Thierry Baudet pakt VVD’er Hennis aan: ‘Een hoofddoek op? Dat zou een FVD’er NOOIT doen’

Mevrouw had een ontmoeting met de Iraanse ambassadeur. 

VVD’er Jeanine Hennis heeft tegenwoordig een nieuwe baan. Ze is Special Representative to the Secretary General van de Verenigde Naties met betrekking tot Irak. Ze zal volgens de VN daar de benodigde credentials voor hebben omdat ze tot voor kort natuurlijk onze eigen minister van Defensie was. Nou was mevrouw een enorme flop, maar blijkbaar weten ze dat niet bij de VN.

Hoe dan ook, Hennis had een ontmoeting met de Iraanse ambassadeur. Zoals het een politiekcorrecte, linkse VVD’er betaamt had ze zich speciaal gekleed voor het moment: met een hoofddoek.

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is daar niet over te spreken. Als reactie op de hoofddoekactie van Hennis schrijft hij op Twitter:

Op dit eigenste moment zijn Iraanse vrouwen bezig met een actie om vrijheid voor zichzelf op te eisen. Ze willen af van hun verplichte hoofddoek. Baudet heeft natuurlijk honderd procent gelijk dat het nogal frappant is dat Hennis juist op zo’n moment ervoor kiest om een hoofddoek te dragen als ze de Iraanse ambassadeur ontmoet. Als hij moeite heeft met ‘onbedekte’ vrouwen is dat zijn probleem, niet het hare.

Maar ja, als een brave pc-VVD-politica denkt Hennis daar natuurlijk net een beetje anders over. Deze vrouw is er als de kippen bij om christelijke partijen als de SGP te veroordelen, maar zet haar in een kamer met een Iraanse fundamentalist, en mevrouw is opeens heel volgzaam en nederig.

Geen wonder dat Baudet daar kritiek op heeft. Dat sommige vrouwen er om religieuze redenen voor kiezen een hoofddoek te dragen, soit. Maar het is natuurlijk volstrekt belachelijk om zo’n hoofddoek op te zetten terwijl je de religie niet aanhangt en het alleen maar doet om je ‘gastheer’ niet tegen het hoofd te stoten. Die went er maar aan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Ik snap dat wel. Niet voor niets financierde Hennis Isis en Al-Qaida. je zal haar ook nooit horen over ingegraven meisjes, kindbruidjes, homo’s aan hijskranen, kapotverkrachte baby’s.
  Sterker nog, door zich te vernederen en te keutelen op de Verlichting legitimeerde ze de doodsskuilen. Ze gaf een dikke middelvinger naar alle Iraanse meisjes die naar vrijheid snakken, naar alle Iraanse meisjes die kreperen in de cachots, die liggen dood te bloeden op straat na een demonstratie.
  “Ik heb lak aan jullie !” was het antwoord van deze Isis financier.

  West-Europa wordt geregeerd door de verkrachters van John Stuart Mill en Thomas Payne.

 2. Marija

  Hennis heeft liever geen stennis en gaat op veilig.
  Dikke vinger.

  1. Lugar

   Hennis moet zich diep schamen. Zij komt niet op voor vrouwen. Maar voor zichzelf. Ze laat vrouwen in Iran stikken. Zij gedraagt zich als huisslaaf van masculiene heerschappij. Melanie Trump geeft het goede voorbeeld. Wie had dat gedacht?

   1. HendrikJan

    Melanie is een echte vrouw en Trump een echte man.
    Twee kanjers.

    1. Lugar

     @Hendrik: Ze buigen en kruipen inderdaad niet voor islam!

   2. Beukman

    Lugar, betaalde kracht bij de propagandamachine van FvD, probeert een vrouw die zelf wel uitmaakt hoe ze zich kleedt, schaamte aan te praten.

    Schaamte is voor mietjes en christenen, @Lugar.

    1. sjun

     Ze steekt haar Iraanse zusters gewoon een mes in de rug en Beukman omschrijft dat eufemistisch alsof Hennis zelf wel uitmaakt wat ze aandoet. Precies zo doet de politiekcorrect wegkijkende gemeente zich kennen. Morgen zijn ook onze vrijheden aan de beurt.

     1. Troelstra

      + 1

     2. Beukman

      Een beetje Hollandse vrouw laat zich door niemand koeioneren, @Sjun, dus ook niet door dat Broekie Baudet van het FvD met zijn vooruitgeschoven pion op DDS.

      Ik heb niks met Hennis, maar ik denk dat ze zelfs amper haar schouders zal ophalen bij deze weeïge golf van Nieuwe Politieke Correctheid die ze ongewild veroorzaakt.

     3. Lugar

      @Sjun: +1

 3. Siemien

  Die ambassadeur kijkt echt zo van, waarom kijk jij, vrouw, niet naar beneden wat geeft jouw het recht om in de camera te kijken…

  1. Lugar

   Islam

 4. HendrikJan

  Prachtig de volgende keer gaat zij samen met Kaag ja die, in een niqab of een burka, dat maakt pas echt indruk.
  Vroeger had Nederland een trotse bevolking, wat is daar nog maar weinig van over.

  1. Lugar

   Hennis is dan ook geen bevolking, Hennis afgevaardigd door het partijkartel.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Nederland haalt jaarlijks duizenden en duizenden haatbaarden binnen.
  Maar voor iemand als Asia Bibi is geen plek omdat mensen als Hennis niet ‘willen polariseren’ en ‘de islamitische gemeenschap niet voor het hoofd willen stoten’.
  Want stel je toch eens voor dat je daadwerkelijk een mensenleven zou redden.
  Tha Horror !
  Politiek is goor en Hennis is daar een islam apologetische exponent van.

  Het zegt ook alles over de stand van West-Europa.
  Van Churchill naar het giechelend slagroomwezen Mark Rutte.

 6. Duke

  VVD was ooit een liberale partij. Tegenwoordig niet te onderscheiden van Groen Links met hun belastingverhogingen, klimaatakkoord, Marrakesh en kruipen voor de islam.

 7. Aytas

  ‘Nou was mevrouw een enorme flop, maar blijkbaar weten ze dat niet bij de VN.’

  Waarom? Omdat jij haar niet mag? Zoiets zou een journalist motiveren.

  Wat is de reden van haar bezoek? Op deze manier kun je nog Invloed uitoefenen. Weer een beetje simpel gedacht.

  1. flessenpost

   Die trut was verantwoordelijk voor een mortierongeluk in Mali waarbij 2 doden vielen, is dus terecht opgezouten wegens incompetentie.

  2. Top

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen

   1. Lugar

    “Zit je hoofddoekje weer te strak?”

    Dat kan bijna niet anders Top!

   2. Ad Infinitum

    Waarom deelt u waarschuwingen uit over voorzichtigheid? Het is hier toch geen Turkije.

 8. Gekko

  Hennis huilde in de media bittere tranen toen het Katholieke Nieuwsblad over haar miskramen schreef. Die info had Hennis overigens zelf op haar twitteraccount gezet.

  Maar over alle gruwelijkheden met kinderen begaan door islamitische terreurgroepen hoor je Hennis nooit.

  1. Top

   Ze heeft blijkbaar niet ‘de natuur’, om een moeder te zijn. Beter zo!

 9. Ries

  Deugers zijn buigers en knikkers. Deugers ontbreken de ruggenwervels. Slap volk. Getver…

 10. Diederik van Walsum

  En wederom staan we als miezerig landje te bukken voor de Islam! Maar Jasmina El-Hennis heeft exact 4 jaar Schroevers opleiding op haar CV dus die weet als gediplomeerd secretaresse gelukkig heel goed hoe ze moet bukken voor de baas…

  Maar…….Jeanine is nu een dik betaalde VN-ambassadeur. Die heeft geen principes meer. Geld stinkt niet.

  1. Lugar

   “Jeanine is nu een dik betaalde VN-ambassadeur. ”

   Een maagdelijk voorbeeld hoe de politiek werkt. Je bent uitgerangeerd omdat je onvergefelijke fouten hebt gemaakt, en hoepla, je kunt gewoon verder bij de andere vriendjes.

   Ik herinner mij Donner. Hij moest aftreden omdat hij politiek verantwoordelijk was voor de schipholbrand, en hoepla, in het daarop volgenden Kabinet werd hij gewoon minister van Sociale Zaken. Hatzikidee, hoe wordt je besodemieterd door het kartel.

  2. Floris

   “Jeanine is nu een dik betaalde VN-ambassadeur.”
   ————————————————————-
   Het maakt niet uit hoe hard een politicus faalt. Ze krijgen altijd wel weer ergens een baantje.

   1. Floris

    Ah, je was me net voor, Lugar.

    Wat te denken van Adje Melkert? Stond bijna te huilen toen Pim hem alle hoeken van de ring had laten zien maar er stond een dikbetaalde baan bij de Wereldbank op deze schlemiel te wachten.

    Daarna de VN, dat is het ultieme vangnet voor incompetente flapdrollen.

    1. Lugar

     @Floris: Inderdaad, nog zo’n ‘schoon’ voorbeeld van een superfaler die gewoon carrière blijft maken bij de Bilderbergvrinden.

    2. Rien Noppen

     Melkert was daarvoor al vele jaren secretaris-generaal van een Departement en vier jaar succesvol minister geweest.

     Toegegeven dat hij niet opgewassen was tegen het gegiechel van de relnicht Fortuyn maar dat maakt hem niet onbekwaam voor zware functies in het buitenland.

 11. Vit

  Off-topic: Gisteravond was ik in Wassenaar bij Jumbo waar behoorlijk wat van dat islamitische gespuis rondliep die in Duinrell is gehuisvest, blijkbaar was het een avondje uit want er liepen ook een paar mannetjes van de ordedienst tussen, neemt niet weg dat ik me toch niet op mijn gemak voelde.

  1. Lugar

   @Vit: Ook jouw stad bestaat voor meer dan 50% uit allochtonen. (CBS)
   Je behoort dus tot een minderheid, hoe voelt dat?

   1. Vit

    Ik kom al jaren niet meer in de schilderswijk terwijl we in mijn jeugd er s’avonds doorheen liepen naar de bios, ook de Haagse markt is geen plek meer om daar gezellig te vertoeven, na 2 ‘incidenten’ kom ik ook niet meer in het centrum maar gaan we naar Leidschenhage om te winkelen.

    1. Lugar

     @Vit: Dat spreekt boekdelen. Ik neem aan dat jij je door PVV vertegenwoordigd weet?

     1. Vit

      Ook, maar voor mij is het FvD.

     2. Lugar

      +1

 12. Beukman

  Hennis moet zelf weten wat ze op haar kop heeft.
  Vrouwen maken dat in Nederland zelf wel uit. Dat is nou juist het verschil met vrouwen in Iran.

  Broekie Baudet is een fraai specimen van de Nieuwe Politieke Correctheid.

  1. Floris

   “Nieuwe Politieke Correctheid.”
   ——————————————-
   Deze term heeft gutmensch Beukman helemaal zelf bedacht.

   1. Beukman

    @Floris
    Eén blik op Google leert dat je wederom ongelijk hebt: de term bestaat al jaren.
    Nu denk jij zeker dat ik verantwoordelijk ben voor alle 4920 hits op Google?

    1. Floris

     Ik googelde het voor de zekerheid en op de eerste twee pagina’s vond ik niets. Het slaat trouwens ook nergens op.

     1. Beukman

      @Floris
      Je moet er wel aanhalingstekens omheen zetten, malle eppie.
      In Google tik je dus het volgende:

      “nieuwe politieke correctheid”

      (met aanhalingstekens).
      Dat je meent dat het nergens op slaat, komt omdat je zelf met één been in de betreffende bubble staat.

  2. Vit

   Broekie Baudet kan jou je oren wassen.

   1. Beukman

    Fijn @Vit. Mag ie ook meteen m’n oksels en m’n kloten doen.

    1. Gekko

     Vind je vast wel lekker, Beukman. Altijd al gedacht dat jij van de homofiele persuasie bent.

     1. Beukman

      Jij verwart wassen met likken, @Gekkie. Ik hoop niet dat je in een ziekenhuis werkt.

    2. Floris

     [Noppes mode on] Beukman tobt met homo-erotische problematiek. Hij kan beter uit de kast komen. [Noppes mode off]

    3. Gekko

     Beukman weet precies wat homo’s doen. Een echte ervaringsdeskundige dus.

  3. flessenpost

   ‘Hennis moet zelf weten wat ze op haar kop heeft.
   Vrouwen maken dat in Nederland zelf wel uit. Dat is nou juist het verschil met vrouwen in Iran.’

   Beukman erkent dus dat vrouwen in Iran geen keus hebben anders dan zo’n doek te dragen. dan moet je toch wel het verstand van een pootaardappel hebben om die gelegenheid doek goed te praten in dit geval?

   1. Beukman

    @fles
    Jij snapt het punt niet.
    In Iran is een doek verplicht; in Nederland zouden sommigen hem juist willen verbieden.
    Maar ik ben voor een vrije keus. De enige die gaat over wat Hennis in Nederland draagt is niet Broekie Baudet, het zijn niet de boze mannen op DDS, nee: het is Hennis zelve.

    1. flessenpost

     Dat is nu precies jouw manco Beukman, je buigt voor die geiten neukende baardapen op alle fronten. je zou je dochter zelfs zo’n doek
     laten dragen wanneer je islamitische buurman dit zou eisen, een schijtlijster ben je en meer niet!

     1. Beukman

      En alweer begrijp je het niet, @fles.
      Ik zou mijn dochter opvoeden om haar eigen beslissingen te leren nemen, wars van de adviezen waarmee Broekie Baudet, de buurman of zelfs haar vader komen.
      Sterker nog: zo *heb* ik mijn kinderen opgevoed: buigen voor niemand, @fles.

     2. flessenpost

      Als jouw dochters schijt hebben aan je adviezen Beukman zoals je zelf stelt heeft jouw opvoeding weinig nut gehad denk je zelf ook niet?

     3. Floris

      Beukman verschuilt zich achter de vrije kledingkeuze, maar dat is hier helemaal niet aan de orde. Hennis draagt dat kopvod alleen maar om die haatbaard te behagen en daarmee geeft ze een heel verkeerd signaal af.

     4. Beukman

      @Fles potst:
      Als jouw dochters schijt hebben aan je adviezen Beukman zoals je zelf stelt heeft jouw opvoeding weinig nut gehad denk je zelf ook niet?

      Een van de paradoxen van de opvoeding is dat je je kinderen leert om zelfstandig te denken. Wat betekent dat ze eenmaal volwassen je adviezen in de wind kunnen slaan.

      Zeker geen kinderen?

     5. Lugar

      @Flessenpost: Hoe meer je ze negeert hoe meer ze krioelen en blèren.

     6. Spaanse kok

      Den Beuk stelt: buigen voor niemand.
      .
      Zojuist even overleg gevoerd met Meriadoc Brandebok, maar er is toch echt een volk waarvoor zelfs een koning buigt , dus ook uwer dochters .

 13. Jetske

  Goh, dat Thierry zich daar druk om maakt, volgens hem kwamen die hoofddoekjes er “TOCH” wel.
  Op advies van Thierry geeft Hennis vast het
  voorbeeld, Michael heeft vast niet goed
  begrepen!

  1. Beukman

   Hennis staat haar mannetje. Dat kan Broekie Baudet niet zeggen. Die is te veel bezig met zijn haar.

   1. flessenpost

    Wat ben je toch een lul Beukman, en Hennis niet die een doek over heur haar werpt?

    1. Lugar

     “Wat ben je toch een lul Beukman…”

     En een trolsupporter.

     1. Beukman

      @Floris
      Lugar is hier op DDS zo’n beetje de vleesgeworden Nieuwe Politieke Correctheid. Hij hangt hier dagelijks de politieagent uit, bericht ons hoeveel potsjes hij niet heeft kunnen lezen, en adviseert potsers met wie ze wel en niet mogen omgaan.

      Als jij op dit berichtje reageert en je wil dat deze vooruitgeschoven propagandapion van het FvD jouw reactie kan lezen, dan moet je dus je antwoord in een andere subdraad op deze pagina hangen.
      Waarom? Omdat @Lugar zijn scriptje “beschermt” tegen replies die onder mensen op zijn blacklist hangen.

      @Lugar is niet alleen de vlees geworden Nieuwe Politieke Correcteheid, hij is ook met stip de grootste trut op DDS.

     2. Floris

      Zoals je hebt kunnen lezen kan ik niet op Google vinden wat onder “nieuwe politieke correctheid” moet worden verstaan, Beukman.

      Mogelijk is de ‘term’ afkomstig van linkse zeikerds die ook non-termen als islamofobie bezigen en de invloed van het cultuurmarxisme ontkennen.

      Wat Lugar betreft: die heeft het zoals zoveel mensen hier helemaal gehad met een psychopathische hufter die intens genot beleeft aan het kwetsen van andersdenkenden en het oppompen van z’n eigen ego. Dat pleit voor Lugar.

    2. Beukman

     Ik ben inderdaad een lul, @Fles. Wat is je punt?

     1. Rien Noppen

      Fles heeft volgens mij hetzelfde punt als Floortje: ze zijn WOEDEND!

     2. Beukman

      Op zo’n zelfstandig denkende vrouw.
      Ik heb niks met hoofddoekies, maar eerlijk gezegd toont Hennis met haar doek aan dat ze haar mannetje staat tegen de woedende mannen.

 14. Crassus

  Badmeester Baudet doet ook alles om zich in de kijker te spelen. Kinderachtige taal. Als minister van Defensie zou hij het goed kunnen doen op een bordspel.

 15. Gerlos

  Dit doe je toch niet Hennis zwichten voor de moslims.

 16. Smile

  Heeft Jeanine het koud?
  Op de foto heeft ze haar nek en haar oren bedekt.
  Als dit een hoofddoek moet voorstellen dan is dat mislukt, het lijkt meer op een hoog opgetrokken coltrui.
  Haar haar is nog steeds zichtbaar!

 17. Spaanse kok

  Quote : Dat zou een FVD’er NOOIT doen’
  .
  Geheel correct.
  FvD doet niets, dus ook dit niet.

 18. Chiba

  Lekker hoor die Hennis met een hoofddoek op. Dat vertegenwoordigt Nederland, ik schaam mij voor haar

 19. victus

  Special Representative to the Secretary General;

  Is dat in normaal Hollands niet gewoon; ‘Chef Lege Dozen’ ?

 20. Zeeuw

  In een ander land hou je je aan de tradities van dat land .
  Ik hoop wel dat ze haar houden daar.

 21. Godefroy France

  hennis, kaag, de oranjes, bukken voor het woestijngesteisem!!!!

  Remember Majesteit Bea, na de moord op Theo Van Gogh, ging ze bij de marokkanse gemeenschap steun betuigen voor de as. te verwachten negatieve reacties van Autochtonen tegen woestijngeteisem.

  De Familie Van Gogh heeft nooit condoleances of steunbetuigingen gekregen van deze foute duitsers !!!

 22. ruudjeenjose

  Hopelijk loopt ze een keer alleen daar. Ik hoop dat ze dan gepakt wordt door 6 man van de islam. Wel allemaal tegelijk.

 23. Rud56

  De VN is een gore, corrupte baggerorganisatie bevolkt door mislukkelingen en idioten. Die Hennis is daar een van! Ook nog VVD’er!

 24. Lugar

  Uit de Telegraaf (5 mei 2018)

  Bent u een islamcriticus?
  „Ik zie mezelf als een criticus van het islamisme, de politieke islam. En ik ben er, anders dan Wilders, van overtuigd dat er in de hele islamitische traditie allerlei aanknopingspunten zijn voor een veel plezieriger interpretatie van dat geloof.”

  Is de PVV een bondgenoot of een concurrent?

  „Niet een concurrent. Ik vind dat Wilders een heel belangrijke rol heeft gespeeld in het debat, in de politiek. Hij heeft keer op keer aandacht gevraagd voor een reëel probleem dat niemand wil zien, namelijk het integratieprobleem. Maar ik vind niet dat hij het positieve verhaal vertelt over waar hij naartoe wil. Het is niet inclusief. Je moet volgens mij veel meer inzetten op de waarden van het Nederlanderschap.”

 25. Nuts

  Zou ze een hand hebben gekregen?

 26. Ome Wim

  Daarom waren menseneters in het verleden zo gek op politici, lekker zacht vlees en geen ruggengraat.

 27. Van der Scheur

  Meneer op rechts op de foto minacht haar volledig. Met deze nodeloze verkleedpartij heeft ze alleen maar ondergeschiktheid getoond. Bepaald geen staatsvrouw op deze manier.

 28. Van der Scheur

  Hanan Ashrawi is een bekende Palestijnse politica die ik al vanaf mijn jeugd op TV zag zonder hoofddoek.
  Als je in de Arabische of Perzische landen wat wilt voorstellen als vrouw moet je net als een man keihard opstellen en vooral dat nederigheidssymbool van een hoofddoek weglaten.

 29. Tante Sidonia

  Reagerende: op de anti-Nederlanders, pro-Links-Moslim knuffelend, uitkering-trekkers(?), AFA aanhangers, etc,..
  Nooit op reageren!
  Bloeden vanzelf dood en gaan elkaar aanvallen!
  U weet welke ik bedoel!

 30. Tante Sidonia

  Simpel,
  U denkt toch niet dat Trump zijn vrouw met een hoofddoek gaat wandelen in een of andere Woestijn Moslim moordende, land?
  Betekent dus: slappe , vooral, Linkse Moslim knuffelaars op ALLE Ministeries!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.