Jan Roos én Robert Jensen genomineerd voor Dutch Podcast Award. Henk Krol zegt: ‘Stemmen!’

Twee van de vijf in de categorie Media & Opinie zijn zowaar réchts. Strak hoor!

Hoewel ze geen ruimte meer krijgen bij de oude media is er tóch goed nieuws voor Jan Roos, Robert Jensen en al hun duizenden luisteraars. De twee heren zijn namelijk genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. Welverdiend, natuurlijk, omdat ze altijd vernieuwend bezig zijn en daadwerkelijk iets toevoegen aan het bestaande geluid — of dat nou in de oude of de nieuwe media is.

Ook Henk Krol vindt de nominatie van de twee heren meer dan terecht:

Ja, dat lees je goed. De 50-Plus-leider vindt het “leuk” dat Jensen én Roos genomineerd zijn, “want of je nu voor- of tegenstander bent van hun aanpak, ze hebben in elk geval een bijzonder eigen en verfrissend geluid.”

Daar kan niemand het mee oneens zijn. Zelfs Femke Halsema niet. Me dunkt.

Voor zover het goede nieuws. Het slechte nieuws? Ze zijn genomineerd in dezelfde categorie. En ja, je kunt dus maar op één van de twee stemmen. Tja. Een makkelijke keuze is het niet, maar je moet er wel één maken.

Overigens is het schitterend wat Jensen en Roos doen. Laat daar geen twijfel over bestaan. Maar ik hoop dat we de komende jaren ook nieuwe stemmen gaan horen. Jonge, getalenteerde mensen — conservatieven en rechtsliberalen — die zelf met een podcast beginnen en uiteindelijk een groot publiek bereiken. Want dat Jensen en Roos goed werk doen staat buiten kijf, maar juist tegenwoordig zou het ook mogelijk moeten zijn voor onervaren mensen om iets voor elkaar te krijgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Blokkeer-Fries

  Die communistische “groene” gifheks Halsema is anders wel tegen de handhaving op het boerkaverbod in de republiek Drammerdam.

  1. Joop Klepzeikert

   Kaakklem Fatima Halalsema is tegen alles wat Nederland nog een beetje Nederlands houdt. Dat leeghoofd zou het liefst heel Nederland zich als waggelende tenten zien verkleden, zodat niemand meer herkenbaar is.

   1. Dik

    Kaakklem Fatima Halalsema is inderdaad het boegbeeld van de zelfhaat en de islamisering van Nederland. Niet vergeten dat ze van GroenLinks is!

   2. Dik

    En natuurlijk krijgt Jensen mijn stem.

    #jensen.nl

 2. Joop Klepzeikert

  Ze zijn in de categorieën Media & Opinie en Beste host genomineerd. Zo kunnen we ze toch beide een nominatie gunnen.

 3. DidiMadloba

  Dank voor de tip, ik ga meteen op iemand anders stemmen.

  1. Vliegenvanger

   Juist stem PVV OF FVD.
   Weg met de afbraak politiek

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.