Viervoudig moordenaar krijgt verlenging tbs, daar wil hij óók van af

Geen categoriedec 28 2018, 15:00
Ex-marinier Paul S. die in 2003 z'n ex, haar ouders en z'n schoonbroer overhoop schoot, wil van z'n tbs-verpleging af. Hij kreeg 20 jaar maar mocht deze na acht jaar inruilen voor tbs. Dat vindt hij nu ook wel een keer mooi geweest! Via De Telegraaf.
Het Openbaar Ministerie eiste twee jaar verlenging, want Paul S. lijkt toch nog niet helemaal weer z'n oude, vrolijke zelf te zijn. De rechtbank gaf echter één jaar verlenging. S. zit nu in de resocialisatieafdeling waar hij mag laten zien hoe normaal hij tegenwoordig is.
In 2020 mag hij, als alles voor hem meezit, met proefverlof. Daar gaat echter nog wel een beoordeling van de rechtbank aan vooraf.
Paul S. schoot 'in een vlaag van verstandsverbijstering' binnen een kwartier z'n ex en voormalige schoonfamilie overhoop. Kennelijk heel normaal dat zo'n vlaag ongeveer een kwartier aanhoudt en een geladen wapen heb je natuurlijk ook altijd paraat voor als de schoonfamilie weer een conflict veroorzaakt...
Belachelijk ook hoe een straf van 20 jaar na acht jaar al tot tbs-verpleging wordt omgezet. Op basis van het bericht lijkt het mij logischer om dat pas tegen de laatste fase van z'n straf te overwegen.
Paul S. is inmiddels 52 jaar en was dus 44 toen hij last van verstandsverbijstering had, niet de meest makkelijke leeftijd om iemand nog te resocialiseren lijkt me...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten