Thierry Baudet laat eurofiele Eva Jinek met bek vol tanden staan: "Al die gekken zijn bezig om de EU tot een superstaat te maken"

Geen categorieapr 11 2019, 12:00
"Emh."
Het gebeurt in Nederland niet zo heel vaak, maar gelukkig hebben we Thierry Baudet van het Forum voor Democratie tegenwoordig om vanaf de rechterflank flink uit te halen naar eurofiele NPO-presentatrices die De Waarheid in pacht denken te hebben. Zie deze beelden van Jinek. De manier waarop Baudet Jineks vragen beantwoordt is ronduit inspirerend:
https://twitter.com/JinekLive/status/1116090082857902080
Gevraagd naar het Nexit-plan van FVD antwoordt Baudet heel simpel: hij en zijn partij willen een referendum over deze materie. Ja, ze zijn zelf voor Nederlandse uittreding uit de EU, maar ze willen die vraag voorleggen aan de bevolking. Het moet namelijk een democratische beslissing zijn.
Daar komt bij dat FVD niet wil dat Nederland morgen al uit de EU stapt. Dat moet op een slimme, verstandige wijze gebeuren, stapje voor stapje.
Jinek doet steeds alsof ze dat allemaal niet kan begrijpen, en alsof het met elkaar in tegenspraak is, maar doordat Baudet het zo helder uitlegt kan zelfs zij die leugen niet meer in stand houden. Ook zij begrijpt dat het voor iedereen duidelijk is wat FVD wil en waarom.
Het gevolg? Het enige dat ze er nog uit kan krijgen is: "Ehmmmmmm."
Daar zit ze dan, het wonderkind van de NPO, totaal omver gepraat door het wonderkind van réchts.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten