Honderden moslims op de been vanwege discriminatie door Pegida

Moslimorganisaties hebben na het vrijdaggebed in de As-Soennah-moskee een oproep gedaan aan de overheid om op te treden tegen haat en discriminatie. Aanleiding hiervoor was een ‘kwetsende pop’ en een spandoek, geplaatst door Pegida. Dat meldt de Telegraaf.

De Vicevoorzitter van het Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties Regio Haaglanden (SIO-RH), Abdelhamid Bouzzit, sprak van een aanslag op onze gehele samenleving. Hoewel er duidelijk sprake is van ophitsing en mogelijk ook discriminatie, is dit natuurlijk wel een béétje overdreven. Het gaat hier om een pop en een spandoek, geen nieuwe 9/11.

Ook riepen ze de regering, volksvertegenwoordigers en opiniemakers (hey, dat ben ik!) op om zich uit te spreken voor de rechten van moslims:

“Bestrijd de dubbele maat en selectieve verontwaardiging tussen de verschillende bevolkingsgroepen en bestrijd islamhaat, antisemitisme en alle vormen van haat die onze samenleving splijten.”

Wat ze goed doen met deze oproep is dat ze ook specifiek antisemitisme te noemen. Daarmee hebben ze zichzelf moreel gezien volledig ingedekt. Wat echter wél misgaat is de volstrekt overtrokken reactie op dit geheel. Of het nou om de fratsen van Pegida gaat of dat het slechts de druppel was voor deze demonstratie, deze oproep wekt de indruk van een heetgebakerd clubje dat om het minste of geringste de slachtofferrol aanneemt.

Wanneer er een homo geweld wordt aangedaan of een vrouw doodgeslagen in huis ligt, dan komt half Nederland op de been om zich uit te spreken tegen discriminatie en geweld. Het gaat in zulke gevallen echter om daadwerkelijke slachtoffers. Ziet men ergens een hakenkruis geschilderd over een regenboogvlag dan krijgt dat óók wel aandacht, maar staat het Malieveld niet direct vol. Dat is het verschil met wat ik hier over de moslimorganisaties lees.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

75 reacties

 1. TD

  “op om zich uit te spreken voor de rechten van moslims”
  Om te beginnen heeft een moslim in de EU,allereerst PLICHTEN zoals,integreren,te taal machtig te worden,de cultuur leren kennen,medewerking verlenen arbeid te aanvaarden!
  En als daaraan is voldaan zijn we geneigd te kijken naar RECHTEN!

  1. sonar

   TD zij hebben het recht om terug te keren naar het land wat zij zo adoreren.

   1. TD

    sonar:
    juist,remigratie!
    Deporteren en uitzetten moeten de maatregelen zijn bij,niet integreren.

   2. TheresaGeissler

    Uiteraard, maar dat is nou nèt het recht, dat zij NIET begeren:
    “Blijf met je gore rotpoten van mijn recht af om in dit gore rotland te wonen.” Zoiets.

   3. DirkSteen

    Dat klopt, maar er zou bij moeten komen, dat zij terug gaan naar hun “vader land”!!!

  2. hans-e-pans

   Is er echt onweerlegbaar hard bewijs dat het door PEGIDA is gedaan?

 2. Veteraan

  Tja, moslim hé.
  In de aanval werkt, hebben ze geleerd in de laatste 30 tot 40 jaar.
  NL staat altijd met mond open van verbazing en pikt alles, van Jihad scholen tot massamoordenaars die terug komen na hun uitstapjes.
  Het zit in het bloed na de moordpartijen in de vele eeuwen hiervoor, dus dit is geen nieuw gedrag.

  Ze zullen nooit wat willen veranderen aan hun verwerpelijke gedrag en zijn gewoon de 5e colonne en hebben overheersing by numbers als doel. Nooit anders geweest ook.
  Bij problemen of ergens van beschuldigd worden gewoon gaan schreeuwen of de beschuldiging weerkaatsen. Een Erdogannetje doen zeg maar.

