Partijdige SP wil dat Nederland alléén de Israëlische reactie op het Palestijnse geweld veroordeelt

De meest eenzijdige partij van Nederland heeft weer eens wat ideeën om het Nederlandse buitenlandse beleid zo slecht mogelijk te maken. Minister Blok moet z’n dikke neus maar eens in het conflict tussen Israël en de Palestijnen gaan steken, zo oppert de SP in een Kameroverleg.

De SP is zich de laatste tijd aan het ontpoppen als de grote dictators- en terrorismepartij. Een naam die ze natuurlijk al hadden in hun maoïstische en Harryvanbommelistische tijden, maar is met de VS- en Israëlhater Sadet Karabulut bezig aan een comeback.

Want als het aan de socialisten ligt, gaat Nederland partij kiezen voor Hamas. Niet alleen door lachend op de foto te gaan met hun belangrijkste Europese fondsenwerver, maar ook door in de Tweede Kamer te eisen dat ons land zich hard maakt voor de rechten van Hamas-republiek Gaza. Zij mogen alle raketten die ze maar willen afvuren op Israëlische burgers, scholen, kinderen en gezinnen. Dat wil de SP best door de vingers zien. Maar als Israël wat terugdoet? Nou, dan moet Nederland dat keihard veroordelen:

“In een schriftelijk overleg voor de Raad Buitenlandse Zaken, wat vandaag is gepubliceerd, vraagt de SP-fractie in de Tweede Kamer of ook “het Israelische geweld” is veroordeeld. De socialistische partij doet het hierbij valselijk voorkomen alsof er sprake is van een gevechtsronde tussen twee gelijkwaardige partijen met dezelfde middelen en doelwitten. In werkelijkheid begon de escalatie van afgelopen weekeinde met een scherpschuttersaanval door een terroristische organisatie op IDF-militairen, waarop de Israelische luchtmacht overging tot het bombarderen van terreurposities. De militante facties beantwoordden dit niet met aanvallen op het Israelische leger, maar met honderden raketten op Israelische dorpen en steden – burgerdoelen.

De SP doet het tevens voorkomen alsof de tragische dood van kinderen aan het Israelische geweld is te wijten.”

We hebben jullie misselijke trucjes best in de gaten hoor, SP’ers. Waarom volgen jullie eigenlijk jullie oud-Eerste Kamerlid Anja Meulenbelt niet naar BIJ1? Jullie lijken je prima thuis te voelen bij de standpunten van die antisemitische Israëlhaatclub!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Ruiter

  Lilian ‘paardenbek’ Marijnissen is in hoog tempo bezig het geesteskindje van vader Jan te vermoorden. De SP is op sterven na dood.

 2. edoc431

  Israel zet hem op he plat gooien die hap

 3. Joop Klepzeikert

  Bij de Soewaksinnigen Partij zijn ze te dom om te begrijpen dat Hamas daar elke keer begint en Israël daar slechts op reageert.
  Kijk naar het kop van de leider van die extreem nazistische en antisemitische partij en je weet genoeg.
  De rest van die partij is nog debieler.

 4. Scarletti

  De Nationaal socialisten en communisten zijn altijd de grootste pleitbezorgers van antisemitisme geweest. Misschien kan de Mossad een keer een Eichmannetje uitvoeren op het tuig van de SP, laat ze dan ook gelijk eens aankloppen bij onze huis antisemiet Meneertje W.H.UUU.TT.EN alias Noppen/Doppert

  1. Joop Klepzeikert

   Het is hoog tijd dat alle extreem socialisten hard aangepakt gaan worden, voor ze weer een oorlog beginnen, net als hun grote voorbeeld Hitler.

   1. Scarletti

    De situatie begint aardig te lijken op de jaren 30. De Joodse medeburgers zijn hun leven in Europa niet meer zeker en nemen de wijk naar veiligernoorden. Ondertussen doen de antisemieten er alles aan om dat oord ook onveilg te maken. Socialisten zijn schoften, het wordt tijd dat daar openlijk over gediscussiert kan worden

    1. Joop Klepzeikert

     Ik zie helaas ook steeds meer overeenkomsten met begin vorige eeuw. Sinds het socialisme in 1917 z’n intreden deed kreeg ook toen rechts overal de schuld van en waren de rechtse mensen ‘onfatsoenlijk en egoïstisch’ in de ogen van dat werkschuwe socialistische spul.
     Als we ze nu weer hun gang laten gaan, wat steeds erger gebeurt, zullen ze weer een oorlog gaan beginnen, maar dan nu nog veel erger, met hulp van hun allochtone vrienden. Dat moeten we kosten wat het kost zien te voorkomen.
     Na WWII riep iedereen in koor “Dit nooit weer”, om vervolgens veel te veel van die socialisten gratie te verlenen en ze weer steeds erger hun gang te laten gaan. De westerse wereld barst uit z’n voegen van domme, naïeve en hersenloze mensachtigen.

 5. Regina

  De SP heeft gelijk. Israël is de enige partij die zich niet schroomt om geweld te gebruiken

  1. Pjotter

   Regina@ wie lanceerden er ruim 600 raketten op burger doelen in Israel, blinde vink.

  2. marco1

   Gefeliciteerd Regina ik had niet verwacht er iemand zou reageren op een dusdanig domme reactie maar het is je toch gelukt.

  3. Cycle25

   Had jullie socialistische leider maar z’n werk afgemaakt, dan was dit niet eens een issue.

