Volkskrant gaat door met 'journalistieke' hetze tegen Baudet: "Ik ga me [door hem] minder veilig voelen in Nederland"

Geen categoriemrt 25 2019, 10:00
Het gaat maar door.
Houdt het dan nooit op? Nou nee. Inderdaad. Het houdt nooit op. Ze zullen net zo lang doorgaan tot Forum voor Democratie of electoraal kapot is gemaakt, of een malloot het 'recht' in eigen hand heeft genomen en diens leider, Thierry Baudet, op een andere manier onschadelijk heeft gemaakt. De linkse media willen bloed zien, en dus zorgen ze ervoor dat het vuurtje steeds meer wordt opgestookt.
Vandaag komt dat opstoken in de vorm van een artikel in de Volkskrant. Die linkse flutkrant sprak met zes verschillende Nederlanders met een immigratie-achtergrond. En raad eens wat ze allemaal zeggen? Juist, dat Baudet duidelijk een extreemrechtse man is en dat ze zich niet meer veilig voelen in ons land. Let wel, onlangs werd er in Nederland nog een aanslag gepleegd door een radicale-islamist, maar hé, Baudet is blijkbaar de échte bedreiging.
Een paar citaten:

"Ik ga me er minder veilig door voelen in Nederland. Er wordt een haatdragende samenleving gecreëerd, waarin mensen van kleur steeds meer macht en zeggenschap verliezen."

"Ik ben nu vooral bang dat racisme in Nederland subtieler gaat worden, want daar is Baudet heel goed in. In tegenstelling tot Wilders komen zijn uitspraken op de gewone Nederlander niet over als racistisch, en daar zit het gevaar."

"‘Ik maak me absoluut zorgen. Ik heb het altijd heel tof en mooi gevonden dat we in Nederland zo’n enorme diversiteit aan mensen en culturen hebben, dat er tolerantie is voor iedereen. Maar deze verkiezingsuitslag laat zien dat het een ontzettende schijntolerantie is."

"[H]ij is echt de wolf in schaapskleren, de charmeur die met codewoorden verwijst naar het vooropstellen van het arische ras. "

"Die aanslag in Nieuw-Zeeland, net voor de verkiezingen, maakte Baudets overwinning alleen maar heftiger. Want in zijn manifest had de schutter het over de westerse samenleving en witte superioriteit, en Baudet gebruikt diezelfde taal. Die taal horen wij nu in de politiek, op televisie, in de tram. Dat die ideologie nu zo normaal is, dat is voor mij het enge."

Zoals Roderik Veelo twittert:
De wijze waarop de linkse nepjournalistiek omgaat met de overwinning van Thierry Baudet is ronduit schokkend. Ze proberen hem écht keihard weg te zetten als een vuile racist -- die ook nog eens een groot gevaar is voor de samenleving.
Het is mij wel duidelijk welke kant ze hopen dat dit opgaat. Laten we in vredesnaam hopen dat Baudet goed beveiligd wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten