Urker jongeren doen eerwraak, belegeren Marokkaans gezin en schreeuwen: ‘Geertje Wilders!’

Het huis van de familie Boukhizzou uit Urk werd maandagavond belegerd door tientallen boze jongeren. Ze bestormden de woning van de familie en drongen deze binnen. Terwijl de familie de situatie in choque en angstig moest doorstaan schreeuwden de jongeren luidruchtig: ‘Geertje Wilders’. Mogelijk verwijzend naar uitlatingen van Wilders over Marokkaanse-Nederlanders: ‘minder, minder, minder’! Voordat het bizarre incident plaatsvond werd Soufyan Boukhizzou via Whatsapp bedreigd.

Update: de Urk-rel lijkt te escaleren en een tegenreactie is aangekondigd.

Op Urk gaan ze er prat op dat je de voordeur niet op slot hoeft te doen. Behalve dan als je behoort tot de familie van Soufyan Boukhizzou. Dan kan je dus zomaar bestormd worden door tientallen woedende jongeren, die elkaar via Whatsapp hebben opgefokt en voorafgaand aan het incident Soufyan al bedreigden. Waarom het incident plaatsvond is niet geheel duidelijk en er gaan meerdere verhalen rond in het dorp.

Dat de jongeren mogelijk strafbare feiten plegen door huisvredebreuk te plegen is evident. Op de website van de De Stentor lezen we dat de mogelijke aanleiding roddel en achterklap betreft. Zo zou Boukhizzou de vriendin van een dorpsgenoot hebben beledigd. En dus kwamen de Urker jongeren eerwraak nemen op de beledigingen, die Boukhizzou zou hebben geuit. De belegerde Marokkaanse-Nederlander erkent tegenover de lokale krant dat deze provinciale vorm van eerwraak de aanleiding was: “Het gaat om wraak.”

Behalve huisvredebreuk hebben de jongeren zich mogelijk ook schuldig gemaakt aan mishandeling. Zo werden gezinsleden van de familie Boukhizzou ‘tegen de grond gewerkt’ en stonden zij naar eigen zeggen doodsangsten uit. Behalve wraak vanwege beledigingen speelt ook de afkomst van de familie mogelijk mee. Zo stelt een dorpsgenoot: “Dat moet je niet doen als Marokkaan, dan heb je de poppen aan het dansen op Urk’”

En de poppetjes gingen dan ook dansen. Ingegeven door Geert Wilders aversie tegen Marokkanen, eerwraak en haantjesgedrag werd de familie belegerd. Jammer hoor. De situatie heeft iets weg van een stammenoorlog. Van rationeel gedrag is geen sprake. Van tribalisme wel. En het is ook niet de eerste keer. In het verleden werd Boukhizzou ook al ‘in elkaar geslagen door een dorpsgenoot’. Tja, een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat blijft een waarheid als een koe.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

169 reacties

 1. Rien Noppen

  “Terwijl de familie de situatie in choque en angstig moest doorstaan schreeuwden de jongeren luidruchtig: ‘Geertje Wilders’.”

  Waarmee opnieuw is aangetoond dat Wilders met zijn haatzaaierij dom volk inspireert tot racistisch geweld.

  Dat was al bekend, maar elke keer is het weer schokkend om daarvan de bevestiging te zien.

  1. Robert75

   Heb je ook de zelfde mening als een moslim in naam van allah weer ergens een aanslag pleegt en een bloedbad aanricht. Zeg je dan ook dat het opnieuw is aangetoond dat islam dood en verderf zaait onder de ongelovige zoals bevolen wordt in de koran?

   Of schiet je dan weer in de ontkenningsmodus en kijk je lekker de andere kant op ?

  2. Sprookjesfiguur

   Ingegeven door Geert Wilders aversie tegen Marokkanen, eerwraak en haantjesgedrag werd de familie belegerd.

   Een minder Marrokkanen uitspraak,is toch wat anders dan huisvredebreuk plegen. Voor eigen rechter spelen mag niet. Gezien het feit dat zachte heelmeesters (de overheid) stinkende wonden maken, is dit wel een logisch gevolg. Zeer opmerkelijk dat dit nu pas gebeurt. Een beetje trots volk laat niet over zich heen lopen.

  3. koeiepoep

   En als ajax kampioen wordt, wordt de ganse binnenstad gesloopt door ‘ajax’ roepende jongeren, waarmee maar weer eens wordt aangetoond, dat ajax oproept tot vandalisme. Wat een gelul. Overigens weet ik de aanleiding niet en zal dat jong misschien wel een klootzak zijn, maar een gezin overvallen is een zwaar misselijk makende actie.

   1. TD

    Ik word van koeiepoep misselijk.

    1. koeiepoep

     Prima.

   2. santiago

    Koeiepoep. Ga lekker een keertje in Amsterdam winkelen met mevrouw koeiepoep en je dochter. Jan Evertsenstraat of zo, leuk hoor.
    We hebben het hier over Marokkanen toch? Gek.

    1. koeiepoep

     En je punt? Mag ik na een middagje winkelen dan ook met 70 man een woning overvallen en de moeder des huizes mishandelen?

     1. santiago

      Dat kan je dan al niet eens meer. Je bent namelijk zelf overvallen en in elkaar geslagen. Mevrouw koeiepoep en de dochter verkracht, want dat zijn toch maar kegs dus, hoeveel punten wil je nog hebben.

     2. koeiepoep

      Wel, Santiago: ik loop vaker door de a’damse gebieden dan jij blijkbaar. En dat gaat vrij redelijk hoor. En nogmaals: zou ik daarom dan maar ergens in Nederland maar wat Marokkanen moeten gaan overvallen in hun eigen huis?

   3. Top

    En andersom gebeurt het niet? Ga eens praten, met bewoners uit Crooswijk in Rotterdam. Voor de renovatie van die wijk, was dit een dagelijks ritueel. Hele gezinnen zijn moeten vluchten. Maar dat kwam niet in kranten of op TV.

  4. toetssteen

   @RN
   Via de twitter van Denk zelf (nota bene) is uitgekomen dat dat filmpje van het AD van 2015 is!!!
   Ik zou kunnen linken, maar dan kan ik fluiten naar mijn comment.

  5. Nuts

   Simpel en bevooroordeeld antwoord van iemand die er niet bij is geweest.

  6. Vliegenvanger

   Noppen is een alias van Rutte.
   Stom geleuter meer komt er niet uit.

   1. Rien Noppen

    Vliegenvanger schat me te hoog in.

 2. Rien Noppen

  “in choque’

  Bedoeld is waarschijnlijk ‘in shock’.

  1. ZiggyStardust

   Even over een vorig comment van jou Rien, een paar artikelen geleden, regering schrijf je niet met een hoofdletter zoals jij midden in een zin deed. Taanazi!!

   1. Rien Noppen

    In formeel taalgebruik worden woorden als Grondwet, Minister en Regering met een hoofdletter aangegeven. Taalkundig is het gebruik bepalend, in het een soortnaam of een eigennaam.

    1. A-BBa

     @Rien: had je op school beter opgelet dan had je geweten dat regering niet met een hoofdletter wordt geschreven.

  2. ZiggyStardust

   Verbeter me dan!!!

 3. HendrikJan

  Rutte 3, dit voorval is evident aan het echte probleem, in Nederland.

  Niet het klimaat.
  Niet de Brexit.

  Dit is het grote probleem.

  #STEMZEWEG op 20 Maart.

  1. Kleptomaantje

   @hendrikjan het klopt dat dit 1 van de grootste problemen is in Nederland op dit moment.
   Je ziet het als je de baarsjes in rijd of kanaleneiland.. De mensen uit islamitische landen integreren nauwelijks.
   Die mensen willen enkel een uitkering kinderbijslag en subsidie,
   Maar niet meedraaien met de nederlandse maatschappij.
   Racisme kaart trekken om er een voordeel mee te doen.

 4. J.Rademaker

  In mijn jonge jaren gingen de Duitse toeristen de haven in en de Nederlandse watersporter was op Zondag niet welkom.
  Aanpassen of wegwezen zal nog steeds gelden.

 5. santiago

  Op Urk begint de victorie.

  1. HendrikJan

   @santiago.

   Ik ga voor Dokkum.

   #STEMZEWEG op 20 Maart.

   RUTTUP en NEXIT.

   1. santiago

    Ook goed. Haha.

  2. Peter Loosduinen

   Zo is het !
   “Gewone ” Nederlanders die geterroriseerd worden door kut-Marokkanen zouden eens gezamenlijk van zich af moeten bijten !

   1. Rien Noppen

    Als het aan Peter ligt begint de Kristallnacht vanavond al.

    1. Siemien

     Als het Rientje ligt gaan de grenzen nóg verder open, en is Rientje gebaat bij dit soort items dan kan Rientje namelijk zijn ziekelijke sympathieën spuien onder het mom “Als het aan Peter ligt”

     1. Rien Noppen

      Veroordeel je het geweld tegen dit gezin, Siemien?

     2. Siemien

      Wil jij de grenzen nog opener, Rientje?

     3. Rien Noppen

      Nee, Siemien, in ben voorstander van een streng immigratiebeleid. Wat mij betreft moeten op dit punten de grenzen gesloten zijn, maar dan wel de Europese buitengrenzen. Aan het Schengenverdrag zou ik niet willen tornen.

     4. Siemien

      “streng immigratiebeleid”

      De definitie hiervan in de EU is “open grenzen die door een verdrag bindend kunnen worden als er een gerechtelijke uitspraak komt.”
      Het Schengenverdrag is natuurlijk een wassen neus, Roemenen die hier de boel leegroven, geen zeggenschap meer over eigen grenzen, dit is absoluut niet meer van deze tijd..

     5. Rien Noppen

      Ik constateer dat Siemien het geweld in Urk niet veroordeelt.

    2. Meriadoc Brandebok

     Veel racistische comments weer hier.

     1. Gekko

      Ga toch met je Mecano spelen, kleutertje Guus.

 6. worstcase

  Let maar eens op! Die jongens worden door justitie tot en met achterna gezeten en zware straffen volgen. De media zullen ze pikzwart maken en de biblebeld krijgt het van alle kanten te verduren. Ze zullen wel weer refo-extremisten worden genoemd. Maar zal wat de jongeren deden het startsein worden van wat overal in NL gaat plaatsvinden? Zijn we dat getolereer en integreer zo langzaam aan niet spuugzat? De islam hoort niet in Nederland. Moslims die zich niet aanpassen moeten weg. Als dat niet gebeurt is een burgeroorlog is onvermijdelijk. Misschien geven ze in Urk wel het goede voorbeeld. Als niemand wil luisteren neem je het recht in eigen hand. Dat is van alle tijden. Niet goed misschien, maar soms echt even nodig.

 7. PMG

  Eens is de maat vol en dat was hij schijnbaar op Urk.

 8. PMG

  @troll – je bent net zo geschokt over de uitlatingen en gevolgen daarvan van Rosenmuller en zijn aanhangers (dom GL volk)?

  1. Satty

   Jij hebt werkelijk geen fatsoen of wel? Wat een onzin kraam jij de hele tijd uit. Breivik is jouw schuld zou ook een belachelijke redenering zijn. Jij haalt het dds niveau nog verder naar beneden.

   Het is schandalig dat mensen in Nederland in hun eigen huis worden aangevallen, wie dat doet maakt geen bal uit. Te triest voor woorden dat een land met zoveel welvaart tot zo’n niveau daalt.

   1. TD

    Ga in Afrika leuteren!

   2. Siemien

    “Breivik is jouw schuld”

    Nou je kraamt dit uit waar je kunt uit, en jij meent het ook, jij vergelijkt mensen graag in je duistere hoofdje met dit soort figuren, het laat m.i precies zien wat voor zieke gast jij bent hier..

    1. koeiepoep

     “Breivik is jouw schuld zou ook een belachelijke redenering zijn” Wel de hele zin citeren Siemien.

     1. Siemien

      Nee hoor KP, wat ik hier zeg, zegt precies hoe Satty is..

     2. koeiepoep

      Wat jij hier zegt, zegt precies hoe jij Satty ziet/ wílt zien. En dat zegt meer over jou. En het bewust verkeerd weergeven van iemands woorden is al helemaal sneu.

     3. marco1

      Welkom op DDS. Nu heb jij het ook gedaan koeiepoepje.

     4. koeiepoep

      Oh, maar ik heb t dan ook gedaan. Vrij goed ook, vind ik zelf.

    2. HendrikJan

     @Siemien.

     En waarom die mensen in Urk en in Dokkum zo reageren.
     Is de jarenlange totale minachting, van de Linkse wegkijkers naar anders denkenden en komt nu los in deze vorm.
     En het is waarschijnlijk een aanzetje tot ??
     Ik weet het niet, ben ik te jong voor.
     Wie het weet mag het zeggen.
     #STEMZEWEG op 20 Maart.
     RUTTUP en NEXIT.

     1. Siemien

      Precies HJ,

   3. Bosche draak

    Zit je weer te janken over Breivik mafketel?
    Toch vreemd dat ik u nooit hoor over het misbruik dat Breivik door z’n eigen moeder onderging.
    Terwijl diens vader machteloos was om hem daar weg te halen dmv de scheve voogdij regeling die de zogenaamde “progressieve” Scandinavische landen voeren.
    Verdiep je daar maar eens in ipv je eentonige gekwaak…

    1. Satty

     Het is iedere keer weer het zelfde gejammer van ‘rechts’ dat fortuyn erbij wordt gehaald.

     1. Siemien

      Satty speelt het slachtoffertje, Afrikaans slachtoffertje welteverstaan

     2. edoc431

      Ja want Afrika …… vent flikker op hier

   4. DeBruijn

    @ Satty,

    Het is nooit goed te praten als iemand zijn huis binnen wordt gevallen, helemaal gelijk. En als sommigen nu zeggen ‘krijgen ze hun streken eindelijk thuis’, dan zijn we net zo slecht.

 9. Tante Sidonia

  ……Uuhh…. hoe zit het ook alweer met DAGELIJKS (Linkse Moslim-knuffelaars, goed lezen: DAGELIJKS, voor de duidelijkheid ELKE DAG) aanvallen, inbreken, oplichten, moorden, verkrachten van Marokkanen op Nederlanders?
  En nu piepen als een Marokkaans gezin wordt aangevallen; zonder geweld, zonder wonden, zonder diefstal, zonder verkrachting, etc,.?!
  Benieuwd wat het “onafhankelijke” journaal 18.00 hier over gaat berichten. En morgen de Volkskrant kopen: “zielige, angstige, uitkeringsgerechtigde, Marokkaans gezin, aangevallen door hordes Urkers!” Zo iets zal het worden.

  1. santiago

   Sidonia. Vanavond zit de hele familie bij dwdd.

   1. Tante Sidonia

    santiago

    Kans is zeer groot en waarschijnlijk bij Pauw en Jinek

  2. Sans Rancune

   Moet meer en meer gebeuren.

   1. santiago

    Gaat ook meer en meer gebeuren Sans rancune. Kan toch ook niet anders. Als de overheid niets doet, wat moet je dan. Hulde aan de mensen op Urk. Mochten er consequenties zitten aan jullie geweldige aktie, geef een gironummer en we zullen jullie steunen.

    1. HendrikJan

     @santiago.

     Ik vraag mij af, waarom de Urkers tot deze actie zijn gekomen.

     Het NOS FAKE NEWS geeft aan, een Nederlands gezin van Marokkaanse komaf.
     Ik hoor het morgen wel wat er echt is gebeurt.
     Dus hoor en wederhoor.

     #STEMZEWEG op 20 Maart.
     RUTTUP en NEXIT.

     1. B. Pascal

      als je als Marokkaan Urker bedreigt, ze met uitscheld omdat ze naar de kerk gaan, dan reguleren ze te dreiging zelf even.

  3. Satty

   En dan nog beweren mensen dat fascisme niet terug is.

   1. sjun

    Gooi er nog eens een containerbegrip in. Fascisme is in de vorm van de oerfascistische cultus rondom Mohammed al lang terug.

    1. Satty

     Klopt sjun en zowel wilders als baudet doen aan oerfascisme.

     1. Siemien

      Aldus onze Ras-Nazi Satty, Nazi’s zoals Satty zijn namelijk een opkomend nieuw ras

     2. santiago

      Er is maar 1 echte nazi op DDS en dat is Satty. Geen fatsoen in zijn flikker. Die gasten denken , omdat ik zwart ben kan ik zomaar iedereen discrimineren en zeggen wat ik wil. Ik ben toch zwart en dan mag het , want ik ben zielig. Misselijkmakend om misbruik te maken van je kleurtje.

   2. TD

    Ga in Afrika leuteren!

   3. Bosche draak

    “De fascisten van vandaag de dag noemen zich anti-fascisten”

    Was geloof ik Churchill die dat zei

    Dus BLM/ Kei-jaloers Op Zwarte Piet/ Antifa/ Bij1geraapt zooitje/ Denk

    Keuze genoeg!

    1. koeiepoep

     “The fascists of the future will be the anti-fascists”.
     En Churchill heeft t nooit gezegd. Ene Huey waarschijnlijk wel. En die werd al in ’35 vermoord.

 10. Beukman

  Laffe cokesnuivende jochies, dat zijn het, om met meer dan 70 man één gezin te belagen, en de vrouw des huizes te verwonden. Ze maken Urk, dat toch al een slechte naam had, verder te schande.
  Deze Urker plurken zijn dus geen haar beter dan de Marokkaanse groepen die soms ook met z’n allen één slachtoffer pakken. De vergoelijkende reacties op DDS maken me kotsmisselijk. Geert zal zijn handen wel weer in onschuld wassen.

  Overigens is de knul waar het om ging gewoon op Urk geboren.

  1. Onzin456

   In marokko gaan twee meiden op hike tocht en worden onthoofd.
   In nederland heeft een marokaanse familie vast iets fouts gedaan, waardoor vergelding komt maar niemand echt last heeft. Wat zou door de media ontweken worden en wat zou er juist ingezet worden?

   1. Beukman

    Wat heeft die familie dan gedaan waardoor ze het verdient om gemolesteerd te worden, @Onzin? Oh wacht eens, het is de schuld van de media want we weten niet wat dat is?

    1. HendrikJan

     @Beukman

     Verberg je niet elke keer achter een andere nick name.
     Blijf consequent en ga voor één naam.

     #STEMZEWEG op 20 Maart.
     RUTTUP en NEXIT.

     1. Beukman

      Rot op, @Hendrik, ik heet hier Beukman en gebruik geen andere nicks. Nooit gedaan ook, paranoïde kwast.
      Oja, en sodemieter toch op met dat akelige hoofdletterproza van je.

     2. santiago

      HJ. Heeft geen enkele zin om met deze geestelijk beperkte man in discussie te gaan. Gewoon 1 keer afzeiken en dan is het goed.

    2. Onzin456

     @Breukman,
     Grote woorden die niet eens kloppen. Verder is er nogsteeds een groot verschil tussen wat er in hun thuisland gebeurt en wat er hier aan de hand is. Heb je het filmpje wel überhaupt gezien? Twee deense lesbiennes onthoofd omdat ze aan het hiken waren. Verschrikkelijk (al met al is het van hun ook erg dom om naar een derde wereld land te gaan, maar nog dommer om ze hier allemaal te laten komen) dusja noem me maar wat je wilt. Ik spreek tenminste geen onzin. Ha!ha!

     1. Beukman

      Dus omdat er een paar duizend kilometer verderop een paar Denen zijn vermoord, hebben Urker schuimbekkers het recht om een Urks-Marokkaans gezin te molesteren? Je doet je nick wel recht, @Onzin, dat moet gezegd. Wat jij beweert, valt zelfs niet te scharen onder “karma”.
      En ga nu eens op zoek naar je morele kompas ipv kletspraat te verkopen..

     2. Onzin456

      @Breukman,
      Hoop dat je dit nog leest.
      Maar het is gewoon een feit dat marrokanen een grote aandeel hebben in die cijfers van criminaliteit. En al zeker homofobisch geweld. Ik ben zelf principeel tegen homos. Maaarrrr, wij leven hier in een liberaal land en mogen doen wat we willen. Maat van me had met carnaval verteldt dat hij homo is. Maakt mij dat wat uit? Nee. Zal ik hem verdedigen als mensen hem aanvallen als hij aangevallen wordt vanwege zijn geaardheid, ja! Niemand komt aan homos omdat ze gewoon zo zijn. Maar marrokanen en arabieren opzich (gwn moslims eigenlijk) willen ze uitroeien. Belachelijk.
      Je haalt de mensen uit het thuisland, maar je haalt het thuisland niet uit hun. Ik heb schijt aan een moreel kompas. Ik ben west europees en ben 100% boven elk ander soort. Vrijheid, liberaal en vinden wat je mag vinden. MAAR NOOIT JOUW MENING OP ANDEREN GAAN DOUWEN. Want dat is geweld en geweld is principeel slecht. Waar is jouw kompas dan heen? Zuid terwijl die naar het noorden moet wijzen? En schijt uit met je “karma” ik ben geen hindoestaan ik eet liever koeien dan dat ik ze ga bewonderen.
      Dat ik hier nog sws mag reageren vind ik best speciaal. Maar de redactie ziet hopelijk nog wel een kern van waarheid in de dingen die ik type.
      En je constatering klopt niet. We zullen waarschijnlijk beide te snel oordelen. Maar je weet niet wat er van te voren is gespeeld

     3. Beukman

      @Onzin, die mensen op Urk die hadden niks gedaan. Ze wonen er geheel legaal en hebben een bestaan opgebouwd daar, de vader notabene als visser. De kinderen zijn op Urk geboren. Om deze essentie loop je in een grote boog heen met een gigantisch rookgordijn.

      Niet deze Marokkanen vormen een probleem, nee: jij bent een probleem met je “Ik ben zelf principieel tegen homo’s”.
      In Nederland mag je zulks inderdaad beweren, maar eigenlijk zou je beter verkassen naar een land waar ze niet tolerant zijn richting anders-geaarden; daar zul je je beter thuisvoelen.

  2. santiago

   Tuurlijk en vanavond zitten alle betrokkenen bij dwdd, desnoods met kinderen van familie die totaal over hun toeren zijn. Prima, genoeg is genoeg en als dit toevallig eens een keer een goede Marokkaanse familie is, dan moet het maar zo wezen. Ik kots van dat minderwaardige kudtvolk.

   1. Beukman

    Dus @Santiago kotst op onschuldige mensen die worden gemolesteerd door een gang van Urker coke-snuiverds, onder het scanderen van de naam van hun leider Geert.
    Diezelfde Geert overigens die het graaien in de baantjesruif van de EU door zijn werknemers vergoelijkt.

    1. Bosche draak

     Het zal echt geen gevalletje belletjetrek Beukenootje!

     Jaren van wegkijken/ gladstrijken/ vergoeilijken/ goedpraten/ bagatelliseren en wat al niet meer.

     Wat was dat ook alweer met zachte heelmeesters?

     1. Beukman

      Wat hebben deze mensen dan gedaan dat ze verdienen door een groep van 70 à 100 cokenuiverds te worden geterroriseerd, @Draak?
      En kom niet met “Andere mensen uit Marokko hebben ook wel eens wat gedaan”, want daar hebben de betreffende Urker Marokkanen niets mee te maken.

     2. Blikopener

      “Wat hebben deze mensen dan gedaan dat ze verdienen door een groep van 70 à 100″….. enz.”
      ————————————————————————–
      Ja Beuk, dat is precies wat ik me ook afvraag. Het zal niet iets gerings zijn dat zoveel volkswoede oproept.

      Jij was er niet bij, net zo min als ik. Wel vreemd dat jij die Marokkaanse jongen en dat gezin ongezien in bescherming neemt. Als er een overval of verkrachting achter zit, kan ik me de woede voorstellen. Ik keur het niet goed, maar de politie voert geen flikker uit. Eigen rechter spelen ligt dan voor de hand.

     3. Beukman

      Lazer op met je “eigen rechter”, Blikje. Laat me niet lachen van ontroering over jouw naïviteit tav de vermeende rechtvaardigheid van de Hollander.
      Met 70 tot 100 man een gezin terroriseren en de moeder verwonden heeft niks te maken met het zoeken naar rechtvaardigheid, het is een ordinaire lynchpartij, en het zou je sieren om er ondubbelzinnig afstand van te nemen.
      Check ook even de bewegende beelden van deze laffe overval. Ze staan op het AD.

    2. HendrikJan

     @?..

     #STEMZEWEG op 20 Maart.
     RUTTUP en NEXIT.

    3. DeBruijn

     @Beukman,

     Hoe weet je dat zij coke snuiven? Zie je, daar veroordeel je ook al zonder alle feiten te kennen.

     Als jij zo bezorgd bent om wat anderen hier zeggen, moet je ook niet te voorbarig wat roepen. Het beste is gewoon het onderzoek afwachten.

     Natuurlijk is het te gek voor woorden wat die jongens deden, maar we weten nog steeds niet wat de echte aanleiding was. Mijn nichtje is weggepest door Marokkanen en moest verhuizen. Daar hoor je de media niet over. Toen mijn oom een keer langskwam en vroeg waarom die jongens het deden (kinderen vanaf 4 jaar tot gasten van in de 30) zeiden ze dat hij zijn bek moest houden, anders zouden ze hem doodmaken.

     Ook een dame die ik ken, die chronisch ziek was. Ook weggepest door Marokkanen, want die wilden geen Nederlanders naast zich.

     Dus ik snap dat mensen doordraaien, niet dat ik het goed praat. Maar feit is wel dat de politie hen nooit heeft geholpen. Sterker de politie kwam wel toen iemand wat bij de Marokkanen deed. Zij gooienden eieren tegen een huis, die man pakt hun eieren af, slaat die op het hoofd kapot. Gelijk de politie voor de deur. Hij zegt ‘waren jullie ook gekomen als ik gebeld had?’, ‘waarschijnlijk niet, want zij hebben nou eenmaal andere cultuur’.

     Tja

    4. DeBruijn

     @Beukman,

     Nogmaals ik praat het allerminst goed, maar ik snap dat mensen door kunnen draaien. Hierin de straat werd ook een gezin jaren gepest met overlast. (geen Marokkanen) en na 5 jaar sloeg echt de vlam in de pan en draaide het uit op een massale vechtpartij.

     Maar ook hier greep de overheid en politie nooit in. Ik heb geprobeerd hulp te zoeken en bemiddeling. Heb iets van 45 emails eraan gewijd, 25 telefoontjes, maar niemand deed wat. Alleen maar loze beloften en zeggen we komen erop terug, maar nooit doen.

     En ik had gelijk, het liep uit de hand, wat ik al 2 jaar lang voorspelde.

  3. edoc431

   wen er maar aan vent het is begonnen

 11. TD

  Tja,op Urk heerst een andere mentaliteit dan Amsterdam ,daar kunnen Turken en Marrokanen hun cultuur opdringen en naar believen uiten!
  Maar Urk is bevolkt met een trotse bevolkingsgroep die zich geen andere cultuur laat opdringen,als iemand het probeert,zijn er de problemen!
  Waren alle Nederlanders maar behept met zulke kloten!

  1. Satty

   In de Nederlandse vissersdorpen speelt een ander probleem. De genen poel is niet divers genoeg. Daar zit het probleem, natuurlijk noemt slimpie dat trots, in de wetenschap heet het inteelt.

   1. TD

    Ga in Afrika leuteren!

   2. santiago

    Satty. Hoor wie het zegt.

    1. Satty

     Je kunt veel van mij zeggen maar mijn genen poel is erg divers.

     1. Bosche draak

      Nou en of!
      Wel 5 vormen van achterlijkheid onder een halve gare hersenpan

     2. TD

      Ga met je genen poel naar afrika!

   3. sjun

    Hetgeen je bijvoorbeeld ook bij mensen uit de Rif en uit Anatolië ziet bedoel je?

 12. PMG

  Publieke onthoofdingen trekken minder commentaar dus doe even normaal!

 13. ikweetwatikwil

  En weer is het de schuld van Wilders?? Wat moet je een hekel aan hem hebben Teunis.
  Je bent de enige die de naam Wilders noemt in een artikel over het rumoer op Urk.

 14. Vrijedenkert

  Huisvredebreuk, bedreiging en mishandeling dus gewoon oppakken en berechten dat Urks gespuis! Tribaal haantjesgedrag met geweld (ook na belediging) is niet gewenst dus keiharde aanpak!

  Daar staat tegenover:
  Binnen de Islam is het heel normaal dat een mannelijke Moslim trouwt met een westerse-niet Moslim vrouw, immers de kinderen daarvan worden vervolgens weer Moslim, men ziet dit als heel normaal en als een vorm van verovering en bezit.

  Maar je moet als mannelijk westerse niet-Moslim niet proberen om met een Moslima het hof te maken of b.v. te gaan stappen of om met haar een relatie te beginnen WANT DAN ZIJN DE RAPEN GAAR!
  Dit wordt algemeen binnen de Moslim-gemeenschap absoluut nooit geaccepteerd en belediging, bedreiging en zelfs geweld door haar familie en gemeenschap om dit te verhinderen zijn dan de normaalste zaak van de wereld!
  Geaccepteerd gebruik geworden in dit land en naief wegkijkend-links hoor je hier niet over…

  1. Vrijedenkert

   Ook binnen deze groepen voornamelijk jeugd met deze achtergrond is het beledigen en lastig vallen van westerse vrouwen en meiden op straat heel gewoong geworden o.a. in de steden, kech roepen, sissen en nafluiten is aan de orde van de dag!
   Heel erg voor dat gezin in Urk maar beledigen, bedreigen en lastigvallen van westerse vrouwen binnen eigen gemeenschap is daar traditie…

 15. Tante Sidonia

  Regeerders:
  Beukman is weer terug, m.a.w. de haatzaaiende pro-Moslim, linkse facist, anti-Nederlander, enzovoort,………t.w. Rien Noppen!
  Dus ook op Beukman niet reageren!

  1. santiago

   Heel goed Sidonia. Niet met ze in discussie gaan, maar afzeiken mag toch wel?

   1. Bosche draak

    Nou en of, met elke wilde woordenschat die u zich kunt voorstellen.

    Beukman en consorten zijn wegkijkers en lafaards pur sang dus geef ze met regelmaat een uitbrander!

   2. Beukman

    @Santiago
    Afzeiken is voor kinderen. Als je niet anders kan, hoor je hier niet thuis, knul.

    1. Bosche draak

     En wegkijken is voor lafaards

     1. Beukman

      Inderdaad @Draak. Dat is dan ook wat jij en Santiago zijn: laffe wegkijkerds. Als de dood om in discussie te gaan met mensen die anders over dingen denken dan jullie.

  2. Beukman

   Tante @Sidonia heeft inmiddels zoveel discussies van me verloren, dat hij nu uit arren moede oproept om me te negeren.
   Het is nogal een zwaktebod, Sidonia. Toont bovendien aan dat je niet tegen je verlies kan.

   1. Bosche draak

    Omdat jij zegt dat het zo is zeker?
    Nou vergeef me dat ik er niks van geloof.

    1. Beukman

     Ik zal het wat simpeler zeggen, @Draak.
     Wie op een discussieforum oproept om niet in discussie te gaan met opponenten, heeft per definitie en al bij voorbaat verloren.
     Sidonia is een van die schlemielen die bang is om stevig te worden aangepakt. Die hoort hier dan ook niet thuis.

     1. santiago

      Discussieren kan je alleen met redelijke en fatsoenlijke mensen.

     2. Bosche draak

      Ik kan Sidonia zo gauw niet betrappen op foutieve argumentering, ze zal je wel niet moeten of zo?

      Dat je nu zo op de trom slaat is ridicuul.
      Je had op je vingers kunnen natellen dat het op een gegeven moment klaar is met het vergoeilijken.
      Is het jammerlijk? Ja!
      Krijgen onschuldigen nu ook de narigheid? Onfortuinlijk maar waar.

      Maar om nu zgn “geschokt” te zijn zoals die kwakbollen in de 1ste & 2de (slaap) kamer?
      Nee, nog niet misschien

      Daarvoor ettert het al veel te lang in dit land….

     3. Beukman

      Jij bent degene die loopt te vergoelijken, @Draak. Jij praat goed dat een meute opgefukte Urkers een deur intrapt en het gezin dat daarachter woont molesteert.
      Zoek toch eens naar je fatsoen, en keur dit gedrag onvoorwaardelijk af.

     4. Blikopener

      De linkse moraaldominee Beuklul loopt iedereen weer te pressen om openbare belijdenis te doen.

      Fuck you Beukenoot met je fatsoensdwang!

     5. Beukman

      Lulkoek, @Blikje, niemand hoeft van mij openbare belijdenis te doen. Maar het goedpraten van een gewelddadige huisvredebreuk door 100 doorgesnoven plurken is dermate achterlijk en laf, dat ik daarover niet ga lopen zwijgen.

 16. m.van.rosmalen

  Tja je kon erop wachten.
  veel mensen zijn het spuug en spuugzat dat we hier overspoeld worden door allochtonen die er met velen een potje van maken.
  Zet opsporing verzocht maar aan en je ziet het vanzelf wel .
  Ook het doorwerken in een zwaar beroep tot onderhand 70 jaar terwijl anderen feestvieren van onze centen voor onze oude dag is velen een doorn in het oog.
  Ik snap het wel.

 17. sjun

  Kennelijk heeft het met gedrag dat niet strookt met lokale mores van de familie in kwestie te maken en dan wordt op lokaal geeigende wijze even verhelderd dat er grenzen zijn overschreden in solidariteitsovervraging. Maar zijn er mensen afgeslacht? Eigendommen vernield, auto’s in de fik gestoken? Lijken verminkt? Dochters verkracht? Of is er vooral een storm in ene glas water gesignaleerd?

  1. Rien Noppen

   Sjun ziet niet zoveel problemen in het molesteren van een allochtoon gezin door Urks tuigjongeren. Dit oordeel heeft ongetwijfeld te maken met de etniciteit van de slachtoffers.

   1. marco1

    Ach het is misschien niet zo netjes wat die kwajongens hebben gedaan maar je moet het ook niet groter maken dan het is.

  2. PR

   Vooral dat laatste, een combinatie van opgeschoten pubers in combinatie met meisjes en haantjesgedrag. Een moeder die er dapper tussen springt en helaas de klappen opvangt. Gevolgd door een groep sensatiezoekers.

 18. Gekko

  Omdat het CU-vrouwtje Schouten de vissers als een baksteen heeft laten valken, stappen zij nu massaal over naar PVV en FvD. Kan ze geen ongelijk geven. Van dit eurofiele kabinet hebben de vissers niets meer te verwachten.

  1. Beukman

   @Gekko
   Urk heeft anders een aardig subsidiebedrag van de EU naar binnen gehengeld voor schepen en scheepsbouw.

   Niet dat boos zijn op de EU een reden is om een Urker familie te terroriseren met 70 à 100 man, overigens.

 19. AS210854

  Stelletje diebiele, meer kun je er niet van máken.

  1. santiago

   Stelletje diebielie is dat de berber vertaling voor achterlijke rifaap.

 20. PMG

  Teunis Dokter heeft geen flauw benul waar eerwraak voor staat schijnbaar.

 21. edoc431

  Gelukkig kennen we teuntje de doctor ahahaahah heb je er een filmpje video van zijn er foto’s is er een geluidsband ????
  Nee ???? ok

 22. PR

  De hele situatie heeft niks met Marokkanen te maken ,als er ergens sprake is van integratie dan is het op Urk. De vader van deze familie is zelfs visserman, en de meeste Marokkanen werken in de visverwerking. En dit betekend simpelweg hard werken. De Urker buren van deze familie, stonden vooraan om het groepje jongeren weg te sturen, al dan niet hardhandig. Helaas kwamen er weer veel nieuwsgierige en sensatie beluste kijkers op af en het feest is weer compleet. Ik ben nog geen Urker tegenkomen die het voorval niet heeft afgekeurd, want ook op Urk geldt; je blijft met je handen van een ander, en helemaal van een oudere vrouw af. Groet vanaf Urk.

 23. Meriadoc Brandebok

  Het is wel typisch dat de jongeren de naam van Wilders als hun strijdkreet gebruikten. Hopelijk kreeg dit tuig thuis een fikse straf en werd hen gewezen op de bijbelse teksten met betrekking tot wraak, vijanden, schelden en naastenliefde.

  1. Sprookjesfiguur

   Leviticus 24:19-20

   Als iemand zijn naaste letsel toebrengt, moet hem hetzelfde aangedaan worden wat hij gedaan heeft: breuk voor breuk, oog voor oog, tand voor tand. Zoals hij de ander letsel heeft toegebracht, moet hem hetzelfde toegebracht worden.

   1. Peter Loosduinen

    Fantastisch nieuws !
    Urkers laten NIET meg zich spotten.
    Een voorbeeld voor Nederland.

    1. Meriadoc Brandebok

     Loosduinen vindt de zware mishandeling van een totaal weerloze vrouw een “voorbeeld” voor Nederland.

     Tja, wat moet je toch met zulke mensen?

  2. Bosche draak

   Ze voelden zich meer aangetrokken door de zin:
   “Oog om oog, tand om tand”

   1. Meriadoc Brandebok

    Dat zou inderdaad kunnen, Bosche draak, waarmee het gelijk van de auteur is aangetoond dat we met een ultraconservatief-christelijke eerwraak te maken hebben.

    Ik wist niet dat dit nog voorkwam in de kerk of in Nederland.

    1. DeBruijn

     Je weet helemaal niet of die jongens kerkelijk zijn.

     Uit een streng dorp komen, betekent niet allemaal dat je dan ook gelovig bent of je naastenliefde betoont. Mensen blijven mensen.

     Net zoals dat je in Amsterdam woont niet betekent dat je liberaal bent. Getuige het feit dat homo’s daar het slechtste af zijn.

     1. Meriadoc Brandebok

      Het is inderdaad mogelijk dat het tuig behoort tot de onkerkelijke minderheid Urkers, maar als dat niet zo is, blijft mijn hoop staan dat de ouders dan wel de kerkelijke gemeenschap hen aan de hand van de bijbel corrigeren

     2. DeBruijn

      @Meriadoc Brandebok

      Dat hoop ik ook van harte, want de hoogste wet is behandeld een andere zoals jezelf behandeld wilt worden.

      Maar ja, we zijn allemaal jong geweest en velen van ons dom. Althans ik wel…

     3. Meriadoc Brandebok

      Eens.

    2. Sprookjesfiguur

     @ Meriadoc

     Salafisten zijn er genoeg. En er zijn ook heel veel ultraconservatieve moslims (herkenbaar aan de klederdracht). Dit is in Nederland blijkbaar wel de normaalste zaak. Met alle ellende die je er gratis bij krijgt. Al decennia lang. En als Wilders hier iets van zegt is het een islamofoob (wat niet bestaat) of racist of discriminerend, of….. Daar hoor ik jou nooit over.

     1. Meriadoc Brandebok

      Wilders is geen islamofoob als hij tegen de radicale uitwassen is van de religie de islam, want daar zijn we allemaal tegen. Maar hij is wel een islamofoob omdat hij met een spandoek een prima geïntegreerde moslim tracht te verbieden een burgemeesterspost in te nemen. Bijvoorbeeld.

    3. Jacco

     Als soufyan respect getoond zou hebben naar andermans vriendin was dit nooit gebeurd de urkers beschermen hun geloof net zoals moslims dat ook doen met geweld koekje van eigen deeg dus

     1. Meriadoc Brandebok

      Als jij, bij wijze van spreken, de vriendin van een ander, of de ander, uitscheldt (al dan niet op internet), gaat de ander toch niet met honderd man voor de deur van je woning staan met knuppels om daarna je moeder een klap te verkopen, of is dat tegenwoordig vaste prik in Nederland?

 24. DeBruijn

  Totaal onaanvaardbaar, maar helaas haalde mijn nichtje de krant niet toen zij weggepest werd door Marokkanen, net zo min die chronisch zieke vrouw uit Loosduinen.

  1. Siemien

   Snap je..dus tijd voor actie en het wordt blijkbaar steeds minder gepruimd in Nederland

  2. Arie B

   Tsja De Bruijn, na Marrakesh komen dat soort dingen zeker niet meer in de krant. Alleen de slachtofferkant mag en moet belicht worden (via zoveel mogelijk pagina’s en programma’s).

 25. Peter Loosduinen

  Geweldig nieuws !!
  Kut- Marokkanen krijgen een koekje van eigen deeg !
  Tijd om een fles wijn te openen.

  1. santiago

   Sante.

  2. Siemien

   Urkers zijn wat dat betreft net echte Friezen

 26. Siemien

  Je zou pedofiel mohammed eens moeten beledigen of Marokkaanse families dan krijg je hetzelfde

 27. Jacco

  De heer soufyan zou iemands vriendin beledigd hebben in dat geval hulde voor de urkers

 28. Veteraan

  Zie het probleem niet zo en ken ook de feiten nog niet.
  Volksopstanden moeten ergens beginnen toch ?
  Waarom niet op Urk ?

 29. Meriadoc Brandebok

  Het Urkse tuig heeft ook een verslaggever vsn Omroep Flevoland belaagd. Er werd apparatuur uit zijn wagen gejat en een rookbom in zijn auto gegooid.

  Ja, klets je daar maar eens uit.

 30. worstcase

  Mocro’s hebben aan gekondigd massaal naar Urk te trekken voor wraak. Zoals we weten heeft dat mocrotuig echte wapens en een sadistische moslimmentaliteit. Es geht los?

 31. Arie B

  Tsjonge, een kopie van een verhaal uit Culemborg waar een Molukse vader het lef had iets te zeggen over een Marokkaanse jongen die uit was op zijn dochter. Binnen no time werd hij bedreigd, ruiten ingegooid en zn huis binnengedrongen.
  Zo is maar weer aangetoond dat het niet verstandig is kritiek te leveren op Marokkaanse medelanders. Je krijgt er namelijk racistisch geweld voor terug.

  1. Blikopener

   Volgens Geenstijl (19.45 uur) bereiden Marokkaanse jongeren uit heel Nederland een veldslag voor op Urk.

   Alle Nederlanders: verzamelen op Urk. De barricaden roepen!

 32. Nuts

  Hoeveel familie leden en kennissen van mij zijn al meerdere keren gevlucht voor Marrokaanse gezinnen de afgelopen 30 jaar?

  Ik heb er geen medelijde mee.

  Bertus

 33. Tante Sidonia

  Een herhaling van mijn eerdere reactie!
  ……Uuhh…. hoe zit het ook alweer met DAGELIJKS (Linkse Moslim-knuffelaars, goed lezen: DAGELIJKS, voor de duidelijkheid ELKE DAG) aanvallen, inbreken, oplichten, moorden, verkrachten van Marokkanen op Nederlanders?
  En nu piepen als een Marokkaans gezin wordt aangevallen; zonder geweld, zonder wonden, zonder diefstal, zonder verkrachting, etc,.?!
  Waanzin heerst; Marokkanen DAGELIJKS en Urkers, als ik het goed heb 2e keer in 10 jaar.
  Wie kan mij zeggen dat het Normale DAGELIJKS gedrag van Marokkanen nooit en te nimmer in, b.v. , 18.00 journaal komt? En de politie niet durft in te grijpen bij de DAGELIJKSE “werkzaamheden” Marokkanen?
  Benieuwd wat het “onafhankelijke” journaal hier over gaat berichten. En morgen de Volkskrant kopen: “zielige, angstige, uitkeringsgerechtigde, Marokkaans gezin, aangevallen door hordes Urkers!” Zo iets zal het worden!
  Dat een veenbrand broeit in Nederland is duidelijk!
  En als deze brand uitbreekt dan, voor 100%, krijgen de Nederlanders de schuld m.b.v. NPO/Den-Haag/Volkskrant/Grachtengordel enzovoort,.

  1. Fortiori

   U vraagt wel veel. Vroeger had je opTV een prgramma dat heette ‘van Gewest tot Gewest’ Daarin werden de verschillende bevolkingsgroepen van Nederland ge-etaleerd.

 34. B. Pascal

  Het is eenvoudig op Urk, de overheid heeft qua handhaving weinig invloed.
  Herplaatsen van uitgeprocedeerde TBSérs en pedofielen is op Urk onmogelijk.

  Voorbeelden:
  Een aantal jaar geleden werd er een pedo in een huur woning geplaatst, de beste man begon wat te lonken en te kijken bij scholen. Tja, Urk kwam los, de man Urk uitgetrapt.

  Afgelopen jaar, veel lawaai en stank bij een moslim gezin, met Suikerfeest, Tja Urk kwam los, pannen halal-spul over de straat. Allah-geluiden gestopt. De mannen met lange baarden, direct in de auto van Urk afgetrapt. De man is bij de vrouw vandaan, en het ontmande moslim gezin heeft de kinderen op een christelijke school onder gebracht. En wat? De kinderen worden al een beetje Urker.

  Deze zomer was er een man die een hond had gedood, Tja, Urk kwam los, de man werd Urk uitgetrapt.

  Nu scheld een moslim een christen uit, Tja, Urk kwam los, het gezin kan vertrekken.
  Ze komen nu, op dit moment ook los, want de familie kan maar beter wegwezen. De politie staat weer klaar. Het gezin heeft het verknalt en hun bestaan op Urk onmogelijk gemaakt.

  Wanneer je op Urk komt wonen, heb je te voegen naar de normen en waarden van het eiland. Niet? Dan zorgen ze ervoor dat je binnen een paar dagen weg bent. Urk tolereert geen scheldende moslims of overig volk wat de boel onleefbaar maakt.

  Er kwamen twee gezinnen uit Ethiopië. Geen geld en goed, Tja, Urk kwam los. De mensen hadden binnen 2 dagen een inboedel en een huis. Wat …. De mannen dragen hun kruis op de borst. Ze werken in de vis als vis verwerkers. Ingeburgerd, en iedereen aanvaard hen! Dat is de andere kant!

  Het reguleert heel veel ellende, voorkomt veel gezeur.
  Men trekt direct een eigen lijn, dat vindt de staat niet fijn.

  1. Sans Rancune

   Met andere woorden met een kruis op de borst en een op de rug hoor je er helemaal bij, in Urk

   1. B. Pascal

    De orthodoxen uit Ethiopië hebben een kruis op de borst. Maar op de rug is jou aanvulling.

 35. Tante Sidonia

  Jensen nu: Wilders aanwezig en is onvoorstelbaar geweldig!

 36. Hamer Sikkel

  Het extreem orthodox gereformeerde (SGP 60+%) zwartekousendorp Urk is altijd xenofoob geweest ten opzichte van roodharigen, homo’s, joden en nu dus Marokkanen.
  Laat men vanuit de gristelijke haatkerken nou eens verzoenlijker worden.
  Stoer hoor, jongens, met 100 man tegen 1!

 37. Step one

  Ad publiceert hetzerig “Woedende jongeren uit Urk dringen huis binnen en roepen ‘Geertje Wilders!’”. Op de bijbehorende video is daar niets over te horen.

 38. Tante Sidonia

  20 maart nadert.
  Hoe staat het met de belofte van de coalitie om 13 maart woensdag 2019, kosten bekend te maken inzake klimaat-waanzin? Oók Groen-Links heeft dit beloofd!
  Van genoemden komt niets terecht: “herberekening, rapporten nader bekijken, nader onderzoek, etc,.”
  Dit worden de smoezen en niet anders!
  Na 20 maart zijn de kosten plotseling wel bekend! En deze zullen schrikbarend zijn!
  Waarvan de gepensioneerden keihard worden aangepakt: 10 á 15 % KORTING!
  AUB, denk na op 20 maart!!!

 39. Ruth

  hoeveel homo’s, lesbiennes en Nederlandse gezinnen zijn er wel niet weggepest uit buurten waar veel moslims wonen werd daar ook zo’ ophef over gemaakt!!
  nu betreft het een Marokkaans gezin en Iedereen valt erover.
  De precieze aanleiding weten we niet wat er op urk is gebeurd want de media brengt niet alles naar buiten of het wordt verdraaid.
  en dat de jongeren geertje Wilders schreeuwen is niet de schuld van Geert Wilders.
  Een vissersvolk is altijd een ruw volk geweest wat niet over zich heen laat lopen.
  wat ik van sommigen hier lees die het zo verschrikkelijk vinden voor het Marokkaanse gezin, en wat de homo’s, lesbiennes en de Nederlandse gezinnen is aangedaan in buurten waar veel Moslims wonen is niet erg in de ogen van de zogenaamde gutt mensch.

 40. Step one

  Gaat dat AD even lekker op z’n plaat met hun nepnieuws bedoeld voor leugens en laster. Door de mand gevallen als leugenaars en lasteraars. 🙂

  Als is het nepnieuws van het AD nog zo snel; GeenStijl achterhaalt het wel. 🙂

  En het AD heeft zich al genoodzaakt gezien te moeten rectificeren. 🙂

  ADnl haalt bakzeil in Geertje Wilders-rel Urk

  Nepnieuws van Hansje Nijenhuis. Ollongron WOEST

  Beter gaan zij bij het Algemeen Dagblad maar weer oliebollen, haringen en appeltaarten proeven. Want rechtstreekse rel-verslaggeving is zeg maar niet hun ding. De krant ging de mist in door de PVV de schuld te geven van dat gedoetje op Urk, met gekunstelde fotobewerkings, maar dat was nepnieuws. Ondertussen is de schade al berokkend en staan de Grijze Wolven van DENK op hun achterste poten bij de Kamervragen-microfoon te fulmineren over “Wildershooligans” Nota bene erkend NEPNIEUWSVERSPREIDER Farid “Fopmans” Azarkan, bekend van de vervalste Wilders-posters op Facebook met “Wij gaan Nederland zuiveren”. Azarkan is wel de laatste die zijn bek open mag trekken en wellicht moet de Tweede Kamer eens afstand nemen van deze bloedirritante rel-mocro.

 41. Esther

  Moet je kijken wat die Marokkanen ONS aandoen……..Hoeveel van ONS zijn er in de loop der jaren al niet omgebracht door die Marokkanen…..

  1. PMG

   Dit is een uit de hand gelopen verhaal onder jongeren. We moeten de boel in properties zien. Was het een normaal NL gezin geweest dan was er veel minder commentaar. De aktie valt niet goed te praten en er zulke zeker maatregelen voor betrokkenen uit volgen maar het lijkt erop dat de meesten onder het jeugdrecht zullen vallen.
   Incident laat echter wel zien hoe er door bepaalde figuren gelijk op wordt gereageerd en misbruik van wordt gemaakt. Inclusief media. Stemmingmakerij en ook dat gaat consequenties krijgen. Wilders moest ook komen opdraven voor zijn minde, minder.

 42. AAA

  Ik zeg koekje van eigen deeg,niets mis mee omdat tuig aan te pakken.Al die wegkijkers de marokkaanse terreur toegewenst imbecielen sowieso die medelijden hebben met dat tuig…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.