Knettergekke SJW eist verwijdering van 'racistische chocolade eentjes' uit Britse supermarkt

Geen categorieapr 09 2019, 18:00
Ja ja, pure zwarte chocolade is nu ook al racisme volgens de hypergevoelige social justice warriors. Zeker als je het woord 'ugly' eronder zet. Dan slaan de stoppen door. Volgens onderstaande SJW is dat 'racistisch'.
Dit mag dus niet. Als je dit doet ben je 'af', fout en een nazi of zo. De Britse supermarktketen Waitrose heeft ondertussen 'excuses' aangeboden vanwege het incident zo lezen we in het Belgisch Nieuwsblad. Lekker laf wel van de supermarkt, maar ach, in het Verenigd Koninkrijk hoef je nergens meer van op te kijken. Voorstel: zet voortaan het woord 'pride' onder donkere chocolade. Probleem direct opgelost.
Veel beter had de supermarktketen dit als reactie kunnen geven:
De agressieve toon waarmee de SJW reageert op overduidelijke grappen dat ze wat chocola moet eten om tot rust te komen onderstreept het beeld:
Overduidelijk last van mentale kortsluiting.
We kunnen dan ook niets meer doen voor de dame in kwestie. Behalve dan een stukje chocolade pakken en genieten van de heerlijke cacao. Lieden als bovenstaande verdienen eigenlijk medelijden, maar het is vermoeiend om hen telkenmaal weer van geestelijke steun te moeten voorzien.
En wat moeten dergelijke lieden toch een vervelend leven hebben als ze overal racisme in zien en zich begeven in de giftige identiteitspolitiek. Zelfs de overheerlijke chocolade eentjes gunnen ze zichzelf niet. Nee, alles is 'racistisch' en als men dat gevoel bekruipt moeten anderen direct hun mening aanpassen.
Totalitair gedrag. Walgelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten