Steeds meer consumenten kiezen voor een refurbished smartphone

Is jouw mobiele telefoon kapot en ben jij op zoek naar een nieuw toestel? Wil jij hier echter niet te veel voor betalen maar wil jij wel een mooi toestel? Dan is het misschien wel een goed idee om een refurbished smartphone aan te schaffen. Steeds meer mensen kiezen hiervoor en dit is niet voor niets. Een refurbished smartphone werkt in de meeste gevallen namelijk net zo goed als een nieuw toestel. Zo’n refurbished smartphone is een telefoon die in het verleden kapot is gegaan. Echter is deze telefoon gerepareerd en werkt hij weer zo goed als nieuw. Omdat het dus gaat om een toestel dat kapot is geweest, hoef je hier dus veel minder voor te betalen. Dit is dan ook een van de redenen waarom dit tegenwoordig zo populair is. Op deze manier is het dus mogelijk om bijvoorbeeld de nieuwste iPhone aan te schaffen tegen een zeer scherpe prijs. Veel providers bieden zelfs abonnementen aan met deze toestellen. Dit is natuurlijk al helemaal ideaal!

Een IPhone reparatie is ook een populaire keuze

Steeds meer mensen proberen beter met hun geld om te gaan. Een telefoon is voor bijna iedereen erg belangrijk. We leven in het digitale tijdperk en iedereen wil de hele dag door met elkaar in contact staan. Omdat mobiele telefoons zo vaak gebruikt worden is het wel zo fijn dat deze ook echt goed werken. Mocht je toestel kapot gaan dan is dit natuurlijk erg vervelend. Echter is er dan nog steeds geen man overboord. Tegenwoordig gaat alles steeds sneller en dit geldt ook voor de reparaties van mobiele telefoons. Vaak hebben aanbieders jouw toestel al gerepareerd terwijl jij aan het wachten bent. Je hoeft dus niet meer dagen of zelfs weken te wachten totdat je weer bereikbaar bent. Een iPhone reparatie is daarom erg populair.

Kies voor de juiste aanbieder

Mocht jij kiezen voor een iPhone reparatie, dan is het wel zo belangrijk dat je dit bij een goede aanbieder doet. Het repareren zelf duurt dus niet lang meer, echter moet dit wel goed gebeuren. Vergelijk daarom altijd aanbieders met elkaar op het internet. Veel mensen zijn jou al voor geweest en hier kan je dan ook een hoop van leren. Buiten dat is het op het internet ook mogelijk om aanbieders met elkaar te vergelijken als het gaat om de prijs. Zo betaal je dus nooit teveel!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Satty

  Bij dit soort toestellen is het belangrijk dat je kijkt of ze nog genoeg updates aankunnen. Ik koop liever nieuw maar hoef niet het nieuwste, een telefoon is geen statussymbool.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Lol…
   Satty, jij reageerde zojuist op een advertentie.
   🙂

   1. Satty

    Een advertentie over budgettering?

  2. sjun

   Heel verstandig. Daarnaast genereer je met je reactie ook weer wat extra clicks om DDS in de lucht te houden. WIN-WIN. Het is dat mijn Motorola RAZR V3i er geen zin meer in had dat ik nu een smartphone gebruik.

  3. wheelboy

   Satty
   Dat moet je tegen die Idioten zeggen die altijd een Apple of samsung telefoon moeten hebben . Niet meer normaal instap modelletje 1000 euro . En nog zat die straks in de rij bij de winkel gaan staan .En als we toch een Milieu bewuste EU en NL moeten hebben verplicht dan dat telefoons minstens 4 jaar nadat de telefoon verkocht is (dus niet vanaf intro) van beveiliging en major updates voorzien . Zeker in de tijd dat er steeds meer bankzaken en betalingen via de telefoon gedaan worden . Apple doet dit al maar is veel te duur .Amerikanen spreken niet voor niets van een apple tax .Samsung denkt zich zelfde te kunnen veroorloven .Maar koop je nu nog een S9 krijg je nog een major update (van android 9 naar 10) en mag je blij zijn nog jaar beveilings updates te krijgen

 2. Vit

  Ik heb zo’n ehh ding (lul-ijzer genoemd hiero in Den Haag) waar je alleen mee kan bellen en gebeld worden en smsjes kan versturen en ontvangen, voor geen prijs wil ik zo’n kreng die bij velen aan hun hand geplakt lijken en de godganse dag zitten te vingeren.

 3. Nuts

  Waar komen die refurbished telefoons vandaan zoveel?

  Dat is jou telefoon die ter reparatie is opgestuurd en waarvan jij opeens te horen krijgt dat dat ding niet meer te maken is (voor weinig)

  Het zijn gewoon telefoontjes die via oplichting verkregen, gerepareerd en doorverkocht worden.

  1. Spaanse kok

   You go nuts?

 4. Michael M

  Het is alleen treurig dat het nog steeds niet rond is dat er geen beveiligingsupdates worden gegeven voor een toestel van maximaal 6 jaar of wat langer gezien smartphones steeds beter worden en een veel langere levensduur hebben. Zelfs bedrijven houden er geen rekening mee dat er teveel smartphones woreen gemaakt wereldwijd en dus ook op verkeerde plekken komen, zoals het millieu en dat is slecht. Uiteraard wordt een deel refurbished en hergebruikt en gerecycled maar waarom moet er elk jaar een nieuw toestel uitkomen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.