Twee linkse activisten dood door mogelijk zelf uitgelokte verkeersruzie

Een ongeluk op de A10 die twee slachtoffers tot gevolg had, blijkt te gaan om Ronald Dooper (44) en Selena Jance (34). De twee zouden een automobilist hebben afgesneden die tegen de vangrail knalde en hen vervolgens van de motor reed. Via De Telegraaf en GeenStijl.

Beide waren doorgewinterde socialisten. Betrokken bij de FNV, pro-Palestinademonstraties, SP’ers, klimaat- en anti-racismedemonstraties etc.

Ze zouden een automobilist hebben afgesneden op de A10. De automobilist belandde hierdoor in de vangrail en wilde wraak nemen. Kennelijk reed men tussen de 100 en 130 kilometer per uur en werden er trappende bewegingen richting de auto gemaakt.

Wat de aanleiding voor de ruzie is geweest is vooralsnog onduidelijk. Zo zou het kunnen zijn dat het afsnijden al onderdeel was van de ruzie of dat dit juist voor de ruzie zorgde. Na het belanden in de vangrail was het voor de automobilist in ieder geval hommeles en ging hij achter de motor aan.

Wat dus wel vaststaat, als deze uitleg van het hele voorval klopt, is dat de motorrijders zijn doorgereden nadat zij iemand in de vangrail hebben laten klappen. Het is dan ook nog niet duidelijk of de automobilist ze daadwerkelijk probeerde te scheppen of juist tot stilstand wilde dwingen.

Kortom, een hoop onduidelijkheid die nog niet op opgehelderd kan worden voor de rechtbank over de automobilist heeft beslist en er beelden vrij kunnen komen van het hele voorval (als die er al zijn).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. Svetlana

  Echt een groot verlies voor de mensheid. Mensen zoals deze maken de wereld tot een betere plek

  1. Esther

   “Een verlies voor de mensheid”

   Hahaha…..

   Grappenmaakster….

   1. Sibvach

    Ik mag Svetlana wel, ze is recht door zee met een tumor in haar kop.

    Fascinerend.

    1. fockingworst

     @sibvach ik mag sletlana niet het is de sateliettrol van ernst duijndam die met deze opmerking mensen probeert weg te jagen.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Ik hou me traditiegetrouw even op de vlakte omdat ik momenteel te weinig feiten tot mijn beschikking heb.
  (sneden ze de auto express af, schopte ze tegen de auto, reed de auto vervolgens ze express dood et cetera)

  Twee punten wil ik echter maken
  1) Opvallend dat ze motor rijden.
  Doet me altijd aan Famkuh Kaakklem denken met zijn vervuilende bak die zijn kinderen naar een roomblanke school bracht te A’dam onderwijl de middelvinger opstekende naar het ‘grauw’. Of de overal rond vliegende bandiet Nijpels.

  2) Stel dat ze inderdaad tegen de auto op de snelweg aan het schoppen waren. Levensgevaarlijk. Het zou kunnen leiden tot een enorme crash met talrijke doden en gewonden.
  Wat zou de straf zijn geweest die een NLse ‘rechter’ zou hebben uitgesproken ?
  Een mensenleven in Nederland is volgens de rechter namelijk helemaal niks waard.
  Zelfs 14-voudige massamoordenaars krijgen zes jaar cel van deze misdadigers.

  (het frappeert me dan ook elke keer wanneer een pratend propaganda-hoofd zegt dat we in een rechtsstaat leven. Alhoewel, het frappeert me al heel wat jaren niet meer).

  Enfin
  Eerst afwachten
  Reed die knakker ze express dood dan verdient die logischerwijs levenslang
  Maakt niet uit of ze op Mao of Hamas hebben gestemd of niet.
  De rechter zou in een utopische wereld volstrekt neutraal moeten zijn.

  1. Barry

   Volgens de hoofdredacteur van DDS heeft het te maken omdat ze linkse activisten waren. Althans dat laat zijn kopregel duidelijk blijken.

   1. Seneca

    @Barry
    Neen, goed lezen! Er staat dat er 2 lieden zijn omgekomen door een, al dan niet uitgelokte, verkeersruzie. als de heer Hiddema door een verkeersongeval het leven zou verliezen, dan zou er vermoedelijk staan: rechtse politicus verliest, door verkeersongeval, het leven. heeft niets met links of rechts te maken. edoch als ik al het gezever van al jouw, vermoedelijk linkse, vriendjes en kotsplempers op dit forum mag geloven, zijn linkse lieden, actievoerders of niet, het betere deel der mensheid. althans zo doen jullie terwijl het tegendeel is bewezen: links is dom (dat is het meest irritante deel aan jullie) tuig van de richel.

    1. Two Ravens Black Kettle

     Sterker nog; alles is topsy turvi gegaan.
     Vroeger pleiten ‘rechts’ voor meer religie, minder vrijheid van meningsuiting, massa-emigratie, identity politics, de mondknevel.
     Nu pleit links daarvoor
     (nou ja links; er zit natuurlijk geen enkel verschil meer tussen een ‘linkse’ partij als Groen Links en een een club als het zogenaamde ‘rechtse’ VVD)

     Ephimenco schreef daar jaren geleden een fraai stukje over. Zal even kijken of ik het kan vinden.

     “Op een punt ben ik met de uitkomst van het Kieskompas wel tevreden: ik word als ’links-conservatief’ geëtiketteerd. Klopt als een bus. Ik probeer al jaren de linkse waarden uit mijn adolescentie te conserveren en tegen het werk van ondermijnende neoreactionairen te verdedigen: strikte scheiding van kerk en staat, gelijkheid man/vrouw, vrijheid van meningsuiting, enzovoorts. Dat juist deze waarden de laatste jaren door linkse partijen zijn verkwanseld en verraden, maakt me niet schuw voor het etiket”

    2. Aytas

     Tja ik vind eigenlijk dat de maatschappij als geheel deze normen en waarden aan het verkwanselen is. Ik vind dat ook rechts de vrijheid van meningsuiting veelal niet respecteert. Ook links niet, op politiek gekleurde forums lees ik veel te vaak dat de andere kleur niet welkom is. Dat vind ik best jammer.

    3. Barry

     @Seneca,
     Mag ik je adviseren om de kopregel nog eens goed te lezen, maar doe dat pas als je je pilletjes hebt genomen en/of je leesbril hebt opgezet.
     En dan nog iets: hoe kom je erbij dat ik links ben? Interesseert me wel.
     Nog een vraag: gaat het wel goed met je?

     1. Seneca

      @barry
      het gaat goed met mij! dank je wel voor het vragen! je toon in je reactie #3 doet mij vermoeden dat je links bent. mag, niets mis mee maar ik word zo langzamerhand strontmisselijk van het linkse geleuter dat men overal om de oren geslingerd krijgt. overigens de vraag naar pilletjes die ik zou moeten innemen bevestigt mijn vermoeden, dat je niet links maar extreem links bent. het feit dat ik het niet met jou eens ben, wijt jij aan het feit dat ik mijn pilletjes niet ingenomen zou hebben. m.a.w. wij zijn terug in het Sovjet tijdperk waar iedereen, die het niet eens was met de staatsdoctrine, door pilletjes genezen zou kunnen worden. uw reactie inzake zegt dus meer over Barry dan over mij. maar maakt u zich geen zorgen, ik beschouw u, evenals andere in en intrieste figuren die de donkere krochten van dit forum bevuilen, als mislukkelingen en zal derhalve niet meer op u reageren. alvast een prettige jaarwisseling met een, in alle opzichten, voorspoedig 2019 gewenst, waarbij ik vooral de hoop uitspreek dat als men stemt eens de grijze massa gebruikt.

     2. Top

      Je zal toch maar ‘Barry’ heten. Dan weet je zeker dat je ouders een hekel aan je hebben.

    4. Aytas

     Arie als je goed kijkt zie je het overal in de maatschappij terug.

 3. struisvogelpolitiek

  Links of rechts maakt in dit geval niets uit. Triest dat een verkeersruzie is geëindigd met 2 doden. Meer weten wij niet hoe de ruzie is ontstaan, dus kunnen wij ook geen oordeel geven.

 4. flessenpost

  Scherp!

  1. Meester Kong

   Huisreglement De Dagelijkse Standaard – laatst geüpdate op 4 oktober 2018

   1. Scheldpartijen, grof taalgebruik en geweldsdreigementen zijn niet toegestaan
   Het leven zit vol teleurstellingen. De truc zit ‘m niet in deze te voorkomen, maar om er waardig mee om te gaan. Artikelen die u niet zo kan waarderen, of handelingen van politici die u afkeurt, hoeven uw goedkeuring niet weg te dragen. Maar ze verdienen wel uw respect. Geen schuttingtaal dus. Vuistregel: als u het niet zou toestaan van uw 10-jarige kind aan de eettafel, dan staan wij het ook niet toe in onze comments-sectie.

   Hetzelde geldt natuurlijk ook voor geweld. Het kan mij niet schelen of het een doodsdreigement is, of u alleen maar zit te mijmeren over het leveren van een flink plak slaag voor dezen of genen – waar geweld begint houdt de discussie op, en we willen juist doorgaan met die discussie. Handjes thuis dus. Ook uw virtuele handjes.

   Lachen om Tim, huisreglement, ach laat maar waaien het gaat om de hits en de clicks.

 5. Aytas

  ‘Beide waren doorgewinterde socialisten. Betrokken bij de FNV, pro-Palestinademonstraties, SP’ers, klimaat- en anti-racismedemonstraties etc.’

  Klinkt als erg fout. Hoewel ik geen socialist ben heb ik liever dit soort mensen dan het zogenaamde rechts wat momenteel via verbale agressie regeert in Nederland, deze mensen vallen tenminste niet over kleur of religie maar acties van anderen.

  Het wordt mij volstrekt niet duidelijk wat is gebeurd en ik vraag mij af wat de reden van dit stukje is.

  1. koeiepoep

   1 verkeersruzie en 2 doden. Waarom niet ook de kleur van hun sokken vermeld? Net zo relevant.

   1. Duijndam

    Daar denken veel reaguurders hier anders over, er zijn mensen met linkse opvattingen vermoord en dat is kennelijk reden tot vreugde.

    1. flessenpost

     Jij deed toch ook de wave bij de moord op Pim Fortuijn…..

 6. JanKlaasen

  Je kunt natuurlijk links of rechts zijn maar de vele misselijke reacties hier bewijzen maar weer eens dat het tokkie gehalte erg hoog is onder de reaguurders. Voor er ook maar iets bekend is over worden er weer oordelen uitgesproken en wordt er bijgehaald dat het linkse activisten zijn en dus hun verdiende loon is. Misselijk gewoon. En dan vinden ze moslims barbaren…

  1. Barry

   ++

  2. Sibvach

   Je moet het wel een beetje in de context zien natuurlijk, Jan.

   In the end of the day, waren het 2 nazi’s.

  3. Bosche draak

   Spreek voor je eigen en ga een ander geen woorden of gedrag in de mond leggen poppekop.
   Moet jij je trouwens niet laten knuppelen door Katrijn of zo?

 7. HendrikJan

  Sterkte voor de Familie van de twee verongelukte personen.
  Ik denk niet dat het ware verhaal bovenwater komt, maar wie weet.

 8. Aytas

  Vind je het niet grappig hoe boos men hier vaak op mij wordt maar ze zelf nog een stuk verder gaan, hier wordt gewoon blijdschap geuit over de dood van mensen. Ik probeer vaak gewoon een draai te geven of een frame te maken wat hier ook constant gebeurd maar het mag niet over hen gaan.

  Ik heb het niet over alle reacties er staan ook gepaste tussen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Aytas
   Dit liet Socialisme.nu uitgaan

   “Wij zijn kapot. Twee van onze trouwe kameraden, Selena Jans en Ronald Dooper, zijn zondag omgekomen bij een motorongeluk. De wereld is twee toegewijde socialisten armer. Zij waren actief op tal van terreinen: van vakbond, antiracisme, klimaat tot Palestina”

   Ik heb daar verder geen oordeel over maar het verschilt toch niet veel met Marco’s tekst ?
   Ik denk dat dit ook de reden is waarom zo nadrukkelijk genoemd wordt dat het linkse activisten waren.

   Was het een moordenaar-op-verlof geweest. Of een officier van justitie, of een moeder van drie, of een bekende zanger, of een pleitbezorger van het afschaffen van gevangenisstraffen of een SGP politicus, of (vul maar in) dan was het waarschijnlijk ook benoemt.

   Dat laat onverlet dat de dader (wanneer het inderdaad opzet blijkt te zijn) keihard bestraft moet worden.
   In het AD noemen ze het doodslag.
   Dat is krankzinnig want reed hij ze daadwerkelijk aan dan is het in mijn wereld moord. Tweevoudige moord.
   En in mijn optiek is dat automatisch levenslang.
   Ik vrees echter dat ook hij er met een gerechtelijke knuffel van af zal komen.

   Maar -zoals eerder aangegeven- laten we eerst de feiten afwachten.

   1. Aytas

    Beste, mijn opmerking was absoluut geen kritiek op Marco, hij lijkt mij een vriendelijk mens. Ik ben niet politiek correct en wat mij opvalt hier is dat ze over het algemeen zelf zeer politiek incorrect zijn maar als het van de andere kant komt dat zij het onderwerp van spot zijn dat absoluut niet kan. Ik denk dat Marco hierin herkend wat ik bedoel.

    Ik vind het persoonlijk altijd zo raar dat mensen alleen willen uitdelen en niet incasseren. Eigenlijk was dat wat ik bedoelde aan Marco te zeggen.

   2. Arie B

    Toch typisch om hier hier weer politiek uit te bedrijven. Was het niet zo dat de rechter moet oordelen als alle feiten bekend zijn? Er wordt al moord geschreeuwd terwijl hun aandeel nog niet eens duidelijk is. En die gerechtelijke knuffel.. tsja, die wordt altijd zo door Links geprezen behalve als het tegen hun werkt.

 9. Michael

  Vooral ook gênant dat comments die hun dood verheerlijken niet worden verwijderd. Als populistisch rechts er zo over denkt gaan we nare tijden tegemoet. Of je nou eens bent met iemand of niet, het is verwerpelijk om blij te zijn met iemands dood.

  1. Top

   Heerlijk hè, dat achteraf ‘deugen’

 10. Mar

  Het artikel op AD is toch vrij duidelijk:

  Automobilist ongeval A10 verdacht van doodslag motorrijders.

  Onderzoek heeft uitgewezen dat er aan het ongeval een verkeersruzie voorafging, meldt het OM. Dit blijkt onder meer uit verklaringen van de bestuurder van de auto en verscheidene getuigen. De motorrijder zou de auto van de verdachte hebben afgesneden op de A10 bij het Coenplein. De verdachte schrok van deze actie en raakte daarop de vangrail. Vervolgens ging hij achter de motorrijder aan en zou hij meerdere keren richting de motor hebben gestuurd, aldus getuigen.
  De motorrijder zou hierna trappende bewegingen hebben gemaakt naar de auto, die bij een laatste keer insturen de motor raakte. Bij de ruzie reden de betrokken bestuurders tussen de 100 en 130 kilometer per uur. De 44-jarige motorrijder uit Wormerveer en een 34-jarige vrouw uit Amsterdam die achterop de motor zat, kwamen om het leven.

 11. TD

  Met sommigen ga ik niet meer in discussie,de genoemden bekijken alle dingen door hun vooringenomen standpunten en zijn voortdurend bezig met zichzelf te profileren als wijsgeer dmv copiëren en plakken(Aytas uitgezonderd),zien nooit een nuance,van gedachten wisselen is volstrekt zinloos.
  Dat ervaar ik overigens niet als vreselijk of een gemis,ik stel alleen een feit vast en reageer er op!
  Het betreft de volgende “professoren” Beukman,Duyndam,Aytas en Spaanse kok.
  Sop het maar met elkaar op!

  1. Aytas

   Jammer vond het politiek incorrect klieren met jou wel leuk omdat je het dacht ik niet al te serieus nam en meende. Ik ben absoluut niet vooringenomen, ik ben best bereid m’n mening bij te stellen als er goede argumenten voor zijn.

 12. Raveltje

  Op een motor kun je voor andere weggebruikers een gevaar zijn maar ook voor
  jezelf. Toch komt het in dit artikel bij mij over dat het om iets persoonlijke gaat.

 13. Gekko

  Pauline heeft het over Roxanne Llast en Ronald Dooper. In de media echter Selena Jance. Zo zie je maar, hoe een simpele tweet al tot veel verwarring kan leiden.

 14. Gekko

  Waar heb je het over, kok? Dit bericht was al te lezen bij NOS, RTL, AD, Noord-Hollands Dagbld, Parool en Telegraaf. De DDS heeft niets misdaan, hoor.

  1. Gekko

   De bijdragen van Spaanse kok hier zijn dus verwijderd. Tja, dan komt mijn reactie wat in de lucht te hangen. Voor de duidelijkheid: Kok maakte de redactie van DDS grote verwijten (eufemistisch uitgedrukt) dat zij dit bericht plaatste. En ja, dat is niet zo handig.

   1. Spaanse kok

    Dan nogmaals special voor u.
    Vanochtend zware kritiek op gekleurde berichtgeving door de NPO.
    Kijk naar de kop van dit artikel en trek uw conclusie.

 15. Arie B

  Ik voel me niks aangesproken door jouw comment. Sterker nog, je lult uit je koksnek. Wat een presentator van de staatsmedia met een verkeersruzie te maken heeft kan alleen een verknipt brein rijmen waarschijnlijk. De reactie (MOORD!) van de SP-site is net zo absurd. Dat er doden vallen door verkeersruzies is sowieso fout, wie het ook zijn en wat hun afkomst ook is.

 16. Spaanse kok

  Joris heeft de lange tenen van een stukjesschrijver gesignaleerd en gereageerd.
  VVMU, een heuse giller.

 17. Spaanse kok

  Zou Joris ook de bevoegdheid hebben de veroorzaker van de geschrapte reacties aan te pakken?
  Kop van artikel is helaas niet gewijzigd.

 18. Blue monday

  Dat een politiek getinte neiuwssite melding maakt van een dodelijk ongeval is nog enigszins te begrijpen.
  Dat de slachtoffers blijkbaar een politieke voorkeur hadden, lijkt me helemaal niet relevant, ik zie het eerder als een poging om de slachtoffers te besmeuren en de nabestaanden een gore trap in de rug na te geven.

  Wout Willemsen, ik verlaag me nooit tot schelden, maar ik zou voor jou graag een uitzondering maken.
  Hoe haal je het in je hoofd om 2 veel te vroeg gestorven mensen op zo’n onrespectabele wijze weg te zetten.

  Schaam je, heel diep!

  1. Gekko

   Ook voor jouw Blue Monday: Wat Wout schrijft was vandaag allang te lezen in de reguliere media: AD, Noord-Hollands Dagblad, NOS, Parool, RTL en Telegraaf. Er is niet extra’s toegevoegd. Je (gespeelde) verontwaardiging slaat nergens op.

   1. Bosche draak

    Sssst meneer Gekko, hij zit zo hard te snuiven van z’n eigen scheten dat je het haast kan horen.
    Geef die deugkneus z’n momentje, het kan zomaar het hoogtepunt van z’n dag zijn.

 19. Tante Sidonia

  Triest bericht!
  Als……… de verslaggeving klopt; dan bewijst het dat de sociale socialisten zich niet sociaal hebben gedragen. “Het irritante vingertje van hoe het wel moet!”
  Nogmaals triest, ook voor de familie!

 20. gummybears

  Hoe weet je nu dat die automobilist wraak wilde nemen of dat hij werd afgesneden ? Was je erbij of zoiets ? Hou je aan de feiten, en ga niet speculeren.

 21. Gerlos

  Triest voor de familie en de SP in de Zaanstreek

 22. Meriadoc Brandebok

  Goed te zien dat de commentaren waarin de dood van deze mensen werd verheerlijkt inmiddels door de redactie zijn verwijderd. Mijn gebrom op de moderatie neem ik terug.

  1. Spaanse kok

   @Merijn.
   Gedeeltelijk met je eens .
   Ik vind dat zowel kop als artikel aangepast hadden moeten worden.
   Wout is ver over de scheef gegaan en veel reageerders volgden zijn voorbeeld.

   1. Sibvach

    Wat lul je nou, Spaanse kok?

    Ik vind het een heerlijke titel. Stel je voor dat er staat: In Nederland hebben 230.000 mensen in 2017 asiel aangevraagd. Dat vind ik een stuk schokkender. En daar heb jij weer minder problemen mee.

    Man up!

    1. Spaanse kok

     Sibvach zegt vol trots:Ik vind het een heerlijke titel.
     .
     Duidelijk.
     Voor mij een reden om niet met u in discussie te gaan

     1. Sibvach

      O, das merkwaardig, want was het niet Spaanse kok die commentaar op iemand had omdat hij een script draait?

      Ja, ik vind het heerlijk als er extreem linkse activisten sterven, Spaanse kok. Sorry, dat vind ik nou eenmaal. Duijndam, en dat weet jij ook, vond het weer heerlijk dat er een god bestaat als hij het over de moord van Pim Fortuin heeft. ik hoor je daar niet over, sterker nog, je likt met hem mee.

      Maar goed, dat mag gewoon in Nederland, het is maar goed dat er producten van deze maatschappij zo hun zegjes kunnen doen, toch?

      Wat mij opvalt is dat jij de grootste pessimist bent van dit forum, ik vind je altijd een beetje rigide, maar dat terzijde.

   2. Meriadoc Brandebok

    Eens, Spaanse kok.

    1. Sibvach

     $( “li” ).remove( “.comment-author-Sibvach” );

     1. Meriadoc Brandebok

      ???

     2. Groeneveld

      Maar op welke plaats zet je het in het script Sibvach?

     3. Meriadoc Brandebok

      Ik kan je overigens gewoon zien, Sibvach, ik heb geen scriptje en zal dat ook nooit installeren.

     4. Sibvach

      O, ik dacht dat je me niet meer wilde zien, Meriadoc. Omdat je het eens was met een post van SK. Hij wilde niet meer discussiëren. Misschien zat ik niet op 1 lijn.

     5. Spaanse kok

      @Groeneveld
      Plaatsing in script is simpel.
      Links of rechts van het midden, afhankelijk van de politieke gevoelens van de scribent.

     6. Sibvach

      Groeneveld kent het script wel, zo niet zal ik het posten.

     7. Beukman

      Leuk script met die kleine gaatjes erin, denk maar niet dat dit onhandigheid is van Tamperm*nkey. Het is iig niet héél moeilijk om via die gaatjes een kijkje te nemen op iemands device.

      Enfin. Scripts zijn voor scriptgirls, zoals een wijs man ooit zei.

     8. Sibvach

      Klopt, SK.

      Ik zou me bovenaan zetten. Maar wie ben ik.

     9. Meriadoc Brandebok

      Sibvach, ik reageerde op deze comment van Spaanse kok.

      “Gedeeltelijk met je eens .
      Ik vind dat zowel kop als artikel aangepast hadden moeten worden.
      Wout is ver over de scheef gegaan en veel reageerders volgden zijn voorbeeld.”

      Misverstandje.

