Thierry Baudet retweet tweet waarin eurofascist Guy Verhofstadt een “totaalidioot en fanaat” genoemd wordt

De grootste tiran in Brussel: Guy Verhofstadt. Bron: screenshot Twitter.
Foto: De grootste tiran in Brussel: Guy Verhofstadt. Bron: screenshot Twitter.

Schande! Rampzalig! Hoe durft ‘ie?

Het zal niemand verbazen dat het Burgercomité-EU bepaal niet te spreken is over Guy Verhofstadt, de ‘leider’ van de zogenaamde liberale fractie in het Europees Parlement, ALDE. Deze gek wil altijd meer, meer, meer Brussel, en is als ALDE-baas op Europees niveau de fractievoorzitter van zowel onze eigen D66 als de VVD.

Je hoeft maar even op YouTube te zoeken om te zien hoe gek Verhofstadt is. En met gek bedoel ik echt knettergek. Zie deze video die hij onlangs op Twitter gooide, waarin hij vol vuur en passie uitlegt dat alleen een grotere, machtigere EU dé oplossing is voor al onze problemen:

https://twitter.com/guyverhofstadt/status/1124642062144561152

Dat gezicht alleen al. Vuurrood. Ongewassen haar. Boze blik in de ogen. Handgebaren alsof hij een paar xtc-pillen genomen heeft. Brr. Je wordt er werkelijk bang van.

Het is dan ook geheel terecht dat het Burgercomité-EU in een tweet de vloer aanveegt met deze mafklapper:

“Mensen, deze totaalidioot en fanaat voert straks de Europese fractie (ALDE) aan waar ook de VVD (samen met D66 trouwens!) deel van uitmaakt. Eurofieler dan dit wordt het niet. Stem dus NIET op de VVD tenzij u wilt dat ons land een EU wingewest wordt,” aldus het comité.

Een prima tweet… wat ongetwijfeld de reden is dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet de tweet geretweet heeft.

Screen Shot 2019-05-06 at 11.16.37

Ja, de linkse media zullen Baudet ongetwijfeld bekritiseren vanwege deze retweet, maar hij heeft natuurlijk honderd procent gelijk dat hij dit doet. Verhofstadt ís een totaalidioot en een fanaat eersteklas. De man is ronduit gevaarlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

62 reacties

 1.   

  Baudet gaat de kant op van Wilders: net zo lang hysterisch schelden en tieren aan de zijlijn tot geen hond je nog serieus kan nemen.

  1.   

   @ Rien Noppen

   Guy Verhofstadt doet precies hetzelfde, die scheld mensen ook uit en zet ze weg als idioten en heel snel als nazi’s.

  2.   

   #Negeer trollende leeghoofd, Noppen

  3.   

   @noppes
   het was het burgercomité-EU dat deze tweet de wereld instuurde die door de heer Baudet
   werd geretweet en ongetwijfeld vele anderen in Nederland, onderschreven wordt.

  4.   

   Stem in Mei een anti EU partij.
   Stem PVV of FvD.

 2.   

  Dit is pure demonisering en van een demoniseerder als Baudet hadden we dit uiteraard verwacht. Verhofstadt is geen idioot, maar een politicus die een voorstander is van het eurofederalisme. Dit evangelie verdedigt hij even vurig als Baudet die van het Nexit-isme.

  Het gewauwel over de fracties is ook zinloos. De CDU zit bij Fidesz in de fractie, de ChristenUnie bij de SGP en VVD bij D66. Men ontkomt er niet aan dat tegengestelde partijen vaak in een en dezelfde fractie plaatsnemen. Als Baudet hier zo op tegen is, waarom duikt hij dan met de autocratische PiS in de kofferbak?

 3.   

  FvD straks met vijf man sterk in het EP.
  Ieder ruim 200000 euro per jaar en lachen om de domme kiezers.
  Vier jaar relaxen ….. invloed hebben ze niet en makkelijker kun je ze niet verdienen.
  Vraag de PVV EP’rs maar.

  1.   

   Gelukkig hebben we nog een de Jong en ene Mineur, die zijn al vijf jaar aan het relaxen en hopen dat Kong e.d. hen weer kiezen zodat ze door kunnen gaan met hun invloedrijk werk.

  2.   

   Al op de hoogte van D’66-er Sophietje in ‘t Veld? Cleptocratie en geen democratie bij D’66, zoveel is duidelijk.

   Sophie in ’t Veld (D66) kreeg vergoeding voor niet gemaakte hotelkosten

   Onlangs raakten politici Dion Graus (PVV) en Theo Hiddema (FVD) in opspraak over hun omgang met parlementaire onkostenvergoedingen. Met de Europese verkiezingen op komst zijn er nu ook vragen over de ‘dagvergoedingen’ die D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld kreeg. In dit geval voor niet gemaakte hotelovernachtingen in haar woonplaats Brussel. Het gaat mogelijk om vele honderdduizenden euro’s. Ton F. van Dijk deed onderzoek en ontdekte óók dat de politica van D66 als enige in haar fractie geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland.
   Gepubliceerd op: 06/05 | 2019 Geplaatst in de volgende categorieën:

   Nieuws

   Geschreven door: Ton F. van Dijk

   E-mail
   Twitter
   Facebook

   Europees lijsttrekker Sophie in ’t Veld (D66) heeft in 2018 een onkostenvergoeding van 27.840 euro ontvangen voor onder meer hotelkosten in Brussel. Het gaat om een vergoeding, die volgens het Europees Parlement specifiek wordt verstrekt voor kosten van verblijf in Brussel tijdens vergaderingen.

   In ’t Veld is al vanaf 2005 permanent woonachtig in de Belgische hoofdstad. Als gevolg daarvan hoeft zij in beginsel geen hoge verblijfskosten te maken in haar eigen woonplaats. Waarom kreeg zij dan toch een vergoeding?

   Net als alle andere leden van het Europees Parlement krijgt D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld een netto onkostenvergoeding van 320 euro per officiële werkdag in Brussel of Straatsburg, de twee belangrijke Europese vergaderlocaties.

   Het Europees Parlement zegt over de onkostenvergoeding: “Het Parlement keert voor verblijf en daarmee samenhangende kosten een forfaitaire vergoeding uit van 320 EUR voor iedere dag waarop de leden voor officiële werkzaamheden in Brussel of Straatsburg aanwezig zijn, op voorwaarde dat zij een register tekenen dat hun aanwezigheid bevestigt.”

   En belangrijk: “De vergoeding is bedoeld voor hotelkosten, maaltijden en overige kosten,” aldus het parlement op de eigen website.

   Sophie in ’t Veld ontvangt de vergoeding van 320 euro dus alleen als zij aanwezig is bij vergaderingen in bijvoorbeeld Brussel. De vergoeding is in dat geval onder meer bedoeld voor kostbare hotelovernachtingen. Een hotel in de Belgische hoofdstad kost al snel 300 euro per nacht of meer.

   Volgens opgaaf van het Europees Parlement heeft Sophie in ’t Veld zich bij ruim 98 procent van alle stemmingen in het parlement geregistreerd. Zij zegt daarover in schriftelijk antwoord op vragen van HP/De Tijd: “Ten aanzien van het aantal vergaderdagen dat u hebt voorgerekend: 2018 toont bij mij 134 dagen, waarvan 47 in Straatsburg.”

   Dit betekent dat de D66-politica in 2018 maar liefst 87 keer als ‘aanwezig’ geregistreerd stond bij een vergadering in Brussel. In totaal gaat het alleen vorig jaar al om 27.840 euro aan ontvangen vergoedingen voor kosten van verblijf in haar eigen woonplaats, zonder dat daar dus substantiële hotelkosten tegenover staan.

   Ter vergelijking: collega’s van In ’t Veld, zoals de drie andere D66-Europarlementariërs Marietje Schaake, Gerben-Jan Gerbrandy en Matthijs van Miltenburg gebruiken de vergoeding wél waar deze voor bedoeld is, omdat zij in Nederland wonen en dus veelvuldig in de Belgische hoofdstad moeten overnachten na de vele vergaderdagen.

   In totaal heeft In ’t Veld gedurende haar 15 jarig lidmaatschap van het Europees parlement een bedrag voor verblijfskosten in Brussel ontvangen, dat mogelijk is opgelopen tot ruim vierhonderdduizend euro netto, immers 15 keer 27.840 euro is 417.600 euro. (NB: dit is dus een schatting op basis van de door de D66-lijsttrekker zélf verstrekte gegevens over 2018.)

   In totaal heeft In ‘t Veld op deze wijze gedurende haar 15 jarig lidmaatschap van het Europees parlement een bedrag ontvangen, dat mogelijk is opgelopen tot ruim vierhonderdduizend euro netto.

   In ’t Veld is het niet eens met de conclusie, dat zij ‘tonnen heeft opgestreken’ als gevolg van de riante onkostenvergoeding voor niet gemaakte hotelovernachtingen in haar eigen woonplaats.

   De lijsttrekker van D66 schrijft dat zij wel degelijk verblijfskosten heeft in Brussel: “Zoals ik aangaf ben ik sinds 1994 woonachtig in België. De dagvergoeding is flat rate, en er is geen verantwoording nodig (…) Ik heb uiteraard gewoon verblijfskosten in Brussel. De kosten hangen niet af van wat mijn formele postcode is (…) Dus uw conclusie dat ik ‘tonnen’ heb opgestreken waar geen kosten tegenover staan, is onjuist.”

   Van welke specifieke verblijfskosten in Brussel dan sprake is en om welk bedrag dit gaat, wordt uit het antwoord van de D66-lijsttrekker niet duidelijk.

   Wel zegt In ’t Veld dat zij de dagvergoeding voor verblijfskosten tijdens vergaderingen in Brussel tevens heeft gebruikt voor ‘extra’ kosten van ‘leven en werken’ die zij maakte in Nederland.

   Zij verklaart: “Ik heb er voor gekozen om de extra kosten in Nederland te dekken uit het totaalbedrag. Onder de streep is mijn situatie dus niet anders dan die van collega’s. De kostenvergoeding wordt dus besteed aan de kosten van leven en werken op meerdere locaties.”

   Maar is dit wel zo? Voor algemene onkosten die ‘voortvloeien uit haar parlementaire werkzaamheden’ ontvangt Sophie in ’t Veld volgens het Europees Parlement immers naast de dagvergoeding van 320 euro een vaste onkostenvergoeding van 4513 euro per maand. Bovendien krijgt zij daar bovenop nog een separate reiskostenvergoeding voor werkbezoeken aan ons land.

   Uit de onderliggende administratie waar HP/De Tijd over beschikt, blijkt dan ook dat Sophie in ’t Veld hotelovernachtingen in Nederland ‘gewoon’ betaalt uit de vaste onkostenvergoeding van 4513 euro per maand. Een paar voorbeelden uit 2018:

   Hotelovernachting in NH Hotel Amsterdam (29 juli), 337,06 euro, Mercure Hotel Groningen (14 augustus), 95,65 euro en Holiday Inn Hotel Den Haag (27 september), 150,55 euro. Met daarbij de omschrijving: ‘Overschrijving naar Sophie in ’t Veld’.

   Conclusie: D66 lijsttrekker in ’t Veld declareert ‘de kosten van leven en werken op meerdere locaties’ (zoals zij dat zelf noemt) in Nederland wel degelijk uit het algemeen vaste onkostenbudget van het Europees Parlement.

   En dat is anders dan zij zelf suggereert in haar schriftelijke beantwoording van vragen: “Eventueel verblijf in een hotel dek ik uit de verblijfskostenvergoeding.”

   De kwestie is een doorn in het oog van andere betrokkenen bij de D66-fractie in Europa. Dit omdat In ’t Veld naast de riante vergoeding voor niet gemaakte ‘Brusselse hotelkosten’, tevens geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland. De D66-volksvertegenwoordiger heeft slechts te maken met de beperkte fiscale inhouding die het Europees Parlement doet. En ook dit keer is de enige reden daarvoor dat zij woonachtig is in Brussel.

   De kwestie is een doorn in het oog van andere leden van de D66-fractie in Europa. Dit omdat In ’t Veld naast de riante vergoeding voor ‘niet gemaakte Brusselse hotelkosten’, tevens geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland.

   In ’t Veld erkent in een reactie de gang van zaken: “Sinds 2005 heb ik een woning in Brussel. Ik val daarmee onder de Belgische belastingdienst,” aldus de politica van D66. Gevolg is dat zij ongeveer 25 procent inkomstenbelasting betaalt. De D66-lijsttrekker zegt daarover: “De Belgische fiscus kan daar nog een extra heffing aan toevoegen, maar doet dat tot nu toe niet.”

   Dit terwijl de in ons land woonachtige D66-europarlementariërs Marietje Schaake (Amsterdam), Gerben-Jan Gerbrandy (Den Haag) en Matthijs van Miltenburg (Den Bosch) door de Nederlandse fiscus worden aangeslagen voor de volle 52 procent.

   “Als ik alles onder elkaar zet, dan bedroeg mijn netto-inkomen in het afgelopen jaar 81.213 euro,” aldus Sophie in ’t Veld in haar schriftelijke reactie. Dat is dus zonder de genoemde onkostenvergoedingen en aanzienlijk méér dan de meeste andere Nederlandse volksvertegenwoordigers in Europa – ook van D66 – die het netto met ongeveer 55.000 euro moeten stellen.

   Volgens bronnen rond de Europese D66-fractie ligt het voor de hand om het fiscale voordeel van ruim 25.000 euro netto dat D66-lijsttrekker In ’t Veld zo heeft ten opzichte van haar in Nederland wonende collega’s te gebruiken voor de ‘extra kosten’ die zij naar eigen zeggen heeft in Nederland, en niet de dagvergoeding voor verblijfskosten in Brussel daarvoor aan te wenden.

   Bovendien zo klinkt het: de prominente D66-politica levert, als gevolg van het feit dat zij permanent in ‘belastingparadijs’ Brussel woont, al (bijna) 15 jaar geen enkele bijdrage aan de collectieve voorzieningen in Nederland via de inkomstenbelasting. De vraag is dan ook in hoeverre zij als volksvertegenwoordiger nog binding heeft met haar kiezers die wél in Nederland wonen en belasting betalen.

   De prominente Nederlandse D66-politica levert als gevolg van het feit dat zij permanent in ‘belastingparadijs’ Brussel woont al (bijna) 15 jaar geen enkele bijdrage aan de collectieve voorzieningen in Nederland.

   Zelf zegt Sophie in ’t Veld daar het volgende over: “Ik ben elke week in Nederland te vinden, voor werkbezoeken, conferenties, politiek cafés, debatten, interviews, afspraken met deskundigen, ondernemingen of maatschappelijk middenveld, partijoverleg en campagne-activiteiten (…) Die bezoeken zijn een van de belangrijkste manieren waarop ik voeling houd met wat er leeft.”

   De in Brussel woonachtige D66-politica houdt dus naar eigen zeggen vooral ‘voeling’ met Nederlandse kiezers door het afleggen van ‘werkbezoeken, afspraken met deskundigen en partijoverleg’.

   Bronnen binnen D66 bevestigen dat de wijze waarop In ’t Veld gebruik maakt van de Europese regelingen en haar structureel gebrek aan natuurlijke binding met ons land in het verleden is aangekaart bij toenmalig partijleider Alexander Pechtold.

   Wat D66 deze met de informatie heeft gedaan is niet bekend. Het heeft er in ieder geval niet toe geleid dat In ’t Veld door haar partij van de lijst is gehaald; zij is als lijsttrekker immers hét gezicht van D66 bij de komende Europese verkiezingen.

   1.   

    Daar ga je die welbekende trollen niet over horen, wedden?

   2.   

    Domela weet zeker dat de FvD-ers in het Europees Parlement dat met hun gestapelde functies veel eerlijker zullen aanpakken.:)

    1.   

     Je spreekt over het uiterst laakbare gedrag van D’66-er Sophie in ‘t Veld geen veroordeling uit? Klopt dat?

  3.   

   En wat is nu het probleem meneer Kong? Zo gaat dat toch met de meeste die de politiek in gaan. Een paar zullen misschien echt iets willen doen maar meeste toch beetje debateren,lunchen ,dineren en ondertussen de zakken goed vullen met weinig doen.

 4.   

  “Verhofstadt ís een totaalidioot en een fanaat eersteklas. De man is ronduit gevaarlijk.”

  Verhofstadt ís een totaalidioot: ik zelf zou dat niet zo willen zeggen maar ieder zijn mening.
  Een fanaat eersteklas: ja, ik denk dat dat niet te ontkennen valt.
  De man is ronduit gevaarlijk: dat hangt af van je gezichtspunt maar hoe dat uitvalt is aan de kiezer.

  DDS, dank voor deze waarneming maar de stem van NL is op Europees niveau van absolute onwaarde. Al zou heel NL het FvD kiezen, dan nog doet die keuze er niet toe. Het is voldoende die keuze populistisch te noemen en dan mag je die daarna gewoon negeren. En zo zal ook geschieden.

 5.   

  VERHOFSTADT IS HET PROTOTYPE VAN EEN VOLKSVERLAKKENDE ANTISEMIET, EEN SCHREEUWEND HYSTERISCH BRUINHEMD!!!!! Type goebels!!! Heb de man persoonlijk gekend in het vlaamse, 20 jaren geleden een aimabel redenaar! ZIE WAT EUROPA MET JE DOET!!!

  1.   

   Vermoedelijk ziet men hem in EU kringen als een nuttige idioot. Hierbij gaan ze voorbij aan het gevaar wat zich in deze man schuilt. De man is verantwoordelijk voor de burgeroorlog in Oekraïne. Desondanks laten de Eurofielen deze gek in alle rust zjjn gang gaan

  2.   

   U heeft zeker zitten slapen tijdens geschiedenisles , Paul Cliteur kan zo doorgaan als minister van Volksvoorlichting en Propaganda.
   Extreemrechts en geschiedenis ze leren het ook nooit, hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)

 6.   

  Verhofstadt is inderdaad een groot gevaar voor de vrede in Europa.

  1.   

   Extreemrechts zal hier wel even verandering in brengen , die
   zijn uit op oorlog, prima voedingsbodem.

 7.   

  Wie van de 3.
  De vraag is, wie van de 3 heeft geen alcohol probleem.?
  Juncker / Verhofstadt / Timmermans.?

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 8.   

  Verhofstadt is een gevaarlijke gek!
  Samen met van Baalen heeft hij eigenhandig de lont in het kruitvat van Kiev aangestoken. Het bloed van de burgeroorlog, als gevolg daarvan, kleeft aan zijn vunzige klauwen. Je zou hem zelfs medeplichtigheid van MH17 aan kunnen wrijven (ongeacht wie de daadwerkelijke dader is) aangezien dat het directe gevolg is van oorlogsmisdaden tijdens deze burgeroorlog, die door hem en van Baalen is veroorzaakt. Ik hoop van ganser harte dat deze man zich ooit nog eens mag verantwoorden voor een tribunaal à la Nürnberg. Met dito strafmaat uiteraard.

  1.   

   Perfect weer gegeven!

 9.   

  Verhofstadt is een uiterst gevaarlijk links gedrocht, een ander woord heb ik er niet voor!
  In de jaren 30/40 hebben wij ook zo,n gedrocht in Duitsland naar voren zien komen!
  Begrijp niet, dat een weldenkend persoon op een van de partijen kan stemmen, waar dit gevaarlijk heerschap de lijder (geen taal fout) van is!

  1.   

   En waar is de zondebok dan ?, het FvD en de PVV hebben een
   zondebok namelijk moslims, bij Hitler waren dit de Joden.
   Het FvD en de PVV hebben alleen nog knokploegen nodig
   en het is een 1 op 1 kopie van 30/40.

   1.   

    idiote vergelijking van Joden en Moslims.
    Moslims plegen continue aanslagen over de hele wereld en voegen zelden iets goeds toe aan de maatschappij. Meestal parasiteren ze op de maatschappij.
    Joden plegen (bijna) nooit aanslagen en leveren prestaties om U tegen te zeggen voor de maatschappij.
    De schuld van de Joden is onterecht, de schuld van de moslims is terecht.
    Niet lopen zeuren dat niet alle moslims slecht zijn, want ze wijzen hun wandaden ook niet af. Dat kan ook niet want aanslagen tegen ongelovigen mogen, sterker nog MOETEN. Zo staat in de koran geschreven.

   2.   

    @brazil
    probeer nu eens normaal schriftelijk te discussiëren en laat de Joden eens met rust. ook als zij nergens mee te maken hebben, krijgen zij toch wel de schuld.

   3.   

    @ Brazil

    Zoals jij en je antifa vriendjes zeker? Of noemen we dat dan anders?

 10.   

  Michael siddert:

  Dat gezicht alleen al. Vuurrood. Ongewassen haar. Boze blik in de ogen. Handgebaren alsof hij een paar xtc-pillen genomen heeft. Brr. Je wordt er werkelijk bang van.

  Als iemands uiterlijk in de strijd wordt gegooid, kan je er vergif op innemen dat de argumenten op zijn.

 11.   

  LS…

  De hele EU is een nageboorte van Hitler !

 12.   

  De totaalidioot en kasgrabbelaar Baudet retweet een tweet , Hahaha geweldig gewoon hilarisch :)

  1.   

   Jij moet niet zoveel bij g. Jolink in zijn hol zitten met je hilarisch, homo die je bent .
   Mijn god je stink wel heel erg naar stront jij .

 13.   

  De hele EU gaat (vooral) voor N-Europa uitlopen op een disaster als de volledige transferunie een feit is. Kijk voor de aardigheid eens naar de video “Een foute Europese afslag: Jean Wanningen en Paul Buitink ” op Café Weltschmerz. Zeer verhelderend interview waarin de feiten nog eens goed worden uitgelegd. Het probleem met deze knakkers in de EU is dat ze hun ongelijk niet willen bekennen vanwege gezichtsverlies en hun idealen van een Kalergi-achtig plan. Ze brengen Europa naar de afgrond. Het is nu tijd voor de EU om eerst pas op de plaats te maken, goed te evalueren en na te denken hoe nu verder, i.p.v als een idioot door te gaan, a la Verhofdstad, Juncker, Timmermans c.s. Het fundament is rot. Een ieder weer dat je dan pas op de plaats moet gaan maken om nog ernstigere problemen te voorkomen.

  1.   

   weer = weet

 14.   

  Heel terecht dat die EU graaiers niet vertrouwd worden.
  https://www.hpdetijd.nl/2019-05-06/sophie-in-t-veld-d66/

 15.   

  BAM, @Beukman veegt de vloer aan met de knettergekke extreem rechtse M v/d G.

  1.   

   Wacht maar af met je knettergekke rechts.
   Dikke transferunie , straks de verantwoordelijkheid van de pensioenpotten naar Brussel.
   En bij de volgende crisis worden de NE landen flink geknipt en geschoren door de ZE landen.
   Lekker doorwerken tot je 80e mister kong

 16.   

  Wakker worden. En ga eens na denken wat er aan het gebeuren is in Europa.
  Ik weet het , het is eng en te erg voor woorden en niet te bevatten .
  We worden al minstens 20 jaar gehersenspoeld door de elite.
  Voor de ww2 had Hitler ook al mein kampf geschreven en niemand wilde het geloven wat er gebeuren ging .

  Lees u aub in . Deze links worden wel bestempeld als samenzwering theorie.
  Maar is wel heel erg aan de werkelijkheid gespiegeld.

  https://youtu.be/twc_0a2nOWY

  https://www.alwareness.org/agenda-21-het-geheime-plan-voor-de-aarde/

  https://www.interessantetijden.nl/2017/10/09/agenda-2030-new-age-variant-orwells-1984/

  U weet een gewaarschuwd mens telt voor twee.

  1.   

   Als we het over gehersenspoeld hebben, hahaha geweldig gewoon hilarisch :)

 17.   

  En de pro eu trollen vallen weer over elkaar heen…hilarisch!!
  Laat deze belachelijke sukkel eerst zijn eigen bevolking maar eens op één lijn zien te krijgen.
  #stemdiebelgweg!!!

  1.   

   De Europeanen zijn op één lijn, gaat prima zo.

 18.   

  Indien de vocabulaire te kort schiet,vinden sommige reaguurders steun en houvast aan te pas en te onpas gebruikte kretologie zoals “Ashkenazi Khazaar” en “hilarisch” het moet toch geestdodend zijn steeds dezelfde kreet te handhaven!
  Men kan beter steeds iets nieuws verzinnen,het komt dan krachtiger over,zoals bijvoorbeeld “superlative snelsufferd tot de macht x in het kwadraat”.

  1.   

   Ok…dus……
   Verhofstadt is een “superlative snelsufferd tot de macht 99 in het kwadraat”.
   Nb. Tman…..tis óf tot de macht 2…óf in het kwadraat….tot de macht x in het kwadraat slaat nergens op.

   1.   

    Om kort te gaan..verhofstadt is een krankzinnige eurofiel!

    1.   

     Haha,het is een voorbeeld lulhannes kreet zonder feitelijke waarde,een bedenksel in 1 seconde!

 19.   

  Is dat die Verhofstadt die samen in kief met die dikke Timmermans o nee die is ook dik van Baalen , is een pot nat stond te schreeuwen dat ze moesten gaan schijten in de achtertuin van Rusland . En Poetin terecht de Krim in nam of dacht Verhofstadt indruk te maken op Poetin , had die het beter kunnen vragen aan Rusland kenner Zijlstra voor het informele contact met Poetin. De slagkracht van de NAVO is van een leger van Madurodam of België is het zelfde , kan meneer Verhofstadt ook een land noemen in het zuiden van zijn geliefde Europa wat niet corrupt is of geen cent te makken heeft inclusief zijn eigen land België , / trouwens die kunnen elkaar niet luchten of zien de Fransen en de Walen / dus Verhofstadt moet op de pot gaan zitten en in zijn eigen verrotte lucht de ontbinding van zijn geliefde Europa in ademen , want Poetin geeft de Krim niet meer terug . En neem aub die oude vrouwenversierder macron mee.

 20.   

  Wat een reacties weer…….
  FvD heeft een groot netwerk in Nederland dus het retweeten van een info die de vinger op de zwerende plek legt, is een goede tweet. NU zijn de partijen die de EU willen hervormen nog verdeeld, hun plaats aan het zoeken.
  Links en bureaucratisch brussel worden steeds ongeruster, gezien hun voortdurende offensief tegen centrum en rechts.
  Er komt een moment dat de applaus machine van ALDE inziet dat Verhofstad niet meer is dan een inhoudsloze demogoog die gelijkenissen vertoont met een andere demagoog die diverse decennia geleden z’n kaarten vreselijk overspeelde. Ik krijg de indruk dat de heer Noppen die demagoog een mooi voorbeeld vind?
  Zoals gebruikelijk wens ik de FvD criticasters veel succes met FvD activiteiten…..

 21.   

  Is dit nu echt nieuws? Bauet die een tweet retweet ?

 22.   

  Verhofstadt is kierewiet.

  Maar dat was allang bekend.

 23.   

  Our citizens ? Mocht hij willen, de megalomaan en levensgevaarlijke globalist die niet wijkt voor een matpartij met Rusland. Zijn ideale droom is heel Azië aansluiting krijgt bij de EU, en daar is nog wat landjepik voor nodig. En kritiek is natuurlijk uit den boze, daar plakken we fascisme en nazisme tegenaan, het zou mij niet verbazen dat deze liberale schreeuwbek net zoals DENK strafkampen/heropvoedingskampen gaat inrichten voor het rechtse geluid.

 24.   

  Allemaal heel leuk maar deze man bepaald onze toekomst en daar hebben we dus helemaal geen enkele invloed op.
  Wij maken de fout te geloven dat het over onze belangen gaat, Sophie zit er nu 15 jaar en die begrijpt voor wie ze moet zorgen.

 25.   

  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 26.   

  #Negeer trollende leeghoofd, Noppen

 27.   

  Verhofstadt is inderdaad levensgevaarlijk, want een fanatieke idealist. Hij gelooft werkelijk dat een nog groter en uitgebreider Europa een goede zaak is. Hoe zeg je dat ook weer? “De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen”.

  Mark Rutte had zowaar eens een keer groot gelijk toen hij zei dat als je een visie hebt, je naar de oogarts moet gaan. Politici met idealen zijn altijd degenen die de grootst mogelijke rampen veroorzaken. Hoe eerder Verhofstadt van het toneel verdwenen is, hoe beter.

 28.   

  Ooit een foto van Hitler gezien, leg ze dan eens naast elkaar en zie de verschillen!

  1.   

   Bedoel je soms de gelijkenissen?

 29.   

  De opkomst bij EU-verkiezingen is in Nederland altijd laag, behalve wanneer we tegen kunnen stemmen. Dat werd duidelijk op 1 juni 2005, toen kwam maar liefst 62% opdagen, terwijl het normaal meestal steken rond de 40%, dat is toch een ruime minderheid.

 30.   

  Ja inderdaad hij lijkt wel wat op hitler, maar hij is mischien nog wel veel gekker die hofstad

 31.   

  Van een kilometer afstand zie je dat het een echte Belg is deze gnoom, sorry Belgen.

 32.   

  Tja, ook België kent zijn krankzinnigen en landverraders.

  Stem tegen de EU,
  Stem op FvD!

 33.   

  Ik begrijp de linkse elite niet, inclusief de VVD, dat men achter zo,n uiterst gevaarlijk figuur als Verhofstadt kan gaan staan!
  In 38/45 hebben wij zo,n figuur in Duitsland gehad, en men weet waartoe dit allemaal heeft geleid! Hun haar kapsel gelijk, hun ongecontroleerde drift gelijk, beide wensen waren en zijn Een verenigd Europa, daarbij is Nederland zijn soevereiniteit kwijt!

 34.   

  Het valt nauwelijks te ontkennen dat Verhofstad een komplete idioot is.

 35.   

  Eén groot Europa.
  Wie wilden dat destijds nog meer?
  En waar en hoe strandden hun idealen?
  Samen werken is prima, samen dwingen is funest voor de vrede.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!