Knettergekke EU-laaf Timmermans (PvdA) prijst corrupte zusterpartij de hemel in: ‘Jullie tonen leiderschap!’

In het kader van de aanstaande Europese Parlementsverkiezingen was PvdA’er Frans Timmermans op Malta om daar de lokale sociaal-democraten op te zwepen. Hij kwam superlatieven tekort om de partij de hemel in te prijzen. Sailliant detail: Labour op Malta ligt zwaar onder vuur vanwege corruptie en de weigering de moord op een journaliste op te lossen, met de premier voorop. Timmermans lijkt er geen erg in te hebben.

 

Frans Timmermans is op Wereldtournee in zijn singuliere continent. De – naar eigen zeggen – gedoodverfde opvolger van Jean Claude Juncker duikt momenteel overal op om zijn dienaren alvast te laten wennen aan zijn nuchtere leiderschap. Tijdens de ‘Dag van de Arbeid’ op EU-eiland Malta probeerde Timmermans de Maltese sociaaldemocraten naar zijn fundamentalistische hand te zetten.

Veel Maltesers en toeristen vinden elkaar op de ‘Dag van de Arbeid’ op het strand of in de kroeg. De liefhebbers van een Europese Superstaat komen op deze dag echter ook rijkelijk aan hun trekken. Vijftien jaar geleden werd Malta volwaardig lid van de Europese Unie. Reden genoeg voor diverse eurofielen om deze dag te reserveren voor hun eigen festiviteiten.

Op deze sociale sociëteit kwam ook onze eigen Frans Juncker-2.0 aan het woord met zijn eigen Timmermans-overwinningsspeech in de Maltese hoofdstad Valletta. Onze politiek-verslaggever Kenneth Steffers was erbij en noteerde als volgt:

¨[…] Malta moet leiderschap tonen. Malta moet laten zien hoe groot een klein land kan zijn in fundamentele waarden. […] Het is tijd dat we Europa behouden voor een onverzadigbare toekomst. […] Zijn het de nationalisten die ons verder zullen brengen?! Nee, het is Labour! […] Overal in Europa waar ik kom voel ik dat het tijd is voor de socialisten, de democratische partijen. […] Vertel iedereen op Malta om op 25 mei te stemmen op de democraten! […] Jullie dromen, ideeën over sociale gerechtigheid, het publieke transport – al deze ideeën kunnen alleen maar worden gerealiseerd onder de leiding van deze partij op Malta.¨

Overigens was de Maltese Labour Party in het verleden helemaal niet zo pro-Europese Unie. Zo probeerde diezelfde partij in 2003 nog een EU-lidmaatschap te voorkomen. Maar eenmaal geroken aan hun eigen euromunten – incluis Maltezer kruis – weten ze inmiddels ook de Europese subsidiekraan rijkelijk te vinden.

De Dagelijkse Standaard had Timmermans graag nog even gesproken na zijn speech op Malta. Dat was helaas niet mogelijk “vanwege alle euforie.” Maar binnenkort zullen wij deze Maastrichtse Brusselaar dus zeker eens aan de tand gaan voelen. Kortom: wordt vervolgd!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Cootje

  Van mij mag hij daar blijven , een Maltezer is een dik varkentje , met een hondenkoppie ,

 2. Ome Wim

  Ik mag hopen dat dat volgevreten (s)linkse varken snel Juncker gaat opvolgen, des te meer stemmen krijgt de FvD.

  NEXIT

 3. Regina

  Links is goed rechts is slecht. Laten we het daarop houden

  1. Bosche draak

   Links is slinks en helemaal niet aardig
   Rechts is ruig en tevens rechtvaardig
   Regina is van het domme soort vrouwen
   Die het daar vooral bij wil houden
   Voor de rest heeft de muts niks te melden
   Hetzelfde gezever van deze linkse helden
   Rechts rukt steeds meer op
   Dus in het zand met je kop
   Met de vingers in je oren van je tralala
   Hebben wij geen last meer van je blablabla

 4. Joop Klepzeikert

  Timmermans weet heel goed hoe corrupt en fout de A’sociaal’-anti-democraten ook op Malta zijn. Dat vindt die vol gevreten narcist nu juist zo mooi aan die partij. Hoe corrupter en fouter hoe mooier socialisten het vinden.

  1. Regina

   Natuurlijk vinden we dat en het mooie hieran is dat rechts hier niets tegen kan beginnen. 🙂

   1. Joop Klepzeikert

    33% stemt rechts, 33% stemt centraal en 33% stemt links. Van die 33% die links stemt is 2/3 allochtoon. Jij bent dus onderdeel van een heel kleine minderheid, die door geen normaal mens serieus genomen wordt.

    1. Vanduinen

     U denkt toch niet dat de bevoking elkaar staat te verdringen bij het stemlokaal. Die percentages doen er ook al niet toe. Het gaat om het opkomstpercentage. Bij laagopgeleiden komt 1 op de 5 niet opdagen, hoger opgeleiden 1 op de 25 (nemokennislink) Daarentegen zijn Confessionelen trouwe stemmers. Of die hun stem zullen vergooien aan PVV of FvD is maar de vraag. Duidelijk ?

     1. Joop Klepzeikert

      Hoog of laagopgeleid maakt niets uit in opkomstpercentage. Dat DENKT dom, meestal laag tot niet opgeleid, links altijd. De cijfers wijzen anders uit.
      En je stem vergooien aan PVV of FvD zegt alweer genoeg over jouw gruwelijk dom linkse manier van ‘denken’.

     2. Regina

      @Joop

      Zijn de verpleegsters in het gekkenhuis een beetje aardig voor je? 🙂

     3. Vanduinen

      @@Joop, laat ik het zo verwoorden. Als ik mijn stem weggeef voor 5 jaar, Joop, dan wil ik waar voor mijn geld. De politicus wordt betaald om belangen te dienen die mij aangaan. Een partij die niet meestemt in het EP vanwege regeringsdeelname vind ik absurd. Daarom krijgt die partij geen stem van mij. Dat heeft niks met links te maken. Logica slechts.
      6

    2. Rien Noppen

     Klepzeikert zit er naast maar kan deze tekst van het CBS misschien net begrijpen:

     “Er is een sterk verband tussen opleidingsniveau en stemgedrag. Van vooral de lager opgeleiden, maar ook van de middelbaar opgeleiden, ging een relatief gering deel naar de stembus, terwijl van de kiesgerechtigden met een hbo- of universitaire studie een groter deel heeft gestemd. De laagst opgeleiden stemden tweemaal zo vaak als gemiddeld op de PVV (14 procent), en ook onder de middelbaaropgeleiden waren de PVV-stemmers oververtegenwoordigd. Dit ging ten koste van de hoogst opgeleiden, waarvan slechts een beperkt deel op de PVV heeft gestemd. Nog sterker is de relatie met 50Plus: 20 procent van hun kiezers is laagopgeleid, 35 procent heeft een vmbo-opleiding afgerond. Ook het CDA en de SGP kregen relatief veel stemmen van deze opleidingsgroepen, maar dat gold niet voor de ChristenUnie. GroenLinks en D66 zijn vooral populair onder de hbo’ers en universitair geschoolden. Dat gold in minder sterke mate ook voor de VVD. De PvdA en de Partij voor de Dieren kregen evenredige porties van de opleidingsgroepen.”

     1. Arie B

      Rien haalt een rammelend CBS-onderzoek uit 2012 aan. Een waarheid van 7 jaar (!) geleden (die nodig was om de PVV-stemmer in de hoek te zetten). De representatieve steekproef van De Unie onder 4.000 personen (leden en niet leden) liet wat anders zien.

     2. Reganto

      Blablablabla blaaskaak en pisvlek.

 5. Jv

  Waarom weer een artikel en foto van deze linkse volgevreten zwendelaar!
  Deze man is nog helemaal niet gekozen en hoop het ook niet want dan zal ons Nederland ophouden te bestaan.
  Deze linkse EU fanaat verkoopt ons land aan de hoogst biedende.
  Daarbij is een stem op de VVD OF CDA een stem op hetzelfde zooitje dat geen haar beter is.
  Kortom, kartelverandering begint bij ons kiezers die hopelij’ nu wel eens stemmen en graag op een partij dat de EU niet de macht geeft om ons land te transformeren tot een islamitische staat waar wij blanken als uitschot gezien worden. Dus mede lezers, niet meer klagen want dat helpt niet, wel stemmen, maar graag niet op de kartel partijen want dan schieten we er nog niets mee op!

 6. C.A.Barstow

  Links is natuurlijk altijd volkomen fout,
  dat zakkenvullende volgevreten rooie varken Schrans Timmerfrans,
  is daar geen uitzondering op.
  Soort zoekt soort.

  Vergooi uw stem niet aan links,
  Stem in mei ook op FvD!

 7. Rien Noppen

  Laten we als trotse Nederlanders hopen dat Frans voorzitter van de Europese Commissie wordt.

  1. Siemien

   Jij hebt een hekel aan Nederland, dus niet zo hypocriet hier lopen te verkondigen dat jij een trotse Nederlander bent, jij haat mijn land tot op het bot…

  2. Reganto

   Blablablabla blaaskaak en pisvlek

 8. Niet L niet R

  Een afgang voor ons
  land, als Timmermans gekozen gaat worden als opvolger van Rumola!

 9. loodklopper

  Regina is het soort vrouw waar je als mgtow man met grote boog omheen loop,de soort die je nog niet met een tang wil aanpakken, het soort waar het hoofd van kaal geschoren wordt wegens collaboratie. Een feminazi een linkse idioot zoals 95% van de vrouwen tegenwoordig. Wij mannen hebben ze stemrecht gegeven zonder verantwoording of plichten. Nog ff over Fransje. Das een mafklapper. Stem PVV of FvD.

  1. Regina

   En jij bent de soort man die het met niet of nauwelijks omhoog kan krijgen en zijn frustratie daardoor fentileert op sterk en moedige vrouwen. Boos dat wij wel ergens komen zonder jouw hulp 🙂

 10. Peter Loosduinen

  Misselijkmakende man.
  Als ik zijn stem hoor, krijg ik reeds braakneigingen en ik moet zo nog eten…….

 11. NoDoubt

  De EU is geen democratie:

  De voorzitter van de EU, Jean-Claude Juncker, heeft onlangs betoogd dat hij sceptici van de EU zal blokkeren voor topfuncties in Brussel, ongeacht de verkiezingsuitslag in mei.
  In een interview met de Poolse media heeft de niet-verkozen leider van de Europese Commissie verklaard dat de snel groeiende nationalistische partijen in Europa geen enkele invloed zullen hebben als commissarissen.

  – Bij deze verkiezingen zullen degenen die dwaas nationalisme promoten er de prijs voor moeten betalen, dreigde Juncker in het interview.

  Juncker zegt dat hij degene is die beslist als voorzitter en dus de persoon is die de kandidaten goedkeurt en hen taken toewijst.

  – Niemand weet dit, maar de laatste keer heb ik zes kandidaturen verworpen die mij door nationalistische regeringen voor commissiefuncties zijn voorgedragen, onthult Juncker.

  Juncker: “Polen zal de EU niet verlaten”
  In het interview met Rzeczpospolita verklaarde Juncker dat het land, ongeacht de uitslag van de Poolse EU-verkiezingen, de EU niet zal verlaten. Dat komt omdat Polen de economische voordelen van het lidmaatschap geniet.

 12. Politiek Profeet

  Deze dorpsgek gaat ooit tegen de muur gezet worden met zijn gehele idiote europese kliek landverraders,europa-verraders, deze gek verkoopt onze vrije wereld aan de moslims,aan de sharia en de barbaren uit de woestijn.
  Ongelooflijk dat er nog steeds geen mossad-force actief is voor dit gevaar….

 13. Arie B

  Timmerfrans klampt elke gelegenheid aan om met zijn ‘nieuwsbeluste’ neus op tv te komen en zo zijn grote plan (Europe will be diverse or war!) te vervolmaken als opper-Frans. Het zijn de laatste politieke stuiptrekkingen van deze ijdele machtswellusteling. Hij strijdt een verloren strijd.

 14. Grasparkiet.

  Door wie worden al die reisjes van Dhr. Timmermans betaald?
  Ik mag aannemen door hemzelf!

 15. PMG

  Malta???? Dat wilde helemaal niet bij de EU, dat vangt alleen maar centen van de EU, daarom toch maar met de hakken over de sloot lid geworden, ze lachen zich sindsdien rot daar!!!

 16. Lay down your souls to the gods rock and roll

  “Laten we als trotse Nederlanders hopen dat Frans voorzitter van de Europese Commissie wordt” Whahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trotse Nederlanders zijn Eurosceptici en geen Eurofielen. Eurofielen hebben niks met Nederland, die willen dat we de identiteit, soevereiniteit en onze eigen munt inleveren. In ruil voor een hele kleine provincie van Europa met niet of nauwelijks inspraak. Ze zijn helemaal geïndoctrineerd door de Verenigde Staten van Amerika. Niet L niet R : “een afgang voor ons” op het moment dat Nederland lid werd van de EU was het al een afgang en als Olivier Blunder Timmermans daadwerkelijk voorzitter wordt, wordt dat alleen nog maar erger. No Doubt : “Sceptici van de EU zal blokkeren voor top functies in Brussel, ongeacht de verkiezingsuitslag in mei” ALS!!!! dat het geval is dan kunnen we de stempassen wel door de schredder halen. Dat is hetzelfde met 2e kamer verkiezingen, je kiest een partij en die partij wordt de grootste en vervolgens wordt die partij genegeerd en zit die partij in de oppositie. Dat is 1 van de reden dat ik de 2e kamer verkiezingen laat voor wat die is.

 17. O.k.

  Allereerst begin nooit over hoog/laag opgeleide te spreken beste mensen,want de gemiddelde doorgestudeerde bolleboos kan het rubbertje van zijn eigen kraan nog niet zelf vervangen. Studeren is sinds de invoering van jezelf diep in de schulden werken een kwestie van wil je de rest van je leven aflossen of niet. Deze verkiezingen gaan over nu zsm een NExit of nog jaren geld steken in een schip wat vanaf de bodem door aan het rotten is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.