Leefbaar Rotterdam-raadslid Tanya Hoogwerf vraagt zich af: waarom geen ophef over BEKENDE dreiging van extreem-links?

Geen categoriemrt 24 2019, 19:00
Een goede vraag.
Tanya Hoogwerf stond bij de vorige Tweede Kamerverkiezingen behoorlijk hoog op de kieslijst van VNL (VoorNederland), de partij opgezet door Joram van Klaveren en Louis Bontes, en waarvan Jan Roos uiteindelijk de lijsttrekker werd. Hoogwerf was bepaald geen slechte kandidaat. Ze heeft naam voor zichzelf gemaakt in Rotterdam als een onversneden rechtse stem... maar ook als iemand die niet extreem is. Ze wordt gewaardeerd én gerespecteerd door vriend en vijand.
Juist daarom is het zo belangrijk dat ze vandaag terecht aandacht vraagt voor het feit dat uit het befaamde NCTV rapport blijkt dat extreem-links maar al te graag bereid is om geweld te gebruiken. Dit werd daarin opgemerkt, maar vreemd genoeg ging alle media-aandacht uit naar de dreiging van "extreemrechts." Tanya:
https://twitter.com/TanyaHoogwerf/status/1109879510130978817
Daarin heeft ze natuurlijk honderd procent gelijk. En ja, dat zegt alles over de denkbeelden van het mediakartel.
Al die 'journalisten' van het mediakartel -- van de gevestigde journalistieke orde -- vinden het geen enkel probleem dat extreem-links maar al te graag bereid is om geweld te gebruiken. Waarom niet? Nou, eerst en vooral omdat ze zélf maar al te vaak extreem-links zijn. Nou ja, misschien dat ze zélf geen geweld willen gebruiken, maar de doelen van extreem-linkse gekken delen ze. Klimaat. Herverdeling van de welvaart. Politieke correctheid. Immigratie. De twee -- extreem-links en journalistiek -- zijn eigenlijk maar nauwelijks van elkaar te onderscheiden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten