Timmerfrans komt bij van strijd om ‘Spitzenkandidat’, zonder tegenkandidaat, en maakt zich op voor leiden Europese Commissie!

Frans Timmermans is apetrots dat hij nu in een positie van ‘spitzenkandidat’ verkeert en unaniem is aangewezen door alle Europese socialistische en sociaal-democratische partijen. Wat een klus, zeg! Via De Volkskrant.

Die ronde heeft hij dus maar mooi weten te doorstaan, op naar de hoofdprijs! French Carpentryman wil namelijk de eerste PvdA’er/Nederlandse Commissievoorzitter worden. Dit is bijna alleen mogelijk als de sociaal-democraten de Europese verkiezingen gaan winnen, want hij heeft zo’n beetje alle steun nodig. En laat die nou net overal zo’n beetje worden afgestraft!

Hij is zelfs niet bang voor het feit dat onder zijn leiding wel eens de grootste nederlaag voor de sociaal-democratie ooit kan worden behaald. Een échte strijder, deze man, steekt gewoon z’n nek uit en neemt mogelijk verlies op de koop toe! Alles om die verrekte nationalisten maar de kop in te kunnen drukken!

Een oprechte voorliefde voor z’n land is kennelijk geen mogelijkheid voor Timmerfrans, nee, je trekt je terug in je nationalistische cocon omdat je je baan bent verloren of je cultuur kapot ziet gaan. De media wakkert dat juist aan en dus eigenlijk laat je je maar wat graag beetnemen, nou daar weet ons Fransje wel raad mee! Lekker blijven hameren op ‘EU=veiligheid, nationalisme=oorlog’ want zo simpel werkt de wereld nou eenmaal.

Maar goed, hij gaat ons even overtuigen dat ‘het systeem wél werkt’ al blijkt uit van alles dat dit absoluut niet het geval is. Dat wordt nog een leuke strijd tussen hem en de andere kandidaten. Een beetje zoals tussen GroenLinks en D66 over klimaat, een Deug-off waar je voor niemand bent en geniet van de verliezer.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Top

  Als hij maar niet ontploft, voordat hij gekozen is. Het leven is goed in het Brusselse. Ga maar eens kijken in die stad op het stadhuisplein, bij ‘raadskelder’. Zit elke avond vol, met dit soort? TJa wat is het eigenlijk.

  1. Lugar

   Van onze centen, dat dan weer wel! Wat kost die maandelijkse(!) verhuizing van het EU-parlement ook alweer?

   1. Henk-Jansen

    Een schijntje vergeleken met alle voordelen van de Unie!

    1. edoc431

     verder alles goed ????

    2. Meester Kong

     @H J

     @Lugar heeft zijn vingers in de oren zodat hij geen andere mening hoort, hoeft hij niet te reageren, weet je 🙂 🙂 🙂

     Zoals ik het nu zie heeft hij nog vier nicks waardoor hij wel de boel in de gaten kan houden.

     Ach het plan met zijn krijgers is ook niet gelukt, ook dit kinderachtig gedoe houdt vanzelf op.

  2. Duijndam

   Hij is recent 20 kilo afgevallen, las ik in een interview.

   Heel verstandig van hem.

 2. Tante Sidonia

  In Brussel is alles mogelijk!
  Komediant Franske in de voetsporen dronkenlap Juncker.
  Maar wel zo slim om eind van de maand kijken of hun salaris, declaraties, dagvergoedingen tijdig worden overgemaakt: “anders kunnen we niet rondkomen!”
  Typisch “Zonnekoningen/innen” gedrag. “Ik eerst!”
  Huichelaars, ook de socialisten in Brussel!

  1. Lugar

   “In Brussel is alles mogelijk!”

   Vanwege de schier onmetelijke stroom aan belasting- en landsbijdragen inderdaad.

  2. Meester Kong

   @T S

   Als je de EU wel ziet zitten maar gaat voor verandering, ok.

