Terrorist en Syrië-ganger probeerde tijdens arrestatie agenten dood te schieten

Op 27 september in Weert werd een terreurverdachte opgepakt. Hij wordt nu ook beschuldigd van poging tot moord tijdens zijn arrestatie, toen hij met een wapen de agenten neer wilde schieten. Het wapen was echter vooraf onklaar gemaakt! Via het AD.

Waïl El A. wist al vroeg in z’n leven wat hij wilde worden: terreurverdachte en Syrië-ganger. Nog voor hij ook maar de kans had op een stageplaats of een bijbaantje bij een leuk döner-zaakje, werd hij al door ‘boven’ opgeroepen voor een heilige opdracht. Al snel kwam hij in contact met vijf anderen die ook nét iets te vaak etnisch waren geprofileerd en ondanks hun uitstekende cv nét niet door waren naar de volgende sollicitatieronde. Bij compleet toeval werden ook zij opgeroepen voor De Heilige Opdracht en zo ging het dadeltje rollen.

Stap één is natuurlijk het aanschaffen van kalasjnikovs, de scimitar van de 21ste eeuw. Maar goed, met alleen de aanschaf ben je er nog niet, je moet er ook mee weten om te gaan. Zo legden zij dus contact met de lokale kalasjnikov-dealer en wilden zij dus ook graag op les.

Totaal in afwijking van De Heilige Opdracht en de wil van De Opdrachtgever, liep heel het plan in de soep! De heidense politie en de geheime dienst hadden ze allang in de smiezen! Vlak na het kopen van de wapens werden ze overrompeld door politie! Waïl & The Gang probeerden in blinde paniek nog wat agenten neer te schieten maar ja, die wapens waren vooraf natuurlijk allang onklaar gemaakt.

Toch bleek er enig risico te zijn bij de politieoperatie omdat Waïl mogelijk toch snugger genoeg was om z’n eigen wapen mee te nemen. De hoogte van zijn IQ is tot op de dag van vandaag onderwerp van gesprek, Waïl is namelijk dezelfde mafkees die op vliegbasis Volkel foto’s van F16’s zat te maken waardoor men alarm sloeg.

He’s going away for a Waïl…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. victus

  10 leken met een AK 47 wordt gevraagd om de plaat -formaat garage deur- te raken op 15 meter afstand met 5 kogels in het wapen. Niemand raakt de plaat. Dat is de praktijk. Op tv en game schijnt het allemaal zo simpel te zijn in tegenstelling met de wrange praktijk. Goede agenten daarentegen schieten met 1 schot op die afstand je trouwgereedschap buiten werking.

 2. Marija

  Goed gedaan, maar we kunnen wachten op de keer dat het die moordenaars wel lukt.

 3. TD

  Nu zijn allen waarschijnlijk in Nederland gedetinieerd en bezig de Koran van buiten te leren, genietend van bed,bad,brood.

 4. victus

  Door het gebrek aan echte geweren stappen ze straks over op de vrij verkrijgbare nerf gun met extra dart magazijn. Deze zijn overal en in alle kleuren te koop. Direct verbieden of torenhoge belasting erop! Dat schrikt namelijk af en ontmoedigd.

  1. TD

   Bedoel je kunststof Glock 17

  2. Original NL

   Het gebruik van messen is een geliefd alternatief….

 5. Siemien

  Nee je meent het, de deugnieten, schorriemorrie is het, tuig van de richel, dit verwacht je natuurlijk niet zwaar getraumatiseerde islamisten hé..
  Aytas zou zeggen het de schuld van de Nederlandse politie is..

  1. Original NL

   …..Aytas zou zeggen het de schuld van de Nederlandse politie is…..
   Nee hoor..de witte gepensioneerde babyboomers!!!

   1. Siemien

    Linksom of rechtsom het is niet de schuld van de terrorist

   2. Tante Sidonia

    Enfin, ……….de linkse welzijn maffia hebben gezamenlijk het loflied gezongen op de wéér verzekerde inkomsten.
    M.a.w. subsidie van de werkende uitgebuite belasting betaler!
    We, linkse Maffia, spreken een tekst uit de Soeria: “geprezen wij de oer stomme weldoeners die vrijwillige hun hoofd laten afslachten!”
    Geprezen zij Allah!
    PS
    Terreur verdachte; het woord verdachte is voldoende om de Linkse advocaten en de gefeminiseerde D66 rechters deze het voordeel van de twijfel te geven! “Het was een speelgoed mitrailleur!”
    Nederlands sociale wetten: Recht op huis, de gele uitkering wereld en ja,…ja… recht op familie hereniging!

   3. Bosche draak

    Nee nee, de neo koloniale verhoudingen waardoor Afrika nettobetaler is aan Europa.
    En als we dat niet aannemen dan zijn we rasci-fasci-bruini-huili-huili-lippie-trillie-kwilnie vieze bah mensen van dom rechts.

    1. TD

     Juist,dat is de schrijftrant haha

 6. HendrikJan

  Wat men in Nederland moet blijven doen, is raaskallen dat kiezers op de PVV en het FvD racisten zijn.
  Wordt wakker Nederland, trek een Geel hesje aan en loop Zaterdag mee.

 7. C.A.Barstow

  En wat hebben die agenten gedaan? hebben zij geprobeerd dat islamitisch tuig met links gelul volkomen zinloos tot inkeer te brengen? of hebben zij hem een kogel door zijn smerige kop gejaagd dat is namelijk het enige antwoord waar die smeerlappen werkelijk naar luisteren!

 8. sjun

  Ik voorzie een taakstrafje als een ai over de bol gevolgd door foei niet kan worden verkocht aan de massa.

 9. Rud56

  Ach gut, is er wel voldoende bewijslast tegen deze islamiet?
  Enne, mocht hij in het gevang geraken (is uiteraard nog de vraag in dit land), hij heeft rechten hoor!

  Recht op het lezen van gifboeken en hallal-vreten! En natuurlijk contacten met de buitenwereld! Dat mag hem niet ontberen hoor!

 10. laribera

  Gevalletje koranvers 4;74

  1. Troelstra

   Soera 4, vers 74: “Laten derhalve zij, die hun tegenwoordig leven voor het leven in het Hiernamaals willen offeren, voor de zaak van Allah strijden. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij hij gedood wordt of overwint, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.”

   Lust u nog peultjes?

 11. Arie B

  Jammer dat ze niet gelijk opgeruimd zijn.

 12. Christina

  Is het land uit trappen geen optie,samen met zijn hun familie uiteraard!

 13. Gerlos

  In het vervolg met scherp terug schieten maar wel in de roos s.v.p

 14. Lugar

  “De Turkse politie in Istanboel heeft vanochtend de Nederlandse correspondent Ans Boersma (30) het land uitgezet. Minder dan 24 uur nadat zij was gearresteerd en vastgezet.”

  Bron: Telegraaf 17-01-2019

  Dat zou Nederland ook moeten doen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.