Thierry Baudet retweet tweet waarin eurofascist Guy Verhofstadt een "totaalidioot en fanaat" genoemd wordt

Geen categoriemei 06 2019, 13:00
Schande! Rampzalig! Hoe durft 'ie?
Het zal niemand verbazen dat het Burgercomité-EU bepaal niet te spreken is over Guy Verhofstadt, de 'leider' van de zogenaamde liberale fractie in het Europees Parlement, ALDE. Deze gek wil altijd meer, meer, meer Brussel, en is als ALDE-baas op Europees niveau de fractievoorzitter van zowel onze eigen D66 als de VVD.
Je hoeft maar even op YouTube te zoeken om te zien hoe gek Verhofstadt is. En met gek bedoel ik echt knettergek. Zie deze video die hij onlangs op Twitter gooide, waarin hij vol vuur en passie uitlegt dat alleen een grotere, machtigere EU dé oplossing is voor al onze problemen:
https://twitter.com/guyverhofstadt/status/1124642062144561152
Dat gezicht alleen al. Vuurrood. Ongewassen haar. Boze blik in de ogen. Handgebaren alsof hij een paar xtc-pillen genomen heeft. Brr. Je wordt er werkelijk bang van.
Het is dan ook geheel terecht dat het Burgercomité-EU in een tweet de vloer aanveegt met deze mafklapper:
https://twitter.com/burgercomiteeu/status/1124791025040535552
"Mensen, deze totaalidioot en fanaat voert straks de Europese fractie (ALDE) aan waar ook de VVD (samen met D66 trouwens!) deel van uitmaakt. Eurofieler dan dit wordt het niet. Stem dus NIET op de VVD tenzij u wilt dat ons land een EU wingewest wordt," aldus het comité.
Een prima tweet... wat ongetwijfeld de reden is dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet de tweet geretweet heeft.
Screen Shot 2019-05-06 at 11.16.37
Ja, de linkse media zullen Baudet ongetwijfeld bekritiseren vanwege deze retweet, maar hij heeft natuurlijk honderd procent gelijk dat hij dit doet. Verhofstadt ís een totaalidioot en een fanaat eersteklas. De man is ronduit gevaarlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten