Filmpje: Radiofittie PvdA vs FVD! Mei Li Vos: 'Mansplaining!' - Henk Otten: 'Sleep alles er maar bij...'

Geen categoriemaa 08 2019, 18:30
De gemoederen liepen hoog op voor PvdA'er Mei Li Vos tijdens het radiodebat op NPO Radio 1! Reden hiervoor was dat Thierry Baudet het zou hebben gehad over het willen interneren van migranten. Vos deed huilie huilie en toen ze er niet door kwam schreeuwde ze 'Mansplaining!' Filmpje in de Tweet:
[embed]https://twitter.com/NPORadio1/status/1104058499674206208[/embed]
Mei Li Vos wilde goedkoop scoren met wat emotionele retoriek en zei:

"Als kind van een migrant, als kind van een vluchteling, weet u hoe erg dat is als uw partijleider dat zegt? En vindt u dan dat ik hier mag blijven? Vindt u dat mevrouw Arib hier mag blijven?"

Henk Otten bleek duidelijk niet vatbaar voor die tranentrekkerij en reageerde met de opmerking:

"Gaan we een beetje zielig lopen doen..."

Vos raakte de regie kwijt en begon te mekkeren op het moment dat Otten haar van repliek probeerde te bedienen. Toen ook debatleider Xander van der Wulp zich er mee begon te bemoeien zodat Otten fatsoenlijk antwoord kon geven, riep Vos:

"Mansplaining! Het is hier gewoon 8 maart (Red: internationale vrouwendag) en er zit hier iemand te mansplainen terwijl ik hier een heel emotioneel punt aan het brengen ben namens heel veel mensen!"

Ja, die onzinterm werd serieus gebruikt. U heeft tijd om dat even te laten bezinken maar Henk Otten liet zich niet van de wijs brengen en kon eindelijk zijn punt maken over het beperken van immigratie om integratie te kunnen bevorderen. En hoe partijen als de PvdA die discussie tijden lang hebben proberen te onderdrukken door mensen monddood te willen maken. Daarmee doelde hij natuurlijk op wat hem slechts luttele seconden eerder was overkomen door de fratsen van mevrouw Vos.
Het is ook van de zotten dat het willen beperken van immigratie, ook met een maatregel als 'interneren' (wat tegenwoordig gewoon 'opsluiten in een degelijke instelling' betekent), er maar direct wordt gedaan alsof je vrouwen als Khadija Arib het liefst het land uit zou willen schoppen. Als er toch iemand goed geïntegreerd is dan is zij het wel!
Maar ja, Vos probeerde de boel zwart-wit te schetsen door te doen alsof migranten maar allemaal 'Arib's' zijn, die Otten en Baudet het liefst, net als Vos en haar ouders, het land uit zouden willen knikkeren. Nu maakte Vos daar voor zichzelf met deze wanvertoning wel een aardig argument voor (geintje natuurlijk) en viel ze net zo hard door de mand als dat ze afdroop.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten