Fleur Agema beledigt DDS (mogelijk onbewust) tot op het bot... UPDATE: Ze bedoelde het NIET verkeerd

Geen categoriemei 30 2019, 9:00
"Dank daarvoor!"
PVV-Kamerlid Fleur Agema deed gisteren een frontale aanval op de mainstream media. Ze beschuldigde onze 'vrienden' (ahem) ervan dat ze klakkeloos reclameplaatjes van ministers overtikken, en hun werk als journalisten dus eigenlijk niet doen.
Onze eigen Tim Engelbart schreef over de kritiek van Agema, en prees haar voor haar inzet. Ze deed, schreef hij, "goede zaken" en "weet de ene na de andere motie op het gebied van zorg aangenomen te krijgen." Al met al is ze "inmiddels één van de meest ervaren zorgwoordvoerders in de hele Tweede Kamer," en is ze "niet bang om die expertise tentoon te spreiden."
Terwijl ze die kritiek uitte had ze echter wel wat lovende woorden voor het NRC Handelsblad, dat zowaar diepgravend onderzoek deed naar de informatie die het ministerie van VWS gedeeld had ("VWS te rooskleurig over tekorten"). "Zo kan het ook," aldus Agema.
Vandaag herhaalt ze die positieve woorden. Dit keer lijkt DDS een compliment te krijgen (en andere media ook).
https://twitter.com/FleurAgemaPVV/status/1133975482171633664
"MSM berichtte gisteren en vandaag over sjoemelend persbericht van @MinVWS waarmee onwelgevallige zaken werden weggepoetst. Dank daarvoor!" aldus Agema... Waarna ze naar ons artikel over deze materie linkt.
Hartstikke mooi, natuurlijk, en ze verdient zeker complimenten. Maar ik vraag me wel af of ze ons nou per ongeluk in één adem met de mainstream media noemt of dat ze dat bewust doet (omdat we Wilders-kritisch zijn). Hoe dan ook kunnen we alleen maar stellen dat als ze ons inderdaad als lid van de MSM ziet ze ons tot op het bot beledigt. Wij hebben niets te maken met die linkse beunhazen die net doen alsof ze neutraal zijn, maar de mening van de kiezer stiekeme wijze proberen te manipuleren. Wij zijn rechts(liberaal)... en zijn daar buitengewoon eerlijk en transparant over. Lees onze "Over Ons" pagina maar.

De Dagelijkse Standaard is een nieuws- en opinieweblog dat bovenop het nieuws zit, zelf nieuws brengt en commentaar en achtergronden levert bij het nieuws. De website is in 2009 opgericht en heeft sinds die tijd altijd een duidelijke rechtsliberale signatuur gehad. Een rotsvast profiel waar we trots op zijn.

Wij geloven in een eerlijk verslag van het nieuws, en wij zijn onafhankelijk. Maar wij verwarren deze twee kernwaarden niet met politieke neutraliteit. Vele nieuwsmedia hebben geprobeerd om van neutrale berichtgeving hun handelsmerk te maken, en evenzoveel nieuwsmedia zijn hiermee de mist ingegaan. Want je kan het in je erecode laten opschrijven, maar uiteindelijk wordt het nieuws gemaakt door journalisten – door mensen. En mensen zijn niet politiek-neutraal, hoe zeer ze ook proberen het wel te zijn.

Dus, Fleur, hartstikke leuk dat je ons bedankt (en dat je linkt), maar we zouden het waarderen als je mensen niet (per ongeluk?) de impressie geeft te denken dat DDS lid is van de MSM. Voor de rest: kusje, groeten, ga zo door!
UPDATE:
Goed nieuws! In een reactie laat Fleur weten dat ze het absoluut niet zo bedoelde:

“Ja ik noemde jullie per ongeluk in één adem met de mainstream media, maar goed jullie zijn natuurlijk ook zeer goed gelezen.”

Dan is het inderdaad begrijpelijk, Fleur! We worden inderdaad zeer goed gelezen... Maar met de MSM willen we niets te maken hebben. Dank voor je begrip!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten