Sid Lukkassen waarschuwt doofblinde linkse media voor revolutie: ‘hoog tijd een andere toon aan te slaan’

Dit artikel van dr. Sid Lukkassen is een pareltje om te lezen. In heldere bewoording schetst hij een rampscenario waar haast niet aan te ontkomen lijkt. Hij richt zijn boodschap aan de mainstream media, maar zullen zij luisteren?

De ‘linkse elite’ en ‘mainstream media’ gooit dr. Lukkassen op één hoop. Dit zijn bijvoorbeeld: tv-presentatoren, PvdA’ers, D66’ers, de Frans Timmermans types, ‘fascisme’-roepende journalisten en vergelijkbare deug-predikers. Je kunt ze nooit helemaal duiden maar merkt toch altijd dat ze uit dezelfde vijver zijn gesprongen.

Het zijn van die figuren die jou in een discussie, voor je je punt kunt maken, het liefst eerst door hoepeltjes laten springen. Om er zeker van te zijn dat je geen racist, fascist, xenofoob, islamofoob, homofoob, bekrompen, jaloers of onzeker mannetje bent. Hoofdzaak is marginaliseren, demoniseren en demoraliseren. Heb je je woorden tóch zorgvuldig genoeg gekozen en mag je eindelijk uitpraten, dan komt er wel één of andere uitzondering die je mag gaan verklaren. Het resultaat is (als het beschaafd blijft) altijd hetzelfde: ‘let’s agree to disagree’. Nog nooit is zo iemand van mening veranderd.

Dr. Lukkassen richt zich tot de elite van deze vijver, die zulk gedrag tot een ware kunst hebben verheven. Hij haalt tal van voorbeelden aan, die bij de meesten van ons waarschijnlijk nog ergens achter in de krochten van onze hersenen verscholen liggen. Die ‘Oh ja, verrek! Dat is ook zo!’-feitjes.

Neem het EenVandaag of Volkskrant/Andere Tijden-onderzoek De Geschiedenismotor: “57 procent van Nederland noemde de massa-migratie als “de grootste fout uit de Nederlandse geschiedenis.” De referendumuitslagen over de Europese Grondwet, Oekraïne en de Sleepwet leggen de symptomen ook goed bloot: er wordt niet meer geluisterd en andersdenkenden worden monddood gemaakt.

Het is meer dan frustrerend, gezien het voor steeds meer mensen niet langer om slechts een andere opvatting of voorkeur gaat, maar om een kwestie van leven of dood. Van een degelijk bestaan of een leven van strijd en frustratie. Een linkse elite die vanuit een Utrechtse buitenwijk multiculturalisme en tolerantie predikt, tegen een arbeidersgezin uit een dorp dat nog moet wennen aan het op slot doen van de achterdeur. Doet zo’n gezin een keer een dappere poging om het aan te kaarten: zie daar hoe het bovengenoemde riedeltje zich af begint te spelen.

Dr. Lukkassen richt zich tegen de mainstream media, juist omdat zij nog altijd het bindmiddel van de samenleving zijn. Ondanks de eenzijdigheid zit daar toch nog het gevoel van gemeenschapszin en lidmaatschap van de samenleving. ‘Zap dan naar een ander kanaal’ is geen argument als blijkt dat jij de enige uit je omgeving bent die weg heeft gezapt.

Het probleem is dat het niet gaat veranderen, dat signalen nog steeds niet over komen en mensen die signalen geven, worden uitgedoofd. Lukkassen waarschuwt voor de consequenties van deze starre houding, deze struisvogelstrategie. Veel hoop voor een ommekeer lijkt hij niet te hebben, hij heeft gezegd en gedaan wat hij kon. ‘Dan niet, joh!’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. Kiliaan Noppen

  Sid Lukassen is een autistische dwaas die wetenschappelijk nergens aan de bak komt, niet, zoals hij zelf beweert, omdat hij politiek tegendraadse opvattingen heeft maar omdat hij wetenschappelijk een charlatan is. Niveautje Baudet maar dan niet narcistisch maar autistisch.

  Dat de man hier nog serieus wordt genomen is verbazingwekkend.

  1. logisch denken

   Wat heeft u toch weer een ongekende sluitende argumentatie. Zo degelijk feitelijk onderbouwd dat er geen linkse speld is tussen te krijgen. Het zou u sieren zich te beperken tot de inhoud in plaats van bij elk artikel ziekelijk op de man te spelen. Uw narcistisch gedrag begint erg eentonig te worden en daarmee valt de geloofwaardigheid hard naar beneden. Verbazing wekkend dat u continu uw zelfreflectie projecteert op dit forum

   1. Sealgaire

    Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

    1. M de ruyter

     Links is in paniek, ze zijn al 40 jaar aan de macht en dit bevalt ze helemaal niet. Ze hebben helaas wel de macht in alle instituten en de media.

     1. edoc431

      Maar niet lang meer

     2. Brazil

      40 jaar aan de macht hahahahaha ,er is nog nooit een links kabinet geweest dude.
      Maar ja iemand van 12 weet dit natuurlijk niet, die komt net om een hoek kijken.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     3. Ron

      Inderdaad de ruyter. En dan reageert er zo’n brazil dat er 40 jaar rechts geregeerd heeft. Dus dan is rechts volgens hem niet zo slecht. Want die zijn dan in zijn ogen verantwoordelijk voor de massa immigratie waar hij zo’n voorstander van is.

   2. Vliegenvanger

    ++++++++

  2. Annemijn

   Een gezegde is: “I refuse to engage in a battle of wits with an unarmed person”. Oftewel, de leegheid druipt af van ‘Kiliaan Noppen’. Nul inhoud, op de man spelen, mensen beschuldigen, autist noemen en narcist, en daarbij diagnoses gebruiken als scheldwoord. Zonder één enkel argument.

   Ik zou zeggen verdiep je eens in de werken van de beste man voordat je een oordeel velt. Een uitstekend boek is bijvoorbeeld ‘Kerkgangers en Zuilenbouwers’. Dat heb ik gelezen nadat het hier op DDS werd besproken. Kostelijke literatuur. Echt een aanrader voor op het strand. Zeer begrijpelijk proza! Inhoudelijk, goed te volgen, weet waarover die het heeft.

   1. Kiliaan Noppen

    Ik las het boek ‘Avondland en identiteit’ van Lukkassen, Annemijn, jij ook?

    1. Sealgaire

     Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

    2. Bosche draak

     Doet nog steeds niks af aan je intelectuele armoede, en het gaan schelden met autist als het je niet bevalt.
     Walgelijke galbak doe je er bent!
     Durf dat maar eens in het openbaar te verkondigen dan kan je een pak slaag krijgen waar je u tegen zegt.

     1. Brazil

      Dan moet je toch eerst van je zolderkamertje komen en onder de mensen, tot nu toe laat Noppen je alle hoeken van DDS zien en dit is niet leuk gezien je reacties, Noppen is gewoon een maatje te groot dude.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. Kiliaan Noppen

      Als je hysterisch gaat schelden en dreigen heb je de discussie verloren, draak.
      Was je dat niet bekend?

     3. Mariposa78

      “Als je hysterisch gaat schelden en dreigen heb je de discussie al verloren, draak.
      Was dat je nog niet bekend?”
      Dus Vhl Gtssm geeft met zijn eerste reactie op dit topic, al aan dat hij deze discussie al bijvoorbaat al verloren heeft?
      Dat noem ik nog eens inzicht.
      Waarom dan nog reageren?

     4. tomygun

      Mari,+10

    3. janszm

     U heeeft de woordjes gelezen, niet begrepen.

  3. edoc431

   Sid heeft volkomen gelijk en dat gaat gebeuren en jij bent daar ook schuldig aan jij bent een smerige rioolrat ,maar je komt er nog wel achter gore huichelaar

  4. Tguard

   @rientje en het riedeltje begint weer!!!

   1. Sealgaire

    Ach ja, Noppiedopper slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  5. Mars020

   Nee jij trekt volle zalen, met dat linkse gelul… Was autisme soms een examenvak op die speciale school van jou?.. Zo te lezen, ben je daarvoor waarschijnlijk met vlag en wimpel geslaagd. Alle deugfetisjisten, zullen misschien erotische gevoelens krijgen van jouw geleuter, maar mensen zonder oogkleppen op niet echt. Dus als je zo graag je gelijk wilt halen, ga dan naar Joop.nl…

 2. Kiliaan Noppen

  “De referendumuitslagen over de Europese Grondwet, Oekraïne en de Sleepwet leggen de symptomen ook goed bloot: er wordt niet meer geluisterd en andersdenkenden worden monddood gemaakt.”

  Nee hoor, de rechtspopulisten maken enorm veel lawaai en krijgen enorm veel aandacht in de media, niet in de laatste plaats bij de Publieke Omroep.

  Veel meer dan 20% van de kiezers hecht echter geen geloof aan het gebral en daar zit de frustratie van Lukkassen c.s.: ze vormen een kleine extremistische minderheid omdat ze volstrekt onvoldoende democratische steun krijgen onder de bevolking.
  De Nederlander is namelijk in overgrote meerderheid niet gek.

  1. Sealgaire

   Ja hoor, blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. En verzin gewoon je eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

   1. Brazil

    Aldus pisvlek Sealgaire , hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Bosche draak

     Aldus zwakzinnig miskraam brazielig met z’n epische stompzinnigheid en z’n kinderlijke smileys.
     Er is niks hilarisch aan maar des te meer tragisch

     1. Brazil

      Zo zo dit is een hele mond vol poep.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    2. Mars020

     @Brazil, jij hebt wat met pis en poep!.. Misschien iets teveel ervan ingenomen, vandaar jouw gebral?.. Mocro’s zijn er ook gek op, dus kan je beter je nickname veranderen..

  2. M de ruyter

   Wacht maar rustig af, rechts groeit en blijft groeien in heel Europa, macron kan gele hesjes slaan wat hij wil, Brussel kan Hongarije en Polen wegzetten hoe ze willen, jullie kunnen vuur spuwen over salvini en brexit en Trump ,
   Maar de geest is uit de fles

   1. Brazil

    Extreemrechts onkruid groeit inderdaad en zal dan ook keihard worden aangepakt door de plantsoenendienst, beetje bestrijdingsmiddelen gebruiken en hup weg is dat onkruid.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Top

     Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    2. Sealgaire

     En hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch. 🙂

 3. logisch denken

  Je kan waarschuwen zoveel je wilt. Zelfs de moord op een politicus doet ze niet van mening veranderen want men behandeld Wilders, Baudet en Hiddema exact zoals men Fortuyn behandeld heeft. Andere politiek dan de agenda van de politiek correcte elite wordt voorzien van een cordon sanitaire waardoor je de merkwaardige situatie bewerkt alwaar vvd en gl gelijk opgaan in denkbeelden. Hierdoor is er eigenlijk 1 grote politieke club die heel druk is het eigen belang zeker te stellen. Door deze prioriteit heeft men geen tijd voor de maatschappelijke problemen en is er 1 grote agenda namelijk lijfsbehoud. De burger kan ontwaken door niet meer naar de muziek te luisteren maar naar de inhoud van de tekst. Laat u niet in een hoekje duwen van rechts , racist , populist of eender welk ander dogma. De ware populist is degene die andere veroordeeld tot populist omdat zijn argumentatie niet sluit.

 4. Jumping

  Inderdaad Sid, Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, gaat gewoon door, ondanks dat er slachtoffers vallen onder anders denkenden.
  Laat de Nederlandse kiezers 24 Mei een verstandige keuze maken.
  Stem 24 Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Brazil

   Even voor de duidelijk, het FvD is niet tegen de EU maar is voor verandering, tegenover de PVV die duidelijk een Anti-EU partij
   is maar ja de PVV is Anti-moslim, Anti Immigratie, Anti-Overheid,
   en noem maar op, zitten al jaren in de tweede kamer en
   hebben tot nu toe alleen een cartoonwedstrijd georganiseerd.
   Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 5. Kiliaan Noppen

  Voor mensen die lukkassen niet kennen: h*ttps://www.youtube.com/watch?v=rPGzJrYWgSU

  1. Sealgaire

   Blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

  2. toetssteen

   Kneus knop
   Ko met een sluitende weerlegging van de man zijn woorden in plaats van dat Jopiaanse ge o.h.!

   1. Kiliaan Noppen

    Er is weer geen touw aan vast te knopen, Toetssteen.

    1. Bosche draak

     Je bent simpelweg te dom om het te snappen noppenkop.

    2. Sealgaire

     Ach ja, Noppiedopper slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  3. NoDoubt

   even geluisterd, Het klopt war Sid vertelt, daar zijn denk, silvana voorbeelden van, #bewegingen, feministen die het opnemen voor moslima en de burka verdedigen, het stelselmatig bashen van andersdenkenden. De schuld van de blanke witte man. Het niet serieus nemen van de stem van het volk. Het fan zijn van Hilary Clinton terwijl zij haar man bij 68 rechtzaken ivm handtastelijkheden van andere vrouwen. Het verdedigen van Obama terwijl hij in Kenia geboren is(heeft hij zelf geschreven) Het wegzetten als nazi voor een partij als PVV FvD terwijl ze voor de belangen van de eigen burger opkomen. Het verafschuwen van onze zeehelden ivm slavernij terwijl de moslims nog steeds aan slavdernij doen. Maar het ontgaat jou volledig. Waarom denk je dat rechts zo in beweging komt. Omdat ze stelselmatig worden weggezet en gebashd om niet te worden uitgenodigd om eventueel mee te regeren zowel landelijk, provinciaal, gemeente (rozemuller-truc). Het is aan de zittende politiek te danken dat er twee partijen keihard tegenover elkaar komen te staan. Asiel zoekers gaan voor terwijl 1 miljoen onder de armoegrens zitten. We betalen het meest aan EU en komen niet eens voor onze eigen mensen op. We drijven met de torenhoge belastingdruk naar de armoe. Met UK gaat het heel goed. Kennelijk ontgaat je waarom partijen die voor eigen volk in Europa opnemen tegen het zo mooie ‘EU” zo groot worden. Niet door het beleid van deze dictatoriale denken van de EU.

   1. Kiliaan Noppen

    “Het fan zijn van Hilary Clinton terwijl zij haar man bij 68 rechtzaken ivm handtastelijkheden van andere vrouwen. Het verdedigen van Obama terwijl hij in Kenia geboren is”

    Een mooie illustratie van de manier waarop het cultuurmarxisme als containerbegrip wordt gebruikt voor alles en nog wat.

   2. Kapitein Haddock

    NoDoubt

    +++!!!

  4. Brazil

   Inderdaad Noppen, de haatcultuur van rechts in beeld.

   1. Top

    Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   2. Bosche draak

    Jij en Noppen moeten eens een keer een kamer huren.
    Zo’n mooie grote met matrassen aan de muren, kunnen jullie fijn samen zwelgen in jullie achterlijkheid.

 6. M de ruyter

  Links is als een kat in het nauw. We onderschatten die linkse gekken niet. Onze huistrol noppen laat zien hoe we moeten knokken . Niet luisteren, ad hominem gebruiken, en je tegenstander vernederen.
  Noppen is een nuttige aanvulling hier

  1. Brazil

   Ja mensen die de waarheid vertellen gewoon wegzetten als trol,
   typisch rechts, de angst zit duidelijk bij rechts die de discussie
   niet aangaan en overgaan tot schelden en provoceren.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Top

    Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Sealgaire

     En hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 7. Brazil

  De propaganda machine draait weer overuren, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch ,,:)

  1. Kapitein Haddock

   Brazil

   “………..De propaganda machine draait weer overuren, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch ,,:)…….”
   Klopt!!!
   ” Onze” linkse politieke maffia gebruikt machines voor propaganda. Deze propaganda komt uit het voormalige DDR.
   Eigen propaganda/reclame/etc,. kunnen de grote bek linksen nu eenmaal niet maken!

   1. Brazil

    Gezien je reacties ben je behoorlijk gebrainwasht, rechtse propaganda werkt dus, zo jong en nu al voor het leven verpest.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Bosche draak

     Ben jij
     Soms op je achterhoofd gevallen met je identieke gebral?

    2. Top

     Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 8. tonna

  dr. Sid Lukkassen is een intellectueel(master geschiedenis en filosofie) die vaak de fout maakt,te proberen een links publiek te beleren en op zijn kant te krijgen,dat is meteen het enige dat je deze man zou kunnen verwijten,zijn naïviteit hierin!
  Dat gaat dus niet lukken,maar het blijft moedig van hem,zijn standpunten dan nog met strijdlust te verdedigen in die verbaal vijandige omgeving!
  Verder ben ik het met zijn standpunten eens!

  1. Kiliaan Noppen

   Grappig dat bij Lukkassen hier steeds de Dr-titel wordt benadrukt. Dat zien we hier niet gebeuren bij Dr. Leo Lucassen, terwijl die man ook nog professor is, iets wat Sid nooit zal overkomen.

   1. Annemijn

    Dit toont hoe slecht je bent ingevoerd, dat je domweg niet begrijpt waarover je spreekt. Doctor (dr.) is in Nederland een beschermde titel; ‘professor’ is dat niet, iedere malloot kan zich professor noemen. Professor van niets, desnoods.

    En of je zo’n baantje hebt als professor, hangt samen met je politieke vriendjes, niet met je kwaliteiten. Immers Leo Lucassen werkt voor een sociaal historisch centrum dat gewoon wordt bekostigt door subsidies van de PVDA. Dus ik herhaal mijn punt, lees Kerkgangers en ‘Zuilenbouwers’ – en zie hoe de vork in dit land écht in de steel zit. Precies de waarheden die de PVDA en de universiteiten in dit land willen verbloemen. Absolute aanrader.

    Hoe meer ik deze comments doorblader, hoe duidelijker het mij is, dat iemand als ‘Kiliaan Noppen’ opfleurt van negatieve aandacht, dat absorbeert als een spons. Zegt veel over iemand.

    1. Ruiter

     Zo Annemijn, daar trapt jij Noppen eens flink in zijn noten. Hij is gelijk muisstil.

     1. Sealgaire

      Ach ja, Noppie slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij geeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

    2. Kiliaan Noppen

     Lucassen is benoemd als hoogleraar en deed omvangrijk wetenschappelijk werk.
     Sid Lukassen promoveerde op een omstreden proefschrift (waar delen van moesten worden teruggenomen omdat ze wetenschappelijk onder de maat waren) en zal het nooit schoppen tot hoogleraar. Niet vanwege het ontbreken van politieke vriendjes ( Ellian en Cliteur hadden geen problemen om tot hoogleraar te worden benoemd) maar omdat het een wetenschappelijke charlatan is.

     1. tonna

      @KN
      De inhoud van het proefschrift was dermate dat niemand zijn naam eraan durfde te verbinden (linkse angst censuur) !
      De zogenaamde vrij meningsuiting,werkt tot een linkse grens en niet verder!

     2. Annemijn

      Ook dit is weer aantoonbaar onwaar. Ten eerste, het deel van het proefschrift dat werd gecensureerd, was juist een deel dat gebaseerd was op het werk van zijn promotor. Namelijk een analyse van de impact die de politieke islam heeft op het functioneren van een representatieve democratie. De promotor had dit zelf goedgekeurd. Dit stond na te lezen in de krant.

      Ten tweede, er is een hele waslijst aan bekende geleerden die het proefschrift van Lukkassen hebben aanbevolen. Van Guy Verhofstadt tot David Engels, tot Laszlo Maracz en Esther van Fenema, Bram Bakker en anderen. Zelfs Hans van Baalen en Jan Dijkgraaff. Dit staat gewoon op de openingspagina, dus je zou het weten als je je echt had verdiept. Zelfs op de pagina van de uitgeverij staat het, wat ik zo vond met een beetje hulp van een zoekmachine.

      Paul Cliteur en Elian zijn aangenomen in een tijd dat de Lange Mars door de instituties nog niet tot een hoogtepunt was gekomen. Vandaag is links nog veel intoleranter en zit alles potdicht.

    3. Bosche draak

     @Annemijn
     Chapeau!

 9. Ries

  ‘Het zijn van die figuren die jou in een discussie, voor je je punt kunt maken, het liefst eerst door hoepeltjes laten springen. Om er zeker van te zijn dat je geen racist, fascist, xenofoob, islamofoob, homofoob, bekrompen, jaloers of onzeker mannetje bent. Hoofdzaak is marginaliseren, demoniseren en demoraliseren’.
  Juist beschreven. Het is ook zo trolliaans. Het zijn de onbenullen die aan de ouderwetse stencilmachine staan. En maar draaien en maar draaien om kilometers onzin te produceren.

 10. Brazil

  De discussie van rechts, smerige rioolrat, Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap ,gore huichelaar,
  Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak, zwakzinnig miskraam.
  Yep rechts gaat het helemaal worden, echt 🙂
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Buzz68

   Brazil wat Bazel je dom.
   Verbaas je straks maar op 23 mei net als al je linkse vriendjes.
   Er is nu een momentum en ik verwacht dat er heel grote veranderingen aan staan te komen op een heel korte termijn. Het enige wat je hoeft te doen is je oogkleppen afzetten en die proppen uit je oren halen.

   1. Brazil

    Heel grote veranderingen sure , de PVV gaat zeker weer een cartoonwedstrijd organiseren, en het FvD een kasgrabbelaars wedstrijd, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Top

     Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    2. Sealgaire

     Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Top

   Hahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 11. Bes Tolen

  In de westerse cultuur hebben de fouten zich opgehoopt. Door de eeuwenlange indoctrinatie, die in onze tijd gebracht wordt door onderlegde communicatiedeskundigen, zijn de volken in verwarring. Verwarring omdat grote aantallen mensen de fouten en verzinsels in de oude verpakking als waarheden gepresenteerd, niet meer geloven maar in een andere nieuwe verpakking lukt het de dienstverleners in de media etc. wel om te bedriegen. Vooral de studerende jeugd en hun leraren trappen er in naast het meest licht gelovige deel van de bevolking. De vraag is nu of de klieken, die de oude machten steunen wat die klieken zelf voor een groot deel niet eens begrijpen, tot overgave zullen worden gedwongen. Dat is de politieke strijd van nu. Die vraagt om politieke leiders, die helder de problemen en oorzaken kunnen benoemen en een redelijke weg aanwijzen om er uit te komen..Overwinning door de oude bedriegende machten leidt alleen tot meer knechting.

 12. Nuts

  Ik ben voorstander voor een geweldadige revolutie waaron voorral veel geslagen word en Linkse feminazies kaal worden geschoren voor hun landven volksverraad..

  Fuck them !!

  Bertus

  1. Kiliaan Noppen

   Vergis je niet, dit soort tuig leeft onder ons.

  2. Joop Klepzeikert

   @Nuts:
   We hadden na WWII niet alleen de Nationaal SOCIALISTISCHE beweging moeten verbieden, maar ALLE vormen van socialisme. We hadden na WWII ook geen enkele NSB’er gratie mogen verlenen.
   Dat tuig is met een rotgang gaan fokken, waardoor we nu met hun gebroed opgescheept zitten. In de politiek onder de namen GroenLinks, PvdA, PvdD, D66 en zelfs in CDA en VVD geïnfiltreerd. Op het internet noemen we NSB’ers tegenwoordig trollen.
   Die fouten van na WWII moeten hoognodig teruggedraaid worden.

   1. Hans Brusselmans

    Inderdaad, de grootste fout die destijds is gemaakt is dat ‘bijltjesdag’ niet genoeg heeft plaats gevonden, bij lange na niet, toen had men de kans om eens en voor altijd af te rekenen met tuig van de richel!

    1. Kiliaan Noppen

     Dat bedoelde ik: in je straat kunnen mensen wonen die op het internet anoniem genocide bepleiten dan wel het inrichten van concentratiekampen voor de moslims in Nederland.

     Beschaving is een dun laklaagje.

    2. Joop Klepzeikert

     Laten we hopen dat men nu eindelijk WEL van de vele, vele fouten uit het verleden gaat leren.
     Gelukkig zie ik weer steeds meer mensen die zich eindelijk weer herinneren waar de letters NSDAP en NSB voor stonden en weer in gaan zien waar ze nu dus niet meer op moeten stemmen.
     De extreem socialistsiche partijen en hun aanhang, PvdAllah, GroenRaRa, DDR66 en de extreem socialistische infiltranten in CDA en VVD doen weer EXACT het zelfde als die partijen rond WWII; Rechts OVERAL de schuld van geven, terwijl links al sinds de jaren 60 aan de macht is.
     Deze keer mogen we ze geen gratie meer verlenen zodra ze verslagen zijn.

 13. Joop Klepzeikert

  De media elite zijn niet in staat een andere toon aan te slaan. Die denken werkelijk dat zij de ‘fatsoenlijke’ soort zijn, waardoor ze iedereen en alles die het niet met hen eens is voor alles wat lelijk is mogen uitschelden.
  Dat spul denkt ook dat een lage IQ score ‘intelligentie’ betekent, waardoor ze alleen zichzelf ‘intelligent’ vinden en iedereen met een IQ boven de 80 ‘dom’.

  1. Korporaal Monty

   En jij durft te beweren dat ik werkeloos ben.

   Wie reageerd hier 365 dagen 16 uur per dag op ieder topic?

   De hoogopgeleide en keihard werkende Joop Klepzeiker.

 14. Original NL

  Ongelofelijk zó veel reakties op nul noppen en trol brazil..als het niet zo triest was zou ik bijna “hilarisch” zeggen.

 15. Pescador

  de man heeft wel degelijk een punt dit soort zaken kan uitrollen naar een burgeroorlog.
  veel regeringen binnen europa sturen hier ook bewust op aan met de gedachte dat de mensen stom zijn in frankrijk is al een begin gemaakt de rest volgt als er niet vlug iets veranderd. de grootste veroorzaker hiervan is naar mijn idee de EU

 16. Roel van de Laak

  Stop gewoon met geld naar NPO.

 17. DidiMadloba

  Hebben we dat ook weer gehad.
  Laat die Lucassen maar sprookjes verkopen, maar alleen de kiezerstellen helpen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.