Beelden! GroenLinks politiseert kinderen als stemkanonnen en wrijft schuldgevoel in!

Geen categoriemrt 20 2019, 15:00
GroenLinks haalt in haar zetelzucht echt alles uit de kast! Daarvoor wordt geen enkel middel geschuwd en zelfs het politiseren van kinderen is blijkbaar een legitiem middel voor de partij van Klaver. Kindertjes van nog geen tien jaar oud worden ingezet als stemkanonnen en dat moeten we normaal vinden...
Kinderarbeid is verboden in Nederland, maar figureren in video's van GroenLinks is natuurlijk prima. Dat wordt dan 'voor het goede doel' genoemd en dus prima. Dat de kinderen over 15 jaar mogelijk met schaamte terugkijken naar wat zij hier zeggen is het partijbureau om het even.
De kindertjes van Klaver spelen in de promotievideo 'de stem van de toekomst' en preken richting 'de ouderen' die stemmen. De kinderen verzoeken de ouderen om 'voor het klimaat te stemmen' want anders 'zijn deze kindertjes de sjaak later'. 'Lekker dat schuldgevoel inwrijven' dachten ze bij GroenLinks 'wellicht dat ze dan wel op ons stemmen'.

De stemkanonnen van GroenLinks

https://twitter.com/groenlinks/status/1108285075198746624
Hartstikke schattig natuurlijk die kids. Maar de kinderen zijn overduidelijk geïmpregneerd met klimaatdrammerij van het NOS Jeugdjournaal. Een jong stelletje wil dat er meer 'schone lucht' komt, maar de meest eenvoudige manier voor GroenLinks-kids om schone lucht in te ademen is om hun ouders te vragen naar het platteland te verhuizen en weg uit de grote vieze steden.
Kinderen gebruiken om stemmen binnen te halen gebeurt wel vaker in de politiek. Adolf Hitler liet zich graag fotograferen met kids en ook Diederik Samsom (PvdA) deed het tijdens campagnetijd. De laatste kreeg flinke kritiek vanwege het 'gebruiken van kinderen voor politieke doeleinden'. Ook de Amerikaanse presidenten Barack Obama en Donald Trump laten zich fotograferen met kinderen.
Maar dat is wel van andere orde dan kinderen inzetten in een video waarin zij 'een stemadvies' geven. En dat is precies wat GroenLinks probeert te doen. En dan ook niet op een nette manier, maar op een manier waarmee ze ouderen proberen een schuldgevoel aan te praten.
Zo van: 'je moet denken aan het klimaat en de jeugd niet vergeten!' Tranentrekkende woorden natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten