Hoppa! 'Paf!'-roepende Baudetbedreigster is opgepakt!

Hoppa! 'Paf!'-roepende Baudetbedreigster is opgepakt!

Een 21-jarige vrouw uit Nijmegen is opgepakt wegens het bedreigen van Thierry Baudet. Het gaat om de doodsbedreigingen die tijdens de anti-racismemars van afgelopen zaterdag in Amsterdam werden geuit. Dat meldt de Telegraaf.

Zoals wij eerder al berichtten liepen er flink wat halve garen met de anti-racismemars mee in Amsterdam. Één van die Anti-Fascistische Actie (AFA) -leden viel meer onder de categorie volledig gaar. Dit vrouwtje riep: "Als je Baudet dood wilt schieten roep dan 'Paf'!'

Goed opgevoed Nederland sloeg natuurlijk steil achterover van verbazing en kreeg direct flashbacks van de tijd van Fortuyn. Nu bleek alleen dat AFA, de heldengroepering die ons beschermt tegen de dagelijkse lokroep van het fascisme en zichzelf als watchful protector van dit kikkerlandje beschouwt, géén afstand wilde nemen van dit fascistische Anti-Fascistische Actie-lid.

Goed opgevoed Nederland kon weer overeind krabbelen om zich nóg een keer steil achterover van verbazing te laten vallen! Maar goed, de landing was dit keer een stuk zachter, want het Openbaar Ministerie sloeg de handen ineen met de politie en stelde een onderzoek in om dit demonische demonstrantje eens even flink aan de tand te voelen!

Ze is nu gearresteerd op verdenking van bedreiging en opruiing. Voor dat laatste kan al een geldboete of een taakstraf staan, met verzwarende omstandigheden omdat het duidelijk om opruiing (gericht op moord) aan de hand van politiek en maatschappelijk beladen kwesties gaat. En, het mooie hieraan is ook nog dat ze weliswaar heel het internet over is gegaan, ze niet herkenbaar in beeld is! Dat betekent dus dat enig argument dat gericht zou zijn op strafvermindering, doordat ze al door maatschappelijke verontwaardiging enigszins 'gestraft' zou zijn, nu niet opgaat! Of het zo werkt is een tweede, maar a man can dream.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties