Quasi-heldhaftige Sylvana Simons zegt te vrezen voor een aanslag op haar leven: ‘Het alternatief is zwijgen’

Wat een ontzettende onzin zeg. Echt. Houd toch op mens.

Sylvana Simons laat weten in gesprek met Nieuwe Revu dat ze bang is voor een aanslag op haar leven. Jawel, volgens mevrouw wordt ze zo serieus bedreigd door ‘witte mannelijke racisten’ (volgens haar gaat het haar dreigers altijd om haar geslacht en/of huidskleur) dat ze al gesprekken heeft gehad met haar kinderen over de mogelijkheid (God verhoede het, overigens) dat er iets ‘gebeurt.’

“Dat is zo bizar, dat je je er echt geen voorstelling van kunt maken,” vertelt ze. “Dat je in alle ratio bezig bent met een eventuele prijs die je moet betalen voor het feit dat… Tja, voor wat eigenlijk? Ik ben er nog steeds niet achter wat er nu zo verschrikkelijk is aan wat ik doe of zeg.”

Twee punten over die uitspraken:

1. Wat er zo verschrikkelijk is aan jou uitspraken kan een blinde, domme, dove gans nog begrijpen. Je doet niet anders dan de Nederlandse cultuur wegzetten als inherent racistisch, en onze mooie historie als een geschiedenis van slavernij en kolonialisme. Daarnaast heb je er ook nog eens een handje van om de ‘witte’ Nederlander met een misselijkmakende arrogantie te bejegenen, omdat die niet ‘wakker’ wenst te worden.

2. Hoewel het natuurlijk vreselijk is dat politici — zelfs walgelijke figuren als Sylvana — bedreigd worden (iedereen die haar bedreigt moet gewoon vervolgd worden, zo werkt dat in Nederland, en gelukkig maar) is er werkelijk geen enkele reden om aan te nemen dat ze werkelijk in (groot) gevaar is. Ze wordt niet eens bijna zo beveiligd als Geert Wilders of zelfs een Thierry Baudet. Ze is een controversiële vrouw die online redelijk wat haat over zich heen krijgt, maar dat is het dan wel.

Vervolgens:

“Toch wil ik daar niet te veel mee bezig zijn en me vooral op de inhoud richten. Mijn vrienden willen het niet horen, maar dood gaan we allemaal. Ik ook. Ik ben niet gelovig en al helemaal niet religieus, maar het is niet aan mij hoe en wanneer het gebeurt. Daar heb ik geen invloed op. Het alternatief is echter zwijgen en dat vind ik eerlijk gezegd nog veel gevaarlijker.”

Allemachtig zeg, dit is wel echt een Jezus-syndroom in actie he? De onbegrepen messias die door het onwetende volk geofferd wordt. Ofzo.  Sjongejonge. Nog even en ze verklaart zichzelf Jesus reborn. Of tenminste de gereïncarneerde Martin Luther King Jr.

Maar ze was nog niet klaar. Volgens haar is de manier waarop ze behandeld wordt namelijk heel erg uniek. In ieder geval in ons land. Ze schelden haar namelijk uit op Twitter:

“De manier waarop ik de laatste jaren stelselmatig ben weggezet is echt uniek in Nederland. Tot een jaar of vijf geleden was ik voor de meesten nog die leuke, exotische presentatrice, maar op het moment dat ik me begon uit te spreken, veranderde dat van dag in nacht.”

Oké, Sylvana, nou moet je eens goed luisteren. Iedereen met een sterke mening wordt voor rotte vis uitgemaakt in Nederland. Dat is niet altijd plezant, maar zo werkt het wel. Jouw situatie is niet eens bijna uniek. Daar komt bij dat je jezelf hier op fantastische wijze tegenspreekt. Je vertelt ons nu al een paar jaar lang dat Nederlanders racistisch tot op het bot zijn, en dat de Nederlandse cultuur inherent racistisch is. Maar wat geef je nu tussen neus en lippen door? Dat niemand een probleem met je had tot je je politieke waanzin aan ons op probeerde te dringen, en dat mensen je zelfs leuk en exotisch vonden.

Huh? Maar we waren toch zo racistisch?

Blijkbaar niet, he? Misschien dat het dus niets te maken heeft met hoe je eruit ziet, maar alleen met je knettergekke Nederland-haat. Is dat mogelijk? Dat mensen negatief op je reageren omdat jij zo negatief over óns, ons land, en onze historie bent?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Kiliaan Noppen

  Moet DDS zich niet eens de vraag stellen of ze zelf niet meewerkt aan haar demonisering? De haat jegens haar in de artikelen en de reaguursels hier is toch enorm bedreigend en kan idioten toch op verkeerde ideeën brengen?

  1. DeBruijn

   @ Kiliaan Noppen

   Hoezo voel je aangesproken? Als jij die ideeën krijgt, dan zegt dat iets van jou. Ik krijg geen gewelddadige ideeën als ik iets lees.

   Maar even jouw redenatie volgen. Dus jij door jouw reacties over boeren, dan kan dat ook tot geweld tegen agrariërs oproepen. Want jij noemt mensen helden die erfvredebreuk plegen, en een boerengezin de stuipen op het lijf jaagt en brandsticht.

   En we kennen allemaal Volkert.

   Weer: wie de schoen past, trekt hem aan.

   1. Ries

    Heel goed De Bruijn. Dat noem ik kaatsen en de bal keihard in je eigen tronie terugkrijgen.

  2. Joop Klepzeikert

   Moet trol Rien zich niet eens de vraag gaan stellen of hij niet zelf meewerkt aan zijn eigen demonisering? Zijn blinde haat jegens alles en iedereen die wel normaal en fatsoenlijk nadenkt verziekt het lezen van de reacties op deze site enorm.

  3. logisch denken

   QUOTE

   Kiliaan Noppen 1 uur ago Beantwoorden
   Moet DDS zich niet eens de vraag stellen of ze zelf niet meewerkt aan haar demonisering? De haat jegens haar in de artikelen en de reaguursels hier is toch enorm bedreigend en kan idioten toch op verkeerde ideeën brengen?

   END

   Daar is DDS nog de reageerders verantwoordelijk voor kan ik me herinneren na de daad van ene volkert

  4. Matig rechts

   #Negeer Noppen, deze linkse trol en lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis en psychose!

   Er is een verschil tussen demoniseren en de waarheid naar voren halen.
   Maar daar kan jou verstand toch niet bij

  5. Siemien

   Het verheerlijken van deze raciste en haar op een voetstuk zetten zoals jij doet dat is pas een “bedreiging” voor onze samenleving.
   Jij bent niet voor niets een achterlijke zuigstuif, naast het feit dat de islam een zéér warm hart toedraagt ben je ook voorstander van pedopartijtjes.
   Nou ben je dan ziek in je hoofd of wat!

  6. marco1

   @Noppen:Net als de haat op andere media voor Baudet,Wilders en Trump om er maar een paar te noemen?

  7. hans-e-pans

   Zal er ooit nog eens een tijd aanbreken waarop we als lezers niet elke dag gekonfronteerd zullen worden met dit aandachtszieke menspersoon?

 2. Meester Kong

  De vraag stellen, hand in eigen boezem steken, kom nou.
  Het gaat hier hard achteruit, verdraaide feiten, keiharde leugens, ze draaien hun hand er niet voor om.
  Nog ff en ik laat DDS links liggen 🙂 🙂 :))

  1. Top

   De DDS, is er ook niet voor onrendabelen.

  2. Bosche draak

   Lichtgewichten als jij hebben hier ook niks te zoeken melige kong.
   Want je kan niet eens toelichten wat dan wel die verdraaide waarheid moet zijn, stumperds als jij kunnen alleen napraten.

 3. Hans Brusselmans

  Ik zal er geen traan om laten als zij gaat.

 4. FJ

  Eerst half Nederland in de touwen jagen en dan klagen over de reacties.
  Een wit Nederlands spreekwoord zegt: Wie kaatst, moet de bal verwachten.

  MOOIE GELEGENHEID OM TOT DE CONCLUSIE TE KOMEN, DAT PARAMARIBO EEN VEEL BETERE PLEK OP DEZE WERELD IS DAN DAT VRESELIJKE NEDERLAND.

 5. ikweetwatikwil

  Ze had alles aan Nederland te danken. Toen dacht ze, ik kan wel een potje breken bij de blanke en sloot zich aan bij denk. Toen ging het nog sneller berg afwaarts met haar . Ze stichtte een eigen partijtje en donderde naar de bodem. Ze raakte finaal de klust kwijt.
  We hebben geen potje meer voor jou, je hebt er teveel gebroken.

 6. Joop Klepzeikert

  Het domme wicht had weer te lang geen aandacht gehad zeker? Geen mens die er aan denkt om het risico te nemen zo’n figuur te vermoorden. Zonde van de tijd ook.
  Ze stelt niets voor, al denkt ze zelf van wel, dus waarom zou iemand die domdoos uit de weg willen ruimen? Juist, niet dus.
  Alles wat die domdoos uitkraamt is alleen maar vermakelijk.
  Dat mensen er fel op reageren is echt niet omdat ze haar willen vermoorden, maar omdat het altijd zo belachelijk en vijandig is wat ze uitkraamt.

 7. logisch denken

  Uitgekotst, uitgescheten en door velen verklaard als persona non grata door je extremistische denkbeelden. Dan kruip je toch gewoon in de slachtofferrol. Misschien moet ze proberen ergens asiel aan te vragen. Zullen we haar nu helemaal doodzwijgen ?

  1. Rogerio

   Logisch denken … ik ben het helemaal met je eens….doodzwijgen die narcistische extremiste!

 8. Sabreur

  Dit trieste figuur moet geen aandacht meer krijgen. Ik ben tegen een cordon sanitaire, maar doodzwijgen is het beste dat je haar aan kunt doen. Het enige logische alternatief is namelijk dat we haar recht in haar bek uitlachen bij alles wat ze zegt, want mijn god, er is nog nooit iets zinnigs uit die smoel gekomen.

  Dat zeg ik niet omdat ze een zwarte vrouw is, want zij is de enige ongeveer die zichzelf zo ziet, nee ik zeg dit omdat ze een domme koe is.

 9. Blokkeer-Fries

  www youtube.com/watch?v=Fz9jGhCXCEE

 10. Godefroy France

  DIT VRESELIJKE RASCISTISCHE GEDROCHT STAAT AAN HET HOOFD VAN EEN UNIEKE SEKTE,,,,,,,,,,, BLACK KKK,,,,,,,,,, ANTIBLANK – ANTISEMITISCH !!! ISLAMPIJPEND !!!
  DIT VRESELIJKE BRUINHEMD MET GOEBELIAANSE TEKSTEN, zou uit de politiek moeten worden gezet!!!! meest haatdragend stom wijf van Nederland!!!

 11. Marija

  Zo, die kan madam in haar zak steken.

 12. struisvogelpolitiek

  Sylvana zou Sylvana niet zijn. Jaren lang getier tegen de Nederlandse cultuur en de bij behorende blanke (witte) man schiet Sylvana van de zieligheid in de slachtofferrol. Sylvana ja kan gerust zijn, jou overkomt niets. Jij bent namelijk zo mager dat raak schieten voor een aanslagpleger een probleem is.

 13. Niet L niet R

  Die juffrouw Simons moeten wij haar niets kwalijk nemen, vroeger sloot men deze mensen op voor waan ideeën, beschermde men toen nog de hardwerkende bevolking, krijg het idee dat men van uit de regering het stimuleert, vallen de blunders bij hen niet zo op!

  1. Matig rechts

   @Niet L niet R

   vroeger sloot men deze mensen op voor waan ideeën

   De bezuinigingen in de GGZ wordt steeds erger. 😀

 14. Ries

  Sylvana, ik zal je echt niet vermoorden, maar ik hoop wel dat je die grote bek van je eens dicht zal gaa houden, ok?

 15. Matig rechts

  ,b.@@Michael Van Der Galien
  Quasi-heldhaftige Sylvana Simons zegt te vrezen voor een aanslag op haar leven: ‘Het alternatief is zwijgen’

  Wat een ontzettende onzin zeg. Echt. Houd toch op mens.

  Deze aandachtsidioot weet het iedere keer weer voor elkaar te krijgen.
  En de dombo{s} DDS blijft haar maar helpen.

  Ze haat witte mensen, er zijn zat waar alleen zwarte mensen wonen.
  Laat haar oprotten en daar heen gaan.
  Weet zeker dat vele een bijdrage willen doen om een enkeltje voor het vliegtuig te betalen.

 16. RvdBe

  Zo bevlogen is ze dus ook niet van haar eigen ideeën, Wilders wordt al 15 jaar (ofzo) bedreigd maar geeft geen krimp ondanks continue beveiliging welke zijn hele priveleven om zeep heeft geholpen.
  SS is dus een beetje laffe losse flodder.

 17. PMG

  Pure (hoe toepasselijk) aandachtstrekkerij!

  Niets te melden? Dan maar een Peter R-etje.

  Misschien kan ze de doodsbedreigingen eens laten zien? Ik geloof er namelijk helemaal niets van!

 18. Pescador

  zij wordt bedreigd door een hele grote zwarte man die er genoeg van heeft dat zij de blanken tegen de zwarten aan het ophitsen is, haar eigen kleurlingen mogen haar niet meer.

 19. Behold My Negativity

  Weet deze uitgesmeerde verfkwast eindelijk hoe Wilders zich voelt wanneer hij buiten loopt? Doodsbedreigingen overal?
  Nooit gedacht waarom dat zo is?

 20. shidaian

  Er bestaat toch een naam voor deze ziekte waaraan SS schijnt te lijden

 21. Juriaan

  Waar de een vreest, hoopt de ander

 22. tonna

  “vijf geleden was ik voor de meesten nog die leuke, exotische presentatrice”
  De tand des tijds knaagt versneld aan haar op oud perkament gelijkende en gerimpeld vaalbruine vel,de rest van het krakkemikkige lichaam raakt buiten vorm en model door onderhevigheid aan de zwaartekracht,een rollator is inmiddels aangekocht uit de bijna lege partijkas en staat klaar voor gebruik,Alzheimer heeft zich inmiddels ook al gemeld.
  Het is begrijpelijk dat de veroudering samen met het ontbreken van een politiek podium een zware depressie heeft opgeleverd!

 23. Rogerio

  Het alternatief is zwijgen???? Lijkt mij een uitstekend idee zodat wij niet langer met de verbale diarree van Simons geconfronteerd worden. Nog mooier zou zijn: zwijgen én vertrekken naar een ver buitenland.. en laat ze haar club van randdebiele dan aub meenemen

 24. Kristalix

  Het demoniseren van Simons? Wie wind zaait oogst een storm. Hoe demoniseer je een racist? Sinterklaas die een dikke bruine door haar schoorsteen jaagt? Silvana Simons is zelf een demoon voor kleine kinderen. Demoniseer je door te zeggen dat ze in een dwangbuis thuis hoort, gekomplementeert met een ballgag? Nee, dat zijn de feiten.

 25. FJ

  Noppie, dat zwarte spook met die wc borstel op haar hoofd zet heel wit Nederland tegen de muur en beklaagt zich dan dat ze aangevallen wordt. Jij en jouw van de Graafse achterband horen hier op dit forum niet thuis, want jij wilt gemakshalve vergeten, dat jullie de idioten in je midden hebt, die mensen met een pistool om het hoekje helpen.

  Voor dat zwarte spook met die wc borstel op haar hoofd hoort hier helemaal geen podium meer te krijgen en moet oprotten naar PARAMARIBO ipv op onze kosten inkomsten verwerven (Politiek inkomen wordt betaald van onze belastingcenten).
  Spoel haar direct door het riool.

 26. Michael M

  Aa, kom op nou……Sylvana Simons laat weten in gesprek met Nieuwe Revu dat ze bang is voor een aanslag op haar leven? …..door haar achterban zeker……… Waar baseerd zij dat op. Dat ze gek is dat weten we ondertussen wel. Iemand dat gek is maakt rare sprongen. Ze heeft echt hulp nodig als ze nu ook gaat hallucineren. Heb het zo te doen met haar dat ze boos is op de hele wereld !

 27. Duke

  Met een raadszeteltje in Amsterdam denken dat je al zoveel invloed hebt dat mensen je daarom willen vermoorden. Wat een ego.

 28. Fredje0

  Dus alle moorden aanrandingen enz worden voortaan door Amsterdammers gepleegd, stem groen links aub weg amsterdammers Halsema is ook statushouder, dus tijdelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.