Rutte lelijk in de penarie: website over z’n talloze blunders blijkt vlak voor verkiezingen grote hit!

Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) en rechts politiek activist Rob van Gemert uit Zwijndrecht, heeft een site laten bouwen en eind februari online gezet waarop een heleboel misstanden staan die de VVD onder Rutte begaan heeft en nog steeds begaat: www.defoutenvanvvdrutte.nl.

Wij berichtten daar al over op 25 februari, maar ook via andere kanalen is er ruchtbaarheid gegeven aan de website. Inmiddels is ‘De fouten van VVD Rutte’ al enkele duizenden keren bezocht. Voor vandaag en morgen heeft Van Gemert zelfs advertentieruimte ingekocht op DDS om een banner op die beide dagen te laten draaien.

Mensen kunnen op de site eindelijk zien wat voor een partij de VVD eigenlijk is. Alles is onderbouwd met links naar artikelen die verschenen bij kranten, bladen en blogs. Alles overzichtelijk onderverdeeld en chronologisch gerangschikt.

Van Gemert vindt dat mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen. Omdat Nederland er mee naar de knoppen gaat. Op allerlei gebieden: normen en waarden, leefbaarheid en de toekomst. Om nog te zwijgen over de betaalbaarheid van het leven voor burgers en bedrijfjes, of over de vele Rutte-wantoestanden die heersen op het gebied van solidariteit, bestuur, veiligheid, onderwijs en in de zorg.

Er staan op de site vele feiten die heel wat kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rondsurfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld  wordt, door heel Nederland, om de VVD een extra slag toe te dienen. Dus maak al uw familieleden, kennissen, vrienden, en collega’s erop attent en vraag al die mensen het ook weer te delen! Vooral als u of iemand een VVD’er kent…

Volgens Van Gemert heeft de VVD alleen maar een zeer goed reclamebureau, die slechts mooie praatjes vertelt. De waarheid is echter ánders. Er wordt niets voor de Nederlander gedaan. Aangezien de VVD rechts hoort te zijn, en dat zégt te zijn, maar het in de praktijk niet ís, is rechts zijn kracht kwijt. De middenklasse wordt daarom nu gewoon uitgeknepen.

Het is opmerkelijk dat een dergelijke ondernemer zó hard de VVD aanvalt. Maar ja, de ‘Bolkestein-VVD’ is inmiddels ook al lang weg… En dat gaat zich wreken.

Een en ander wil hij vóór 2021 nog uitleggen op zijn nieuwe initiatief: Op Rechts. Want ‘’het moet echt Op Rechts Nu’’ zoals Rob van Gemert zelf zegt. Rechts stemmen, en daarna het herstel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Eric 1

  Nou maar hopen op een heel groot verlies voor zijn party

 2. Piet Klein

  Het is volstrekt duidelijk dat Rutte Nederland niet vooruit maar achteruit heeft geholpen. We zijn gezakt economisch zowel internationaal als nationaal. De zorgkosten behoren tot de hoogste in Europa voor vergelijkbare of slechtere zorg dat laatste vooral voor wat betreft wachttijden, zorg in de buurt. De ouderenzorg is afgebroken, gevolg is veel eenzaamheid, erbarmelijk omstandigheden, veel crisisplaatsingen. Ziekenhuis gaan failliet, de patienten worden door verkocht. 1 miljard wordt weggegeven aan bedrijven zonder duidelijke onderbouwing. Het klimaatbeleid is absurd. Maatregelen die mega duur zijn voor de burger, afwijkend van de rest de wereld doet. Er zijn veel betere alternatieven. In Europa krijgt Rutte niets voor elkaar wat pijnlijk bleek met de pulsvisserij. Rutte wordt in zijn huidige coalitie gesteund door CDA, D66 en CU. Onder dreiging van de verkiezingsuitslagen is al een coalitie over links aan het smeden. Concreet betekent dit dat als je verandering wil je het partijkartel (VVD, D66, CDA, CU, GroenLinks, PvdA kunt vergeten. Ga je over links, partij voor de dieren of SP dan krijg je of een linkse regering na dan onvermijdelijke Tweede Kamer verkiezingen. Wil je verandering dan lijken PVV en FvD de enige mogelijkheden. Een partij als FvD is een jonge partij, wordt nog eens flink geframed door de gevestigde partijen als outcast. Door de opstelling van het kartel, de buiging naar links lijken FvD en PVV echter de enige partijen waarmee je verandering kunt bewerkstelligen.

  1. Rien Noppen

   Ik vrees dat Piet Klein het een reuzegoed idee vindt om Thierry premier van dit land te maken.

   1. TD

    Rien Noppen :

    WEG MET KABINET RUTTE!

    STEM FvD OF PVV !

   2. Bart

    Dat is een fantisch plan, de debielen waar rien voorstander van is hebben nu al genoeg gesloopt.

    Stop de facisten van rien noppen!

    1. Rien Noppen

     Als Rutte c.s. fascisten zouden zijn zou je ze niet kunnen wegstemmen.

     1. TD

      Rien Noppen:
      Fascisme is een dictatoriale bestuursvorm waarin het grootkapitaal en grootindustrielen het beleid bepalen en waarin de politiek en burgers weinig inbreng hebben.In de huidige vorm is de EU dus fascistisch te noemen!
      BEGREPEN WIJSNEUS!

     2. Meriadoc Brandebok

      Ik wist niet dat Rutte deel uitmaakte van de Europese Unie.

     3. Spaanse kok

      Wiki:Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel. Eén partij of persoon heeft alle macht.
      Door middel van partijmilities (in uniform), massademonstraties en verheerlijking van de leider probeerde men het volk tot een eenheid te smeden.
      Fascisme in strikte zin is Italiaans en omvat niet het Duitse nationaalsocialisme, dat een andere maatschappijopvatting met minder corporatisme maar meer racisme heeft. Toch duidt men beide stromingen – het nationaalsocialisme en het eigenlijke fascisme – vaak samen aan met “fascisme”.
      .
      TD concludeert : Fascisme is een dictatoriale bestuursvorm waarin het grootkapitaal en grootindustrielen het beleid bepalen en waarin de politiek en burgers weinig inbreng hebben.
      .
      TD geeft een onjuist , door hem zelf verzonnen definitie.

     4. Bart

      Rien jij bent het prototype idioot die laat zien wat er allemaal mis is in nederland, jij bent het slijk der aarde en ik wens je dan ook niets dan slechts toe.

     5. TD

      Spaanse kok:
      Het begrip ‘fascisme’ is niet eenduidig te definiëren. Het is een complex en gevarieerd verschijnsel dat moeilijk beknopt is te omschrijven!

     6. TD

      Spaanse kok:
      Wel doorlezen…..verder….verder ahaaha!

   3. Gekko

    Liever Baudet als premier dan Jetten, Klaver, Asscher, Buma, Segers, Marijnissen, Krol of Thieme. Om over de antisemieten van Denk maar te zwijgen.

    Rutte is af en Dijkhoff mag carnaval blijven vieren in Breda.

  2. RPML

   Het is voor mij een raadsel waarom mensen nog met hun volle verstand kunnen kiezen voor VVD, D66, CDA, CU, GroenLinks of PvdA. Al deze partijen hebben géén helder en voor de leek inzichtelijk partijprogramma. VVD roept wat over vaasjes, D66 roept wat over klimaat maar erkent ook dat het geen zoden aan de dijk zet, CDA… wie? CU…wie?, GroenLinks zet iedereen het zelf bedachte klimaatmes op de keel en gaat heel hard roepen ‘het moet eerlijker’ en de PvdA…ach…

 3. Ries

  Met dank aan Tim. De website waarheen verwezen wordt, is bijzonder confronterend en leerzaam. Een aanrader!

 4. Ries

  Het oog van Noppen ziet van alles maar begrijpt de Gestalt niet.

 5. TD

  WEG MET KABINET RUTTE!

  STEM FvD OF PVV !

 6. jorisxl

  Het gevaar bij een val van Rutten is dat extreemlinks dan in dat gat
  duikt er wonen in Nederland heel veel exstreme linkers.

 7. santiago

  Inmiddels is bekend geworden dat het hier om een gestoorde crimineel gaat en volgens mij horen gestoorde criminelen gewoon vast te zitten. In het gave land van Rutte niet hoor, daar krijgt iedereen altijd nog een kans. We kunnen er met redelijke zekerheid van uit gaan dat er in Nederland nog wel een paar 100 van dit soort idioten rondlopen. Maak de borst maar nat. Rutte vindt dat het allemaal wel goed gaat. We zijn op Zwitserland(n.b. het meest criminele land van de wereld) na het beste land van Europa. Gaaf of niet dan. Rutte bedankt, Rutte bedankt, Rutte Rutte Rutte bedankt.

  1. Rien Noppen

   Ik denk dat deze crimineel levenslang gaat krijgen. Je wordt dus op je wenken bediend.

   1. santiago

    Te Laat.

    1. Adriaan

     @santiago, het is inderdaad te laat. Al dat andere Turken-tuig nu oppakken en het land uitschoppen.

   2. Erembee

    Ja, net als Volkert v.d. Graaf destijds.
    Ondanks Rutte’s ‘belofte’ verlof gekregen en vervroegd vrijgelaten.
    Maar ja, die had dan ook iets goeds gedaan in de ogen van links.

 8. Spaanse kok

  Dhr van Gemert is niet geheel fris in zijn bovenkamer.
  Of DDS fantaseert er weer vrolijk op los.
  Een ieder die denkt dat het nodig is om DDS lezers een negatief beeld van de VVD te geven middels ingekochte media-ruimte is behoorlijk van het padje af.

  1. Mariposa78

   Sorry maar als er 1 iemand van het pad is dan ben jij dat wel.
   Nou je toch bezig bent doe mij een bocadillo con lomo.
   Speciaal ingekochte media-ruimte voor DDS LOL.
   Nee hij heeft het werk gedaan wat alle media horen te doen, want waarom zie ik er niks van op de tv radio of andere vormen media.

   1. Spaanse kok

    Lezen truttebol:
    Voor vandaag en morgen heeft Van Gemert zelfs advertentieruimte ingekocht op DDS om een banner op die beide dagen te laten draaien.

    1. Mariposa78

     Gaan we schelden? klein kind dat je bent, jij bent bij deze af.
     als jij niet eens het verschil weet tussen reclames en advertenties.
     waar blijft mijn bocadillo con lomo no tengo todo el dia.

     1. santiago

      Es un bocadillo de lomo. Verder heb je v.w.b. kokkie volkomen gelijk

     2. Spaanse kok

      Quote: als jij niet eens het verschil weet tussen reclames en advertenties.
      .
      Mariposa geeft over enige momenten een lezing over marketing strategieën.

     3. Spaanse kok

      Es un bocadillo de lomo.
      .
      Correcto

     4. Mariposa78

      Santiago je mag mij gerust verbeteren, maar doe het dan correct het is un bocadillo con lomo want ik bestelde er 1 ik vraag niet of het een bocadillo con lomo is.

      Spaanse kok ik doe helemaal niets en leg ook niets uit want dat gaat je verstand te boven en wiki aan halen als betrouwbare bron. Domme jongen die je bent.

     5. Spaanse kok

      Mariposa, dat u mij een domme jongen vindt is een groot compliment.
      Duizend maal dank.

     6. Mariposa78

      I rest my case lavaplatos

     7. santiago

      Un bocadillo de lomo con tomate of con queso.
      Bocadillo de lomo is b.v. net als een carrajillo de magno of de soberano.
      Als je een carrajillo con magno besteld krijg je een carajillo en apart nog een copa de magno.
      Het is zoals het is Mariposa. Als je mij niet gelooft, vraag het maar eens aan een andere Spanjaard.

     8. Mariposa78

      Santiago het is idd Un bocadillo con lomo, con tomate of con queso.

      En je vraagt ’s ochtend vroeg om een carrajillo (Sobrano) met een Pitufo con tomate of als je het niet kent pan con tomate y aceite.
      Als je dat niet lekker vind dan bestel je gewoon un Café solo, Cortado, Café con leche, Café bombón, Café con hielo etc…

      Maar wat wilde je ook alweer weten?

     9. santiago

      Mariposa. Nee hoor, het is goed zo. Nog een fijne tijd in Spanje en doe je best.

    2. Top

     ‘Truttebol’? Ik dacht juist, dat je vader daarmee getrouwt is. Jabbaatje toch!

  2. Erembee

   Lees genoemde site eens onbevooroordeeld, eens kijken of je dan nog zo positief bent over het onder Rutte links geworden VVD.

 9. Meriadoc Brandebok

  Zolang de populisten pleiten voor een Nexit zijn zij het werkelijke gevaar voor Nederland.

  1. santiago

   Een realist weet dat alleen een NEXIT Nederland kan redden.

   1. Mariposa78

    Ik vind het zo dom dat als je realist bent, dat je dan weggezet word als populist.
    Weet je dan wel wat het woord populist betekent?

 10. Adriaan

  Ik mag hopen dat dit bijdraagt aan zijn Waterloo. Zijn beleid laat toch duidelijk zien dat Nederland ziek is. Het merendeel van de Nederlanders vindt het wel juist dat dit geteisem vrij rond loopt in Nederland. Deze man had bij het eerste vergrijp het land uit geschopt moeten worden en uiteraard met inlevering van zijn Nederlandse paspoort. Vlaggen half stok, onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Flikker toch op Rutte, je hebt gefaald.

 11. Jumping

  Rob van Gemert verwoord perfect de zienswijze van het grootste deel van de kiezers, let maar op de uitslag van Woensdag,
  Deze Rutteclan moet worden ontmanteld.
  Deze uitverkoop van Nederland moet worden gestopt.
  Stem PVV/ FvD of 50 +.

 12. Jumping

  Nieuwe kreet in Nederland.
  De kans op het winnen, van de hoofdprijs in een loterij, is groter, als het vinden van een woning.

  Straf ze af die Rutteclan.

  Stem Woensdag PVV/ FvD of 50+.

 13. defoutenvanvvdrutte.nl

  Hallo beste reageerders! En dan vooral Ries, RPML, Erembee, Adriaan, Jumping. Dank voor jullie positieve comments! Ik ben de die RvGemert. Ben een paar maanden bezig geweest met de info-verzamelen, links erbij, samenstellen, bewerken, site laten bouwen en meegeholpen en de afgelopen 3 weken mijn bedrijf aan de kant gegooid om mee te strijden. Want nu is het echt cruciaal. Spaanse kok; wat een idioot ben jij; zeggen dat ik niet helemaal lekker ben. Ga eerst een kijken op de site, en klik gerust ALLE links aan; gedegen, onderbouwde info, gewoon feiten. Er is geen speld tussen-in te brengen. Niet voor niets putten Syp Wynia en Rutger vd Noort (OpinieZ en De Nederlandse Leeuw) al uit mijn site, na mijn toestemming. Een groeiend deel van Nederland ziet het in. Ziet het in straat, wijk. Of ervaart het als ze aangifte willen doen over iets. Heeft aan het eind van hun salaris nog een stukje maand over. Maar de corporate boys, en de managers die in de grote conglomeraten werken, wonend in de Vinex wijken, met een dure leasbak, en 2x per jaar op vakantie, die hoor je niet, want EU=handel = inkomen = hun baan. Wiens brood met eet… Ondertussen zit ik al boven de 10.000 bezoekers op de site, in nog niet eens een hele dag!! 80.000 weergaven Tweets. Het leeft ENORM. Laat zoveeeel mogelijk mensen het lezen, want er gaan ogen mee open. Dus deel en Retweet. want na morgen krijgen we nog 23 mei EP. Zodra FvD gelijk staat aan VVD gaat het kantelen en VVD imploderen. Dan gaan de nette vvd-ers wég. die willen dan weer bij de winnaars horen (dan wel ja, ineens..). Ik wens iedereen veel leesplezier op http://www.defoutenvanVVDRutte.nl. voor cdabuma.nl kwam ik helaas tijd tekort. grt

 14. Stappertje

  Is het niet zo, dat een regerende partij altijd omstreden beslissingen moet nemen. Het begint al met de compromissen die je moet sluiten om een regering te vormen En je weet natuurlijk nooit wat er gebeurd tijdens een kabinetsperiode, waar je dan toch op moet reageren.

 15. Ome Wim

  Het zal januskop Rutte allemaal een worst wezen, die is druk met het likken van de kont van Juncker in de hoop op een riant betaald baantje in Brussel.

  1. Punt50

   Welnee Ome Wim, er is al een plaatsje voor hem vrijgemaakt bij Unilever. Dat levert pas lekker veel geld op! Dan nog tien commissariaten erbij en hij is binnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.