Antisemitisch duoraadslid in Sylvana Simons' partij: wenst raketaanval op Israël

Geen categoriemei 10 2019, 19:00
Flinke politieke misser, zo op Facebook! Op Facebook reageert BIJ1-duoraadslid So Roustayar op het artikel 'NUcheckt: Facebook-video van 'recente aanval op Israël' is vijf jaar oud' en zegt: 'Was het maar een recente aanval.'
Kijk aan, plaatje erbij voor het van internet verdwijnt:
59753091_2096381830459695_8546243938397192192_n
Wat een sympathieke mensen trekt Simons toch ook aan. Het CIDI is de beroerdste niet om ons daar even op te wijzen. Nu is het natuurlijk wachten op de smoesjes vanuit BIJ1, wat gaat het worden: 'Onervaren politicus', 'was maar een grapje', 'uit de context gehaald', 'ja, maar Israël...' of hier een screenshot van maken is gewoon 'racisme'?
Kijk eens aan, even vissen op Twitter en daar duikt dit pareltje op. Het draaien hebben ze in ieder geval snel door bij BIJ1! 'Oeps, foutje! Hoop nog steeds dat er een raketaanval op Israël komt maar blijf wel strijden tegen antisemitisme.' Nou, opgelost dus! Zand erover. En nou niet reageren met "Zand over Israël, ja.", Roustayar, want straks wrijf je nog verder in deze olievlek.
Sowieso zal zij al genoeg moeite hebben met haar portefeuilles: Wonen & Bouwen, Zorg, Vluchtelingen & Statushouders, LHBTQIBBQ+rechten en Sekswerk. De groepen die daarmee worden vertegenwoordigd hebben namelijk nogal wat tegenstrijdige belangen. Maar goed, als je strijden tegen antisemitisme en de wens voor een raketaanval op Israël met elkaar kunt rijmen, dan zijn die portefeuilles natuurlijk een makkie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten