Partijdige SP wil dat Nederland alléén de Israëlische reactie op het Palestijnse geweld veroordeelt

Geen categoriemei 08 2019, 13:00
De meest eenzijdige partij van Nederland heeft weer eens wat ideeën om het Nederlandse buitenlandse beleid zo slecht mogelijk te maken. Minister Blok moet z'n dikke neus maar eens in het conflict tussen Israël en de Palestijnen gaan steken, zo oppert de SP in een Kameroverleg.
De SP is zich de laatste tijd aan het ontpoppen als de grote dictators- en terrorismepartij. Een naam die ze natuurlijk al hadden in hun maoïstische en Harryvanbommelistische tijden, maar is met de VS- en Israëlhater Sadet Karabulut bezig aan een comeback.
Want als het aan de socialisten ligt, gaat Nederland partij kiezen voor Hamas. Niet alleen door lachend op de foto te gaan met hun belangrijkste Europese fondsenwerver, maar ook door in de Tweede Kamer te eisen dat ons land zich hard maakt voor de rechten van Hamas-republiek Gaza. Zij mogen alle raketten die ze maar willen afvuren op Israëlische burgers, scholen, kinderen en gezinnen. Dat wil de SP best door de vingers zien. Maar als Israël wat terugdoet? Nou, dan moet Nederland dat keihard veroordelen:

"In een schriftelijk overleg voor de Raad Buitenlandse Zaken, wat vandaag is gepubliceerd, vraagt de SP-fractie in de Tweede Kamer of ook “het Israelische geweld” is veroordeeld. De socialistische partij doet het hierbij valselijk voorkomen alsof er sprake is van een gevechtsronde tussen twee gelijkwaardige partijen met dezelfde middelen en doelwitten. In werkelijkheid begon de escalatie van afgelopen weekeinde met een scherpschuttersaanval door een terroristische organisatie op IDF-militairen, waarop de Israelische luchtmacht overging tot het bombarderen van terreurposities. De militante facties beantwoordden dit niet met aanvallen op het Israelische leger, maar met honderden raketten op Israelische dorpen en steden – burgerdoelen.

De SP doet het tevens voorkomen alsof de tragische dood van kinderen aan het Israelische geweld is te wijten."

We hebben jullie misselijke trucjes best in de gaten hoor, SP'ers. Waarom volgen jullie eigenlijk jullie oud-Eerste Kamerlid Anja Meulenbelt niet naar BIJ1? Jullie lijken je prima thuis te voelen bij de standpunten van die antisemitische Israëlhaatclub!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten