Urk-rel escaleert: polarisatie, wapens en roep om Urker gemeenschap te terroriseren!

Escalatievogels zwermen als aasgieren boven Urk! De ‘eerwraak’ die Urker jongeren met tientallen tegelijk over de Marokkaans-Nederlandse familie Boukhizzou uitstortten krijgt mogelijk een vervolg. En niet uit onverwachte hoek! Een netwerk van islamitische jongeren roepen elkaar via sociale media op om wraak te nemen. Het plan is dat ‘alle broeders zich op 15 maart in Urk  verzamelen’ voor pay-back time uiteraard. 

Update: berichten komen binnen dat de Politie Urk heeft afgegrendeld. Wat eraan vooraf ging leest u hieronder.

Dat er nu twee kampen dreigen te ontstaan is een serieus gevaar voor de openbare orde van het dorpje. Na het eerwraak-incident van maandagavond plaatste een gereformeerde Urker jongere foto’s van zichzelf met een wapen. Of deze echt is of niet weten we niet, maar de boodschap is duidelijk.

Dat er in Urk iets borrelt blijkt uit de screenshots die Van den Berg op zijn Twitter met de rest van de wereld deelde. Zo zou een Facebook-evenement zijn aangemaakt waarin jongeren wordt opgeroepen om wraak te nemen op de Urker gemeenschap. Het profiel ‘Yassine El’ schrijft op Facebook: ‘Terroriseren jongens! Neem je vrienden mee’. Als er aan de oproep gehoor wordt gegeven hangt escalatie in de lucht.

https://twitter.com/Bolderkar/status/1105511635588956160

Maandagavond nam een groep van tientallen verwarde jongeren wraak op de Marokkaans-Nederlandse familie Boukhizzou. Een van de leden van het gezin zou de vriendin van een mannelijke Urker hebben beledigd. Dit was aanleiding voor de jongeren om het huis te bestormen en huisvredebreuk te plegen. Mogelijk hebben zij de familie ook mishandeld.

Als tegenreactie lijkt een islamitisch jongerennetwerk nu in actie te komen voor ‘pay back’. Dat is natuurlijk onverstandig. Escalatie op escalatie stapelen heeft in de meeste gevallen weinig nut en zal enkel leiden tot een volgende tegenreactie. In gedachten komen de beroemde woorden van Mahamet Ghandi:

An eye for an eye only ends up making the whole world blind.

Toch lijkt er behoefte in de samenleving om wraak te nemen. Een menselijke eigenschap. Wanneer de eer is gekwetst dan wil je natuurlijk revanche. Aangezien het duellum al geruime tijd is afgeschaft zijn er weinig alternatieven voor kemphanen ‘om stoom af te blazen’.

In plaats van verdere escalatie kan de Urk-rel echter een positieve wending krijgen. Tenminste voor zover het idee mensen aanspreekt. Een mogelijkheid zou zijn de kemphanen in een direct gevecht in de boksring te laten strijden om de eer. Dan kan men de agressie op elkaar kwijt in een afgeschermde en gereguleerde omgeving. De eer is dan natuurlijk voor de winnaar.

Dat bespaart de rest van de Urker gemeenschap een heleboel ellende. Of nog beter: bel de ouders van deze jongeren op en vraag hen hun kroost de toegang tot het internet voorlopig te ontzeggen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Kijk, nu is het compleet uit de hand gelopen. Een mishandeling, bijna-lynchepartij, een gereformeerde verwarde diabetespatiënt met een pistool en een mogelijke knokpartij tussen twee groepen.

  Dom racistisch tuig. Waren ze maar lekker thuis bij paps en mams gebleven.

  1. Gekko

   Hoogste tijd dat Carola Schouten weer naar Urk gaat om te bidden.

  2. biggeorge

   Niet iedereen laat met zich sollen door dat mocro berggeitentuig , je kan als mocro natuurlijk een keer de vriendin van de verkeerde lastig vallen.

  3. ZiggyStardust

   Die gek met zijn nep pistool is opgepakt. Lokale jongeren verdedigen een jong meisje dat mishandeld schijnt te zijn door een jongen en gaan verhaal halen bij die jongen thuis. Fout! Aan politie overlaten! Jongen blijkt Marrokaans te zijn, een oud filmpje uit 2015 uit Geldermalsen waarin gescandeerd wordt ‘Geert Wilders’ wordt aan de gebeurtenis gekoppeld om de boel op te hitsen, PVV heeft hier niets mee te maken, maar inmiddels ‘guilty by association’. Denk gaat hier nog een keer overheen in de persoon van Farid Azarkan die het aan de PVV wijt, Marrokkaanse jongens verenigen zich uit het hele land op social media, filmpjes van ak47 erbij, en plannen een veldslag in Urk. Politie sluit alles af, vrachtwagen met Urk op de zijkant op a27 belaagd door Marrokkaanse jongeren. Lekker verbindend bezig Farid Azarkan van Denk!!! Ik hoop dat je strafrechtelijk vervolgd wordt want dit is opruiing, te ziek voor woorden, nog zieker dan het proberen te framen van de PVV in fake internetcampagnes.

   1. Meriadoc Brandebok

    Gisterenavond is gebleken dat links al die tijd gelijk had met hun bewering dat PVV-ers racistisch zijn. De zware mishandeling van een Marokkaanse vrouw vergoelijken, het belagen van een verslaggever vergoelijken, met een nepwapen op een foto staan vergoelijken, omdat het tegen de moslims is.

    En u begint over DENK.

    1. ZiggyStardust

     Meriadoc, je kunt op meer plaatsen je nieuws halen dan bij DDS. Als je even op geen stijl kijkt bv dan zie je dat Denk en Farid Azarkan hier alles mee te maken hebben. Denk is weer aan het framen door een filmpje uit 2015 toe te voegen aan de rellen in Urk.

  4. Siemien

   Occult fantasietje hoort bij het type dat moord en racisme schreeuwt bij elke scheet

 2. TD

  “islamitische jongeren roepen elkaar via sociale media op om wraak te nemen.”
  Als dit escaleert heeft het politiekorps de kans om te laten zien of repressieve ordehandhaving in Nederland nog betekenis heeft,ik ben benieuwd.

 3. Vrijedenkert

  Ik mag toch aannemen dat meneer Azazel van den Berg NU vastzit op verdenking van verboden wapenbezit, opruiing en het oproepen tot geweld en zijn woning aka verbkijfplaats NU grondig wordt doorzocht!

  1. Vrijedenkert

   Voor die Yassine El hetzelfde, ook oppakken voor oproep terroriseren en opruiing…

  2. Vrijedenkert

   De overheid en politie moet hier kordaat optreden, wie duidelijk oproepen tot geweld stop die maar een gewoon paar nachten in de cel ook als ze minderjarig zijn! Na een paar dagen in een kleine kale zonder smartphone, spelcomputer of internet piepen ze wel anders en kunnen ze van welke afkomst dan ook fijn nadenken over hun zonden…

   1. Satty

    Yep. Stelletje idioten zijn het die zo met elkaar omgaan.

    1. Koos sssss

     Naïef. We stevenen op een burgeroorlog af.

     Dit incident is de kanarie in de kolenmijn. Een graadmeter hoe ver de onderlinge haat tussen autochtonen en allochtonen al gevorderd is.

     Actief links heeft met haar multi culti de segregatie in de hand gewerkt.
     Tegenspraak werd door dat linkse deel desnoods met geweld de kop ingedrukt.
     “Denk” roept proactief op tot verdere segregatie en jij denkt werkelijk dat we zo wel kunnen door tobben?

     De autochtone bevolking verliest steeds meer haar vertrouwen in de rechtspraak, de politiek, haar “adviesorganen” en de MSM.
     De politiek is hopeloos versnipperd, dus zeker na de e.k. kamerverkiezing kan de regering geen deuk in een pakje boter slaan, laat staan een crisis managen.

     En in veel Europese landen borrelen de samenlevingen naar een kookpunt. Van alle kanten wordt gewaarschuwd voor situaties die toch wel sterk in de richting van burgeroorlogen gaan.

     Nogmaals, “Urk” laat zien, dat onze multi culti samenleving op het punt van exploderen staat.
     Binnenkort zullen zelfs de meest geharde linksmenschen terugverlangen naar de tijd, dat Geert Wilders met zijn regelmatige boude opmerkingen nog als maatschappelijke veiligheidsklep fungeerde.

 4. HendrikJan

  Dit loopt verkeerd af en de werkelijk verwarde personen, hebben Nederland vanaf de 70 er jaren in de vorige eeuw, bestuurd.
  Ik neem aan dat er best andere groepen of personen, de Zwarte Piet krijgen toebedeelt, maar ook dat past bij Nederland.
  Een regering en het Rutte kartel is/was alleen met andere dingen bezig, als met Nederland besturen.
  #STEMZEWEG op 20 Maart.

 5. Spaanse kok

  Quote: Maandagavond nam een groep van tientallen verwarde jongeren wraak
  .
  Zullen wel weer genoeg reageerders met een ontregelde suikerspiegel verward overkomen.

  1. Meriadoc Brandebok

   Het lijkt erop dat de jongere generatie in Urk massaal lijdt aan Diabetes. Dat is toch raar, want de oudere generatie is niet zo, aangezien de Marokkaanse huisvader zo aan de slag kon op een vissersbootje.

   Waar komt die diabetes in ’s hemelsnaam vandaa?

   1. toetssteen

    Mb
    U kunt analyseren zonder persoon medisch te hebben getest? Knap!

    Overgewicht is niet hetzelfde als hebbend diabetes.

 6. sjun

  Ik hoop dat deze aangekondigde plaag beetje fotogeniek is. Zo laten zij zelf het klimaat voor schoonmaak groeien.

  1. Satty

   Bedoel je van urk? Het lijkt in jouw reactie of jij hier van geniet. Ik zou denken dat dit in Kenia door iemand die nog helemaal in de stammen rivaliteit leeft, vergelijkbaar met voc tijd Nederland, is geschreven, triest. Weet je dat mensen die van dit soort dingen genieten een achtergestelde ontwikkeling hebben? Een normaal mens heeft zoiets van ai wat een ellende.

   1. TD

    Ga aub in Afrika slap lullen

   2. Spaanse kok

    U kent sjunneke nog niet?
    Gewoon een laag bij de grondse lafaards die graag, na uren puzzelen, semie intellectuele postings plaatst.

    1. Blikopener

     semi

     1. Spaanse kok

      ook goed.

   3. Blikopener

    Dunning-Kruger.

 7. B. Pascal

  De twee kemphanen zouden op de vuist. Maar Marokko, vluchte snel en ging bij zijn moeder op de bank zitten. Toen het uit de hand liep, ging zijn moeder voor hem in staan. Toen kreeg ze klappen.
  Meneer ging in de deuropening lopen schreeuwen. Hij had zijn moeder en familie er buiten moeten laten.

  Als Marokko gewoon man tegen man het uitgevochten had was het allemaal wel met een sisser afgelopen geweest.

  1. Spaanse kok

   Voor de gelovige B.Pascal is de schuldvraag duidelijk.
   Ik twijfel aan zijn/haar suikerspiegel.

   1. B. Pascal

    Poef … volgens mij hoor ik ook een oordeel in jou suikerspiegel.

    Huisvredebreuk mag niet, eens. Maar het jarenlang stoken en porren zorgt voor escalatie. De uitspraak ”je gaat kogels eten man” was immers van Marokko zelf!

    Wanneer het op knokken aankomt, dan ben je een vent. Dan ga je niet bij je ouders voor het raam staan. Ouders en vooral je moeder gebruik je niet voor dit soort gezeur.

    1. Bosche draak

     Wat verwacht je anders van bontkraagjes?
     Dat of anders een dozijn bilmaatjes erbij halen.
     Lafaards zijn het…

 8. Satty

  Ik hoop dat dit niet doorgaat. Ik vind het dramatisch dat mensen hier zo op reageren. Ik heb andere manieren geleerd dan geweld.

  1. M. Brandenburg

   het probleem is dat wanneer je denkt met woorden prblemen met agresivelingen te kunnen oplossen je problemen creeert zoals we nu in Nederland hebben. Het feit dat hele volksstammen zijn geimporteerd, die niets anders dan geweld begrijpen, maakt dat we etegenwoordig met regelmaat op keihard geweld moeten teurg vallen om iedereen weer op zijn plek te zetten.

   30 jaar geleden toen ik zestien was, hadden we die problemen al met bontkragen op het veld, als ze op hun klote kregen werden ze agresief, de enige manier toen al om ze te laten inbinden was om nog harder te reageren. het begon toen al mode te worden om hele teams met cultuurverrijkers uit de competitie te trekken omdat ze een kort lontje hadden en vele wedstrijden uit de hand liepen door hun drang naar geweld om hun schaamte van verlies zogenaamd kwijt te raken. Het is sinds die3 tijd enkel maar erger geworden, terwijl de domme Nederlander zijn kinderen maar blijft leren om hun woorden te gebruiken. Ik ben nog steeds mijn moeder heel dankbaar dat zij mij heeft bijgebracht nooit een gevecht uit te lokken, maar om het ook niet uit de weg te gaan. Het heeft me meer respect bij die bontkragen en co opgelevert dan zij die hun woorden zogenaamd gebruikten.

 9. Korporaal Monty

  Iemand beloofde minder Marokkanen maar brak deze belofte.

  Nu zelf op Urk problemen met Marokkanen.

  1. Blikopener

   Hij brak geen belofte, maar kreeg geen kans om het uit te voeren. Je bent gedegradeerd tot soldaat.

   1. Mart

    Dat die Urkers de rest van de nederlandse watjes eens laten zien wat vechten is.Wèl met de blote knuistjes graag…..Net als de Marineklanten het deden op het Centraal stacion in A’dam in de jaren 50, toen ”langharig tuig” een afscheidnemend stelletje lastig had gevallen. Mart exmarine/kvd man.De pliesie en MP bemoeiden zich er NIET mee.

    1. Korporaal Monty

     “Net als de Marineklanten het deden”

     Wat is de overeenkomst in beide gevallen?
     Ik zie alleen verschillen.

     In het ene geval wordt geweld gepleegd tegen een gezin in het andere tegen een groep hippies die een nationaal monument verzieken en mensen lastig vallen.

     1. Blikopener

      Jij ziet alleen wat je wilt zien, rekruut.

  2. toetssteen

   @Monty
   Niks beloofd
   Het waren drie vragen inzake: EU, PvdA, Marokkanen.

   1. Spaanse kok

    Inderdaad 3 vragen waarbij de zaal geïnstrueerd was hoe “spontaan” te antwoorden

   2. Korporaal Monty

    “Het waren drie vragen”

    Vreemd dat je het antwoord van Wilders niet hebt onthouden.

    Hij zij ‘Dat ga ik regelen’.

  3. Gekko

   De Korporaal heeft een verdwaalde kogel in zijn hoofd, opgelopen tijdens de 0-daagde veldtocht (ofwel: op de schietbaan). Heb medelijden met Monthy! Hij weet het allemaal niet meer zo scherp.

   1. Korporaal Monty

    “Hij weet het allemaal niet meer zo scherp”

    Jou geheugen is zeker ook aangevreten ook jij bent de beloft van Wilders vergeten.

 10. Tante Sidonia

  Jensen nu: Wilders aanwezig en is onvoorstelbaar geweldig!

  1. TD

   Tante Sidonia:
   Het publiek was weer enthousiast,een staande ovatie toen hij binnenkwam!
   Ja,het was mooie uitzending,en meteen rake thema’s aangesneden.
   Jensen is een aanwinst voor de rechtse journalistiek.

 11. Ries

  Waar begon ook alweer de victorie? Ik keur geen enkele agressie goed, ook niet van de Urker jongelui. Ik weet zelfs niet wat de aanleiding is. Daarom is het gevaarlijk wat zich daar ontwikkelt. Maar dat het vroeg of laat gierend uit de klauw loopt, is me wel duidelijk.

 12. Meriadoc Brandebok

  @Teunis

  Het pistool is nep. De politie heeft het Oranje Vestje inmiddels aangehouden.

 13. worstcase

  Wordt Urk het Den Briel van nu? De nieuwe geuzen hebben groot gelijk. Moslimterreur kun je blijkbaar helaas alleen met fysiek geweld bestrijden. Niet met praten en slijmen. Vooral Marokkanen zijn uiterst geweldadig en hebben lak aan onze normen en waarden. De gevangenissen zitten vol met dat tuig. Het feit dat ze massaal oproepen tot wraak in Urk zegt alles. Als de overheid maar niet zo stom is de Urkers op het matje te roepen. Dat zijn onze helden. Pak mocro’s aan!

 14. Gekko

  Geen idee wat er precies speelt in die visserplaatsen. Maar gevoelsmatig zeg ik: Hup Urk!

  (En: hup Katwijk, hup Spakenburg, hup Arnemuiden, hup Scheveningen, hup Stellendam, hup Volendam. Zijn er nog meer visserplaatsen?).

  1. Tante Sidonia

   Gekko

   Juist!
   Den-Helder, Den-Oever, Harlingen en Enkhuizen zijn ook vissersplaatsen!

   1. tomygun

    TS, Ijmuiden .

  2. biggeorge

   die mocro’s hebben het vrouwtje van de verkeerde lastig gevallen denk ik.

   1. TD

    Natuurlijk!

  3. DeBruijn

   Vlissingen niet vergeten, Ter Heijde aan Zee was vroeger een vissersplaat. Helaas niet meer.

 15. biggeorge

  die mocro’s zullen wel het vrouwtje van de verkeerde lastig hebben gevallen in Urk.Dat soort dingen ga je krijgen niet iedereen laat met zich sollen door die mocro’s.

 16. ZiggyStardust

  Ik mag toch hopen dat er een heleboel DNA monsters afgenomen gaan worden!! De uitslagen zouden nog wel eens verrassend kunnen zijn. Een hoop misdaden worden waarschijnlijk opgelost, maar ook blijken Hassan en Ali niet alleen elkaars buurjongen te zijn, maar ook elkaars broer en neef. Jan blijkt niet alleen de buurjongen te zijn, maar ook de vader van zijn zus en zijn achterbuurjongen en de rest van de kinderen in de straat.

  1. tomygun

   Mocro DNA ? dat is vlug gedaan een test en je hebt
   geheel Maroco .

 17. NoDoubt

  Heel bijzonder. Je mag niet Mohammed beledigen want dan staat de wereld op ze kop en heb je een fatwa aan je broek maar wel een vrouw beledigen. Dubbele moraal.

 18. DeBruijn

  Laten we eerst de onderzoeken afwachten en niet te snel iets roepen.

 19. sjun

  Eagere moraalclaimers en toetsebord ‘psychologen’ laten geen gelegenheid ongebruikt om zich publiek te laten gelden. Hun duit in het zakje is voorspelbaarder dan het weer.

 20. Job Jansen

  En nu? Gaan de Urkers zich ook organiseren? Spannend… Hoe laat en waar? Gewoon interresse 🙂

  1. Tante Sidonia

   Job Jansen
   ……Uuhh…. hoe zit het ook alweer met DAGELIJKS (Linkse Moslim-knuffelaars, goed lezen: DAGELIJKS, voor de duidelijkheid ELKE DAG) aanvallen, inbreken, oplichten, moorden, verkrachten van Marokkanen op Nederlanders?
   En nu piepen als een Marokkaans gezin wordt aangevallen; zonder geweld, zonder wonden, zonder diefstal, zonder verkrachting, etc,.?!
   Waanzin heerst; Marokkanen DAGELIJKS en Urkers, als ik het goed heb 2e keer in 10 jaar.
   Wie kan mij zeggen dat het Normale DAGELIJKS gedrag van Marokkanen nooit en te nimmer in, b.v. , 18.00 journaal komt? En de politie niet durft in te grijpen bij de DAGELIJKSE “werkzaamheden” Marokkanen?
   Benieuwd wat het “onafhankelijke” journaal hier over gaat berichten. En morgen de Volkskrant kopen: “zielige, angstige, uitkeringsgerechtigde, Marokkaans gezin, aangevallen door hordes Urkers!” Zo iets zal het worden!
   Dat een veenbrand broeit in Nederland is duidelijk!
   En als deze brand uitbreekt dan, voor 100%, krijgen de Nederlanders de schuld m.b.v. NPO/Den-Haag/Volkskrant/Grachtengordel enzovoort,.

   1. Job Jansen

    @ Tante

    De vraag is altijd geweest, niet of, maar wanneer. Nu is de vraag hoever dit gaat escaleren. Als je het mij vraagt mag de bom volledig barsten. Te lang en te vaak heeft het Nederlandse volk over zich heen laten lopen. Dit land is toe aan een flinke revolutie. Waarschijnlijk zal het nu nog steeds niet ontplooien. De regering en de wegkijkers zullen er alles aan doen om dit de kop in te drukken. En als dit ten koste gaat van de Urkers, heeft de regering daar volledig schijt aan. Ook al wordt het gesust, is nog steeds de vraag, niet of maar wanneer. Hopelijk zo snel mogelijk.

 21. Gewoonomdathetkan

  Minder moslim minder minder minder

 22. Vit

  Soms loopt een Mocro tegen de verkeerde op zoals bij die juwelier in Drunen, de vrouw schoot beide overvallers dood, de gemeenschap (de Marokkaanse) was zeer verontwaardigd jawel.

  1. Siemien

   Dat statistisch gezien ook niet vreemd, de Mocro’s zijn ook heel erg oververtegenwoordigd in dit circuit..

   1. Vit

    Ze hebben zelfs een eigen tv-programma: Opsporing verzocht.

    1. Siemien

     “Ze hebben zelfs een eigen tv-programma”

     Tadaa

  2. Meriadoc Brandebok

   Vit, je moet wel erg laf zijn om een ongewapende vrouw te slaan, vind je ook niet? En dat is wat het Urker tuig deed.

   Maar even ter verheldering: stel, een blanke Nederlander scheldt je vriendin uit, ga je dan met honderd man bij hem voor de deur staan om hem te lynchen of doe je dat alleen bij een Nederlander van Marokkaanse origin?

   En voor iedereen die hier krijst over frictie tussen autochtonen en allochtonen: rot toch op. Die mensen woonden er al dertig jaar prima geïntegreerd. Vader is visser. Er waren nooit spanningen. Tot dit tuig besloot met z’n allen het gezin te belagen.

   1. Siemien

    Ja of met een wapen oude vrouwtjes beroven is ook laf..

   2. Vit

    @Meriadoc Brandebok

    “Vit, je moet wel erg laf zijn om een ongewapende vrouw te slaan, vind je ook niet? En dat is wat het Urker tuig deed.”

    Mee eensch, buiten dat weten we niet van de hoed en de rand of hier bloed onder de nagels is vandaan gehaald.

    1. Gekko

     Guus weet precies wat er is gebeurd in Urk. Guus was er zelf bij, echt waar.

     “Brandebok doet een Halbe Zijlstra”.

    2. Meriadoc Brandebok

     Eens, en daarom moet wat mij betreft de onderste steen ook boven komen, maar feit blijft dat de vrouw is mishandeld. Dat is laf, want een oudere vrouw kan zich minder goed verweren dan een jongere atletische knul. Daarom noem ik het ook tuig.

 23. Vit

  Er zijn geen menselijke rassen, maar bij Mocro’s zou je het wel denken.

 24. AS210854

  Verdiepen nedelandse jongeren zich eens in de Marokkaanse cultuur is het ook weer niet goed.

 25. worstcase

  Sadistische wraakacties na het vrijdagmiddaggebed. Zoals wereldwijd gebruikelijk in moslimkringen. Wen er maar vast aan. Met meer dan een miljoen vredelievende middeleeuwers met lange tenen en een grote mond in ons midden is Urk nog maar het begin.

 26. Politiek Profeet

  Het is uitermate triest wat er gebeurd is, de Urkers worden al decennialang gedwongen om hun duur verdiende centen af te staan aan bepaalde geluksgroepen uit verre woestijngebieden .zonder stromend water met als enigste verlichting de sterrenhemel en de zon overdag.
  Weken achtereen op zee, de elementen trotseren, voor volk en vaderland vis vangen en dan aan wal ,op URK,beroofd worden door staatsrovers die de penningen komen ophalen voor de haagse en amsterdamse elite.
  Die zorgen er vervolgens voor om de visserij de nek om te draaien met allerlei achterlijke regeltjes uit brussel waar de honden geen stront uit de reet meer van krijgen.
  Vervolgens worden vrouwen belaagd door gespuis uit verre oorden, betaald nota bene door de Urkers zelf.
  Deze URKER jongeren zijn slachtoffer van gewetenloze politici en falende politie-openbaar ministerielakeien.
  Concluderend,
  De URKER jongeren zijn onschuldig, zijn gekwetst, hebben hun pa jarenlang te weinig gezien, hebben nooit een knaloranje/geel K3 fietsje gehad en gingen al te braaf naar school en daarna aan het WERK.
  Een vies woord voor vooral linksaffers,wegkijkers en deugmenschen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.