 23. Beukman

  Twee linkse activisten dood door mogelijk zelf uitgelokte verkeersruzie

  Dat klinkt als <Pim Fortuyn vermoord na provocerende uitspraken

  Het is me verder niet zo duidelijk wat de relevantie is van de politieke geaardheid van de slachtoffers.

  De kop als geheel lijkt gekozen te zijn om alle andere koppen op DDS in smakeloosheid te overtreffen.

  1. Duijndam

   @Beukman, DDS wordt tegenwoordig in gebrekkig Nederlands volgeschreven door niet al te snuggere maar waarschijnlijk zeer goedkope HBO-studenten.

   Dit artikel is waarschijnlijk niet zo kwaadaardig bedoeld als het overkomt, gewoon nogal dom.

   DDS is niet meer wat het geweest is. Het zal de komende maanden wel ter ziele gaan.

   1. Sibvach

    Duijndam heeft gelijk, jongens DDS wordt volgeschreven door een soort mensen die heel goedkoop zijn omdat ze maar een HBO studie hebben. Je kan ze vergelijken met ratten, maar dat wil hij liever niet zeggen, want hij trekt te vaak de deugkaart, maar ratten vindt hij ze, ga daar maar vanuit.

    Ook dom ben je al snel. Minderwaardig bedoelt hij in het echt.

    Je zou ze toch een knieschot geven als je de kans kreeg?

    1. Floris

     De trol weet dat hij op DDS kan schijten zoveel hij wil. Als hij geband wordt komt hij immers gewoon weer onder een andere nick (of meerdere nicks) terug en begint het getrol weer van voren af aan.

     1. Duijndam

      Niet zo opgewonden, Floris, je moet zodadelijk de slaap nog vatten.
      Als je jezelf weer zo zit op te fokken wordt het weer een doorwaakte nacht.

     2. Lugar

      Geen last van… 🙂

     3. Lugar

      @Floris: Scriptje installeren, naampjes erin en weg zijn de zuigers!

     4. Sibvach

      Altijd maar weer over het “slaap vatten”.

      Ik denk oprecht dat jij moeite hebt met slapen, Wim H.

  2. Esther

   Opgeruimd staat netjes……Nu zijn ze zelf het haasje en gelukkig geen anderen door hun linkse egoïsme………Dat heet gewoon:

   KARMA…..

   Op naar het nieuw jaar…

   1. Duijndam

    Je bent geestesziek, Esther, dus we zullen je dit niet aanrekenen.

  3. Esther

   Gaaaaaap…

 24. HEM

  Nee, dan de Telegraaf:
  “Verder leven met het idee dat je twee doden op je geweten hebt”.
  Dat ziet een Rechter gegarandeerd als verzachtende omstandigheid.

  Maar weet je wat pas erg is?
  “Verder moeten leven met het gemis van twee dierbaren”.
  Maar daar houdt een Nederlandse Rechter géén rekening mee!

 25. Esther

  Ik vind het niet erg dat die twee linkse activisten zich hebben laten doodrijden….
  Gaaaaaaaaaap….

  1. Duijndam

   Triest.

 26. lancar

  Ik ben niet Links en ook niet Rechts, maar ik ben mezelf. Daarom vindt ik dat alle betrokken partijen die dit fatale ongeluk hebben doen ontstaan volkomen fout zijn en die voor mijn part levenslang in de nor moeten brommen. Dit omdat ze alledrie egoïsten zijn die bij hun apekuren op de openbare weg onschuldige mensen in gevaar hebben gebracht.
  Stel je dit eens voor wanneer het anders was gelopen waardoor meerdere weggebruikers op dat moment de pineut zouden zijn door hun roekeloos en a-sociaal rijgedrag. Helaas is dit wegoorlogje triest afgelopen voor de twee verdachten op de motor, ze kunnen hun kant van het verhaal helaas niet meer navertellen.

  En de overlevende zal van rechtswege het volledig gelag moeten gaan betalen wat opzicht rechtmatig is, maar het is menselijkerwijs onrechtvaardig om de overlevende te overladen met alle schuld.
  Het moet niet zo zijn dat wanneer iemand sterft door eigen of andermans schuld en omdat hij/zij nooit meer kan praten dan moet worden gevrijwaard voor zijn aandeel m.b.t. de schuldvraag. Kortom: ze zijn alledrie schuldig geweest aan het ongeluk met dodelijke afloop.

  De overlevende heeft waarschijnlijk een shock van dit drama overgehouden en is feitelijk deels geestelijk dood voor de rest van zijn leven. Dit is zijn levenslange straf waardoor verdere rechtsvervolging niet moet gaan leiden tot vrijheidsberoving van de overlevende door Justitie, maar wel tot het betalen van zijn aandeel in de materiële schade die hij daarbij heeft veroorzaakt.

  Let wel; ik ken een boel mensen die het voorbeeld zouden moeten geven aan het volk maar op de openbare weg de wolven zijn in schaapskleren. Juist de mensenrechtenknuffelaars, pleitbezorgers o.a. advocaten, rechters, politici en bekende personen denken dat ze op een racecircuit zitten wanneer zij zich van A naar B moeten verplaatsen voor hun werk. Ze scheuren van lieverlee door de bochten in hun dure bolide, ze snijden medeweggebruikers alsof ze geen ogen hebben in hun kop en maken bewust berekeningsfouten waardoor de attende weggebruikers vaak op hun remmen moeten gaan staan om een bijna ongeluk te voorkomen.

  Deze weggebruikers in kwestie vervolgen vaak rustig hun weg en zinnen niet op wraak maar zijn wel verbolgen over de manier waarop de ene zogenaamde geachte burger op de openbare weg zich beter acht dan een ander en alleen oog heeft voor zijn eigen veiligheid.

  Als weerwraak noteert de misnoegde maar verstandige weggebruiker alleen het kentekennummer van de wegpiraten om via via te achterhalen wie deze smiechten zijn. En bij ontdekking…. je wil het soms niet geloven of weten wie de meeste mensen zijn die zich walgelijk weggedrag permitteren, omdat dit meestal mensen zijn die je hoog acht.
  … Het merendeel van dit soort deftige wegpiraten heeft het over vrijheid is blijheid, hoogopgeleide mensen waarvan je mag aannemen dat ze een portie verstand hebben in hun hersenkamer, mensen die overal hun dikke vinger hebben gestoken in zogenaamde mensenrechtenorganisaties, medici, anti-zwarte Piet figuren, politici, rechters c.q. medewerkers van Justitie en politie van hoog tot laag, BN-ers etc. waarvan de meeste niet gepakt zijn wegens hun voorkennis of ermee weg komen door hun bekendheid of met een geringe schadevergoeding of waarschuwing hun weg mogen vervolgen.

  En de kruik gaat zolang te water dat ze barst wat in veel gevallen tergend lang kan duren zodat hierop wachten ondoenlijk is, ook omdat mensen veranderlijker zijn dan de bladeren der bomen, want op een goede dag realiseren de nadenkende wegpiraten zich opeens hun roekeloosheid. Alles verjaart gestadig waardoor de straf of pakkans uitblijft.
  … Al deze mensen hadden net zo goed grote schade aan mensen en dingen kunnen aanrichten door hun onbehoorlijk rijgedrag, maar met een beetje geluk konden ze door de mazen van de wet kruipen en ongeschonden blijven. Ze waren ook niet heilig, daarom, speel geen mooi weer en wijs niet naar een ander, want eens was je ook fout in gezelschap van het beest in je.

 27. Pescador

  Leuk die spelletjes op de weg, stelletje mafklappers.

 28. Esther

  Nou nee hoor…..Wij gaan jullie activisten helemaal niet missen….Hoe durfden jullie om zulke gekke capriolen uit te halen op de snelweg waardoor een automobilist tegen een vangrail opknalde….
  Jullie linkse activisten denken dat jullie alles maar mogen…..Maar dan heb je nog niet gerekend op
  KARMA…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.