   Neem nu de PVV’rs die fel tegen de EU zijn, maar wel met vier man sterk in het EP zitten.
   Met de slogan -PVV gaat vanbinnen uit de EU slopen.
   Jajaja, de eigen bankrekening spekken..

 3. Aytas

  ‘Alles om die verrekte nationalisten maar de kop in te kunnen drukken!’

  De quardian had laatst een artikel over fraude gepleegd door conservatief nationalistische partijen. Gewoon je ogen dicht, vingers in de oren en heel hard lalalala roepen, dan bestaat het immers niet. Anders kun je altijd nog proberen een ander de schuld te geven zoals het echte nationalisten betaamt.


  Lekker blijven hameren op ‘EU=veiligheid, nationalisme=oorlog’ want zo simpel werkt de wereld nou eenmaal.’

  Wo1 en 2 beiden veroorzaakt door nationalisme.

  ‘ je trekt je terug in je nationalistische cocon omdat je je baan bent verloren of je cultuur kapot ziet gaan. ‘

  Het domste wat je kunt doen is je dan in een cocon terugtrekken. Maar goed van die cocon op dds is vandaag weer blijk gegeven. Als je de rollen omdraait schreeuwt lugar script. Een paar idioten als Guus geluk huilen met de wolven mee. Wat een achterbaks volk zit er op dit forum. De hele tijd vanuit hun slachtoffer rol zondebok zoeken en dan maak je hun de zondebok en daar begint het gejammer. Guus geluk in nieuwe vorm je bent een lulletje rozenwater.

  1. edoc431

   Het wordt geloof ik tijd dat ik mijn sniper uit de koffer haal er wordt hier iemand bozer en bozer hahahahahaah .Als je je hier zo ergert ga dan lekker bij joop.nl spelen vent .

   1. Aytas

    Ik ben niet boos. Ik heb me vanochtend uitstekend vermaakt zelfs, het was duidelijk dat er een aantal mensen het helemaal niet fijn vinden om zomaar van van alles beschuldigd te worden net als dat voor moslims niet fijn is.

 4. Florissa

  De pest is dan weg opgevolgd door de cholera .

  1. Lugar

   @Florissa: Lood om oud ijzer, dat is zeker.

 5. Meriadoc Brandebok

  Als Timmerfrans voorzitter van het EC wordt komt men van de regen in de drup. Timmerfrans stond erbij en keek ernaar toen Selmayr zich omhoog werkte. Nee, wellicht is de door Merkel en Orban gesteunde EVP-er Weber een betere kandidaat.

 6. Gerlos

  Zijn we mooi klaar mee met deze verschrikkelijke Eurofiel

 7. J.Rademaker

  Inlikken heeft er een nieuwe dimensie bij, kon ik die beelden met Junker maar uit mijn geheugen wissen.
  Trump en Poetin zijn de verkiezingen van deze gigant al aan het beïnvloeden.

 8. Lugar

  Griezelige map, knipmes.

 9. loritta

  Fijne verjaardag gewenst

 10. worstcase

  Aan zijn baard te zien is ie al geradicaliseerd. Nu nog zo’n muts op en jurk aan hij zou het in Iran tussen de Ayatollah’s niet slecht doen. Komt goed uit nu Europa hoe langer hoe meer geïslamiseerd wordt en ongetwijfeld deel gaat uitmaken van het nieuwe Ottomaanse Merkelrijk, waar Adolf Erdogan, en in NL Anton Özturk druk voor bezig zijn de voorbereidingen te treffen. Ook prettig voor Kaag. Die kan dan gewoon voortaan een echte hoofddoek om doen. Innerlijk doet die islamofiele Iran-slijmster dat natuurlijk al. Die gaat straks vast in Boerka, samen met al het vrouwvolk van de Republiek Islamsterdam.

 11. C.A.Barstow

  Smerige linkse vet volgevreten landverrader!

 12. Ome Wim

  Timmermans kan alvast beginnen met de lege flessen van Juncker in te leveren en het statiegeld terug in de EU-kas te storten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.