Prachtig! RUMAG na ophef deugend Nederland: fuck.jullie.allemaal.

Kijk, dit is nou prachtig! In reactie op de ophef die is ontstaan over het niet opstaan voor een zwanger 16-jarig meisje, geeft RUMAG deugend Nederland een flinke draai om de oren!

U ziet RUMAG vast wel eens voorbij komen. Die zwarte plaatjes met witte tekst op.deze.manier.geschreven. en niemand die je ooit heeft uitgelegd wat daar de reden voor is. Vaak zijn het van die citaten die vrouwen betrekken op hun eigen gedrag of dat van hun vriendin, door te liken en elkaar te taggen op Facebook. Bloed irritant, kan ik u vertellen.

Maar goed, ineens gebeurde er iets interessants! Niks geen citaatjes over lui.op.de.bank.hangen. of een excuus.om.wijn.te.drinken.in.je.eentje., nee, RUMAG gooide de beuk erin met dit:

Screen-Shot-2019-02-17-at-17.44.20

En toen was het ineens niet leuk meer voor meiden op Facebook en Twitter:

Dit is namelijk zo’n moment waarop al die meiden ineens een mening over Rumag hebben, zelf uitkomen als ‘trotse mama’ sinds hun 16e en ze elkaar kunnen steunen, retweeten en andere vormen van aandacht en bevestiging kunnen krijgen.

En dan begint het bij mij te jeuken, want de verwachte reactie van zo’n organisatie is dan excuses en zullen.we.nooit.meer.doen., maar dit keer niet! Hoppa, nóg een keer de beuk erin!

DznlfnDXgAI84Hn

Overigens niet de eerste keer, maar wel leuk om te zien dat ze maling hebben aan dat overdreven gedram van deugend Nederland bij iedere poep of scheet die ze niet aanstaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Scarletti

  Zeiken om alles en niets.
  De gemiddelde inwoner van dit kikkerlandje heeft steeds meer moeite met humor. De reactie van Rumag is prijzenswaardig. Aan azijnzeikers moet je niet toegeven.

 2. Satty

  Wat een zeik stuk wout. Volgens mij ontgaat jou de boodschap totaal en komt dat door een totaal gebrek aan normen en waarden. Wat dan weer geen wonder is na hetgeen jij een keer verteld hebt over je jeugd. Je moet verdomd sterk zijn wil je zo’n sociale achterstand overkomen, je vaders hang na een out law lifestyle heeft duidelijk sporen nagelaten.

  Sterkte en dat meen ik oprecht.

  1. Bosche draak

   Christus wat ben jij een zure heks zeg.

   Gewoon een leuke grap, in Amerika zouden ze er nog een schep bovenop doen met opmerkingen als:
   “Dan moet je je de volgende keer maar laten bezwangeren door iemand met een auto”
   (Heb hem wat opgekuist, want anders krijg je weer kramp in je kruis van dat ^_~)

   Als de grap je niet bevalt dan staat het je vrij hoor maar je normen en waarden gezwets slaat als een pik op een drumstel.

   En dan nog een beetje op de man gaan lopen spelen over een tekstgrapje, misselijk mens dat je bent.
   En dan heb je nog de arrogantie om te gaan lopen roepen dat niemand met je in discussie wilt gaan?
   Gossie mikkie hoe zou dat nou toch komen?

 3. TD

  In vroeger tijden smeet de man zijn jas in de modder opdat een vrouw niet met haar rok door de modder hoefde te schrijden!
  Was dat mededogen,beleefdheid of geveinsde correctheid om zo’n vrouw in bed te krijgen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.