 3. Benny

  Die pop en het spandoek vond ik slecht gemaakt,,, de text op het spandoek was dan wel weer waar,,, er word hier niet gelogen of het staat in de koran….. Vanwaar de ophef

 4. Holysmoke

  Word tijd dat wij alles neerleggen, wij Nederlanders worden al decennia gediscrimineerd, overvallen, afgetuigt en leeggeroofd, lekker werken tot je dood als slaaf van linkse niksdoeners en immigranten die alleen hier komen om te profiteren en het land hier over te nemen met geweld. En maar janken en geweld gebruiken als iemand tegen is. Nepzooi

 5. Benny

  Of zo,

 6. Meriadoc Brandebok

  Moslimhaat en Jodenhaat komen uit een en dezelfde koker en dienen uiteraard voor honderd procent te worden bestreden.

  1. Arie B

   Ja, ze zijn ook lief voor Nederlandse meiden. Vraag maar aan je dochter.

  2. Blikopener

   Je kletst Noppen na Papegaai Brandebok. Moslimhaat en Jodenhaat komen zeer beslist niet uit dezelfde koker, integendeel. Moslims veroorzaken rotzooi en roepen het door hun verderfelijke ideologie, hoge criminaliteit en weigering te integreren over zichzelf af. De uitstekend geintegreerde Joden die nimmer overlast veroorzaakten waren een volstrekt onterechte zondebok.

   1. Meriadoc Brandebok

    Moslim- en Jodenhaters menen inderdaad dat de groep welke zij haten het over zichzelf afroept, maar in werkelijkheid is de intolerantie en onverdraagzaamheid in hun eigen hart het probleem.

    1. Blikopener

     Onze huisgrefo neemt anderen weer eens de maat. Weet je niet dat jouw Heere Heere heeft gezegd “Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt”.

     1. Meriadoc Brandebok

      Ik bedoel: de oorzaak van de haat ligt niet bij de moslims, maar bij de haters.

     2. Blikopener

      Dat is onjuist Meriadoc, zeg maar gerust een ordinaire leugen. Een mens gaat pas haten als een ander daartoe voortdurend en in extenso aanleiding toe geeft. Geen mens haat uit zichzelf of zonder aanleiding.

     3. Rien Noppen

      Dit is trieste onzin, Blikopener. De haat van Europeanen door de eeuwen heen jegens de Joden, uitmondend in de Holocaust, had niet het gedrag van de Joden als oorzaak.
      Of meen je dat de Joden de Jodenvervolging aan zichzelf te danken hadden?

     4. Sprookjesfiguur

      @ Brandebok

      In de jaren 50 was er geen moslimhaat… Er waren namelijk in Nederland geen moslims.. En in de eeuwen daarvoor ook niet… Joden werden Door de Nazi’s opgedragen weggevoerd…

     5. Blikopener

      We hebben het over Nederland anno nu, zeiksnor. Niet over de Holocaust en het verleden. We praten over de moslims die nu niet integreren, nu hoog scoren in de criminaliteitsstatistieken, geweld plegen en eisen, eisen, eisen. Dat hebben Joden in Nederland nooit gedaan en zullen ze niet doen. De moslims roepen het inderdaad over zich af. Jammer dat de vieze, agressieve, kortelontjes meerderheid het totaal verpesten voor die paar goeden die er ook wel tussen zullen lopen.

     6. Rien Noppen

      Blikopener meent dat Joden hun vervolging niet verdienden maar de moslims wel.
      De nazi’s verschillen met hem van mening en wisten zeker dat de Joden zelf de oorzaak van hun vervolging waren.

      Kennelijk denken vervolgers van moslims en Joden allebei dat de schuld bij hun slachtoffers ligt.

      Ik denk dat het probleem bij racisten ligt die menen gelegitimeerd te zijn om medemensen te vervolgen.

     7. Blikopener

      De moslims worden in ons land niet vervolgd, Noppen. Je liegt weer dat je barst. Integendeel: in ons land worden de moslims geprotegeerd, gefaciliteerd, gesubsidieerd, gepamperd en heilig verklaard.

      En ja, ik ben van mening dat de moslims de kritiek en (eventueel) discriminatie over zichzelf afroepen.

     8. Rien Noppen

      Maar je haat ze kennelijk wel, Blikopener, en je hebt het krankzinnige idee dat die haat door de moslims is veroorzaakt.

      Sterkte, haat maakt ongelukkig.

     9. Blikopener

      Meriadoc had het over haat, ik niet. Ik heb een pleurishekel aan moslims, maar haten komt niet in mijn systeem voor.

      Ja, de moslims veroorzaken het zelf. Dat zie je helemaal goed. En voor die oorzaak zijn tienduizenden praktijkvoorbeelden te geven.

     10. Meriadoc Brandebok

      De haat zit in je eigen systeem, Blikopener. Het ligt aan jou.

      Ook ik wens je sterkte.

     11. Meriadoc Brandebok

      Sprookjesfiguur, de haat heeft zich van de Joden in de loop der tijd verplaatst naar de moslims. Waren vroeger Joden het slachtoffer, nu moeten de moslims het ontgelden, ook vanwege de toenemende aanwezigheid van moslims in het land.

     12. Blikopener

      Tot slot komt Noppen nog even terug onder zijn alter-ego-nick Brandebok. Hou je wensen alsjeblieft bij je Meriadoc Noppen, ik ben niet gediend van aalgladde huichelaars en hersenloze grefo’s.

     13. Rien Noppen

      De paranoïde patiënt Blikopener meent dat Meriadoc en ik dezelfde persoon zijn.

      Alleen als je volledig verknipt bent kun je dat denken. Ook erg dom trouwens.

     14. Blikopener

      Noppen reageert als door een adder gebeten. Beter bewijs voor de stelling dat Rien en Meriadoc een en dezelfde persoon zijn is er niet.

      Trouwens, alleen al de opmerkelijke overeenkomsten in taalgebruik zeggen genoeg.

     15. Meriadoc Brandebok

      Ik ben geen alias van Rien, Blikopener, en dat weet je zelf ook wel.

  3. Seneca

   @brandebok
   GELUL! als je niets anders te zeggen hebt, rot op!

   1. Meriadoc Brandebok

    Daar is de schreeuwlelijk Seneca weer, stampend van woede en zwaaiend met de stok die hij ter vervanging van zijn rolator naast zijn leunstoel heeft staan.

    1. Seneca

     @brandebok
     heb je niet van jezelf! je pleegt plagiaat. kinderachtig mannetje als je niets inhoudelijks kan zeggen begin je met het wegzetten van de oudere Nederlander. je bent zeker lid van d66. als je voortaan iets zinnigs hebt te melden, dan krijg je andere reacties. dat je dat niet begrijpt is toch echt aan je intellect (?) te wijten.

   2. Vanduinen

    Ook in u zie ik iemand die voortdurend gedreven wordt door persoonlijke onlustgevoelens. Problemen in de relatiesfeer roepen deze op waarop haat het voornaamste ingrediënt is in de reactie. Haat zoekt een uitweg en treft vaak totaal onschuldigen.

  4. sonar

   Dat doen we dan wel met jou brandhout.

  5. Satty

   Yep. Het gaat niet 100% op maar Hendrik Jan haalt geregeld de samenzwering theorie aan die tot vervolging van joden oproept, ik denk alleen dat hij het niet snapt.

   1. TD

    En jij warhoofd begrijpt de wereld,ga kokosnoten plukken!

    1. Meriadoc Brandebok

     Lekker, kokosbrood. Noten, nootjes, borrelnootjes, met een beetje chips en een glas cola.

    2. Satty

     Ik heb in ieder geval begrepen wat tot de joden vervolging heeft geleid. Toen sprak men ook over omvolking en de Rothschilds. Dat jij niet in staat bent om jezelf te informeren is niet mijn probleem slimpie.

 7. Arie B

  Die pop was een zegen voor de baarden daar. Dat kunnen ze maximaal uitventen. Vervolgens zal Halsema waarschijnlijk extra bewaking regelen.

 8. HendrikJan

  Een deel van de erfenis van Joop den Uyl.

 9. Holysmoke

  Nederland is al opgegeven aan de moslims, zonder slag of stoot, iedereen die tegen is gaat er aan. Stop maar met werken en betalen en opbouwen, Nederland is weggegeven, slaven zijn en worden we

 10. Satty

  Ik hoop dat ze ook een keer de straat op gaan tegen terreur. Ik hoop dat ze ook een keer hun stem laten horen om shirin Musa te steunen.

