken komt ook al uit Groningen. Zij wenst evenmin de rekening van haar daden te betalen natuurlijk.
  De PvdA is schuldig aan veel onheil dat Nederlandse mensen de laatste paar decennia overkomt. Dat zal daar nooit meer een zorg zijn. De zorg voor goede Kamerleden verdween daar in de tachtiger jaren als sneeuw voor de zon. Er moesten andere wel heel foute belangen gediend worden. Welke mag duidelijk zijn.

  1. Raveltje

   Je moet de voetbalsport niet uitvlakken, daar gaat ook veel geld in om.
   Maar ze halen wel de duurste uit het buitenland, zodat eigen geen kansen krijgt
   Ook dat wordt allemaal Europees, net als in Amerika.
   Het is geen oranje eigen land team meer

 20. Florissa

  Wat Belgen doen ,is onze zaak niet ,maar de PVDA grijpt zoiets gelijk aan om weer een beetje in het nieuws te komen, ideeën hebben ze niet bij die flutpartij ,en kinderen binnenhalen hoeven we niet ,de asielzoekers die hier momenteel zijn ,maken in no-time een “ankerbaby” ,en het blijft er niet bij een ,zodat ze nooit meer weg hoeven .
  PVDA zou zich beter druk maken over de ouderenzorg van Nederlandse mensen .

 21. Siemien

  Mevrouw Ploumen wil het liefst iedereen naar Nederland halen en dan als tegemoetkoming ipv 4 miljard ontwikkelingshulp 200 miljard ontwikkelingshulp geven.

 22. Heras

  De beppen die afgereisd zijn wisten precies waar ze aan begonnen. Ook wisten zij dat hun kinderen daar zouden opgroeien. In zekere zin hebben ze hun eigen kinderen opgeofferd aan de leugenislam. Dan moeten ze hun verantwoordelijkheid ZELF dragen. Heel sneu voor de kids, maar het zij zo.

 23. Troelstra

  De PvdA heeft dus nog niets geleerd van de laatste kiezersafstraffing groot 29 zetels verlies. Op 20 maart dus GEEN PvdA.

 24. Two Ravens Black Kettle

  Compromis
  Voor elke Isis kind (onder de 8 jaar) dat we terughalen sturen we tien PvdA’rs, vijf D’66 rechters, drie Staatspropagandisten/journalisten en een peloton Judith Sargentini-achtigen naar Assad.

  Misschien moeten we Judith voordat ze wordt afgemeerd in Latakia via Bataclan sturen. Kan ze daar de slachtoffers en nabestaanden gaan uitschelden.

 25. Niet L niet R

  Over die mevr.Ploumen heb ik nimmer een goed voorstel gelezen.
  De ouders zijn verantwoordelijk niet de Nederlandse staat, men is uit vrije wil vertrokken!

 26. BB

  In België betalen ze ook geen BPM. Just saying…

 27. RS

  TOEN ik dit zelfde stukje op FACEBOEK HAD GEPLAATST KREEG IK EEN BAN VAN 24 UUR……..

  1. Lugar

   FB? Ik ben daar, gek genoeg, nooit aan begonnen…

 28. Rud56

  Naast die hysterische Kalverboer maken nu ook twee andere gestoorde PvdA-kutten zich sterk om ‘zielig’ addergebroed uit Syrie te halen!

  Naast het feit dat zij ons dus bewust in gevaar brengen, gaan ze in hun onbegrensd en geheel gestoord deugen ook nog totaal er aan voorbij dat de Jeugdzorg de probleemgevallen nu al niet voldoende of geheel kan opvangen, begeleiden of kan beschermen!!!

  Ja, onthoud goed die namen van die PvdA-idioten, eens komt de tijd dat zij zich zullen moeten verantwoorden!

 29. Christina

  Weet je wat zielig is……dat Nederland met dit soort achterlijke deuggleuven opgezadeld zijn!!
  Waarom gaan dit soort debielen niet lekker naar dat soort landen toe en ga ze daar knuffelen, is beter voor Nederland want die zijn gelijk van dit soort randdebielen af!
  En Ploumen wist trouwens ook altijd zo goed hoe ze ons geld moest rondstrooien onder die mohammedanen,ze slaan elkaar de tent uit het zijn net van die haatmachines maar Ploumen stortte dapper elke keer weer geld naar die haatbaarden!!

 30. Bolkestein

  Wat wreed om die kinderen te ontwortelen en naar een ver en onbekend land te sturen, met een hele andere cultuur dan ze gewend zijn. Dat mocht die arme Lily en Howick ook niet aangedaan worden, dus waarom wel deze kindertjes?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.