Timmerfrans komt bij van strijd om 'Spitzenkandidat', zonder tegenkandidaat, en maakt zich op voor leiden Europese Commissie!

Geen categoriedec 22 2018, 14:00
Frans Timmermans is apetrots dat hij nu in een positie van 'spitzenkandidat' verkeert en unaniem is aangewezen door alle Europese socialistische en sociaal-democratische partijen. Wat een klus, zeg! Via De Volkskrant.
Die ronde heeft hij dus maar mooi weten te doorstaan, op naar de hoofdprijs! French Carpentryman wil namelijk de eerste PvdA'er/Nederlandse Commissievoorzitter worden. Dit is bijna alleen mogelijk als de sociaal-democraten de Europese verkiezingen gaan winnen, want hij heeft zo'n beetje alle steun nodig. En laat die nou net overal zo'n beetje worden afgestraft!
Hij is zelfs niet bang voor het feit dat onder zijn leiding wel eens de grootste nederlaag voor de sociaal-democratie ooit kan worden behaald. Een échte strijder, deze man, steekt gewoon z'n nek uit en neemt mogelijk verlies op de koop toe! Alles om die verrekte nationalisten maar de kop in te kunnen drukken!
Een oprechte voorliefde voor z'n land is kennelijk geen mogelijkheid voor Timmerfrans, nee, je trekt je terug in je nationalistische cocon omdat je je baan bent verloren of je cultuur kapot ziet gaan. De media wakkert dat juist aan en dus eigenlijk laat je je maar wat graag beetnemen, nou daar weet ons Fransje wel raad mee! Lekker blijven hameren op 'EU=veiligheid, nationalisme=oorlog' want zo simpel werkt de wereld nou eenmaal.
Maar goed, hij gaat ons even overtuigen dat 'het systeem wél werkt' al blijkt uit van alles dat dit absoluut niet het geval is. Dat wordt nog een leuke strijd tussen hem en de andere kandidaten. Een beetje zoals tussen GroenLinks en D66 over klimaat, een Deug-off waar je voor niemand bent en geniet van de verliezer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten