Nu al! Na 2 afleveringen zet YouTube al leeftijdsrestricties op videos van Robert Jensen

Robert Jensen aflevering 2. Screenshot: YouTube.
Foto: Robert Jensen aflevering 2. Screenshot: YouTube.

Apart is dat he? Je zou bijna denken dat YouTube een politieke agenda heeft.

Afgelopen vrijdag heeft Robert Jensen de tweede aflevering online gezet van zijn nieuwe tv-internet-show. Zoals we onderhand gewend zijn van hem is het een schitterende aflevering. Zo kwam Shashi Roopram van Up! Network langs om te vertellen over allochtonen die van blanke linkse mensen vooral niet rechts mogen stemmen, een analyse van de Europese verkiezingen met De Telegraaf-medewerker Wierd Duk. En, oh ja, er waren ook nog items over Britse idioten die Nigel Farage aanvallen, Duncan Laurence z’n obsessie met Jensens kont, en natuurlijk het één en ander over Mark Rutte.

Kortom, het is weer eens een gedenkwaardige en mooie show.

Helaas denken de linkse technocraten bij YouTube daar heel anders over. Zaterdag maakte Jensen namelijk bekend dat YouTube de laatste aflevering op age restrictions heeft gezet. Dit betekent dat de video moeilijker te vinden is, wat het aantal views onderdrukt. Je moet ingelogd zijn en in je account aangegeven hebben ouder dan 18 jaar te zijn.

Want, aldus YouTube, het is echt HEEL GEVAARLIJKE CONTENT, dat gepraat van Jensen (en Duk):

Dit is echt volstrekt onzinnig… maar het bewijst ook maar weer eens dat wij van rechts heel snel volkomen onafhankelijk moeten worden. Hoe langer we onszelf afhankelijk laten zijn van linkse multinationals als Google en Facebook, hoe kwetsbaarder we zijn. Het zal helemaal niemand verbazen als het binnenkort bekend wordt gemaakt dat Jensens videos geen ‘reclame’ meer zullen hebben op YouTube.

Gelukkig heeft Jensen het zo geregeld dat je hem kunt sponsoren door je aan te melden als donateur, maar toch.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

30 reacties

 1.   

  Moeilijker te vinden, flauwe kul.
  Zowel ingelogd als uitgelogd zijn de afleveringen van die vette pad (ja, mag hem niet) direct te vinden met de zoekopdracht Robert Jensen.

  1.   

   Dat is juist en daarnaast krijgen de abonnees nog altijd een notificatie als Jensen een filmpje plaatst.

   Als YouTube de video demonitiseert is het een ander verhaal. Op die wijze is de video moeilijker te vinden en krijgen abonnees soms ook geen notificaties.

   1.   

    @Brandebok , toch is het wel een vorm van tegenwerken. Waarom zou youtube dat doen denk je?

    1.   

     Omdat ze Jensen een slecht voorbeeld voor kinderen vinden misschien? Wat houdt u tegen een tegenhanger van YouTube te beginnen waar Jensen zijn zooi kan neerzetten? Waar je met zijn allen lekker de slachtoffer rol kan vieren, Sylvana en dat DENK mannetje erbij. Oh kijk ons zielig zijn.

     1.   

      Ja slachtofferrol de beste rol die er is. Ik voel me er prettig bij. Maar wat is het slechte voorbeeld dan? Overigens een behoorlijk overspannen reactie van j3 Ragmilla. Gaat het wel goed met je?

     2.   

      Waarom denk je dat rechts de slachtofferrol kiest, Ragmilla. Ik maak dat nergens uit op. Het lijkt me een volstrekt loze bewering van je.

     3.   

      Overspannen? Neuh. Ik ben de rust zelve.

      Mijn dochter hoeft Jensen niet te zien, nare boodschap.

      Dank voor uw zorgen over mijn welzijn, niet nodig.

      Peter

      Ik zou zeggen lees eens wat Baudet allemaal beweert, omvolking en dergelijke. Ik zat er aan te denken hem een pakje zakdoekjes te sturen. Neutraal kijkende mensen vinden de slachtoffer rol op rechts erg groot. Althans extreem rechts VVD valt wel mee.

     4.   

      Ragmilla, als je rondom je heen ziet dat de omvolking plaats vindt, heeft dat toch niets met een slachtofferrol te maken? Het is ongerustheid en kwaadheid, dat wel. Maar het label ‘slachtofferrol’ lijkt een eigen projectie van jou op je rechtse medemens.

     5.   

      Peter

      Welke omvolking? Ik zie op zijn hoogst vervanging maar niemand wordt gedwongen om plaats voor een ander volk te maken. Ook genetisch is omvolking practisch onmogelijk.

      Ik vind op rechts veel de slachtoffer kaart getrokken worden, in mijn ogen onterecht.

     6.   

      Ja Ragmilla uw dochter hoeft Jensen niet te zien, ik hoef Jensen ook niet te zien ,hij vertelt mij te graag hoe goede programma’s en interviews hij wel niet heeft gegeven,op de radio vond ik hem trouwens wel heel goed en leuk om te luisteren. Maar wat is nu de reden dat er een leeftijdslimiet op moet van youtube? Dat is me nog niet duidelijk. Gelukkig gaat het goed met je het leek er even op dat je wat druk in je hoofd was en kwam mij wat boos en verwart over maar dat zal mijn verbeelding dan zijn.

  2.   

   Stoer hoor, dat ‘fatshaming’. Kijk eens in een spiegel en ga je schamen. En ‘vette pad’? Daar was je vrouw mee getrouwd loser.

 2.   

  Apart is dat he? Je zou bijna denken dat DDS een politieke agenda heeft.

  1.   

   Dat is hier ook domme jongen joop.nl is beter voor jou

   1.   

    @ 134code

    Goh, dank je wel voor de haarfijne toelichting. Maar Joop is niet mijn ding. En daarbij voorheen was DDS alleen rechts. Tegenwoordig FVD fan, dom jongetje.

 3.   

  10 Dagen na de eerste verpletterende show nu al een tweede.
  De man werkt zich echt in het zweet.

  1.   

   Kan jij een voorbeeld aan nemen Jabba! Maar handje ophouden is makkelijker voor iemand die niets kan.

 4.   

  Rechts moet zich helemaal los maken van links . En dan bedoel ik in alles .

 5.   

  We willen onze kinderen toch ook niet bloot stellen en deze figuur. Dat moet je gewoon niet willen.

  1.   

   Goed zo knul vroeg met censuur beginnen, lekker links denken,ga zo door bopper je komt er wel.

   1.   

    Kinderen moeten beschermd worden. Jij noemt het censuur. Wat op zich al fout is. Jensen moet vooral zeggen wat hij vindt. Ik bescherm mijn kinderen er alleen tegen.
    Dat is mijn recht en plicht!

    1.   

     @Julian: Kinderen moeten inderdaad beschermd worden, tegen leugens, laster en smaad. Kinderen behoren wel de waarheid te leren kennen en dat gaat niet lukken als extreem linkse etterbakken die waarheden bij kinderen weghouden.
     Er is al veel te veel extreem linkse indoctrinatie van krakers, hippies en dergelijke hersenlozen op scholen, waar kinderen verplicht naartoe moeten.

 6.   

  Wat ik niet begrijp is waarom mensen met verstand nog steeds gebruik maken van die ultra extreem linkse platforms. Er zijn legio alternatieven, die nu misschien nog wat minder reclame opbrengsten genereren, maar geld is echt niet alles.
  Zodra rechts die ultra extreem linkse platforms de rug toe keert gaan de inkomsten op de andere platforms rap omhoog.
  Men denkt met een veel te korte termijn visie. Nu even wat minder inkomsten zal er in de toekomst voor zorgen dat het juist veel meer wordt.
  Nu wat meer inkomsten op die ultra extreem linkse platforms zal juist alleen maar steeds minder worden, doordat je content steeds slechter te vinden zal zijn.

  1.   

   Werkelijk Joop dat jij zo scherp bent.
   Heb je nu lunch zodat je weer even je gal kan komen spugen?

   Of is je lopende band buiten gebruik?

  2.   

   Lol, stop jij lekker je geld in een nieuw ultra extreemrechts video platform, hou ik mijn duiten nog even in Alphabet inc.

   1.   

    @Kneus de Witt: Er hoeft geen geld in een nieuw videoplatform gestoken te worden. Die alternatieven zijn er al lang. En dat hoeft ook niet ‘ultra extreemrechts’ te zijn, zolang het maar niet zo ultra extreemlinks als Joeptroep is.

 7.   

  “maar het bewijst ook maar weer eens dat wij van rechts heel snel volkomen onafhankelijk moeten worden.”

  Maarom maakt Jensen dan gebruik van YouTube?

  Er zijn toch genoeg rechtse sites waar hij te recht kan die voor iedereen toegankelijk zijn zonder dat je je moet aanmelden of moet inloggen.

  Of zijn die rechtse sites toch minder toegankelijk en te vinden?

 8.   

  BORDERLESS. Ongefilterd. Deze lange, en zeer knap gefilmde documentaire van Lauren Southern over het Europa van de open grenzen.

  Hoe iedereen een leugen wordt verkocht. Hoe NGO’s de boel bedriegen. Mensensmokkelaars en advocaten steenrijk worden.

  Hoe lang nog voordat de censuur weer toeslaat?

  youtube.com/watch?v=IEnG7Xn_5_M

 9.   

  Youtube wordt bestuurd door de Zionisten, hun agenda is WW3..

 10.   

  Links is genadeloos en zou eens moeten worden afgestraft

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!