  4. Siemien

   uiteraard plempt Rientje hier even een one-liner om vervolgens niets meer toe te voegen

  5. Jv

   Heb je het nieuws over de Palestijnen die de raketaanvallen niet gehoord of gelezen? Of wilde je dit niet lezen of horen.
   Juist …….. pas niet in je straatje hè? U bent ook zo’n links wangedrocht dat alleen maar leest wat je uitkomt.
   Hopelijk zal de Mossad je snel vinden!

 6. Pjotter

  Ja Israel is geen linker wang rechter wang maar oog om oog en tand om tand, ruim 600 raketten in 24 uur op uitsluitend burger doelen, hier weinig reacties van de DDS trollen en ook nog geen commentaar door van Agt.

 7. Godefroy France

  EINDELIJK DUIDELIJKHEID,,,, DE BRUINHEMDEN ZIJN ALLE SCHAAMTES VOORBIJ,,,,, wat deze antisemieten betreft mogen de treinen weer gaan rijden, VAN AGT als goebeliaans vaandelzwaaier met Marijnissen aan zijn zijde paraderen met DENK en de groene kmer binnenkort in dit theater!!!!!

  DUBBELE PASPOORTEN EN AANHANGERS VAN HET WOESTIJN GELOOF,,, persona non grata voor Regering en overheidsfuncties!!!

  PVV EN FVD VOOR HET BEHOUD VAN NEDERLAND

  Hoop dat Israel binnenkort het hele woestijgeteisem plat- platter – het platst bombardeert!!!! REMEMBER 1967 !!!!

  1. Jv

   Top! Indien nodig, doe ik graag mee!

 8. poldi

  Dat kan je verwachten van dat zooitje Hamas-en moslimknuffelaars !

 9. Siemien

  Antisemitisme viert hoogtij hier in Nederland

  1. Regina

   Gelukkig!

   1. Siemien

    Rientje plempt even een one-worder met uitroepteken en verdwijnt weer onder zijn radartje…

 10. nienke

  Eigen schuld dikke bult elke dag met stenen gooien en raketten dan niet hysterisch huilen als Israel je de volle laag terug geeft.

  1. Joop Klepzeikert

   Gaf Israël maar eens de volle laag terug. Dan waren we binnen 1 dag van dat gezeik en gezanik van dom links af en Israël van verdere aanvallen van Hamas.

   1. Vit

    @Joop Klepzeikert

    Je zou toch denken dat bij die Pallies een lichtje moet gaan branden als het IS niet aandurfde Israël in te lijven, had IS dat btw maar gedaan dan was dat probleem al eerder opgelost

    1. Vit

     als = dat

    2. Joop Klepzeikert

     Bij pallies een lichtje gaan branden? Het enige wat ze willen zien branden is Israël en daarna de rest van de niet islamitische wereld. Dat tuig is minstens net zo gevaarlijk als ISIS en Al-Qaida bij elkaar.

   2. Bolkestein

    Je hebt volkomen gelijk. Israël is veel te mild met het prijskaartje. Voer dat prijskaartje maar eens een keer op, want het is het enige wat werkt om die primaten tot bedaren te kunnen brengen.

   3. Bolkestein

    De SP wil dus een staakt het vuren volgens Hamas logica: Staken voor Israël, vuren voor Hamas.

 11. Hamer Sikkel

  Palestina wil het EurovisieSongFestival te Tel Aviv, IL, verstoren.
  En dat net op het moment, dat Nederland weer eens dreigt te gaan winnen.
  Het zijn cultuurbarbaren, die Gazanen.

 12. Jv

  Niet Israël veroordelen, maar die verrekte Oorlogzuchtige Palestijnen.
  Wat mij betreft mag Israël volledig schoonschip maken met dit tuig.
  Blaas ze maar de Middellandse zee in.
  Maar ja, het linkse tuig is altijd uit op oorlog stoken.
  Kijk naar Oekraïne ( tegen Rusland)
  Waren het niet extreem linkse socialisten zoals Stalin, Pol Pot, Kim, Hitler, Mao, etc. die oorlog en rotzooi schopten?
  Kijk naar die linkse vonhofstad, Timmermans, van Balen, etc, kortom het Brusselse EU tuig dat landen wil binnenhalen ten koste van bevolkingen die dat niet eens willen. En dit rapalje durft het over de ocratie te hebben?
  Tijd dat dit zooitje opgedoekt wordt.
  Ik ben jaloers op de Britten met hun Brexit!

  1. Joop Klepzeikert

   Socialisten hebben bijna net zoveel doden op hun geweten als moslims. Daarom geilen socialisten ook zo op moslims. Het zijn hun grote voorbeelden. Als socialisten de kans krijgen zouden ze het zelfde doen als wat moslims ook al 1400 jaar doen; Zo veel mogelijk ongelovigen vermoorden.
   Het is hoog tijd dat de rest van de wereld eindelijk eens in gaat zien wie onze vijanden zijn: Moslims en socialisten.

 13. Bolkestein

  Afgelopen weekeinde maar liefst 700 raketten op Israëlische burgerdoelen afgevuurd. Israël heeft m.i. veel te slap gereageerd. Over een week of vijf is het weer zo ver. Hamas is niet voor rede vatbaar. Hamas is alleen tot bedaren te brengen door hen het gepaste prijskaartje in rekening te brengen. En dat was afgelopen weekeinde te laag.

 14. Heras

  Als het aan de SP ligt,..ze stonden in maart toch op verlies? Zodadelijk ook in mei. Niemand gelooft nog in de SP. De enkeling die er wel in gelooft is te verwaarlozen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.