Bitcoin herstelt verder, nu naar $6.000, handelsvolume hoog, maar is de bodem bereikt?

Geen categoriemei 07 2019, 16:00
In december vertelden we u al over de mogelijke stijging van Bitcoin en Ethereum en sindsdien zijn de koersen met meer dan 50% gestegen. Het patroon stond al vast, net zoals de voorspelling van september 2018 juist bleek.
Om geld te verdienen moet je geld bezitten. Kapitaal. Dat is regel één van het gilde van handelaars: als er geen kapitaal is dan kan er niets worden verdiend met de handel. Immers bestaat handel uit de aankoop en verkoop van goederen en verdien je kapitaal door een deel van het handelsvolume af te romen en handig gebruik te maken van het concept tijd.
Op het moment van schrijven handelt de Bitcoin op $5.951,40 en lijkt het erop dat de munt binnenkort de magische van $6.000 grens gaat doorbreken. Het handelsvolume is ook ongekend hoog, iets waarover we u al in december 2018 verwittigden dat dit patroon duidelijk zichtbaar was. In vergelijking met de 'crypto bubble' van 2017 is het dagelijkse handelsvolume veel hoger.
Toegegeven. Het is een beetje vermoeiend aan het worden .Telkens weer de juiste visie, maar er he-le-maal niets aan hebben omdat voor handel kapitaal nodig is om te verdienen. Bedankjes voor de tips die je geeft krijg je overigens ook niet. Mensen zien het als vanzelfsprekend dat men duizenden euro's kan verdienen aan andermans ideeën.
En deze attitude van de medemens was de reden waarom handelaren vroeger een Gilde oprichtten. En waarom ik in het vervolg niet langer tips geef over handel. Dit besluit betekent concreet het volgende voor DDS:
Simpelweg omdat ik er klaar mee ben dat mensen mijn ideeën overnemen zonder even dankjewel te zeggen. Mocht u alsnog geinteresseerd zijn in handel en op zoek zijn naar ideeën, dan kunt u altijd bij mij terecht voor een adviserend gesprek natuurlijk. Maar dat kost u dan wel een beetje kapitaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten