VIDEO! Gewoon in Amsterdam: man roept Heil Hitler naar Joodse man, mag daarna ongestoord doorlopen van de politie

Hartje Amsterdam is een plek waar het vaak domweg gewoon niet veilig is voor Joden, zo bewees Michael Jacobs gisteren wel weer. Met een Israëlische vlag om zijn nek stond hij op De Dam, toen één of andere hatelijke onverlaat ineens “Heil Hitler” naar hem begon te schreeuwen. De politie is Jacobs vervolgens niet echt welwillend bij zijn verzoek om iets te ondernemen tegen die hate crime.

Voor uw informatie:

De politieman die zondag op mijn verzoek en met kennelijke tegenzin de gegevens noteerde van de persoon die ‘Heil Hitler’ naar mij had geroepen en daarbij de Hitler-groet bracht vond het maar spijtig – voor hemzelf – dat ik zoveel ‘slecht nieuws’ meldingen maak.

Volgens mij zijn deze incidenten echter het gevolg van de al jaren door de overheid zelf gefaciliteerde, doelgerichte haatcampagne tegen Israël op de Dam. Zij creëert en onderhoudt ter plekke een atmosfeer die openlijk vijandig, bedreigend en beledigend is voor Joodse Nederlanders en Israëlische toeristen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. umhnz

  Ach, ben hier al zo vaak voor landverrader of NSBer uitgemaakt en niemand heeft Kamervragen gesteld.

  1. Siemien

   Alleen al je reactie hierop zorgt er natuurlijk voor dat je uitgekotst wordt

   1. Punt50

    Dat heeft umhnz niet door..

  2. Rien Noppen

   Ik net zo vaak voor antisemiet, zonder dat een Kamerlid aan de bel trok, laat staan dat de redactie van DDS ingreep.

   1. Scarletti

    Het is idd een schande dat u nog steeds niet van het forum verwijderd bent na al u uw antisemitische uitlatingen.

   2. Top

    Blablabla. Blaaskaak genaamd Noppen. Voorheen in dit theater, als Ernst Quispedoor, Duijndam, Dopper. Een man om op te spuwen. En niet te vergeten, een hele zielige en eenzame stervende man. Altijd anderen de maat nemen. Alles beter weten. In ieder geval een ‘Narcist’ predicaat waardig. Ik begroet hem dan ook altijd met alle d’ honneurs, die hij zo graag ontvangt.

    1. m.van.rosmalen

     Zo Top
     Wat een TOP analyse weer.
     Petje af zeg

     1. Ego-non-solus

      Van Rosmalen, u heeft gelijk. Rien Noppen zou met meer empathie benaderd kunnen worden want uit al zijn bijdragen blijkt een groot gemis aan zelfrespect, waardering en levensgeluk. Dat kan ik trouwens van meer zeggen maar invulling laat ik nu even aan uw eigen inzicht over.

   3. Arie B

    Dan zal een wel een kern van waarheid in zitten en is het uiteraard niet strafbaar. Je opmerking van gisteren getuigde dat maar weer eens.

  3. F. Domela Nienhuis

   Dat ben je toch ook?

   1. Satty

    Dat jij hier nog reageert is mij echt een raadsel. Ze maken zich bij dds druk om een ratje dat baudet doodgeschoten wil zien en jij wil Rien doodgeschoten zien en blijft gewoon reageren. Extreem rechts is zo hypocriet.

 2. marco1

  Kamervragen??? Dat heil hitler roepen slaat nergens op maar aan de reactie van de politie te zien worden ze die meneer Jacobs ook wel een beetje beu.

  1. umhnz

   Meneer Jacobs de schrijver van dit objectieve stukje of meneer Jacobs de provocateur op de dam?

   1. marco1

    Die van de Dam.

 3. Henk-Jansen

  We moeten niet overdrijven natuurlijk.

  1. Siemien

   Elke “Heil Hitler” is er 1 teveel, dat moet je kei-hard aanpakken

 4. Pedrito

  Het zoveelste voorbeeld van onze laffe Hermandad. Het enigste wat werkt in de politiecorpsen is het koffiezetapparaat.

  1. Scarletti

   En de acceptgiro brigade langs ‘s-herenwegen

 5. Florissa

  Liever sturen ze een wagen vol agenten naar een voorstander van zwarte Piet om bij hem DNA af te nemen ,zijn ze inmiddels niet compleet gestoord hier in dit land ???

 6. F. Domela Nienhuis

  Virulente Jodenhaat en ‘Heil Hitler’ is dus geheel salonfähig bij links. Ik kan uit de reacties van de linkse trollen niets anders opmaken.

  1. Scarletti

   De Nazi’s waren ook gewoon socialisten. National Socialisten

   1. Satty

    Nope mijn beste het was namelijk niet zo dat nationaliteit toegang gaf tot dat socialisme. Hitler heeft heel wat meer socialisten vermoord dan rechtse mensen want dat en niets anders was zijn achterban. Het soort dat fvd stemt.

    Ik verwacht van het fvd geen enkele bescherming tegen racisme.

    1. F. Domela Nienhuis

     Moslims slachten elkaar ook af, want niet de ware Islam. Soms doen socialisten dat ook, want niet het ware socialisme. Wat is nu je punt?

    2. Punt50

     @ Satty

     Maak eens een werkstukje van/over Nationaal Socialisme. Misschien begrijpt u daarna beter waarom u onzin uitkraamt. En dan ook weer meteen de racisme kaart trekken net als doppertrol, u is een simplist. Zo, trek ik ook eens een kaart.

    3. IJsbrand Koudvuur

     Satty,

     Het heeft geen enkele zin om deze, laten we het maar even dwazen noemen, het allemaal uit te leggen.
     Zij hebben namelijk een dikke betonplaat voor de kop.

     Jij hebt gewoon gelijk.

    4. Zomaar73

     Donder toch op met je onzin.

     Satty de blanke luizen moeder.

  2. Regina

   Salonfähig? Jahoor dit figuur wordt Ruttes opvolger 🙂

 7. Adriaan

  Hoe ziek is de mens aan het worden. De aarde mag in een zwart gat verdwijnen.

 8. Beukman

  Michael Jacobs merkt op:
  Volgens mij zijn deze incidenten echter het gevolg van de al jaren door de overheid zelf gefaciliteerde, doelgerichte haatcampagne tegen Israël op de Dam. Zij creëert en onderhoudt ter plekke een atmosfeer die openlijk vijandig, bedreigend en beledigend is voor Joodse Nederlanders en Israëlische toeristen.

  Jammer voor Michael, maar in dit land mag je gewoon demonstreren tegen het beleid van om het even welk land.
  Demonstreren tegen het beleid van de staat Israel verwarren met antisemitisme, zoals Michael doet, impliceert dat volgens hem dat de staat Israel boven elke kritiek verheven is. Ik hoop dat hij zelf ook begrijpt dat dit niet het geval is.

  Feitelijk doet Michael hetzelfde als antisemieten die hun haat tegen joden verwarren met hun haat jegens Israel.

  Mensen, leer nou eens: je kan joden niet met fatsoen verantwoordelijk stellen voor wat Israel doet. Je kan het oneens zijn met het beleid van Israel, maar ga dat niet botvieren op joden, want die kunnen het ook niet helpen. Sterker nog: dat zijn mensen zoals jij en ik.

  1. Scarletti

   Beste Beukman, bent u zo dom ofndoet u alsof? De uitroep “Heil Hitler” heeft niets maar dan ook niets met Israël te maken. In dat tijdperk bestond Israël niet eens. Jodenhaat echter wel, dat was het speerpunt van de National SOCIALISTEN van de jaren ’30 en ’40. De mensen die destijds “Heil Hitler” scandeerden zij verantwoordelijk voor 6mln Joden. Wanneer u echt meent wat u hier schreef, bent u of niet wijs of u heeft een hele zwarte ziel. Schaam u!

   1. Beukman

    @Scarletti
    Niet ik ben het die verband legt tussen antisemitische uitlatingen en protesteren tegen het beleid van de staat Israel, het is de OP die dit doet, waar hij schrijft:

    Volgens mij zijn deze incidenten echter het gevolg van de al jaren door de overheid zelf gefaciliteerde, doelgerichte haatcampagne tegen Israël op de Dam.

    Of Michael Jacobs zich zou moeten schamen weet ik niet. Gewoon eens goed gaan nadenken zou ook kunnen helpen.

  2. F. Domela Nienhuis

   Beukman schreef:

   Mensen, leer nou eens: je kan joden niet met fatsoen verantwoordelijk stellen voor wat Israel doet. Je kan het oneens zijn met het beleid van Israel, maar ga dat niet botvieren op joden, want die kunnen het ook niet helpen. Sterker nog: dat zijn mensen zoals jij en ik.

   Tegen wie richt je je nu, Beukie? Die Heil Hitler-schreeuwerts zijn nou precies diegenen voor wie jij je geroepen voelt het voor hen op te moeten nemen.

   En Jodenhaat gaat hand in hand met Israëlhaat. Want ze haten Israël niet vanwege de politiek van Israël, maar vanwege het bestaan van Israël en hun milennia lange permanente Joodse bewoning en beschaving.

   1. Beukman

    @Domela
    Met die woorden richt ik me uiteraard tot de Heil Hitler-roepers. Echt not done is dat.
    En jodenhaat gaat helemaal niet per se hand in hand met Israelhaat. Er zit nog van alles tussen het wel en het niet erkennen van de staat Israel.
    Zelf haat ik geen joden (heb ze goddomme in mijn familie), maar heb wel wat kritiekpuntjes op het reilen en zeilen van Israel.
    Maakt mij dat nou tot een antisemiet? Ben je soms mesjogge, Domela?

 9. Jumping

  Kijk zo,n agent moet gewoon zijn werk doen.
  De orde handhaven en gewoon doen wat er van hem gevraagd wordt.
  Maar ja Amsterdam, het domein van Groen Links.
  Nog een jaartje aantobben, dan is het FvD ook in Amsterdam de grootste.

  1. Scarletti

   FvD zal nooit een poot aan de grond krijgen in Amsterdam. Die slad is vergevn van National Socialistische gekkies

   1. Satty

    Nee hoor dat heeft allemaal op de PVV of het fvd gestemd. Niet zo achterbaks mijn beste. Ok sp is ook nationaal socialisme.

    1. bejaarde

     Sy, wel eens van randdebielen gehoord? U reageert identiek

 10. Regina

  Waar hebben we het over? Een of ander idioot roept heil Hitler op de dam. Daar zal hij echt slapeloze nachten van hebben.

  —————-

  Sarcasm off

 11. nienke

  Als Wilders dit geroepen had waren de rapen gaar opgepakt en voor de rechter maar dit linkse tuig mag de meest walgelijke dingen uitroepen en de politie kijkt de andere kant op.
  In wat voor land leven we eigenlijk vraag ik me af.
  Criminelen, Joden haters, vrouwen haters, christen haters worden hier geknuffeld en niemand zet ze een strobreedte in de weg.
  Schande!!!!!!!!!

  1. Regina

   Oh boehoe het is allemaal zo oneerlijk toch. 🙂

  2. IJsbrand Koudvuur

   Wilders zou dat toch nooit geroepen hebben @Nienke. Hij roept liever Heil Israël. 😉

 12. TD

  Ik heb tegen weinig mensen een antipathie,behalve linkse politici,moslims en niet geïntegreerde verdere vreemdelingen,anti zwartepieten,criminele marrokanen,illegalen,onwerkzame uitkeringsgenieters,kinderen fokkende negroïden!

  1. Regina

   Zo dat is al een hele lijst. Wie blijft er nog over waar je geen hekel aan hebt. 🙂

   1. TD

    Regina:
    pro zwartepiet,werkzame mensen,geïntegreerde mensen met migratie achtergrond,negroïden die doen aan geboortebeperking,status houders,aangepaste Marrokanen,rechtse politici en beschaafde mensen in het algemeen.

 13. Veteraan

  Voordat iedereen gaat afgeven op politieagenten.
  Die mogen niets en hun bazen worden gedrild door links NL.
  Als het aan de gemiddelde politieagent ligt wordt het tuig wel aangepakt.
  Ik ken er 2 en wat zij over zich heen krijgen dagelijks zou je ziek van worden.
  Ik had allang een keer mijn pistool geleegd op het tuig.

  Dus het ligt aan de politiek want hard optreden in andere landen kan wel dus het gaat meer om de geweldsinstructies of liever het gebrek aan.

  1. Satty

   ‘Ik had allang een keer mijn pistool geleegd op het tuig.’

   Dit soort reacties zijn normaal bij extreem rechts. Extreem rechts is zo hypocriet.

   Het is maar goed dat de veiligheidsdiensten dit forum in de gaten houden.

   1. van Urk

    Ik heb dit soort normale reacties ook bij extreem links gehoord. Sterker nog..Bij Fortuyn werd dit notabeen in het praktijk uitgevoerd.

 14. Satty

  Mede mogelijk gemaakt door alle fvd stemmers. Partijleider baudet is zo netjes geweest om Afrikanen minderwaardig te noemen. Dat zal volgens de schrijver ongetwijfeld geen hate crime zijn. Extreem rechts is zo hypocriet.

  1. Siemien

   Je vergeet in je betoog nog een aantal woorden, wacht ik zal je even helpen.

   Satty
   1 fascisme
   2 Afrika
   3 huidskleur
   4 racisme
   5 onderscheid
   6 economische achterstand
   7 ziektes die de brein aantasten
   8 grondstoffen
   9 grote winst door westerse bedrijven
   10 zij /wij, ik tegen de rest van de wereld
   11 stelletje onbenullen en enen
   12 democratie uithollen.

   Zomaar even wat steekwoorden die je kunt gebruiken om je sympathieën voor het Nederlandse volk te etaleren.

   #SLACHTOFFERROL

  2. TD

   Satty:

   Minderwaardige Afrikanen? bah

   1. F. Domela Nienhuis

    Waarom zijn zoveel Afrikaanse landen eigenlijk failed states?

  3. F. Domela Nienhuis

   “Dit doet mij geen plezier, eerder pijn. Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Maar het is niet zo.”

   En hierover jankt links dan en trekken ze de racismekaart. Waarom eigenlijk? Wat is er nou racistisch aan de feiten?

   Want is het dan wel zo dat zwarte mensen hyperintelligent zijn en dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hebben? Dan maakt jankend links een punt. Maar helaas voor links, het is gewoon niet zo.

   Of weet tasje beter en kan deze trollita ons overtuigen dat het wel zo is.

   En dat veel Afrikaanse landen failed states zijn, kan wel degelijk met intelligentie te maken hebben. Op de arbeidsmarkt gaat het immers ook niet om kleur, maar wel om bijvoorbeeld intelligentie.

 15. IJsbrand Koudvuur

  @Michael Jacobs,

  Ik heb liever iemand die Heil Hitler in Amsterdam roept dan dat jij daar de hele dag loopt uit te dagen, uit te lokken en zuigen.
  Moet jij niet gewoon werken?

  1. van Urk

   Laat me raden..Die ”Heil Hitler” roeper was zeker zo,n doorgewinterde FvD stemmer waar Links voor waarschuwt. Ga er maar van uit dat iedereen loopt te zuigen en de boel probeert uit te lokken om hun gelijk te trekken. Maar wat zij uberhaupt hiermee willen bereiken mag Joost weten.

  2. F. Domela Nienhuis

   Ik heb maar weinig op met die werkschuwe “Heil Hitler” schreeuwende linkse BDS-parasieten zoals die “Heil Hitler” schreeuwer in het filmpje. Dit werkschuwe vuilnis leeft namelijk over de ruggen van de weldenkende, fatsoenlijke, werkende, belastingbetalende Nederlanders.

 16. C.A.Barstow

  Dit is het zoveelste vreselijke voorbeeld hoe dit land mede door een te grote linkse invloed achteruit gehold is.
  Het is hoogste tijd voor grote en diepgaande veranderingen, de linkse macht moet gebroken worden.
  Dat betekend dat ten eerste Onderwijs, Justitie en de media uitgemest zuilen moeten worden, deze zijn volledig doordrenkt en verpest door het links gedachte goed.

  Stem in mei ook op FvD!

 17. IJsbrand Koudvuur

  Er grappig.
  Heil Hitler roepen vind 95% hier op DDS links…
  Ik kan je verzekeren dat die beste man met de paarse pet rechts is.

  1. Siemien

   Ik vind het roepen van “Heil Hitler” fout ipv links of rechts

   1. IJsbrand Koudvuur

    Tja, Siemien. Jij bent misschien wat ouder.
    Maar tegenwoordig vinden de meesten van de wat jongere mensen, en zeker de jeugd, het niet meer zo erg als dat wij het vroeger moesten vinden.

    1. Dik

     @IJsbrand Koudvuur: Jij gaat achter m’n script, je bent door de Hitlermand gevallen.

  2. Punt50

   @ IJsbrand Koudvuur

   U weet wie die man met paarse pet is?

   1. van Urk

    Punt50, Die kerel met dat paarse petje is echt het typische Linkse stereotypetje dat volgende week voor Hamas staat te vlaggen.

   2. IJsbrand Koudvuur

    Nee, haha, dat niet.
    Natuurlijk is hij niet rechts. 😉 dat was sarcasme.

    Hij wilde waarschijnlijk een vergelijking maken tussen Israël en Het Derde Rijk, iets met landen innemen enzo…

 18. F. Domela Nienhuis

  Vandaag is er weer (al in een week tijd) een lange afstand raket “per ongeluk” door Hamas op Israël afgevuurd. En ditmaal helaas met 7 gewonden en een huis vernietigd.

  Ik hoop vurig dat Israël nu eindelijk eens gaat uitpakken en doorpakken, want bittere ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat Hamas slechts tot bedaren te brengen is als je hen een hoog prijskaartje in rekening brengt voor hun eigen handelen. Met kopjes thee drinken gaat het bij hen niet lukken.

 19. m.van.rosmalen

  Het tij gaat keren.
  Bodet Kroket heeft net een verklaring ondertekend tegen Antisemitisme.
  Grote mooie woorden wederom voor de vorm.
  Blijkt achteraf jammer genoeg een Wassen Neus te zijn want de grootste oorzaak van het snel groeiendeAntisemitisme is natuurlijk de Pislam.
  En tja daar heeft lulleke niet genoeg over nagedacht . Valt niet in de smaak.
  Totaal geen standpunt hierover om over de aanpak maar niet te spreken.
  Wat een blunder Weer

 20. F. Domela Nienhuis

  “Dit doet mij geen plezier, eerder pijn. Ik had ook graag gezien dat het anders was, dat zwarte mensen hyperintelligent waren, dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hadden. Maar het is niet zo.”

  En hierover jankt links dan en trekken ze de racismekaart. Waarom eigenlijk? Wat is er nou racistisch aan de feiten?

  Want is het dan wel zo dat zwarte mensen hyperintelligent zijn en dat Surinamers het hoogste gemiddelde IQ van de wereld hebben? Dan maakt jankend links een punt. Maar helaas voor links, het is gewoon niet zo.

 21. F. Domela Nienhuis

  Vrouw aangehouden voor bedreigen Baudet tijdens demonstratie Amsterdam

  uur 33 minuten geleden
  Aangepast: 1 uur 21 minuten geleden

  De politie heeft een 21-jarige vrouw aangehouden voor bedreiging en opruiing tijdens de antiracisme-demonstratie van afgelopen weekend in Amsterdam. Zij riep toen ‘Als je Thierry dood wil schieten zeg dan paf’.

  De politie zegt dat meer aanhoudingen niet worden uitgesloten. Beelden waarop de uitspraak te horen was, werden verspreid door UP! Network, naar eigen zeggen een ‘rechts georiënteerd mediaplatform’.

  ‘Totaal onacceptabel’
  Meerdere politici spraken schande van de uitspraak en de manier waarop er door andere betogers werd gereageerd. Premier Mark Rutte zei in een reactie: “Ik ben heel boos dat we dit soort stommiteiten, weer herhaald zien worden. Dit kan niet, het is totaal onacceptabel.”

  Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) reageerde ook op de beelden. “Groepsdenken is erg en gevaarlijk”, schrijft hij op Twitter bij beelden waarop te zien is dat een vrouw de uitspraak doet.

  1. HaZ

   Premier Mark Rutte zei in een reactie: “Ik ben heel boos dat we dit soort stommiteiten, weer herhaald zien worden. Dit kan niet, het is totaal onacceptabel.”
   Dit heerschap moet zo onderhand op zijn minst toch voorover zijn geflikkerd door de zwaartekracht van zijn immer langer wordend reukorgaan.

  2. Vrijedenkert

   Premier Mark Rutte zei in een reactie: “Ik ben heel boos”
   Rutte is wel heel opvallend vaak, lachend heel boos…

 22. Tante Sidonia

  Noppen heeft zijn inlog code terug gevonden.
  Hij is weer druk bezig.
  Effe lezen of hij nu nog onder andere nickname bezig is.
  Zowaar,………M.v.Rosmalen. Nu Beukman nog!

  1. m.van.rosmalen

   Whahaha ben je paranoide of zo?
   Waar is Lambikske?

   1. Beukman

    Tante is een dikke vent in een te strakke jurk, @Rosmalen. Dat ie homo is zal me verder worst zijn, maar wmb zit er niet meer voor hem in dan een platonische liefde.

    1. Rien Noppen

     🙂

 23. A3aan

  En ondertussen gaat Hamas gewoon door met bommen smijten!

  h*t*t*p*s://www.facebook.com/joods.nl/photos/a.10150462375569953/10151735073819953/?type=3&theater

  1. Rien Noppen

   Bij de per ongeluk afgeschoten raket van Hams vielen enkele gewonden. De grootschalige vergeldingsacties van het Israëlische leger zullen hoogstwaarschijnlijk honderden doden veroorzaken.

   Zo gaat de militaire grootmacht Israel om met het onderdrukte Palestijnse volk.

   1. Rien Noppen

    Hams is Hamas

   2. Siemien

    Ja Rientje per ongeluk, je bent echt helemaal van de pot gerukt natuurlijk en zegt dit puur om te zuigen natuurlijk, dat is het enige waarom je dit ook schrijft, het gaat jouw helemaal niet om de waarheid of feiten maar gewoon puur om te zuigen.

    Maar Rientje ik zal je even helpen..

    Even een paar filmpjes voor jouw..

    israelcnn . com/video/truth-vs-lies

    1. A3aan

     Siemien, laat toch, het weet niet beter!

    2. Original NL

     Siemien..als negeren je te zwaar valt ..lul dan over noppes , maar niet met deze linkse rakker in psychose.
     En stem FVD!!

   3. IJsbrand Koudvuur

    Rien Noppen:

    “…Zo gaat de militaire grootmacht Israel om met het onderdrukte Palestijnse volk…”

    Inderdaad Rien.

    En nu Syrië hard bezig is om de schade op te nemen en de bevolking opnieuw onderdak te het bieden, kaapt de vieze ‘back stabber’ Benjamin Netanyahu, uiteraard met steun van hun schoothondje Trump, ook nog eens de oorspronkelijke Syrische Golan-Hoogte achter de rug van Syrië om!

    Gadver!

 24. A3aan

  Het zou zo maar kunnen dat Israël Hamas eens een stevig pak slaag geeft, en gelijk hebben zij…

 25. PMG

  Ik heb helemaal niks tegen Joden maar wel tegen huilstruiken die elke dag op de Dam staan en verder schijnbaar geen fok te doen hebben, die er om smeken, get a fokking live!!!!

 26. Rosasolis

  Merkwaardig is het deze “heil Hitler” man werd niet opgepakt, maar dat de vrouw die over Baudet “paf” riep, werd wel opgepakt. Beiden hebben gevaarlijk uitroepen geschreeuwd. Misschien kunnen deze lui iets van Engeland kunnen leren. Meer dan
  1 miljoen burgers vanuit heel Groot-Brittannie demonstreerden afgelopen zaterdag in Londen, tegen de Brexit. Zij willen allemaal opnieuw de referendum hebben.
  De grote foto gisteren in Trouw liet dit enorme groep Britten zien met zowel zowel Britse als EU vlaggen. Er waren duizenden blauwe EU vlaggen. Zolang dat niemand rondloopt met de oude soviet vlag, of die van Noord-Korea, IS, of Iran, is er geen drama nodig.

 27. Heras

  Was nederland vroeger pro-israel, nu anti. Dat zn uitroep gewoon geaccepteerd wordt is een slecht teken. En ook ik verwijt de regering van desinformatie over israel. Doordat er sancties door de VN worden opgelegd, nooit de onderdrukking van hamas op de bevolking aldaar wordt genoemd, is europa afgegleden tot dit niveau. Ik vind het in en intriest hoe ook in nederland dit soort uitroepen niet bestraft worden.

 28. Michael M

  Agent moet gewoon zijn werk doen, dat is je vak en daar heb je voor gekozen. Anders moet je dit beroep gewoonweg niet doen.

 29. Karel de Grote

  Voor de redactie van DDS, ga eens wat leren, het is niet verboden om heil Hitler te roepen. Vrij land weet u wel!!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.