Haha! VVD-fractie wil dat de reizigers van asielbus Ter Apel 73 “zelf de beveiliging betalen”

De Tweede Kamerfractie van de VVD laat bij monde van Bente Beckers van zich horen. Ze wil namelijk dat de reizigers die met de ‘asielbus’ gaan reizen tussen Ter Apel en Emmen zélf hun kaartje betalen en ook de kosten voor de beveiliging. 

RTV Noord zocht contact met de vrouwelijke volksvertegenwoordiger van de VVD, maar sprak enkel met haar woordvoerder. Mevrouw zal wel op vakantie zijn of zo, het is immers wederom reces. Voor de zoveelste keer dit jaar alweer. Maar dat migranten nu hun eigen beveiliging moeten gaan betalen van het Kamerlid is wel erg stuitend. Hoe en waarvan betalen deze mensen dat dan? En moeten nu de armere asielzoekers die geen vlieg kwaad doen de kosten dragen van de beveiliging omdat er een paar raddraaiers tussen lopen?

Er is overduidelijk veel mis bij het COA. De SP en de FNV maken zich ernstig zorgen over de veiligheid van de medewerkers en er wordt zelfs in kinderen gehandeld via de opvanglocaties. Tevens is er een groep raddraaiers die buschauffeurs intimideren en het platteland afstruinen om in te breken in huizen. De extreemrechtse Voorpost plakte daarom stickers en iedereen die de voorgeschiedenis niet kende sprak er schande van. Stickers opplakken! Hoe durven jullie!

Anyway, de VVD wil dus dat de kosten voor de speciale asielbus terechtkomen bij de asielzoekers. Eerder al werd van het busbedrijf Qbuzz verlangt dat zij de kosten wel zouden dragen. Maar daar heeft het bedrijf hartelijk voor bedankt. Dus draait de gemeenschap op voor de kosten van de normaal gesproken redundante beveiliging. Ook de migranten die zich niet bezondigen aan het overduidelijke pestgedrag van sommigen.

En dat betekent slechts één ding. De selectieprocedure voor migratie is overduidelijk aan vervanging toe. Maar alleen al deze constatering zal wel weer reden zijn voor discussie. En als men het zelfs al niet met een eenvoudige constatering als deze eens kan zijn dan is het einde definitief zoek.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Ruiter

  “Koop allemaal een hond”!

  Gratis advies van Bente Beckers. Wie?

 2. Brazil

  Niets mis mee.

 3. Joop Klepzeikert

  Het wordt hoog tijd dat die asieleisers hun dure eifoon of $amshit, gouden sieraden en dure merkhorloges gaan verpatsen. Ook hun dure merkkleding kunnen ze gerust inruilen voor Zeeman kleding. Van dat geld kunnen ze gemiddeld minstens 2 jaar op bijstandsniveau van leven.
  De gemiddelde Nederlander heeft ook die dure spullen allemaal niet.
  Dat tuig heeft ons al veel te veel geld gekost.
  Deze VVDer heeft wat mij betreft dus volkomen gelijk. Alleen zo jammer dat wat VVDers zeggen nooit wordt uitgevoerd. Het tegenovergestelde zelfs.

  1. Brazil

   basisuitkering voor iedereen, probleem opgelost , hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Mars020

    Een uitkering is voor losers. Salaris is voor Normale mensen. Je kunt duidelijk lezen, dat jij ook profiteur bent.

    1. Brazil

     AOW is inderdaad een uitkering, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   2. Joop Klepzeikert

    En waar denkt het Brazielige figuur waar dat geld vandaan moet komen? Uit de lucht vallen, van een boom geplukt of uit het paardje schijt geld?
    Alleen de ernstigste zwakzinnige denkt dat een basisinkomen mogelijk is.

    1. Brazil

     Tijd dat je maar eens gaat werken , want je zit
     nu 24/7 op DDS.
     Ja je moet dan wel van zolder komen en onder de mensen, succes.
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Joop Klepzeikert

      @Brazielig figuur: Dat jij het woord werken kan schrijven verbaast mij zeer. Hoe lang ben je bezig geweest om op te zoeken hoe dat moet?
      Jij weet geeneens wat dat is. Debiel.

  2. Rien Noppen

   Klepzeikert hekelt het extravagante vertoon van rijkdom van de asielzoekers.

   Het moet niet gekker worden!

   1. Sealgaire

    Aldus de pisvlek, hij is een masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening.

    Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 4. Vrijedenkert

  Het uitgeprocedeerd en illegaal gespuis gaat maar fijn wandelen of nog beter vastzetten of uitzetten want dat is de echte en enigste oplossing!

 5. Rien Noppen

  “ Eerder al werd van het busbedrijf Qbuzz verlangt”

  Teunis en de Nederlandse taal blijft een ongelukkige combinatie,

  1. Trien Knoppen

   combinatie. Rien! Geen komma… tenzij je nog niet klaar was met je eeuwige gezwets. 🙂

  2. Trien Knoppen

   Rien en de Nederlandse taal… lol

   1. Mars020

    Ja mooi he.. en die kansparels maar beschermen. Die kunnen alleen maar de woorden, die met K te maken hebben en natuurlijk het woord discriminatie. Dat vind Rien leuk en kan vervolgens de hele dag iedereen verbeteren.

 6. F. Domela Nienhuis

  Typisch VVD, bij beleid mee instemmen en dan zeggen bij verkiezingen tegen te zijn. De dag na de verkiezingen stemmen ze er bij beleid weer mee in. Dus: Trap er niet in! #23mei: Stem #PVV #Fvd

 7. Mars020

  Hebben ze geen isoleercel in het AZC?. Dan kunnen ze dat tuig preventief opsluiten. Scheelt beveiligingskosten en is veiliger voor de bewoners in Ter Apel. Simpel toch? .

 8. struisvogelpolitiek

  Al die aso-asielzoekers, hup naar Amsterdam. Daar zijn zij welkom en Brazil vindt dat hilarisch. Hahahahaha.

  1. PMG

   aso-asielzoekers is dubbelop, asielzoekers zijn altijd aso, laten eigen gezin en/of familie achter in de shit en zijn puur uit op eigen gewin als je kijkt naar de reden waarom ze komen en al helemaal wanneer je bedenkt dat ze door heel wat landen getrokken zijn om in Nederland te belanden.

 9. Mariposa78

  Het fabeltje dat de azielzoekers zielig zijn moet afgelopen zijn.
  Ze krijgen van het COA alle kaarten voor het openbaar vervoer.
  Dus al het openbaar vervoer kost ze niets voor de bus, trein, tram en metro en zelfs voor een taxi plus nieuwe fiets aan toe GRATIS.
  Het grote probleem hier is, dat zij het dan weer door verkopen.

  1. Rien Noppen

   Precies, Mariposa, zoals de eminente Klepzeikert hierboven al aantoonde: asielzoekers zijn puissant rijk.

   🙂

 10. PMG

  Als we nu eens beginnen met het woord asielzoeker, dat slaat werkelijk nergens op. Dit moet verboden worden en vervangen worden door een nieuw woord waarin meer tot uitdrukking komt dat de persoon puur voor eigen gewin een beroep doet op de nederlandse belastingbetaler om hem te helpen zonder dat deze daarvoor een wederdienst of terugbetaling kan verwachten. Ik hou het op ‘illegale parasiet’ voorlopig.
  Suggesties welkom.

  1. Marija

   Golddigger

 11. Caro

  De vragen aan de kamer van Bente op haar twitter bekijkend…
  Ik vraag me af hoe dit zich verhoudt tot conclusie van dit artikel?
  Ook bijdrage RTV noord waar melding van gemaakt wordt?

 12. NoDoubt

  Kennelijk hebben ze moeite met onze cultuur. PVV heeft gelijk MINDER, ze hebben hier niets meer te zoeken. Ze zijn absoluut niet blij dat ze hier willen zijn. Dan hebben ze ook geen recht op onze vrijheid

 13. shimeon

  geweldig gewoon en hilarisch is het enige commentaar in al zijn reacties wat een droplul ,brazil zou zn eigen dochter aan een pooier verkopen omdat dat geweldig gewoon is en hilarisch.

 14. J.Rademaker

  Raddraaiers –
  ‘Ik zou ze het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan. Mijn handen jeuken.”’ Een citaat van VVD-voorman en premier Rutte over de raddraaiers

  1. PMG

   @ J.Rademaker –

   ‘Hoe dan?’ vroeg Wilders zich af … ineens wist hij het: met z’n handtasje!

 15. Willem Bever

  Oplossing ?
  Alle asielzoekers naar 020 kunnen ze daar de toeristen beroven gevolg de rest van NL heeft er geen last van en 020 komt van zen luxe probleem teveel toeristen af….ik zeg doen

 16. Godefroy France

  VARKENS ZIJN EFFECTIEVER IN HET BESTRIJDEN VAN HET WOESTIJNGETEISEM

  PVV EN FVD NU DOORPAKKEN!

  1. Mars020

   Goed plan, vervoer die mafkezen maar tussen de varkens. Hebben ze ook geen beveiliging nodig tijdens het transport. Soort zoekt nu eenmaal soort, dus zullen ze zich prima vermaken tussen hun knorrende vrienden.

 17. Mars020

  Afrika dumpt hun grofvuil in Europa en links verzameld al dat vuilnis in AZC’s. De bewoners van Ter Apel, hebben schoon genoeg van dat debiele tuig en gelijk hebben ze.
  Wil je nog meer van dat soort troep, stem dan links. Wil je een schoon en leefbaar land, stem dan PVV of FvD.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.