Gerectificeerd: Barbaars! Ziekelijk tuig sleept vastgebonden man achter hun auto aan in Luik

Geen categoriejan 13 2019, 11:55
Een voor Europese begrippen onbekend fenomeen: dat voortrekken van lichamen achter auto's. Waar kennen we het ook al weer van? Ah ja, van de bloedige IS-video's en van het 'terechtstellen van dissidenten in de Palestijnse gebieden'. Maar nu gebeurt het in 'ons mooie Europa'! In Luik heeft de politie twee personen opgepakt, die in verband worden gebracht met deze afschuwelijke misdaad. Het slachtoffer ligt met kritieke verwondingen in het ziekenhuis.
Rectificatie 17 februari 2018: tijdens het creatieve schrijfproces was het de veronderstelling dat het ging om een misdaad in plaats van een ongeluk. Dit bleek onjuist: het incident was een ongeval. Zo valt te lezen op de website van Nieuwsblad.be.
Het toont maar weer eens aan hoe het er tegenwoordig in het 'beschaafde Europa' aan toe gaat: niet te best. Het onderstreept maar weer de regel dat 'Overal waar barbaren wonen barbarisme plaatsvindt'. Het moge dus duidelijk zijn dat in het Belgische Luik barbaren wonen en de vraag is dan ook wie deze barbaren zijn. Dat laatste is vooralsnog onbekend, maar ik doe een gokje: twee mannen van niet-Westerse afkomst. Simpelweg vanwege de associatie in deze zaak met barbaarse praktijken uit verre oorden.
https://twitter.com/SamvanRooy1/status/1084392724902694913
Ooggetuigen waarschuwden vannacht rond 02.00 uur de politie toen zij het barbaarse schouwspel herkenden, aldus het Algemeen Dagblad die probeerden vervolgens in te grijpen, maar dat ging niet helemaal vlekkeloos. Het slachtoffer is een 26-jarige en werd daar achter een auto gebonden en over het Sint-Lambertusplein gesleept. Midden in het centrum van Luik notabene. Er hangen daar overal CCTV camera's voor de 'veiligheid', maar de politie had moeite met het herkennen van het schouwspel. Waarom hangen die camera's er nog maar?
Toen de politie poolshoogte nam vonden ze alleen de schoenen van het slachtoffer. De Belgische politie komt vandaag met meer informatie over de zaak en dan kunnen we ook vaststellen wat de aanleiding, redenen en herkomst van de barbaren was. Laten we hopen dat de barbaren hun gerechte straf voor deze mensonterende daad niet ontkomen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten