Prachtig! RUMAG na ophef deugend Nederland: fuck.jullie.allemaal.

Geen categoriefeb 17 2019, 21:00
Kijk, dit is nou prachtig! In reactie op de ophef die is ontstaan over het niet opstaan voor een zwanger 16-jarig meisje, geeft RUMAG deugend Nederland een flinke draai om de oren!
U ziet RUMAG vast wel eens voorbij komen. Die zwarte plaatjes met witte tekst op.deze.manier.geschreven. en niemand die je ooit heeft uitgelegd wat daar de reden voor is. Vaak zijn het van die citaten die vrouwen betrekken op hun eigen gedrag of dat van hun vriendin, door te liken en elkaar te taggen op Facebook. Bloed irritant, kan ik u vertellen.
Maar goed, ineens gebeurde er iets interessants! Niks geen citaatjes over lui.op.de.bank.hangen. of een excuus.om.wijn.te.drinken.in.je.eentje., nee, RUMAG gooide de beuk erin met dit:
Screen-Shot-2019-02-17-at-17.44.20
En toen was het ineens niet leuk meer voor meiden op Facebook en Twitter:
[embed]https://twitter.com/MarloesGrim/status/1097039160014192641[/embed]
Dit is namelijk zo'n moment waarop al die meiden ineens een mening over Rumag hebben, zelf uitkomen als 'trotse mama' sinds hun 16e en ze elkaar kunnen steunen, retweeten en andere vormen van aandacht en bevestiging kunnen krijgen.
En dan begint het bij mij te jeuken, want de verwachte reactie van zo'n organisatie is dan excuses en zullen.we.nooit.meer.doen., maar dit keer niet! Hoppa, nóg een keer de beuk erin!
DznlfnDXgAI84Hn
Overigens niet de eerste keer, maar wel leuk om te zien dat ze maling hebben aan dat overdreven gedram van deugend Nederland bij iedere poep of scheet die ze niet aanstaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten