Woedende Donald Trump gaat los op linkse gekken Facebook en Twitter: “Ik houd jullie in de gaten!”

Donald Trump tijdens een speech met een mededeling over de 'shutdown' en 'the wall'. Bron: YouTube / 
Golden State Times
Foto: Donald Trump tijdens een s speech met een mededeling over de 'shutdown' en 'the wall'. Bron: YouTube / Golden State Times

Facebook en Twitter maken het nu te gek.

Een dag of twee geleden is de grote sociale media-aanval op rechtse ‘stemmen’ begonnen. Op Twitter is ineens de Amerikaanse acteur James Woods — die bekend staat als één van de weinige conservatieven in Hollywood — een tijdlang verbannen (een week, voor zover mij bekend), en Facebook heeft diverse populistische commentatoren permanent geband. Het gaat dan onder meer om Alex Jones en Paul Joseph Watson. Nou hoef je niet persé fan te zijn van zo’n Jones. Waar het om gaat is dat hij het recht heeft om te zeggen wat hij zegt… en dat het ongelooflijk problematisch is dat Tech-Giganten zich opeens op deze manier gaan bemoeien met political speech.

De Amerikaanse president Donald Trump maakt zich hier ook ernstig zorgen over. Dat maakt hij duidelijk op Twitter. Hier zijn tweet in reactie op de schorsing van Woods:

“Hoe kan het dat James Woods (en vele anderen), een sterke maar verantwoordelijke Conservatieve Stem, verbannen is van Twitter? Sociale Media en Nep Nieuws Media, samen met hun partner de Democratische Partij, hebben geen idee dat ze enorme problemen voor zichzelf veroorzaken. HEEL ONEERLIJK!” aldus de president.

En over de bans op Facebook:

“Ik blijf de censuur van AMERIKAANSE BURGERS op sociale media platformen monitoren. Dit is de Verenigde Staten van Amerika — en we hebben wat bekend is als de VRIJHEID VAN MENINGSUITING. We monitoren het en houden het in de gaten!”

Vervolgens liet hij weten dat Twitter én Facebook actie mogen verwachten van hem:

“De fantastische Diamond en Silk (hier een artikel op DDS over deze dames) zijn zo slecht behandeld door Facebook. Ze hebben zo hard gewerkt voor hun succes en wat hen is aangedaan is dieptriest — en we houden dit nauwlettend in de gaten. Het wordt erger en erger voor Conservatieven op sociale media!”

Het goede nieuws? Trump kan daadwerkelijk iets doen. Jaren geleden hebben Facebook en Twitter afgedwongen dat ze wettelijke bescherming genieten. Ze worden in juridisch opzicht gezien als “telecommunicatiebedrijven.” Ze zeiden toen namelijk dat ze mensen alleen met elkaar verbinden, zelf niets toevoegen of weglaten. Inderdaad, net als een telefoniebedrijf als, zeg, KPN of Vodafone. Daarom zouden ze niet aansprakelijk gesteld moeten kunnen worden voor wat mensen schrijven op sociale media. Zij, de netwerken, zijn niets anders dan forums. Er vindt geen redactionele censuur plaats, niets. Net zoals dat telecommunicatiebedrijven zich niet bezighouden met de inhoud van telefoongesprekken.

Maar… dat klopt al lang niet meer. Facebook en Twitter bemoeien zich wel degelijk met de inhoud van de ‘gesprekken.’ Je moet je voorstellen dat KPN de telefoonverbinding afsluit van je omdat de inhoud van je gesprekken het bedrijf niet aanstaan. Knetter. Zoiets gaat niet gebeuren. En dat is waarom zulke bedrijven in Amerika speciale wettelijke bescherming genieten.

Dat is in hun geval terecht. Maar voor Facebook en Twitter geldt dat niet. Zij gedragen zich tegenwoordig als uitgevers, en zouden dus ook in juridisch opzicht zo behandeld moeten worden.

Trump kan daar verandering in brengen. Als hij dát doet hebben Facebook en Twitter onmiddellijk een enorm probleem. En dat betekent natuurlijk: feest voor ons van rechts. Want dan moet je eens zien hoe snel Jack Dorsey (van Twitter) en Mark Zuckerberg (van Facebook) ons allemaal dringend verzoeken om toch terug te keren op hun ‘platforms.’


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

47 reacties

 1.   

  Facebook en Twitter behoren niet tot mijn primaire levensbehoeften,voor de meeste mensen inmiddels wél,
  Het internet op zichzelf vind ik zinvol en nuttig,e-mail en internet is het enige dat ik doe.
  Dus voor mij is het geen probleem,leven zonder die 2 moderne koffiekransjes!

 2.   

  Nu we het er toch over hebben, heeft Rutte de islamitische gemeenschap al kareem ramadan gewenst.

  1.   

   Zo vlak voor de verkiezingen?
   Hahaha.

 3.   

  Inderdaad Trump en Wilders zijn twee kanjers.
  Heel de Westerse wereld, gaat nu snappen dat de Demoniserende wegkijkende Linkse clan, de wereld in afgrond aan het drijven is.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

 4.   

  Waarom wordt er nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven dat Geert Wilders dit jaar de Pim Fortuynprijs krijgt.
  Wel jammer dat de prijs wordt uitgereikt door die lijkenpikker.

 5.   

  Twitter en Facebook zijn zo links als het maar zijn kan en zij gooien zelfs mensen eraf die niet hun regels overtreden:

  – Alex Jones
  – Paul Joseph Watson
  – Milo
  – Tommy Robinson
  – Laura Loomer
  – Avi Yemini

  En vele, vele anderen. Het was een afgesproken actie, want de media was van te voren ingelicht, zoals CNN e.d. want 1 of 2 minuten van elkaar plaatste zij het nieuws met gephotoshopte platen, dus dat nieuws hadden zij al in huis.

  Je hoeft die mensen niet te mogen of hun ideeën serieus te nemen, maar al deze mensen hebben de regels niet overtreden.

  Het gekke is dat antifa niet wordt aangepakt, zelfs niet als zij tot geweld oproepen. CNN die steeds nepnieuws naar buiten brengt, zoals met de Covington Highschool. Die mag lekker doorgaan en het nieuws werd niet eens verwijderd. Dus nu al twee maanden wordt die school en de jongens met de dood bedreigd.

  Ook kun je heel wat mensen vinden op Twitter en Facebook die anderen doodwensen, oproepen tot geweld en zelfs leren hoe je je vrouw moet slaan via de Sharia.

  Maar die worden niet aangepakt.

  Bij Facebook hangt een poster in de receptie met:
  Wees aardig voor:
  – moslims
  – zwarten
  – Latino’s
  – Gay
  – Transgenders
  – enzovoorts

  Blank, christenen en Joden ontbreken. Dat laat wel zien hoe zij in het leven staan. Laura Loomer laat dit zien in een van haar Youtube filmpjes.

  Die Zuckerberg is voor Bernie Sanders, een halve communist. Ook zo iets raars, want hij betaald niet eens belasting en stalt zijn geld ergens anders dan in de VS. Hij bedriegt in elk land wel de belastingdienst, maar voor de vorm zegt hij dat hij achter Bernie Sanders staat.

  De huichelaar.

 6.   

  Facebook en Twitter bepaalt dus wat goed of slecht is.
  Precies zoals minister Ollongren het ook graag ziet.
  Het is een hele kwalijke zaak als mensen de mond gesnoerd wordt vanwege hun afwijkende meningen, of je het nu met hen eens bent of niet.
  Media hoort neutraal en onafhankelijk te zijn en dit is een doelbewuste en politiek gemotiveerde actie om tegenstanders monddood te maken.
  Heel erg eng als dit onder politieke druk door commerciële bedrijven uitgevoerd gaat worden, gebruikers zouden nu direct massaal Facebook en Twitter moeten boycotten.

  1.   

   PS…
   Die geestelijk gestoorden hier kunnen er ook wat van !

   1.   

    Wel grappig om te lezen, dat, ondanks jij nog niet een stuiver bezit om aan je reet te krabben, je het opneemt voor je onderdrukker en oplichters, van alles, waar het woord fatsoen van toepassing is. En uit je reacties, is ook op te maken, dat om je IQ te weten te komen, de opgave van je schoenmaat, genoeg is.

    1.   

     Beetje onleesbaar Top…
     Probeer het nog eens in je eigen woorden…
     Iets met blaaskaak of pisvlek !

    2.   

     @ Top

     Jij neemt het woord fatsoen in de mond?

     De persoon die alleen maar blablabla blaaskaak en pisvlek kan zeggen.

     Ja, heel fatsoenlijk man. Ga zo door!

 7.   

  De grote ( zeer linkse) tech giganten hebben de aanval geopend op meningen die hun niet bevallen.

  Dus plegen ze censuur.

  En deze censuur neemt steeds grotere vormen aan.

  Google; Twitter; Facebook; enzovoorts. Ze horen bij de z.g. “anti-Trump Resistance”. Net als veel gevestigde media die deze censuur toejuichten.

 8.   

  Ik kan niet over iedereen die hier genoemd worden oordelen maar Alex Jones is in zijn internetactiviteiten ronduit crimineel bezig. Die man hoort in de cel.

  1.   

   En jij moet terug naar een door jouw zo geliefd islamitisch land, het wordt dat jij oprot hier..

   1.   

    TIJD

    1.   

     LS…

     De diep gestoorde Ashkenazi KhazaarTrump is een groot gevaar voor de Wereldvrede en wordt door de achterlijken hier als briljant gezien !

     1.   

      @ Caesar Lion Cachet

      Hebben we hier weer een complottheorist die alle Joden de schuld geeft van alle problemen in de wereld?

      Dat is pas gevaarlijk!

     2.   

      Man. Overtuigd hetero.Vrijgezel.

      Ooit stinkend rijk. Nu niet meer.

      Passie voor mooie vrouwen, paarden, classic cars en

      Mini Bull Terriërs .

      PS

      Een aantal van mijn hier gepubliceerde verhaaltjes ligt op de plank in de vorm van een rommelig manuscript dat eens een boekje zou kunnen worden. In onbepaalde volgorde zet ik de verhaaltjes hier neer voordat ze helemaal verdwijnen in vergetelheid… De naam van het manuscrip: Ik ben niet goed in mijn hoofd en moet geholpen worden.

   2.   

    jou

    1.   

     Knap hoor! Die geweldige taalvaardigheid van jouw…

     1.   

      LS…

      Heerlijk hoe die Internet Mongolen zich op (vermeende) taalfouten storten bij gebrek aan beter… De beste manier om een reactie los te krijgen !HAHA

  2.   

   Ik kan niet over iedereen die hier genoemd worden oordelen maar Rien Noppen is in zijn internetactiviteiten ronduit crimineel bezig. Die man hoort in de isoleercel van een TBS kliniek.

   1.   

    EBI Vught.. ook prima!

  3.   

   @ Rien Noppen

   Hij is een bijzonder heerschap, maar zo zijn er velen die wel hun mening mogen geven. Waarom antifa die oproept tot geweld wel en bepaalde anderen niet?

   Als hij in de cel hoort, dan had hij daar wel gezeten. Kennelijk heeft hij niet de wet gebroken, tenzij jij natuurlijk vind dat bepaalde mensen zonder proces opgesloten moeten worden, zoals sommigen hier ook willen.

  4.   

   “Het gebeurde aan het einde van een ruim drie uur durende ondervraging, vorige maand in Texas. Jones zat, in het kader van een aanstaande rechtszaak, tegenover de advocaat van enkele ouders van de twintig schoolkinderen die in 2012 werden doodgeschoten in het plaatsje Newtown. Jones had jarenlang beweerd dat ze niet waren doodgeschoten, maar als acteurs een toneelstukje hadden opgevoerd om het Amerikaanse wapenbezit in te dammen. Het was de eerste keer dat Jones zich onder ede moest verdedigen voor zijn profijtelijke paranoia.”

   (Volkskrant)

   1.   

    @ Rien Noppen

    Dat wist ik niet. Ik ken hem ook alleen van naam. Maar als hij iets strafbaars pleegt, dan wordt hij vanzelf een keer veroordeeld, zo niet, dan niet.

    Overigens kan CNN, The Washington en NY er ook wat van. Die brachten nieuws naar buiten dat een Native American werd belaagd door jongens van een katholieke Highschool. Tot op de dag vandaag wordt die school beveiligd. En het bleek helemaal niet waar te zijn. Maar zij zoeken met een fijne kan naar alles wat Trump of zijn aanhangers doen, dat zij over lijken gaan en dus veel te gretig iets publiceren zonder goed onderzoek te doen.

    In The View, een links praatprogramma stelde een dame van het programma de vraag waarom zij dat toch steeds doen en erin trappen in foute berichtgeving, de opmerking was ‘Omdat wij Trump zo graag weg willen hebben’.

    Medialand is goed verziekt in de VS en daar is niet alleen Alex Jones debet aan. Het lijkt wel of de verdeeldheid steeds verder aangewakkerd wordt, helaas! Mijn Amerikaanse vrienden maken zich daar ook echt zorgen over, wat ik me goed kan voorstellen.

  5.   

   @Rien
   Inderdaad.
   Hij was het die verzon dat de Democraten olv H. Clinton in een supermarkt of zo een pedo-netwerk leidden. Het gevolg was dat een Trumpgek er met zijn geweer op afging en bijna een tragedie had veroorzaakt.

   En zo verspreidt Jones aan de lopende band nepnieuws. Je kunt rustig spreken van ophitsing. Degenen die nu brullen dat de vrijheid van meningsuiting onder druk staat als Jones van Facebook en Twitter wordt geweerd, waarom maken zij tegelijk bezwaar tegen de jihad-imams die hier in Nederland hun opruiende taal uitbraken?

   1.   

    @ Beukman

    Je moet CNN, The Washington Post en New York Times eens volgen hoeveel nepnieuws zij brengen. Alleen dat wordt wel getolereerd.

    CNN heeft zelfs acteurs in gehuurd die in een panel als teleurgestelde Trump supporters neer worden gezet.

    Smollett was schuldig, maar de media legde de schuld bij Trump. Alles wat er gebeurd is de schuld van Trump. Pijpbommen naar CNN: Trump schuldig. Aanslag in Charlottesville: Trump schuldig. Hij zou verdeeldheid zaaien en mensen tot geweld aanzetten. Echt onzin!

    Ik ben geen Trump-supporter, maar als je kijkt wat de democraten doen, dat slaat alles. Hillary en veel Democraten hebben opgeroepen Republikeinen en Trump-supporters overal lastig te vallen, op straat, in de winkel en zelfs in restaurants. Dat gebeurd dus ook. Gaf de media hen de schuld? Nee. Wordt er een Truimp-supporter aangevallen, dan verdedigen CNN en anderen de aanvaller.

    Brengen nepnieuws over de Covington kids. Gevolg: school dagen lang dicht, kinderen beveiligd tot vandaag de dag toe.

    Zelfs dat over aanranding van Kavanaugh was nepnieuws, maar toch deed CNN en de rest mee aan die heksenjacht. En tot de dag van vandaag moet hij bewaakt worden, zelfs zijn gezin. Want eenmaal zo een bericht in de media en mensen zullen het blijven geloven.

    New York times brengt verhalen van Afro-Amerikanen en Asian-Amerikanen naar buiten die vertellen dat zij hun relatie hebben verbroken met een blank persoon, alleen omdat die blank was. Moet je eens omgekeerd dat doen, je verbreekt je relatie omdat iemand donker was. Dan ben je racist.

    The New York Times international plaatste spotprenten van anti-semieten, die zo uit de nazi-cultuur overgenomen hadden kunnen worden.

    Het is echt niet alleen Alex Jones die fout is, de grote mediabedrijven zijn bijna allemaal verlengstukken van de Democraten en die nemen het niet zo nauw, net zoals Jones niet.

    1.   

     We hebben het over de president van de VS, @DeBruijn.

     Op de voorbeelden die je noemt valt van alles af te dingen – sommige daarvan zijn zelfs nepnieuws – maar dat doe ik niet, want dat is het punt niet. Een liegende president valt moreel niet te vergelijken met een liegende journalist. Als de president al niet de waarheid spreekt, wat zal een ander het dan een zorg zijn of hij liegt of niet?

     1.   

      Een liegende journalist valt moreel niet te vergelijke met een liegende president? Je gelooft het zeker zelf ook echt?

      Iedereen weet dat politici voortdurend liegen. De journalistiek wordt echter niet voor niets de vierde macht genoemd. Zoals je politici mag beoordelen op hun leugens, zo mag – néé, *moet* – je dat bij journalisten net zo goed doen. Journalisten kunnen politici maken of breken. Hun keuze om bepaalde onderwerpen wel of juist niet te behandelen kunnen het democratisch proces sterk beïnvloeden.

      Dat zie we vandaag alweer: alle media stonden bol van het declaratiegedrag van Dion Graus wat niet zou deugen, maar ik heb zojuist bij 1Vandaag helemaal niets gezien over dezelfde verwijten aan het adres van Sophie in ‘t Veld. Goh, zou dat komen omdat zij geen PVV’er is maar een eurofiele D66’er?

      Journalisten zijn geen heiligen, zij zijn gewoon mensen en dus net als ieder ander bevooroordeeld. Er wordt soms ronduit propaganda gepleegd. Selectieve verslaggeving, hele leugens en halve waarheden – het is aan de orde van de dag.

      Misschien heb je wel gelijk met je stelling dat een liegende journalis moreel gezien niet te vergelijken is met een liegende president. Misschien is een liegende journalist wel erger. Bij politici weet je van tenminste van tevoren wat je kunt verwachten.

     2.   

      Vergelijk het met de directeur van een groot bedrijf, @Pronounce. Als de man of vrouw niet te vertrouwen is, er op los liegt en op andere wijzen alles behalve onkreukbaar is, dan verspreidt deze giftige werkwijze bijna wetmatig over de hiërarchie onder hem of haar. De baas is *het* morele ijkpunt.

      Niet voor niets zit de helft van Trumps getrouwen inmiddels achter de tralies en sjoemelt een deel van de rest er flink op los: de president doet het immers ook?

    2.   

     “CNN heeft zelfs acteurs in gehuurd die in een panel als teleurgestelde Trump supporters neer worden gezet.”

     Sterk verhaal. Bron?

 9.   

  Ik begrijp niet dat mensen die extreem linkse platforms nog gebruiken. GAB en VK zijn prima alternatieven, die niet censureren en ook je privacy nog eens wel respecteren.
  Hyves was ook zo’n platform wat steeds gekker ging doen naar bepaalde gebruikers. Dat werd wel heel snel de rug toe gekeerd. Waarom dat met FaceCrap en Schitter niet gebeurt is mij een raadsel.

 10.   

  Dit is een oorlogsverklaring van links aan de vrije geesten. We moeten op linksenjacht gaan. We moeten hier de linkse trollen verbannen.

  1.   

   Kijk extreemrechts eens huilie huilie doen omdat ze zijn verbannen van Facebook en Instagram, echt wat een watjes.

 11.   

  De Bruine…

  We hebben het niet over Joden maar Ashkenazi Khazaren. De echte Bruinhemden !

 12.   

  Bedankt Top
  Helemaal gratis publiciteit en dat van jouw !
  Het duurde even maar het kwartje is gevallen…

 13.   

  Mensen zijn toch niet verplicht om gebruik te van Facebook of Twitter.
  Als mensen hier massaal afstand van nemen omdat de werkwijze hen niet aanstaat.
  Zal het instorten als een kaartenhuis.

  Voor mensen met een rechtse gedachtengang zullen er genoeg alternatieven zijn.

 14.   

  Wij hebben zowel Facebook en Twitter helemaal niet nodig. Wie heeft de tijd of interesse om al dat onzin te lezen. Je heb veel meer aan nieuws en informatie uit een goede krant te lezen, of naar enkele berichten op de radio te luisteren. Ik waardeer dat ik Trouw ieder ochtend rond 6:30 krijg, die ik met m’n ontbijt lees. Na een uur lezen, ben ik voldoende
  geinformeert over de laatste nieuw in binnen-en buitenland. Soms zijn de reacties van andere abonnees ook heel interessant te lezen. Nog steeds kan je heel veel nieuws, artikelen, en reacties uit een goede krant lezen. Van Facebook en Twitter wordt je niet wijzer…zonder je tijd te verspillen aan die twee internet roddel sites.

 15.   

  Facebook en Twitter hebben gewoon strengere huisregels opgesteld tav berichten met nepnieuws en/of bedreigingen. Dat is hun goed recht, het zijn immers private organisaties, en een reactie op de tsunami van nepnieuws en bedreigingen die door Trump-aanhangers op deze media werden geplaatst in de aanloop naar de verkiezingen van ’16..
  Dat plaatsen van nepnieuws gebeurde vaak dmv botjes compleet met nepaccounts, en velen waren afkomstig van de beruchte trollenfabriek in Rusland.

  Trump moet dus zijn grote muil houden, temeer daar hij zelf iedereen blockt die het waagt om een kritisch woord over hem te zeggen.

  1.   

   @ Beukman

   Toch zijn het meer rechtse en conservatieven die zij blokkeren dan van de linkerkant. Wat ook blijkt uit alle namen die zij in één keer blokkeren en dit onder grote media-aandacht naar buiten brengen.

   Joseph Watson is helemaal geen complottheorist meer. Hij is fel, maar moet je de berichtjes van Antifa eens lezen of anderen die oproepen tot mensen op straat lastig vallen omdat zij Trump-aanhangers zijn.

   Echt links heeft minder te vrezen, dan rechts.

   1.   

    @DeBruijn
    Er zullen vast wel gevallen zijn van “waarom hij wel en zij niet?” Maar ook zou het zomaar kunnen dat er inderdaad op het moment meer nepnieuws door rechtse media worden verspreid dan door linkse. Jones is zonder meer de meest invloedrijke verspreider. Laat die toevallig aan Trumps kant staan.
    De duizenden Russische twittertrollen en Facebooktrollen die rond de verkiezingen opereerden, stonden zonder uitzondering aan de kant van Trump.
    Cambridge Analytics hielp Trump-aanhangers aan de data om mensen online op microniveau te beinvloeden.

    Twitter en Facebook ” extreem-links” noemen is van de pot gerukt. Facebook blokkeert vrouwentepels, om maar eens iets te noemen. Facebook is een hyperburgerlijke digitale fatsoensrakker.

  2.   

   @Beukman. Misschien is twitter alles wat Trump over heeft, om zijn lasten en kritiek op anderen, onder zijn aanhangers te verspreiden. Misbruik van internet. Gisteren heeft
   Noord-Korea alweer test-raketten in de zee vlakbij Japan afgevoerd. Het gesprek tussen Trump en Kim van enkele weken geleden, heeft tot niets geleid.
   Vandaag een hoofd artikel in Trouw gelezen over vreselijke armoede in Amerika.
   Er komen steeds meer discount “dollar stores” voor levensmiddelen. Het zijn slordige goedkope winkels die alleen voedsel producten in verpakkingen en blikken verkopen.
   Geen enkele verse groenten, fruit, vlees, kip, vis, en zuivel producten. Het zijn twee
   enorme bedrijven die de armen lokken: Dollar General, en Dollar Tree. Deze enorme bedrijven verdrijven de bekend oude Supers met volop gezonde voedsel producten,
   zoals Safeway. Dit artikel uit Trouw vandaag vermeld verder dat vele arme mensen in Amerika ziek zijn, velen hebben ernstige diabetes, van het eten goedkope voedsel in verpakkingen, vanuit die discount winkels.
   Hoe kan Amerika nu ooit zeggen dat het achteruit gaan met de EU! Helemaal niet, in tegendeel. Heel vroeg van ochtend na het lezen van dit zielige artikel over armoede in Amerika, pakte ik de folder van de Vomar, die de wekelijkse aanbiedingen toonde
   van vele gezonde VERSE producten. Vele groente uit eigen bodem, vele verse zuivel producten, en in onze streek prachtige broden uit tarwe en andere granen van onze agrarische boeren die nog steeds de 300 jarige molen in ons dorp gebruiken om hun hele oogst te malen. Dit geweldig molen draait nog steeds, na 300 jaar in Wieringerwaard. Als je wil kan je nog steeds molenaars brood kopen in de kop van Noord-Holland. De mooie 300 jarige, nog steeds actief molen “De Hoop” in Wieringerwaard is nog steeds heel actief voor onze agrarische boeren in de kop van Noord-Holland te steunen. Die prachtige velden van tarwe en andere agrarische producten in Noord-Holland gaan door. De nieuwe oogst voor jullie dagelijkse brood gaat door, dankzij de agrarische boeren van Noord-Holland.
   Ja misschien ben ik te gevoelig ben als ik een een geweldige veld van tarwe ziet in onze noord-kop. Omdat ik ben opgegroeid in Manitoba, Canada, die in de vele jaren na
   WW 2 de “Bread Basket of the world ” werd genoemd. Er moet veel meer waardering
   en steun komen voor onze agrarische boeren. Misschien kan Nederland de nieuwe
   Brood Basket voor de EU worden. In onze kop van Noord-Holland zijn de agrarische boeren bezig om voor te zorgen dat van hun oogst van tarwe, en andere granen, dat wij alweer een goede oogst kunnen krijgen. Wij wensen hen alle steun en veel waardering voor hen inzet.

   1.   

    @Rosasolis
    Bedankt voor de tip in Trouw Ik heb het gevonden. Ik ben blij dat ik in Nederland woon.

   2.   

    @Rosasolis, Helemaal met u eens. Eerst Trouw lezen. De commentatoren Stevo Akkerman en Ephimenco zijn toppers.

 16.   

  Totaal kansloos Fat Donnie, hahahahaha :)

 17.   

  FB is de steenpuist op het web.
  Wordt een hoop fake nieuws verspreid.
  De schreeuwers hebben de overhand.
  De groepen worden niet gemodereerd.

  Ben een half jaar lid geweest, en verbaast wat voor idioterie daar verkondigd wordt door die toetsenbord ridders.

  Ze hebben bijna alle fora en hobbysite’s van het web gevaagd waar de trollen wel werden uitgefilterd.

  Snap ook niet dat de dombo’s nog niet door hebben dat je gegevens gewoon nog steeds doorgespeeld worden.
  Ze zeggen sorry, krijgen een grootte boete {wat voor FB in één dag verdien} en verzinnen wel weer wat anders hoe ze aan je kunnen verdienen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!