Stelselmatige verkrachting van zwakbegaafde vrouw? Tieners krijgen taakstrafje of vrijspraak!

Zeven tieners uit Tilburg zijn vrijgesproken van het verkrachten van een zwakbegaafde (IQ 56) vrouw, door de rechtbank in Breda. Er was behoorlijk wat bewijs, zelfs op video, maar de vrouw kon geen goed verslag doen van de gebeurtenissen, dus werden ze vrijgesproken!

Zeven tieners werden er van beschuldigd een 23-jarige vrouw, met een ernstige mentale beperking, stelselmatig te hebben verkracht. Door het lage IQ van de vrouw kon ze geen chronologisch en samenhangend verslag doen van deze reeks misdaden. Hierdoor kon de rechtbank kennelijk niet vaststellen dat het daadwerkelijk om verkrachting ging. Zelfs filmpjes en screenshots waren niet genoeg om aan te kunnen tonen dat er sprake was van dwang en dus verkrachting.

Zo is een screenshot van een bericht waarin valt te lezen hoe er door de jongens gedreigd werd met het online zetten van seks-video’s en seksueel getinte foto’s niet voldoende, omdat de vrouw niet op het beeld te zien is. Hierdoor kon niet worden aangetoond of het is verstuurd. Het is dus puur een juridisch-technische kwestie dat deze smeerlappen zijn vrijgesproken! Alsof je zo’n bericht als concept-mail op je telefoon houdt?!

Ook bewijsstuk ‘Video 3′ waar een van die knaapjes haar hoofd naar z’n broek drukt om zich te laten pijpen, terwijl op de achtergrond ‘Goede ippa geven, goede ippa!’ en ‘Goede ippa geven, Papa!’ wordt gezegd, is niet genoeg bewijs voor dwang. De tekst zegt wel weer wat over het soort jongens, maar wordt ook duidelijk onder Feit 2 na de conclusie, waar de rechtbank spreekt over ‘Persoon 1: negroïde’ en ‘Persoon 2: negroïde’.

Twee van de zeven tieners kregen echter wel een taakstraf. Niet omdat ze de vrouw diverse keren hadden verkracht, nee joh, maar omdat ze haar televisie en horloge hadden gestolen! 1400 Euro schadevergoeding, 132 dagen jeugddetentie en een werkstrafje wegens oplichting en diefstal.

Wat een grap.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. PMG

  Veel triester kan het niet worden hier.

 2. Adriaan

  De familie van dit arme kind zal ongetwijfeld het recht in eigen hand nemen.

  1. Duke

   De rechtvaardigheid heeft hier keihard gefaald, dus kun je het ze niet kwalijk nemen als ze het recht in eigen handen nemen.

 3. HendrikJan

  Verschrikkelijk, wat is Nederland toch naar de kloten geholpen door al die Linkse wegkijkers, verschrikkelijk, je mag toch nooit wensen, let op je mag toch nooit wensen, dat een van die Linkse wegkijkers, zo’n Dochter heeft of krijgt die het zelfde overkomt.

  Let op je mag toch nooit wensen, dat zo iets nogmaals gebeurt.
  Want zo iets wens je toch nooit iemand toe.

 4. Satty

  Het is erg triest dat zoiets gebeurd. Bepaalde mensen vinden macht over anderen hebben fantastisch, hier zou een tbs maatregel op zijn plek zijn. Ik vraag me af of je dit soort dingen ooit kunt uitsluiten. Het zal wel weer door achterlijken op cultuur worden gegooit. In Kenia hebben we nu met een Nederlandse pedofiel te maken die kinderen prostitueerde dus die nonsens is bespottelijk tenzij je dat als Nederlands zou omschrijven, ik niet. De rap cultuur kan het ook niet zijn daarvoor waren en zijn er teveel verkrachtingen terug te vinden voor migratie in Nederlandse archieven.

  Nou Hendrik Jan, de vaststelling dat rutte Nederland kapot heeft gemaakt doe je dagelijks. Ik heb nog niet het begin van een oplossing gehoord behalve stemmen op partijen waarvan 1 banden onderhoud met zeer vrouw onvriendelijke organisaties als erkenbrand en dat Belgische clubje schild en vrienden of zo. Dat zal wel weer aan de boodschapper liggen ipv de feiten.

  1. marco1

   Schoftenstreken zeker daar het een zwakzinnig slachtoffer betreft wat ook weer wat over de daders zelf zegt. Niks met cultuur te maken meer met weinig eigenwaarde en frustratie. Wel meestal voorkomend bij mannen.

   1. Satty

    Klopt Marco. Rotzakken zijn het en zeker geen mannen maar lafbekken die weten wie ze pakken. Het zijn meestal mannen maar geen enkele manier om dit aan alle mannen te wijten.

    1. marco1

     Nee dat zou ook niet wenselijk zijn als alle mannen verkrachtend door het leven gingen. Persoonlijk lijkt het mij ook helemaal niet zo fijn om de liefde te bedrijven met iem and die dat helemasl niet wil.

  2. Gewoonomdathetkan

   Satty na het lezen van die onzin van jou.
   Snap ik waarom je door veel personen uitgekotst wordt hier.

   1. Satty

    Oh maar denk je dat ik er mee zit wat jij van mij vindt? Wat ik heb opgeschreven klopt of kun je het weerleggen?

  3. DeBruijn

   Waarom betrek jezelf nu weer blanke Nederlanders erbij?

   Jij bent de enige tot nu toe over cultuur en achtergrond.

   Kennelijk is het nog niet erg genoeg wat hier is gebeurd.

  4. DeBruijn

   Kennelijk hebben de anderen toch gelijk, een troll.

   Er wordt iemand vermoord en dan moet jij weer iets uit Nederlands-Indië erbij halen. Wordt iemand verkracht, niemand zegt iets over de achtergrond, maar jij begint over een blanke Nederlander in Kenia.

   Bekrompen ben je wel.

   Makkelijk zo alles goed te praten.

 5. Veteraan

  80% van dit soort delicten wordt door gelukszoekers, foute Surinamers en/of moslims gepleegd. Allemaal allochtonen dus, het boeit me niet uit welke generatie.
  Onder Marokkanen en Antillianen telt het b.v. mee voor de achting die ze krijgen van hun Matties.
  Net als andere misdaden, het telt mee om in de top 600 van een stad te komen.
  Van mij mogen ze afgemaakt worden als dolle honden want dat zijn het helaas.
  Nederlanders doen hier niets aan en dit soort tuig zal hun verdere leven zo leiden.
  De ouders van dit meisje zullen niets kunnen doen en de politiek ook niet.

  Geduld mensen, ooit zal er een gedwongen exodus komen van dit soort debielen.

 6. Rud56

  De rechtspraak hier is totaal, maar dan ook totaal verrot door deugbeleid en politieke correctheid! Bedacht door ronduit dwazen die maar in hun inclusive natte droom blijven hangen, wars van ook maar enig besef van realiteit! Ja, primair die van de PvdA, D66,VVD.

  1. Vanduinen

   U heeft liever rechtspraak naar willekeur begrijp ik. Snelrecht, een paar foute verklaringen van gekochte getuigen enz. Ik pas als u het mij niet kwalijk wil nemen.

   1. Dik

    Valt niet op Vanduinen…

    #script

 7. Eugenie de la Fleur

  En al naar conclusies springen over de etniciteit. Racistischer kan dit niet worden

 8. TD

  Nederlandse rechters,aan welke eisen moeten die voldoen?
  Die jongens maakten de rechter waarschijnlijk wijs dat ze moesten urineren en niet in de gaten hadden dat hun snikkel in een zwakbegaafde vrouw hing in plaats van de pisbak,het ging per ongeluk!

  1. Eugenie de la Fleur

   Een beetje op je taalgebruik letten. Dit is niet netjes

  2. Rien Noppen

   Zieke man toch!

   1. marco1

    Het zou kunnen ik heb in beschonken toestand de kast ook weleens voor toilet aangezien.ik k an u vertellen dat mijn toenmalige vrouw daar niet vrolijk van werd en dat was al geen feestnummer.

   2. Siemien

    Ja Rientje vindt dat natuurlijk, want Rientje had natuurlijk graag gewild dat het een jong jochie was geweest, dit hoeft Rientje natuurlijk niet steeds te laten blijken, viezerikje..

    1. Eugenie de la Fleur

     Arme jongen toch!

     1. Rien Noppen

      Ja, Siemien is een aandoenlijke sukkel. Laten we voor hem bidden.

     2. Siemien

      En Rientje is van de jonge jongens liefde, die het goed vindt dat er een God bestaat als Pim Fortuyn is vermoord.. 😛

     3. Dik

      @Siemien: Ze gaan niet op de inhoud en ze houden jou bezig. Negeer dat zooitje toch.

    2. Job Jansen

     Rientje is een viespeukje die graag met de negertjes mee had willen doen, het liefst met de Koran in zijn handje zo te lezen. Het is wel duidelijk dat de ongelovigen het moeten ontgelden. Bravo Ernst, je laat je van je beste kant zien. Hulde aan volksverraad.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Tijd om de mede criminelen genaamd rechters te gaan opsluiten.
  Er moet een ruesachtige rivier door die gore, rottende, onwelriekende Augiasstal geleid worden.

 10. Tante Sidonia

  Het gefeminiseerde linkse anti-Nederlandse rechters krijgen steeds meer hun uitwerkingen.
  Bedankt linkse puinhoop! En meelopers!

 11. nienke

  De rechters weten allang niet meer het verschil tussen goed en kwaad.
  Het idee alleen al dat je juist zo’n meisje gebruikt moet de straf al vele malen hoger maken.
  Ongelooflijk, dat in zo’n (beschaafd) land als Ned. dit met een taak strafje wordt afgedaan.
  Als het mijn dochter was dan wist ik het wel,geen klote rechters nodig.
  De gevangenis is tegenwoordig een walhalla je mag alles dus geen probleem.

 12. Duckday

  Blijft deze rechter zitten Zou deze persoon zelf geen kinderen hebben Hoe ver ben je gezonken om deze uitspraak te doen Hoe zijn we gezonken in NEDERLAND met zulke rechters die ook nog aangeven dat ze het misschien ook nog lekker zou vinden zouden het vriendjes zijn van die top ambtenaar die ook vrij gesproken is

 13. Madpo

  Ik wil me hier niet over uitspreken want anders verwacht ik morgen de politie op mijn adres, maar dit is het toppunt van treurigheid zowel wat dat gore tuig betreft als mede de slemiele rechtspraak in dit verrotte land. Dat we dit allemaal laten welgevallen is mij de vraag?

 14. Madpo

  De zwartepiet beschermers in Friesland weet men wel aan te pakken en dit tuig mag vrijuit gaan? We zijn tot een land van laffe clown’s geworden.

 15. Madpo

  Echte uitspraak die je mag verwachten van groen links en d66 rechters. Na ja, wie doet ze wat ze zitten toch voor het leven. Dus als ze tot deze kolder-conclusie’s komen zou je dat mogen verwachten. Sylvana S. zou hier goed tussen passen, zij verkondigd de zelfde kolder als de hedendaagse dames en heren van justitie.

 16. Madpo

  Één ding is zeker, als ik de vader van dat meisje was kwam ik zeker voor het gerecht i.v.m. de dood van een stuk of wat van die varkens. Ik zou het er voor over hebben om dit voor mijn kind te doen!!.

 17. Michael M

  Beste, dit soort idiote zwakke uitspraken en simpele taakstrafjes komen vaker voor. Kijk gerust eens naar de afgelopen 25 jaar. Er schijnen mensen in dit landje te leven welke niet snappen waar het woord straf werkelijk voor staat. Best zielig. Als de angst regeert stop dan met straffen uitdelen en zoek een andere baan. Als dit echt zo is wat hierboven beschreven staat is dit de zoveelste belachelijke uitspraak van een rechter en een grote blunder.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.