  Shirin Musa probeert met haar organisatie femmes for freedom iets te doen tegen vrouwen onderdrukking. Ze helpt vrouwen die in het huwelijk gevangen zitten en meisjes die door de orthodoxe islam dreigen te worden opgesloten. Ben je links of rechts maakt niet uit. Dit is een doel dat iedereen die vrouwen als zelfstandige mensen ziet zou moeten steunen. Al is het maar door eventuele aandacht te steunen door een petitie te tekenen, een kleine donatie mag ook, als je kunt uiteraard ik besef dat het leven duur is. Steun femmes for freedom!!

  1. toetssteen

   @Satya
   +10 van mij. Ik wil sterke vrouwen zien zoals mijn schoondochters. Die laten zich niets gezeggen. Sterke vrouwen die gestudeerd hebben, een baan en carrière maken. Ja, ze hebben alle drie kinderen, maar dat belet hen in niets.
   Ach, de jongens zijn niet anders gewend met een ma die ook ging voor studeren, kinderen krijgen en tevens werken.

   1. Rien Noppen

    Begin je straks weer over je gezondheid, Toetssteen?

    Dit is een debatblog, geen chatsite voor persoonlijk wel en wee.

    1. Blikopener

     Zuigen, sarren en jennen is het enige waartoe Noppen in staat is. Mensen uit de tent lokken om ze daarna vilein in de hoek te trappen.

     Als hij geen sadistische psychopaat was zou ik zeggen ‘wat moet hij een haat koesteren naar al zijn medemensen’. Maar als empathieloze schoft voelt hij niks. Behalve natuurlijk voor de heilige palestijnen en de verderfelijke Joden.

     Je bent een vieze smeerlap Noppen,

     1. Rien Noppen

      “de verderfelijke Joden”

      Jouw woorden, Blikopener. Leg die mij aub niet in de mond.

    2. toetssteen

     Kan de redactie RN een lolly geven? Kan hij daaraan zuigen.

   2. Satty

    Dank toets. Ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel hier. Shirin Musa is een sterke moslima, net als mijn moeder en die mij heeft opgevoed tot een zelfstandige vrouw die niet afhankelijk wil zijn.

    Ik hoop dat je begrijpt dat ik geen anti Islam iemand ben maar wel vind dat de moslim gemeenschap meer hun stem laat horen.

    1. marco1

     O je bent niet anti-islam. Je doet er ook alles aan om er niet bij te horen is het niet?

 11. worstcase

  Wat zijn moslims toch snel aangebrand. Onvoorstelbaar. Eén ding is zeker. Dat zeer gewelddadige, sadistische geloof hoort absoluut niet thuis in ons land. Weg ermee! Zo snel mogelijk. Voordat ze ook hier nogmeer gaan huishouden.

 12. FJ

  Waar hebben we deze moslims niet gezien en staan ze er nu wel.

  Toen de aanslagen in Parijs Brussel en Berlijn speelden, waren deze moslims niet thuis om te protestetren tegen radicale moslims.
  Nu ondervinden ze zelf een beetje morele pijn en moet onze regering ingrijpen.

  Als er doden vallen in onze gelederen is niet erg, maar een gekwetste moslim, daar hoeft onze regering niet voor op te komen. Wel zou onze regering ze eraan mogen herinneren waar ze waren toen het van verwacht werd.

  Moslims reageren blijkbaar alleen als zij aangepakt worden, de rest van de mensheid doet er niet toe.

  1. Vanduinen

   U bent van mening dat als de Nederlandse Moslims zich als volledig geaccepteerd willen voelen door mede Nederlanders zich alles moeten laten welgevallen? Dat het absoluut gerechtvaardigd is dat zij in weerwil van art. 1 van de Grondwet, die dus niet voor hen geldt, in alles de mindere zijn.
   Hopelijk kunt u nog uw ridicule standpunt herzien.

   1. FJ

    Zij willen van alles, vooral als het hen uitkomt. Kritiek op moslims is te snel discriminatie, echter wij moeten als gastland slikken, dat ze ons uitmaken in hun haatpaleizen voor honden en varkens, komen hier binnen om de hand op te houden, gebruik maken van door ons betaalde gezondheidsstelsel en oververtegenwoordigd in de criminaliteit.
    Zij hebben zichzelf uitgenodigd om naar Nederland te gaan, geen Nederlander heeft erom gevraagd.

    Heeft vanduinen zich wel eens afgevraagd, hoe het hem zou vergaan als hij zichzelf zou uitnodigen in Saoedi Arabië en zich op onze westerse manieren zou gedragen (kopje eraf). Het zijn wel diezelfde mensen, die nu hier bij ons op de stoep en eisen stellen.

    Dan verstopt de politiek zich achter internationale verdragen, maar als in de praktijk deze verdragen niet meer werken, zijn ze net als het arbeidsrecht aan wijzigingen toe.
    Bij ons arbeidsrecht, AOW, WW, VUT, WAO en bijstand was dit zo gepiept, de regering schudde een keer met de mouw en er was zo een oplossing gevonden.
    DUS WEES DAN OOK EENS ZO REVOLUTIONAIR verkeerde verdragen overboord te gooien en nieuwe te maken. De Nederlanders hebben schijt aan de politieke baantjes die dan niet meer gecreëerd worden

   2. edoc431

    Jij moet eerst eens leren lezen vent je lult zo maar een eind weg .

    1. FJ

     Gezien jouw reactie kwam deze keihard aan en wijkt niet teveel van de werkelijkheid.
     De waarheid doet nu eenmaal pijn, he edoc431 – onze linkse rukker.

     1. edoc431

      @FJ mijn zin is in de verkeerde topic beland was niet voor jou bedoeld sorry

 13. fusilier

  Je mag wel het verkeerde in de mens haten, maar niet de mens als individu zelf. Jesus als de eeuwige zoon van de eeuwige GOD is zonder zonden. De mens mohammed was een mens met als zijn tekortkomingen net zoals wij .

 14. TD

  Ik heb helemaal niets tegen negers en moslims zolang ze verblijven in hun land!
  En als ze de kans krijgen dmv onze krakkemikkige regering om hier te blijven,moeten ze die grote bek dichthouden en mogen wat mij betreft niet eens piepen!
  Ze mogen enkel integreren en de Nederlandse cultuur op handen dragen,want ze genieten in Nederland immers ook van de rechten dus mogen ze de aandacht ook richten op de plichten!
  Daar schort het aan,alleen de voordelen genieten en de nadelen ignoreren!

 15. nienke

  Er is 1 dingetje door pegida ondernomen en heel de moslim populatie loopt met spandoeken en voelen zich aangevallen.
  Alleen zij mogen met bommen gooien, met auto’s over mensen rijden, onschuldige mensen met messen bewerken, 1 tegenaanval waar geen 1 DODE is gevallen en men komt in opstand.
  Met andere woorden zij mogen hun gewelddadige uitspattingen WEL op ons bot vieren maar wij mogen niets terug doen.
  Als makke lammetjes naar de slachtbank lijden.
  Als je alle moorden, messteken, bommen, kapot geslagen homo’s, kapot geslagen oudjes die beroofd worden enz enz tegen deze ene keer van pegida bij elkaar op telt dan moesten zij zich toch dood schamen om zo’n grote bek op te zetten.
  Stelletje lelijke schreeuwlelijkerds.

 16. Gewoonomdathetkan

  Minder minder minder minder

 17. DeBruijn

  Hoe dan ook, niemand wilt beledigd worden. Dus ze maken wel een punt. En nee, ik ben geen moslimknuffelaar. Als ze bij sportclubs waar misbruik was bijv ook zulke poppen ophangen en zeggen dat alle trainers kinderne.kers zijn, dan zou de wereld ook te klein zijn.

  1. sjun

   Hoe dan ook, niemand heeft het recht om nooit beledigd te worden. Voorje het weet ontstaat er een zieligheidscultuur waarin mensen zich laten voorstaan op de slachtofferrol om anderen met een onwelgevallige mening de mond te kunnen snoeren. Vanaf dat moment kan er niets meer gezegd of uitgevoerd worden, loopt iedereen voortdurend op eieren en kost elke transactie vanwege enorme juridische haarkloverij veel extra geld. Zo’n samenleving segmenteert alras en resulteert in en onderdrukkende meningsdictatuur. Pakistan, Saudie Arabie, Iran, Afghanistan, het huidige Turkije bieden al aardige inkijk in hoe zo’n samenleving er uit komt te zien. In de onlangs ontbonden Kalifaatstaat waren tafereeltjes te aanschouwen van waar het op uitdraait als een verwoestende ideologie onweersproken wordt.

 18. PMG

  Janken, slachtoffer rol en ga zo maar door, maar over hun eigen koppensnellers en aanslagen hoor je ze nooit excuses aanbieden!

 19. NoDoubt

  De moslims doen weer huilie huilie. Dit om de tweede fase in te luiden van de jihad, om zodoende de sharia in te voeren en we nog meer naar hun pijpen te dansen. Ze roepen zelf fatwa’s uit en hun voorganger die geen kritiek dult heeft onder zijn naam 480 miljoen onschuldige slachtoffers met het zwaard vermoord. Overal waar islam ontstaat verdwijnt de democratie. Geen ruimte voor homo’s, feministen of emancipatie. Daar is er geen gelijkheid van mannen en vrouwen. Ik zag laatst een cartoon van een vrouw met een hoofddoek die zei dat ze die vrijwillig droeg. Iemand vroeg haar: “Wat als je die hoofddoek afdoet”

  1. Rien Noppen

   Het angstige betoog van NoDoubt maakt duidelijk islamofobie best een goed woord is.

   1. Job Jansen

    Islamfobie bestaat niet. Islamhaat wel. Homofobie bestaat ook niet. Een fobie (Grieks: φόβος, phóbos = angst, vrees) is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een overmatige angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties.
    Er is geen angst voor de Islam of homo’s. Verschil in Nederland is dat homo’s geaccepteerd worden. Islam nog wel, maar niet lang meer. Dus Ernst, jij hebt een probleem. Kies jij voor de Islam dan heb jij geen lang leven. Maar dat heb jij toch niet. Nog genoeg kukident? En wel op tijd naar bed, de verzorging staat vroeg op de stoep voor je steunkousen.

    1. Rien Noppen

     Islamofobie is een synoniem voor moslimhaat, Job.

     Wist je dat niet?

 20. Vrijedenkert

  Groep leerlingen met achtergrond framen leraar in groepsverband met een uitspraak die hij al dan niet gezegd gewoon mag doen maar moet verplicht na schorsing zelf thuiszitten en leerlingen die geen enkele autoriteit accepteren kunnen blijven.
  Haatmoskee as-Soennah accepteert op bijna geen enkel onderwerp onze democratische normen en waarden en wetgeving en zelf bezig met haatzaaien en bevorderen van radicalisering door allerlei middeleeuwse idioterie te adviseren maar wel steen en been klagen over het storten van vuilnis met wat kritische teksten bij hun tempel.
  Religieuze school heeft banden met terroristen en zelf bezig met indoctrinatie van leerlingen met haat en ondemocratische ideeën.

  Hoe van de pot gerukt ben je dan zelf als je na dit alles ook nog gewoon doodleuk in groepsverband de straat opgaat om allerlei zaken op te gaan eisen?

 21. Eindhoven2205

  Wat zijn jullie toch zielige mensen die geen leven hebben!!!!!!
  Kijk eerst naar jullie zelf

  1. joker

   @ Eindhoven2205.
   Hilarisch, Eindhoven (of toch stiekem Gazyantep of Rifgebergte ?)
   Schone luier omdoen, flesje leeg drinken en dan……..
   gauw terug naar je vriendin in ’t geitenhok,

 22. Heras

  Daar gaan we weer….de moslim wordt gediscrimineerd. Nou, je moet de taal en het gedachtengoed van denk en nida eens ontleden; daar lusten de honden ook geen brood van.

 23. Rud56

  De moslim in dit land eist en krijst als iets hem/haar niet bevalt! Vervolgens zal de gehele deuggemeenschap zich aan hun aanpassen. Want deug hé!
  Met andere woorden: door het hier toelaten van moslims wordt de democratie uitgehold! Is alsof het paard van Troje is binnengehaald! En het deug is en blijft staande blind, doof en wegkijkend!

  Ach, al eerder schreef ik het, de nazi’s in de vorige eeuw waren precies eender in hun tactiek. En ook toen keek men weg!

 24. henk vintage

  De As-Soennah-moskee had al lang gesloten en gesloopt moeten worden.
  Het is het middelpunt van haat tergen het westen.

 25. ruudjeenjose

  Nog even en dan is het twintig maart.De dag waarop Nederland zich kan bevrijden van de islam en de asielparasieten. Stem op de PVV.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.