Ouders Nederlandse Syrië-jihadisten zetten stichting op om overheid te DWINGEN hun extremistische kinderen te repatriëren

Opeens is het helemaal geen mysterie hoe het toch kan dat hun kinderen zo geradicaliseerd zijn.

Als je de vader of moeder bent van een Nederlandse ‘Syriëganger’ (lees: een extremist die de afgelopen jaren naar Syrië is afgereisd om daar in naam van ISIS de meest vreselijke misdaden tegen de menselijkheid te begaan) moet je je natuurlijk helemaal kapotschamen. Je zou zo’n kind maar hebben opgevoed. Vreselijk. ‘Waar is het misgegaan?’ is de eerste en belangrijkste vraag die ík mezelf zou stellen.

Helaas denken heel veel van dat soort ouders daar heel anders over. In plaats van het walgelijke gedrag van hun kinderen te veroordelen hebben ze nu namelijk een stichting opgericht met het Grote Doel om de overheid te dwingen hun extremistische kroost terug te halen naar Nederland. Nee, dat is géén grap. Lees dit verslag maar in de Volkskrant (wat ongetwijfeld heel blij is met dit initiatief).

De stichting wordt op 17 april ingeschreven bij de KvK. De naam van het gedrocht wordt “Achterblijvers.” Want blijkbaar moeten we net doen alsof die Syriëgangers allemaal heel zielig zijn. Misschien dat we deze gestoorde ouders dankbaar moeten zijn dat het niet “ZIELIGE Achterblijvers” is.

Hoe dan ook, op dit moment hebben de ouders van zo’n twintig Nederlandse extremisten zich aangesloten bij het initiatief. De organisatie hoopt dat daar nog eens een stuk of dertig bijkomen. Ze geloven namelijk dat ze politiek meer gezag hebben als ze groter zijn. En dan, hopen ze, wordt het gemakkelijker voor ze om de Tweede Kamer er alsnog van te overtuigen dat hun terroristische kinderen teruggehaald moeten worden naar ons land.

Laten we dat nou vooral niet doen. Als de moeders en vaders van dit terroristische tuig hun kroost zo graag willen zien reizen ze maar lekker af naar het Midden-Oosten. Veel plezier aldaar. Groeten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Jumping

  De Linkse knuffelpartijen, staan al te springen, om deze zielige ISIS figuren te knuffelen.

  Stem in Mei een anti EU partij.

  1. Dik

   #stemzeweg

   1. Lelygattet

    Misschien moeten wij ook een stichting oprichten om zo de tweede kamer te dwingen, deze landverraders hun Nederlandse paspoort in te trekken, zoals het in de wet staat.
    Hij of zij die deelneemt aan een terroristische organisatie verliest van rechtswegen zijn Nederlandsche Nationaliteit.
    Dan kunnen ze allemaal als ongewenste vreemdeling op hun andere paspoort uitgezet worden

    1. Lelygattet

     Dus ook Meneer Tanis

     1. F. Domela Nienhuis

      En met heel zijn vuilnisfamilie erbij graag!

    2. umhnz

     Quote: Dan kunnen ze allemaal als ongewenste vreemdeling op hun andere paspoort uitgezet worden.
     .
     Dat lees ik nu graag.
     Mensen uitzetten die zich niet in Nederland bevinden.
     Waar is Hans Klok als je hem nodig hebt ?

     1. Henk-Jansen

      In Las Vegas. Hij kan dus ook al niet uitgezet worden 😉

     2. Lelygattet

      @umhnz,
      Hoeveel denk je dat er ondertussen al weer terug zijn slimpie, of denk je dat er niet genoeg met de vluchtelingen stroom terug zijn gekomen. Volgens de AIVD op zijn minst 7000 in Europa

     3. umhnz

      Quote : Hoeveel denk je dat er ondertussen al weer terug zijn slimpie,
      .
      Sorry, wist niet dat het artikel daar over ging.

     4. DeBruijn

      @ Henk-Jansen,

      Ga je toch lekker naar Las Vegas toe, een enkeltje en zeg dan dezelfde dingen die je hier zegt. Kijk hoe de Amerikanen reageren.

    3. Korporaal Monty

     Lelygattet
     “Misschien moeten wij ook een stichting oprichten”

     Niet misschien.
     Geen woorden maar daden. Ik denk dat je met gemak honderden mensen hiervoor op de been krijgt.
     Maar dan moet jij wel initiatief durven nemen net als die waardeloze ouder van die extremisten.

     Ben benieuwd wanneer horen hoe je stichting gaat heten.

    4. Ikbenhetbeu

     Goed idee. Waarom Jihadisten terug willen is mij een raadsel. De hele dag tussen verderfelijke ongelovigen te verblijven die ze het liefst wil vermoorden door ze letterlijk de kop af te snijden moet toch helemaal geen pretje zijn. Ze zijn ongewenst vreemdeling inderdaad door wat ze zelf aanhangen, en ze zouden echt veel gelukkiger zijn in een Islamitisch land. Win win voor iedereen. Nooit meer terughalen naar NL of EU.

 2. Regina

  Geef deze ‘ouders’ maar schop onder hun reet terug naar Damascus en laat de rest maar aan Assad over

  1. F. Domela Nienhuis

   Ik zeg: Doen!

 3. umhnz

  Lees dit verslag maar in de Volkskrant (wat ongetwijfeld heel blij is met dit initiatief).
  .
  Het demoniseren is nooit ver weg.

 4. Henk-Jansen

  We hebben deze gastjes als samenleving keihard laten vallen, we hebben ze laten denken dat ze er niet bij horen en ze stelselmatig gediscrimineerd. En uit pure wanhoop zijn ze vervolgens bij IS uitgekomen.

  We hebben dit zelf veroorzaakt en zullen het dan ook zelf op moeten lossen.

  1. F. Domela Nienhuis

   En de oplossing is hen naar IS-gebied uit te geleiden of daar te laten als ze daar op zijn uitgekomen. En met heel hun familie erbij.

  2. Ries

   Idioter kan het niet.

  3. edoc431

   idioot

  4. Piet Patat

   De samenleving heeft ze laten vallen ?????
   Dacht het niet. Om te beginnen zijn ze helemaal geen deel van onze samenleving. Ten tweede mogen en willen ze geen deel van onze sameleving zijn. Deze lieden worden vanaf geboorte opgevoed in hun eigen parallelle samenleving. Ze leven NAAST ons, niet MET ons ! Dat is een keus ( Lees : plicht ) die deze lieden maken. Hun achterlijke ideologie staat het niet toe om te integreren dan wel “vrienden” te worden met de ongelovigen. Als die lui gewoon meedoen, integreren en onze manier van leven respecteren maar nee. Ze sluiten zich zelf buiten, zijn eeuwig slachtoffer, hebben eigen scholen, eigen winkels, eigen dit en eigen dat. Dan leef je NAAST ons, en niet MET ons. Zelfs de 2e, 3e of voor mijn part de 4e generatie van deze lieden hebben niets met Nederland, zijn bevolking, normen, waarden en tradities. Wij hebben dit niet veroorzaakt, dat zijn de ( groot ) ouders die het vertikken hun kroost te LATEN integreren. Als je jezelf zo buiten de samenleving plaatst heb je dit aan jezelf te danken en zijn WIJ daar niet verantwoordelijk voor. Dan wonen ze in het verkeerde land en dienen ze naar een zandbakstaat te vertrekken waar ze deel uit kunnen maken van een samenleving waarin ze in Nederland parallel verkeren.

   1. stellendam

    @!00% Piet Patat Het is niks en gaat ook niks worden met dat tuig!

  5. DeBruijn

   @ Henk-Jansen

   Neem je jezelf wel serieus? Laten vallen? Natuurlijk ga je dan willekeurig mensen uitmoorden. Zeg je dat ook als Marokkanen jou en je kinderen martelen en je vrouw vermoord hadden? Ach gutttegut, dat is niet erg jongens, het is onze schuld.

   Iedereen kan naar school in Nederland, iedereen kan een huis krijgen (de meesten), iedereen heeft gezondheidszorg, iedereen heeft dezelfde rechten.

   Wij hebben dit niet veroorzaakt, zij zelf! Is mijn nicht ook de schuld dat zij door Marokkanen is weggepest uit haar huis? Alleenstaande verlegen vrouw.

   Jij bent echt een gevaar voor de samenleving.

  6. AS210854

   Sorry Henk, ga snel je medicijnen innemen je te raaskalt.

  7. Original NL

   Wat een lulkoek weer jansen…tuurlijk ligt het zoals altijd weer aan ons..
   #laatzedoodvallen!!!

  8. Mars020

   Ze waren ook zo zielig, met hun schoudertasjes, bontkraag, scooter en dat kloteaccent.
   De schatjes deden zo hun best om gehaat te worden en door iedereen uitgekotst te worden. Omdat het gras groener was in Syrië, zijn ze daar naartoe gegaan. Ze kozen voor een terroristenbestaan, dus laat ze maar lekker wegrotten. De koters, die daaruit zijn gekropen, zijn gewoon mini baardaapjes en baardinnetjes. Dus levensgevaarlijk tuig in de groeifase.

 5. Toon Boekman

  Het bizarre is dat deze stichting zwaar gesubsidieerd wordt. In de linkse hoek is een gaatje gevonden om hier geld naar toe te sluizen. Jammer, ondanks alle andere klimaatbeloften zullen deze kinderen hier het leefklimaat komen verpesten. Typisch links, deze tegenstrijdigheid in handelen.

 6. F. Domela Nienhuis

  Als de moeders en vaders van dit terroristische tuig hun kroost zo graag willen zien reizen ze maar lekker af naar het Midden-Oosten. Veel plezier aldaar. Groeten!

  Daar denk ik nou precies hetzelfde over.

 7. Ries

  Ik begin ook een stichting om de overheid te dwingen zich aan de wet te houden.

 8. Robert75

  Waar het mis gaat is niet zo heel moeilijk te begrijpen. In de moskee natuurlijk. Daar worden ze gerekruteerd. Wat ook logisch is als die imans onderwijzen uit een heilig boek waarin staat dat heilige oorlog voeren een islamitische plicht is . Ja dan is logisch dat je dit soort zaken kan verwachten. Ze worden natuurlijk niet thuis voor buis gerekruteerd.

  Daarom dus moskeeën sluiten.

 9. ZiggyStardust

  Bij de KVK op dit moment 2 stichtingen ingeschreven met het woord achterblijvers in de naam. Adresgegevens staan hier bij vermeld. Ben benieuwd wie er met zijn adresgegevens vindbaar wil zijn voor stichting achterblijvers ivm terrorisme.

  1. Lelygattet

   Misschien een burger initiatief?
   Stemmen verzamelen er FvD en PVV hiermee aan de gang zetten.
   Ik stem voor, ze daar te laten

 10. J.Rademaker

  De overheid dwingen dat lukt een gewone belastingbetaler niet.

 11. nienke

  Het zal hun zeker wel lukken om dat gajes terug te halen en het zal nog worden betaald ook onze politici kennende.
  Het is een schande om dit tuig terug te halen, laat ze lekker daar blijven eerst een grote bek en nu smeken om terug te komen.

 12. AS210854

  Emigreer naar je kinderen zou ik zeggen, dat scheelt de Nederlandse bevolking een hoop gelden zorgen.

 13. Kristalix

  Ik ruik een Liesbeth Zegveld. Die verdedigde eerder moordenaars en daagde de staat. Een schoolvoorbeeld advocaat die gewoon de lik in moet. Terug naar de ouders? Dat zijn de opvoeders van dit gajes. Ook maar het land uit lijkt me. We hoeven hun moordende bende niet terug. Dat volk is van allah los.

 14. F. Domela Nienhuis

  Even wat harde feiten. En met de jaren die verstreken zijn en de Islamisering van ons land alleen maar schrijnendere vormen heeft aangenomen en de Islam overal ter wereld steeds verder Arabiseert en Medinaseert zijn deze cijfers nog veel te optimistisch ingeschat. De maatschappelijke realiteit is nog schrijnender.

  Meer dan 70 % van de Moslims in Nederland ziet Syriegangers als helden.

  Meer dan 70 % van de Moslims in Nederland accepteert onze Nederlandse wetten en waarden niet en eist dat deze worden vervangen door de Sharia.

  Antisemitisme onder Islamitische jongeren is fundamenteel en diep geworteld.

  Hieruit trek ik de conclusie dat we de Islamitische huishoudens als huiskalifaatjes kunnen kwalificeren en dat aan Islamitische kinderen bij opvoeding het gif van de haat met de paplepel wordt meegegoten.

  Dus opzouten met die Islam uit Europa! De Islam Europa uit, om te beginnen bij Nederland!

  1. Vliegenvanger

   Nederland wil toch altijd voorop lopen als braafste jongetje van de klas. Nu kunnen ze het waarmaken. Maar dan hoor je ze niet, de lafbekken.

   1. Original NL

    Het is bewezen dat er uit shitholes alleen maar shit kan komen!!

  2. Piet Patat

   Helemaal juist @F. Domela Nienhuis. Het is al bij de eerste volksverkassingen uit Marokko en Turkije fout gegaan. Die lui kwamen naar hier en leefden verder alsof ze nog in zandbak van herkomst waren. Decennia later lopen de vrouwen nog in vormeloze lappen achter manlief aan, spreekt de eerste generatie over het algemeen belabberd of geen Nederlands, de nakomelingen hebben nog steeds een zwaar accent, zijn de nakomelingen opgevoed alsof ze nog in Zandbakkistan wonen, wemelt het van de schotels aan de gevels om vooral TV van het thuisfront te kunnen kijken, is men niet betrokken bij tradities, nationale feest en herdenkingsdagen ( het aandeel soepjurk bij bv. dodenherdenking is nagenoeg nihil ) eet men, denkt men, handeld men, socialiseert men zoals in het land van herkomst. Die gasten wonen fysiek hier maar de rest is niet aanwezig. Hoe zijn de emigranten uit voormalig Nederlands Indie niet opgegaan in de Nederlandse samenleving ? Het kan wel als je maar wilt. En daar zit hem de kneep. Ze willen ( en mogen ) niet. De hele kudde had al lang opgegaan moeten zijn in de samenleving maar ze steken er als een zwerende vinger uit, ook na decennia hier geleefd te hebben. Zoals eerder geplempt, ze wonen NAAST ons, niet MET ons.

 15. Heras

  We moeten erkennen dat veel allochtone ouders niet geïntegreerd zijn, ondanks alle kansen die ze hier gehad hebben. Deze ouders hebben zich moedwillig afgezet tegen de nederlands samenleving, en dat (on)willekeurig doorgegeven aan hun kinderen. Daarom is het onzin dat ze nu zeggen dat ze niet geweten hebben dat hun
  kinderen radicaliseerden. En nu een stichting oprichten, dat ten koste kan gaan van onze veiligheid? Ik dacht het niet.

 16. Vliegenvanger

  Stichting of niet, Nederland mag die extremisten hier niet meer toelaten. Ze hebben er zelf voor gekozen, dus moeten ze zelf maar op de blaren zitten. En de partijen die er wel aan mee werken hard afstraffen met de verkiezingen.

 17. F. Domela Nienhuis

  Als kinderen van uitgeprocedeerde asieleisers hier lang genoeg zijn, dan mogen we ze toch niet meer terugsturen, want dan zouden ze teveel zijn “geworteld” in onze samenleving. Kinderen van Islamitische oorlogsmisdadigers in Syrië of in Iraq zijn dus teveel geworteld in het Midden Oosten. Dan hen ook maar daar laten. Je wilt ze het toch niet aan willen doen om hen naar dat door Moslims zo perifide gevonden fascistische en racistische Westen toe te moeten sturen, nietwaar Aytas..?

 18. FJ

  Eigenlijk is dit te gek voor woorden.
  Wordt het dan ook niet tijd om de stichting “wewillenzekwijt” op te richten, die de overheid dwingt om mensen met 2 paspoorten en een strafblad het Nederlandse paspoort afneemt en ze direct op een vliegtuig zet naar hun land van oorsprong.
  Om de mensen van deze islamitische stichting het gras voor de voeten weg te maaien dan ook de ouders van deze wetovertreders, die hun kinderen niet opgevoed hebben respect voor de Nederlandse wetgeving te tonen, meteen dezelfde behandeling te laten ondergaan. Zijn we in een keer een hoop rotzooi kwijt.

  1. F. Domela Nienhuis

   Ik zeg: Doen!

   1. Original NL

    Ik zie..ik zie…..stemmen voor FVD en PVV in het verschiet!!
    #stemdeverradersweg!!

    1. Lelygattet

     Original NL++++++
     #stemdeverradersweg!!

 19. F. Domela Nienhuis

  Ouders van Syriëgangers richten een stichting op om hun kinderen en kleinkinderen naar Nederland te halen. Dat zou kunnen door de Nederlandse staat via een juridisch proces te dwingen tot repatriëring, schrijft de Volkskrant.

  Kijk eens aan: Dwingen. Dit is dus weer een gevalletje juridische Jihad. En heb ik al niet eerder altijd al gezegd dat Islam altijd hand in hand gaat met dramdwang?

  Wij kunnen in Europa prima zonder Islamitische dramdwang. Graag een Europa zonder Islam!

 20. Punt50

  Voor IS gedrochten is geen plaats in Nederland. NOOIT !

  1. Lelygattet

   @Punt50
   Als oud M55 schutter zeg ik.WEG ermee.
   Volgens de Nederlandse Grondwet mag een Nederlandse onderdaan die betrokken is bij terroristische daden het Nederlandschap ontnomen worden, dus wettelijk geen Nederlander, dus ook geen verplichting van Nederland om ze terug te nemen, stichting of niet.Ze wilden zo graag, nou blijf daar dan maar, WIJ hoeven jullie hier niet

 21. Toverkol

  Getuigd niet van lef maar van asociaal gedachtengoed.
  Toen de zoons en dochters naar Syrië af reisden werden ze bij meer dan 70% van de moslim gemeenschap gezien als helden…
  Voor deze lieden is geen plaats meer !!!
  Wegwezen en nooit meer terug, ze Hebben kansen gekregen om zich in onze samenleving te ontwikkelen.
  En zagen in een kalifaat het paradijs, deden mee met het maken van slachtoffers onder “ongelovigen”.
  En nu weer terug naar de ongelovigen die ze verachten, zodat ze weer fijn een uitkering van de ongelovigen kunnen krijgen dacht het niet.
  Onze slappe overheid dient gelijk bij allen de Nederlandse nationaliteit in te trekken zodat wij deze discussie niet eens meer aan te hoeven gaan!!!

 22. Rosasolis

  Ik heb dit ook op de radio nieuws eerder vandaag gehoord. Inderdaad er is een onlangs een stichting opgericht door ouderen en groot-ouders van IS bruidjes met hun kinderen,
  met als doel om onze regering te dwingen om moeders en kinderen “terug naar Nederland te brengen”. In Trouw vandaag staat ook een rapport vanuit Amerika:
  Trump vindt dat Nederland die vrouwen en kinderen moeten terug hallen…omdat Frankrijk en Duitsland dit doet? Ik vraag me af of Trump haalt ex Amerikaanse Isis vrouwen een kinderen terug naar Amerika? Zowel de VVD als de CDA willen niet dat dit een nationaal zaak wordt. De Rode Kruis is bereid om te helpen de moeders en kinderen naar Nederland te brengen. Maar helaas tot nu toe is er blijkbaar geen interesse over hoe te verder moet als de moeders met vele kinderen hier terug komen. In ieder geval zal de moeders een gevangenis straf krijgen, omdat lidmaatschap aan een terroristisch organisatie illegaal is. Dus de kinderen zullen alleen een vreemde oma en/of opa hebben om hun op te voeden. En wat weten gewonde Nederlandse
  groot-ouders over IS indoctrineren ?

  1. Original NL

   ….. En wat weten gewonde Nederlandse
   groot-ouders over IS …….
   Heb ik iets gemist????

   1. Original NL

    En moslims met nederlanse grootouders….u bedoelt marokkaanse met ook een nl paspoort!

    1. Niet L niet R

     Juist zo is het!

   2. Rosasolis

    @Original NL. Sorry, ik bedoelde Gewone Nederlandse groot-ouders…Ik werd gestoord door iemand aan de deur.

 23. Ome Wim

  (S)links ziet natuurlijk weer leuke baantjes op zich af komen(op onze kosten uiteraard),
  veel reizen en vooral veel praten voor een riant salaris zonder hun handen vuil te maken.

 24. Original NL

  Ach ach die eu toch..dit opvanghuis voor demente politici maakt zichzelf steeds belachelijker.
  Nexit NU!!!

 25. Godefroy France

  STOP MET DE IMPORT VAN DE HAATBAARDEN IDEOLOGIE!
  DEZE HALSAFSNIJDERS HEBBEN AL HUN RECHTEN IN NEDERLAND VERLOREN!
  LAAT ZE LEKKER IN DE ZONNIGE WOESTIJN BLIJVEN MANNEN, VOUWEN, KINDEREN!

 26. Rud56

  Dit geeft wederom en voor de zoveelste maal het gelijk aan van wijlen Pim Fortuyn en huidig Geert Wilders!
  Moslims zijn niet te vertrouwen en horen zéker ook hier niet thuis!

 27. Niet L niet R

  Ik verwacht, dat GroenLinks, D66, Denk, en SP op den duur deze afgrijselijke bandieten terug laten komen!
  Als je als Nederlander in een vreemde krijgsdienst stap raak je je Nederlands staatsburger kwijt, of heeft de elite dat onderhands veranderd?

 28. Siemien

  Het woordje dwingen daar zit alles in natuurlijk.
  Er gaat steeds meer islamitisch gedwongen worden, in niet al te lange tijd zullen we de sharia gedwongen door onze strot gedrukt krijgen als het zo door gaat…

 29. Veteraan

  Die ouders zijn ook terroristen dus ook graag naar Syrie.
  Dan zijn ze bij hun kinderen en kleinkinderen en kunnen meteen mee berecht worden.
  Wat een tuig

 30. F. Domela Nienhuis

  Briefje van Jan

  Aan Lodewijk Asscher

  Meneer Asscher,

  Ik hoorde gisteren in het radioprogramma ‘1 op 1’ van Sven Kockelman dat PvdA-Kamerleden (groot)ouders van ‘Nederlanders’ die naar het kalifaat waren afgereisd helpen om hun nageslacht terug naar hier te krijgen.

  Veel meer wilde de woordvoerder van de (groot)ouders er niet over zeggen, want hij moest alles twee weken geheim houden.

  Gisteren was ook het proces tegen Melis A., een 23-jarige ‘Rotterdamse’ die naar het kalifaat was afgereisd.

  Als we Melis moeten geloven, was ze in augustus naar Syrië omdat ze vrij wilde zijn. Ze wist wel dat haar man Youssef een militaire training had gevolgd en een Glock en een Kalashnikov in de servieskast had liggen, maar geen idee waarvoor die dingen bedoeld waren. Hij werkte, wegens rugpijn, gewoon van negen tot vijf als chauffeur en deelde voedsel uit. De op het hek gespietste hoofden van IS-tegenstanders op het plein bij haar op de hoek zag ze niet, omdat dat plein niet op de route naar de winkel lag. Ze is bovendien eerder slachtoffer dan dader, want haar lieve Youssef overleed bij een bombardement en nu moet ze alleen haar kind opvoeden.

  Als ze tenminste niet naar de gevangenis hoeft.

  Want dat dekselse Openbaar Ministerie gelooft er helemaal niets van dat ze zo onnozel is als ze zich voordoet en wil haar maar liefst dertig maanden de cel in hebben. Nou ja, twintig, want tien van die dertig zijn voorwaardelijk. Nou ja, veertien, want een derde van die twintig maanden hoef je in dit land niet uit te zitten.

  En dat is nog maar de eis hè.

  Dan moeten de D66-rechters er nog overheen… Die vinden zo’n straf vast aan de hoge kant voor deelname aan een terroristische organisatie en het voorbereiden van een terroristische aanslag.

  Zoals deze Melis A. zijn er een paar honderd, meneer Asscher.

  Gegokt, de monsters van de Islamitische Staat actief ondersteund, verloren, en nu weer terug willen naar het knuffelparadijs Nederland om een nieuwe generatie islamitische strijders op te voeden.

  Dat (groot)ouders hun (klein)kinderen terug willen, begrijp ik alleszins.

  Dat de PvdA actief meewerkt om dat te bewerkstelligen, daar begrijp ik geen zak van.

  En dan nog stiekem ook, onder strikte geheimhouding.

  Heeft u nou echt niet door wat u Nederland met uw koekwauzenclub aandoet?

  Groet,

  JanD

 31. Decca

  Mooi daar laten dat tuig. Ze wilden toch zo graag. als de ouders het niet bevalt ga je toch daar naar toe en blijf daar dan met hele handel. Je maakt ons leven alleen maar zuur. Het is jullie kind en vraag je maar eens af waar het fout is gegaan.

 32. Kristalix

  Tja, moslims. Stichting ” redt de terrorist”
  Veel gekker moet het niet worden.

 33. Kristalix

  LOL, klotewijk asbak wil meedoen in het debat Baudet-Rutte. Bwahahahaha.

  1. Kapitein Haddock

   Geen zorgen!
   De kindertjes mogen komen! En dus de, mede-moordenaars moeders ook!
   En voor gezinshereniging ook de moordenaars, vaders!
   Vergeet niet: we leven in Nederland: de asiel-industrie en de welzijn-industrie zijn de baas! En deze bepalen dat ze MOETEN komen!
   Dat vele IS strijders van Allochtone afkomst zijn telt, op de een of andere manier, niet mee!
   Deze moordenaars/essen kunnen ook naar HUN familie in Marokko/Turkije/etc worden opgevangen!
   Probleem: zelfs deze familie wil die moordenaars/essen niet!
   Dus,…………hop, hop, hop, naar Nederland:
   gratis huis, uitkeringen/toeslagen en de hele rambam tot hun dood!
   Het wordt tijd dat dit drastisch gaat veranderen!
   Maar hoe?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.