Antisemitisch duoraadslid in Sylvana Simons’ partij: wenst raketaanval op Israël

Flinke politieke misser, zo op Facebook! Op Facebook reageert BIJ1-duoraadslid So Roustayar op het artikel ‘NUcheckt: Facebook-video van ‘recente aanval op Israël’ is vijf jaar oud’ en zegt: ‘Was het maar een recente aanval.

Kijk aan, plaatje erbij voor het van internet verdwijnt:

59753091_2096381830459695_8546243938397192192_n

Wat een sympathieke mensen trekt Simons toch ook aan. Het CIDI is de beroerdste niet om ons daar even op te wijzen. Nu is het natuurlijk wachten op de smoesjes vanuit BIJ1, wat gaat het worden: ‘Onervaren politicus’, ‘was maar een grapje’, ‘uit de context gehaald’, ‘ja, maar Israël…’ of hier een screenshot van maken is gewoon ‘racisme’?

Kijk eens aan, even vissen op Twitter en daar duikt dit pareltje op. Het draaien hebben ze in ieder geval snel door bij BIJ1! ‘Oeps, foutje! Hoop nog steeds dat er een raketaanval op Israël komt maar blijf wel strijden tegen antisemitisme.’ Nou, opgelost dus! Zand erover. En nou niet reageren met “Zand over Israël, ja.”, Roustayar, want straks wrijf je nog verder in deze olievlek.

Sowieso zal zij al genoeg moeite hebben met haar portefeuilles: Wonen & Bouwen, Zorg, Vluchtelingen & Statushouders, LHBTQIBBQ+rechten en Sekswerk. De groepen die daarmee worden vertegenwoordigd hebben namelijk nogal wat tegenstrijdige belangen. Maar goed, als je strijden tegen antisemitisme en de wens voor een raketaanval op Israël met elkaar kunt rijmen, dan zijn die portefeuilles natuurlijk een makkie!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Ziv

  Misschien ook handig om te weten dat
  1.800.000 Moslims en 180.000 Arabische Christenen vrijwillig het Israelisch staatsburgerschap bezitten, en vele rechten vrijheden en voordelen genieten. Van decadent dineren in Tel Aviv tot een juridische baan in Haifa. Haat je Israel, dan haat je ook hun. Boycot je Israel, boycot je ook hun. Claim je de vernietiging van Israel, dan gaan hun mee.
  Memri TV een Palestijnse zender toont regelmatig berichten over het schenden van hun eigen mensen, net zoals Moefti Haj Amin Al Hussaini dat in de jaren 30 deed.
  Israel is een Florisant sprankelend dwergland, ook de westbank word steeds welvarender. In het bijzonder Nablus en Jericho.
  Arabieren bezitten daarbij 800x meer land dan de joden.
  Ja er is ook onrecht. Bedoeinen zijn bijv. een kwetsbare groep.
  We spreken over bezet Gaza. Maar er is geen enkele Jood, Israëlische militair of Israelisch burger te bekennen in Gaza. Geen 1.
  Gaza werd op Palestijns verzoek in 2004 Judenrein gemaakt alle synagogen werden vernietigd en na twee jaar heeft Hamas de macht gegrepen.
  In plaats van het geld te besteden aan scholen ziekenhuizen Universiteiten, strandboulevards, werd het vele geld besteed aan raketten vuren op Israel en reclame filmpjes maken om Joden de zee in te drijven.

  1. Veteraan

   Hoi@ Ziv

   Goed stuk, dank je voor het openbaar maken want weinig mensen weten dit.

  2. Dik

   @Ziv: Hear, hear!

 2. monach

  Zie die kop, dat is een pot, dat is zeker.
  Landen waar homofielen worden al eeuwen opgehangen is dus geen probleem.

  1. Joop Klepzeikert

   Het is er overduidelijk één die geen vent kan krijgen en daarom maar pot is geworden. Hoopt nog steeds dat er tussen de ‘vluchtelingen’ 1 viespeuk zit die haar wel wil verkrachten.

 3. Cycle25

  Klinkt als de Soros bende, moet niet gekker worden en wanneer stopt dit ? Wellicht totdat het Anne Frankhuis plat gaat, door een hamas raket.

 4. Rien Noppen

  Wout trekt de tweet leugenachtig uit het verband. Roustayar geeft alleen maar aan dat de beelden helaas gedateerd zijn.

  1. Top

   Blablabla. blaaskaak/pisvlek.

   1. Sealgaire

    LOL

   2. DeBruijn

    @ Top

    Praat je nou ook al tegen jezelf zelf met het andere account?!

    Het moet niet veel grappiger worden. Misschien kun je je werk er wel van maken, stukjes opvoeren. Youp van ’t Hek gaat binnenkort met pensioen.

    1. Sealgaire

     Aldus sprak de hypocriete parasiet van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

  2. toetssteen

   @R
   Jammer genoeg = aangeven dat het helaas gedateerd is…. mja, dat lijkt mij veelzeggend genoeg, maar u trekt weer eens een geheel andere conclusie.

  3. koeiepoep

   “was het maar een recente aanval” Wat is daar niet duidelijk aan? Wrijf rustig verder in de vlek hoor.

  4. Siemien

   Rientje laat duidelijk zien het eens te zijn met deze wens

  5. Buzz68

   Ignored

  6. ZiggyStardust

   Rien, ik denk dat ik een foto jou in bikini nog beter trek dan dat eindeloze tegendraadse gebral van jou. Doe eens normaal man. Een antisemiet is gewoon een antisemiet.

   1. Sealgaire

    Het is een blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

   2. Rien Noppen

    Dat zie je goed, Ziggy, een antisemiet is een antisemiet.

    Een islamofoob is ook een islamofoob en een bal gehakt is een bal gehakt.

    Zo komen we ergens.

    1. Sealgaire

     Zwak hoor, nog minder impact dan een ‘vlindervleugeltje’. Meer een ‘natte scheet’! Maar, dat kan ook niet anders, gezien je leeftijd. Blablabla blaaskaak/pisvlek.

 5. Joop Klepzeikert

  Je kunt van het Bij1 geraapt zooitje geestelijk gehandicapten niet gaan verwachten dat ze ergens normaal, laat staan fatsoenlijk, op gaan reageren. Dat kunnen ze niet. Net zoals die linkse trollen hier op DDS.

  1. Lelygattet

   @JK, ik heb hier maar èèn antwoord op.
   פאַלש פּאַרטיי
   falsh partey

   1. Joop Klepzeikert

    סאָסיאַליסץ זענען פאַלש און וועט שטענדיק בלייַבן שלעכט
    Socialisten waren fout en zullen altijd fout blijven

 6. DidiMadloba

  De Israëlische Muur is drie keer zo hoog als de Berlijnse Muur.

  1. koeiepoep

   De mensen die ze willen buiten houden zijn dan ook 3 keer zo gek en gewelddadig.

   1. Ragmilla

    U zou het als rechrvaardig beschouwen als u zo behandeld wordt? Zo zaai je dus haat die nooit zal worden opgelost. Wat rechtvaardigt het om kinderen zo te laten opgroeien.

    1. koeiepoep

     Als ik hoe behandeld wordt? De kinderen die in Gaza opgroeien, krijgen een opvoeding, waar de honden geen brood van lusten. Leren op school, dat joden duivels zijn. Worden als schild gebruikt bij de raket lanceer installaties van Hamas. De haat die hamas in zijn kinderen stopt, zal alle dialoog in de toekomst in de kiem smoren. De blokkade van gaza is níét het gevolg van Israëls beleid, maar dat van hamas. Hoeveel raketten werden er van de week afgevuurd? ik geef grif toe, dat die muur een wanprodukt is. Maar als mijn buurman van alles mijn tuin in werpt, hoog ik de schutting ook op. En helaas, als antwoord op je vraag over kinderen: dat is het diep trieste gevolg van zo een oorlog. Daar is geen enkele rechtvaardiging voor. En zodra hamas en co stoppen met hun raketten en niet langer oproepen tot de totale vernietiging van israël en joden, zal het vrede zijn. Ook beter voor de Israëlische kinderen.

     1. Ragmilla

      Google: Jewish indoctrination children.

      Mensen achter een hek gaan zich misdragen, mensen willen vrij zijn. Het vergelijk met uw buurman slaat nergens op, u heeft de mogelijkheid om een objectief scheidsrechter in te schakelen naast de vrijheid te verhuizen. Apartheid is een grote misdaad. Waarom altijd maar die dubbele standaard? Denkt u dat Palestijnen hiermee weg zouden komen?

     2. Siemien

      @Ragmilla

      h t t p s ://israelcnn.com/video/truth-vs-lies

     3. koeiepoep

      Mensen achter een hek gaan zich misdragen. Dat klopt. Maar mensen, díe zich misdragen? Die zet je achter een hek. Ik zal nooit verhuizen, als mijn buurman meent mij te terroriseren. Maar daarop verder: wat let de mensen in gaza te verhuizen naar ‘vrije’ landen, als S. Arabië of Turkije? Erdo is gek op de palestijnen. Noemt ze ‘broeders’. Apartheid is niet alleen een misdaad; het is verwerpelijk in alle verschijningsvormen. En de palestijnen komen er idd mee weg: er wonen geen joden meer in gaza. Ze roepen openlijk op tot de vernietiging van israël. Oarsom wonen er veel palestijnen in israël.

     4. DeBruijn

      @ Ragmilla

      Het hek is juist geplaatst omdat zij zich draaien, u draait de boel om. Helaas bent u vrij eenzijdig net als uw zus, als het al waar is dat u haar zus bent. Zij kon het niet meer zei, zij heeft een ban gekregen. Dat is wat anders.

      Wat dacht u van de indoctrinatie van Palestijnse-, Syrische-, Iraanse- en weet ik welke kinderen, waar in hun lesboeken staat dat Joden de varkens van de wereld zijn en dat zij allemaal dood moeten?

      Eigenlijk verschilt u helemaal niet van uw zus en daarom twijfel ik ook of u wel een zus heeft. Satty / Aytas / Satya zei dat haar naam Keniaans was, maar het is een Hindoestaanse naam en laten Kenianen nou net geen Hindoestaans spreken, laat staan hun kinderen die naam aanmeten.

      Dus alles wat zij hier gezegd heeft, daarmee heeft zij zichzelf klemgezet, niemand heeft dat voor haar gedaan.

      Het was alleen maar blanke cis-mannen de schuld geven van alles, wat natuurlijk gewoon complete onzin is.

      Maar goed, zelfde eenzijdigheid. Dus binnenkort zullen we wel merken wie u echt bent. Een toneelstukje opvoeren gaat altijd een keer fout.

     5. Bolkestein

      En zodra hamas en co stoppen met hun raketten en niet langer oproepen tot de totale vernietiging van israël en joden, zal het vrede zijn.

      Hamas zal blijven kiezen voor de staat van oorlog, haat en vernietiging, dus vergeet die vrede voorlopig nog maar even.

      Bittere ervaring leert dat Hamas alleen tot bedaren te brengen is door ze voor hun oorlogs- en vernietigingshandelingen een gepast prijskaartje in rekening te brengen. En gelet op dat Hamas na de wonden te hebben gelikt gelijk weer begint moet dat prijskaartje wellicht maar eens omhoog. Praten met dit soort Moslims helpt niet. Het prijskaartje is de enige taal waarvoor ze ontvankelijk zijn.

    2. DeBruijn

     @ Ragmilla aka Satty

     Wat is er rechtvaardig aan dat Hamas geen verkiezingen uitschrijft, de democratie om zeep heeft geholpen, vrijheid van meningsuiting en de vrije journalistiek bij het oud vuil heeft gezet? En waar vermeende tegenstanders vermoord worden en achter auto’s worden gebonden en door de straten worden gesleept als voorbeeld, wat is daar rechtvaardig aan?

     Wat is rechtvaardig dat Hamas het geld aan wapens en terroristen geeft, wat ook aan scholing en medische zorg besteed kan worden.

     Wist je trouwens dat er op de Westbank en Gaza ook Pizzahutten zitten en McDonalds.

     Het niet te eten is niet waar.

    3. Peter Oudshoorn

     Satty Aytas heeft een nieuwe nick, maar voor de rest is ze geheel de oude gebleven.

     Wanneer ga je weer over Afrika zeiken?

     1. Ragmilla

      Ik ben Satya niet. De laatste keer dat ik het zeg. Wat u er verder mee doet of van maakt is uw probleem. Satya vindt dat Israël niet hoort te bestaan dat zie ik anders. Ik vind dat Israël bestaat en een fijn land is maar met Gaza de plank volledig misslaat. Waarschijnlijk gaat u inhoudelijk geen gesprek over dit soort zaken aan, ik lees van u alleen een hoop op de persoon spelen.

     2. koeiepoep

      Uw obsessie met satty is duidelijk. U maakt zich belachelijk trouwens. Ga gerust zo door.

     3. Siemien

      De gaza en haar terroristische bestuurders slaan de plank volledig mis bedoel je!

     4. Peter Oudshoorn

      Toch typisch dan Ragmilla dezelfde taalfoutjes maakt als Satty. Eigennamen zonder hoofdletters schrijven, geen of verkeerde interpunctie. Voorts dezelfde zinsbouw, dezelfde aanval/verdedigingsvorm. Ben je soms het milde zusje van?

     5. Siemien

      @Peter Het zal dan niet heel lang duren voordat ze begint over Afrika die onze welvaart betaald..

     6. Peter Oudshoorn

      Siemien, je kunt er op wachten.

     7. Peter Oudshoorn

      Koeiepoep, ik heb geen obsessie met Satty. Ik vind het een grote ramp dat ze weer terug is. Het was net zo lekker rustig na al dat luidkeelse gekrijs.

     8. koeiepoep

      @peter: ‘dat ze weer terug is’. U gaat dus idd gerust zo door. En lekker rustig hier? Mensen die oproepen afwijkende meningen te bannen. Scheldpartijen. Grapjes van het niveau waterschedel als: aapfrika. Satty is een verademing daarnaast.

     9. Ragmilla

      Ik ben Satya’s zusje. Ik geloof dat ik hoofdletters gebruik. Taalfouten zullen wel, in het Engels ben ik foutloos. Ik ben hier reacties gaan plaatsen omdat Satya het niet meer aankan. Ik ben inderdaad een stuk gematigder. Afrika gaat mij ook aan het hart en ik zal er over schrijven maar ik besef heel goed hoe onmogelijk het voor jou is daar iets aan te veranderen. Ik neem de bevolking niets kwalijk, wij zijn slechts onbeduidend. Voor Satya is dat vaak moeilijk te begrijpen, ligt eraan welke Satya je spreekt nummer 1, 2,3 of 4. Ook dat moet je gemerkt hebben. Mijn zorg is mijn dochter en haar toekomst, Afrika doet pijn maar ik wil een fijn land voor mijn dochter. Of je denkt dat ik Satya ben kan me niet schelen. Het verschil ga je wel zien ook al heb ik niet vaak tijd, mijn gezin komt op plek 1. Wil je Satya ze is weleens op Joop voor zolang dat nog duurt.

     10. toetssteen

      @ragmilla
      Ow, maar reaguren op de Jeaup gaat haar goed af hoor.

      Ach, ineens duikt er een zusje op, hoe lievvv.

    4. Jv

     Dat moet je zeggen tegen die criminele oorlogzuchtige bende van Hamas en niet tegen ons of Israël. De Arabieren en Palestijnen die in israel wonen willen daar helemaal niet weg omdat ze veilig zijn en een normaal leven kunnen leiden!

    5. Top

     Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknok!

    6. Bolkestein

     Die vraag moet je eens stellen aan Hamas dat de eigen kinderen volpompt met het gif van de haat. En Sigrid Kaag geeft hier subsidies aan.

  2. DeBruijn

   @ DidiMadloba

   De mensenrechten achter de muur in Gaza zijn ook 3x minder dan zelfs Jordanië.

   Het aantal zelfmoordaanslagen is in ieder geval wel gestopt dankzij de muur, gelukkig.

   Het mooiste zou zijn dat de Joden en Palestijnen gewoon een land gaan vormen, waar zij beiden in vrede kunnen wonen.

   Maar ja….

   1. Top

    Als je denkt, dat het ooit zal plaats vinden, vrede, tussen een islamiet en de rest van de wereld, dan ben je nog dommer dan ik al dacht.

 7. logisch denken

  Een criminele organisatie die oproept tot geweld. Dat het de status draagt van een politieke partij is een misdrijf op zich. Dat het zover kan komen in de democratie Nederland geeft onverkort aan hoe doodziek de patiënt is.

 8. Kapitein Haddock

  Ja,….. dat gebeurt als je in de damesclub BIJI niet mee mag kijken in de vagina’s van deze dames.
  Ga je vreemde spinsels in je hoofd halen; raket aanval op de vagina’s.
  Oeps,…….euh, Israel?

  1. Jv

   Noem je dit nog dames? Manwijven zijn het. Ik ruik nog liever een rottende vis, ruikt altijd nog beter dan dat oorlogzuchtige en racistische tuig ban Bij1.

 9. Kristalix

  Het zou goed zijn als de Mossad deze pisvlek en de gesjeesde zwarte piet uit hun huis bombarderen.

  Die hele club hoort in een inrichting.

 10. J.Rademaker

  Volgens mij is er ook een grens met Egypte maar zit die potdicht omdat de palestijnen de reputatie hebben in de landen waar ze worden toegelaten een oorlog te starten.

  1. Bolkestein

   Hoe verging het Libanon toen Arafat en zijn bende het land introk, nadat dezen volkomen terecht uit Jordanië waren getrapt? Begon toen niet een burgeroorlog in een eens bloeiend land, het Parijs, het Zwitserland van het Midden-Oosten? En dat is de dankbaarheid die we van Moslims kunnen verwachten als wij hen verwelkomen. Ze zullen over ons heen willen gaan lopen. Ze zullen over ons willen gaan heersen.

 11. Michael M

  Het is een ziekelijke partij zo te lezen allemaal de laatste tijd. En reken maar dat dit soort debielen wel in de gaten moet worden gehouden. Tenminste daar gaan we vanuit.

 12. Homo erectus

  Als je een plaatje jat doe het dan goed i.p.v. een Russische oefening te posten domme pallywood fan.

 13. Jv

  Hopelijk wijkt dan een van deze raketten af en treft dit stuk pro Palestijns stuk onbenul!

 14. Jv

  Wanneer grijpt het OM in mbt deze racistische, terroristische en moordlustige partij.
  En dan te bedenken dat Wilders alleen maar de uitlating minder, minder riep en voor het gerecht werd gedaagd.
  Maar ja, wij blanken moeten de bek houden en dit gekleurde gepeupel mag gewoon z’n gang gaan, sterker nog, zelfs oproepen tot geweldadige acties door een volk wat ze wat mij betreft gelijk van de aardbodem mogen vegen!

 15. Vrijedenkert

  Raadslid BIJ1 wenst geweld!

  Is raadslid BIJ1 al geroyeerd door de partij?
  Is raadslid BIJ! al toegang tot raadszaal en vergaderingen ontzegd door gemeenteraad?
  Wat zijn de mogelijkheden om een raadslid zijn zetel te ontnemen en worden deze al onderzocht door gemeenteraad?

 16. victus

  Het blijft altijd zeer moeilijk om vanuit hun perspectief, slappe knieën beleid, buigen, diep knielen onderdanig zijn voor terreur en geweld, een natie te zien die gewoon keihard terugslaat om zijn burgers te beschermen tegen terreur en geweld. Praten en tolereren is een echte oplossing voor bange lafaards die hun burgers verloochenen en overleveren aan de hoogste bieder van ontwrichtende misdaden en terreur onder het mom van moeilijke termen zoals inclusiviteit en tolerantie.

 17. Heras

  Tjonge, wat een verrijking dat soort partijen….weet je beppie So, Israel is onoverwinnelijk . En jouw partijtje is dat niet. Het is klein en het blijft klein.
  Dus, als je mijn kind was geweest dan had ik je behoorlijk onder handen genomen, kind. Want je weet niet wat je zegt.

 18. Vrijedenkert

  Said Roustayar:
  Veroordeeld tot vier maanden cel plus twee maanden voorwaardelijk en een gebiedsverbod voor de Schilderswijk.
  Aanzette tot geweld tegen de pers.
  Vriend van de boosaardige broertjes Al-Jaberi, met wie hij gezien en gefotografeerd werd op Gazademo’s.
  En nu dus verheerlijken van geweld tegen de Israelische staat.

  BIJ1 predikt zogenaamd gelijkheid maar is gewoon een vergaarbak van geweldadige veroordeelde extremisten.

 19. Fritsie

  Nederland let op uw zaak!
  De geschiedenis herhaalt zich.

 20. Vit

  Onzijdig tiep.

 21. Godefroy France

  WAAR NEDERLAND WEDEROM GOED IN IS,,,,,,, GESCHIEDENIS HERHAALT ZICH,,,, 75 JAREN GELEDEN HOFLEVERANCIER AAN DE GASKAMERS VAN OOM ADOLF,,,,,,NU DANKZIJ DE LINKS:ANTISEMITISCHE:ISLAMPIJPENDE; KKK ONDER LEIDING VAN OPPERBRUINHEMD SS; VAN BIJ1, DEZE BLANKEN HATENDE MULAT ZAL DE MODERNE “ENLÖSUNG MET VEEL ELAN EN PLEZIER LATEN GEBEUREN!!!!!!!!!!!!! VAN AGT EN DUISENBERG ZIEN DAT HET GOED IS!!!!

  1. Cilka

   Ga eens wat ware Geschiedenis leren, Shlomo….

 22. Cilka

  Krijgen ze misschien een keer een echte raket te verwerken…. En niet die vuurpijlen die de mossaad in Hamas naam afsteekt….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.