Baudet: “Onze politici hebben slappe knieën!”

Het zijn zwakke huilebalken. Behalve als ze ons kunnen opzadelen met een belastingverhoging.

Eerder vandaag berichtten wij dat Nederland werkelijk Gekke Henkie is. In vijf jaar tijd is het terugsturen van nepasielzoekers namelijk maar liefst 10.000 keer mislukt. Waarom? Nou, omdat die illegalen zélf én het land van herkomst niet meewerken. Onze regering geeft de moed dan meteen op.

FVD-fractieleider Thierry Baudet is klaar met die laffe, zwakke houding van de regering.

“Komt omdat onze politici slappe knieën hebben en niet met de vuist op tafel durven slaan,” schrijft hij op Twitter. “Laten zich piepelen door onwillende illegalen en foute regimes. #FVD zou dat heel anders aanpakken, terugkeerbeleid zo geregeld.”

Klopt helemaal. Onze politici, onze zogenaamde leiders (ahem, kuch), hebben inderdaad slappe knieën.

Of is dat toch niet helemaal het geval? Want we zien dat diezelfde politici opeens wél heel hard kunnen optreden als ze een belastingverhoging willen invoeren. Dan kunnen mensen met enorme jankverhalen aankomen, maar dat maakt ze allemaal niets uit. “Ja, ja, dat is heel erg” zeggen ze, waarna ze gewoon doorgaan waar ze mee bezig waren. Dát soort dingen laten ze totaal koud.

Maar als een derdewereldland over hun eigen nepasielzoekers zegt “nee, we willen ze niet terug”, dan geeft onze regering direct de moed op?

Hou toch op. Ze willen er niets aan doen. Dát is het probleem.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. logisch denken

  meneer Baudet moet kleur bekennen maar dat durft hij niet. Hij ijlt maar wat in het rond. Erg jammer als je zoveel potentie hebt.

  1. cuoretx

   wie ijlt de denkende logica dus

 2. Lao Tse

  De conclusie is dus dat het niet gaat om slappe knieën maar om prioriteiten en mogelijkheden in het beleid.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

   1. Moh de pedo

    Eh, welke feiten benoemt hij dan? Ik lees ze niet, het is slechts gebaat vanuit de onderbuik.

 3. Jumping

  Inderdaad Baudet, Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  En zijn leugens staan zelfs in het Guinness Book of Records.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel breekt Nederland af.

 4. Niet L niet R

  Geheel juist, ik verkondig dit al jaren!
  Hopelijk worden de doorsnee burgers eens wakker, ons land gaat naar de knoppen!
  Heel normaal bijvoorbeeld de burgemeester van Amsterdam heeft cocaïne tot zich genomen, wordt afgedaan als een jeugdzonde,hoe moeten ouders hun kinderen opvoeden, met o.a. dit voorbeeld!

  1. JFU

   Dat is dus ook het probleem. Vele kiezers worden niet wakker, daar is een nachtmerrie voor nodig….en die komt er aan…helaas dan te laat.

  2. Behold My Negativity

   Ik hoop eigenlijk dat zij een overdosis neemt.

  3. Julian

   Sommige mensen hebben geen coke nodig om van het padje te raken. U bent het levende voorbeeld.

 5. victus

  De dappere Britten hebben een uitdrukking; “ Showing Some Dutch Courage” vrij vertaald als alleen daadkracht en lef tonen wanneer onder invloed van bijvoorbeeld drank.

  1. tonna

   “Haagse bluf” is een soortgelijk begrip!

 6. Lao Tse

  De knieën van Baudet zijn nog niet op stevigheid beproefd. Ik zou mijn geld er niet op inzetten.

  1. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 7. tonna

  Baudet moet nog even wachten tot 2021,dan kunnen er harde boreale klappen uitgedeeld worden!
  Het stemvee heeft intussen óók tabak van de zachte heelmeesters!
  Dus nog even geduld!

 8. Henk Albarda

  Wat een reacties hier. Links populistische lawaai schoppers die nooit iets anders kunnen bedenken dan andere reacties af te kammen, echte geweldenaren.
  En omdat DDS regelmatig zeer kritisch over de PVV schrijft, zijn de PVV aanhangers hier al zover dat ze denken bij TK 2021 51% van de stemmen binnen te halen en in hun eentje de regering gaan vormen.
  Stop je kop in het zand, links extremisten en verdwaalde PVV’ers.
  Jullie, PVV’ers, weten verdraaid goed dat er precies 1 partij in de TK is, die het prima zou vinden de PVV in regeringsvorming te betrekken.
  Als jullie je verstand gingen gebruiken, zou je mild positief over Forum voor Democratie reageren en tweets van Baudet die helemaal in jullie straatje passen, positief beoordelen.
  Niet verder dan 1 tweet of uitspraak vooruit denken, brengt je helemaal nergens.

  1. EU kok

   Hilarische Henk, wat leuk dat u wat tijd heeft kunnen vrijmaken om ons met uw gedachtes te kunnen verblijden.
   .
   Uw stelling dat: zijn de PVV aanhangers hier al zover dat ze denken vind ik echt sterk.
   U heeft zeker een punt in uw stelling dat: Links populistische lawaai schoppers die nooit iets anders kunnen bedenken dan andere reacties af te kammen.
   Gelukkig maakt u zich daar niet aan schuldig.
   Oh wacht even, wat zei u daarnet over PVV stemmers?
   .
   Hopende snel weer iets te mogen vernemen.
   Met vriendelijke groet:
   Een kok.

  2. logisch denken

   Zeg Henk waarom ies positief beoordelen als je het niet als positief ervaart ? Gaat jij vast even uitleggen .

 9. Agios

  Natuurlijk heeft Baudet hier gelijk. Het zijn trekpoppen zonder ruggengraad. De oorzaak zou kunnen zijn dat al die knievallen tot de scheefgroei heeft geleid.

 10. EU kok

  Baudet heeft groot gelijk.
  Waar zijn de sterke politici gebleven die voor een nexit zijn en zich niet achter een referendum verschuilen.
  Waar zijn de politici gebleven die op een walmende benzinescooter de regels wel weten maar gewoon negeren?
  Vroeger, vroeger hadden we mannen van staal en boten van hout.
  Nu is het omgedraaid.

  1. Matig rechts

   Dat heet democratie, iets wat jij als extreem links niet snapt.

   Informeren of de bevolking het echt wel willen en niet gewoon doordrammen wat in die dictators bende van nu heerst.

   Vroeger,vroeger hadden we politieke partijen die hun eigen visie hadden. En niet schroomden om hiervoor harde debatten te houden.
   Nu zitten er een stel natte kranten die maar mee buigen anders scheuren ze, en zijn hun gouden plekje kwijt.

   1. van Urk

    Het negeren van de wens van het volk of een referendumuitslag (Oekraine, Brexit) op een gegeven moment weer gaan dwarsbomen omdat je niet tegen je verlies kan, zijn fascistische praktijken.

  2. van Urk

   ”Mannen van staal en boten van hout”. Dat was in de tijd dat ons land als wereldmacht inderdaad nog van betekenis was en niet ging buigen voor andere Europese grootmachten. Nu denken politici dat ons land nog van diezelfde betekenis is. Maar die betekenis wordt vertaald naar het buigen naar andere Europese grootmachten toe die ons namelijk leeg willen zuigen van onze gegaarde rijkdom uit de tijd van de mannen van staal.

 11. Robert75

  Man als puntje bij paaltje komt heeft hij net zulke slappe knieën.

 12. C.A.Barstow

  Dat is een stevige en ware uitspraak van Baudet, die ik overigens zelf ook verdenk van niet al te sterke knieën, voor de strijd tegen ziek en verachtelijk links heb je namelijk knieën van beton nodig.
  Ik hoop dat Baudet die op korte termijn laat zien anders zie ik die strijd somber in.

 13. van Urk

  En met het verdrag van Marrakesh zou dat (proest!) opeens wel gaan lukken. Hahaha 🙂

 14. Michael M

  Ze hebben niet alleen slappe knieën, het interesseert ze gewoon geen ene moer. Ze vinden het wel best dat de controlegrens 1 grote gatenkaas is. Als ze allemaal maar aan het eind van de maand het salaris kunnen binnen schuiven. Echt aan het werk vinden ze maar bijzaak!

  1. van Urk

   Zij hebben vanwege hun functie van huichelen later inderdaad een goede oude dag voor de boeg terwijl de gewone man en vrouw kunnen verrekken met hun nep-pensioentjes en buren die buiten de haven vandaan komen.

 15. m.van.rosmalen

  Moet hij zeggen die jankerd.

  1. Kapitein Haddock

   m.van.rosmalen

   m.van.rosmalen is Beukie, Noppie , Tse-Tse-vliegje en vele Nickers!

   God ( o ja, voor jou Allah) zal mij toch niet weer laten ergeren dat je met je zoveelste Nickname weer lariekoek en onzin verspreidt?
   Lul!!!
   Als je die al hebt; muilezels hebben geen lul!
   Gebruiken een emmertje!
   En na afloop: geleegd en ontsmet?

   1. m.van.rosmalen

    Captain Maddock door de bocht

   2. Sealgaire

    Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Rancune/Lao Tse slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  2. Vliegenvanger

   Hoogste tijd dat al die weg kijkers eens onder die steen vandaan komen. Nederland gaat de afgrond in met die links extremisten. De mensen zouden grote acties moeten houden heel Nederland plat. Net zo lang tot Rutte opstapt, en er een nieuwe verkiezing komt.
   Kijken of die de hond gelijk heeft met zijn peil wijzer. Heel de boel zijn ze aan het manipuleren, klopt geen zak van die peilingen.

 16. ManusR

  Geiteharensokken advocaten fluisteren van alles in de oren van deze crimigranten en gelukszoekers en stapelen het ene na het andere hoger beroep op elkaar om maar zoveel, van onze belastingcenten, mogelijk van deze groep bij te staan en de politiek kijkt, zoals al jaren gebruikelijk is, de andere kant op en blijft maar sinterklaas spelen.

 17. Bes Tolen

  Wat Nederland internationaal moet aankaarten, is dat elk land wordt verplicht een betrouwbaar uitgebreid systeem van bevolkingsregistratie te onderhouden. Een systeem waarop landen blijvend worden aangesproken en dat internationaal controleerbaar moet zijn. Ook moet worden gecontroleerd. De hele inrichting met te stellen eisen, normen moet dus internationaal worden afgedwongen. Het moet dienen tegen fraude en het fysiek en/of bureaucratisch (bijvoorbeeld in het geval van verkiezingen) wegmoffelen van mensen.

 18. DidiMadloba

  De beste stuurlui staan aan wal.
  Sinds Teeven in hoge politieke nood landen betaalde om geweigerde migranten terug te nemen weten die meestal straatarme landen dat hun medewerking geld waard is. Dus als ons kabinet niet over de brug komt werken ze lekker niet mee.

 19. Rosasolis

  Wat alweer die schmink foto van Baudet. Dit clown zou een nieuwe vak moeten kiezen:
  toneel-speler, of als hij enigszins kan zingen zou hij, na een paar maanden les, een (amateur) opera of operette zanger kunnen worden. Wat anders doet Baudet met z’n
  tijd behalve zeuren over andere politici en partijen. Volgens dit sensatie zoeker gaat Nederland naar de doem tijd. Alles is fout, niets is goed. Misschien is dit de reden dat HIJ wil samen werken met de SCP. Deze strenge oude Mannen partij, gelooft ook in de
  Apocalyps: de eindtijd van onze beschaving, zoals het in de laatste deel van de bijbel staat. Dat Jeshua (Jesus) terug zou komen wanneer de tijd is: dat geloof ik en velen anderen ook. Maar de “zo-geheten” Apocalyps is zeer onduidelijk. Kortom: of de oude
  verbannen Johannes, die over de Apocalyps schreef was gek, of een helderziende genius.
  Kortom: Die twee mysterieuze partijen, SGP en FvD hebben elkaar gevonden…
  De ene is van ouds een fanatiek mannen protestant christelijk partij die niet van vrouwen in het maatschappij houden. Wat erg, want Rabbi Jeshua zei tijdens zijn laatste preek: treur niet al jullie kinderloze vrouwen, want jullie zijn helemaal vrij om
  het evangelie (onderwijs) door te zetten. Wat een prachtige bericht voor vrouwen die een vak zou gaan kiezen en ervoor te gaan studeren, en daarna gaan werken, in plaats van thuis te zitten om kinderen te baren. Lieve Rabbi Jeshua, dank je wel dat je bent opgekomen voor onze intelligente, getalenteerde vrouwen, die onderwijs belangrijker vindt dan een leven van kinderen baren.

 20. Bes Tolen

  Rosa. De Rooms katholieke kerk onder leiding van een superslaaf met een leger van slaven, kiest er nog altijd voor dat haar gelovigen zoveel mogelijk kinderen baren. Niet alleen Rome maar ook jodendom en islam. Rome heeft alleen Europa in deze zin meest opgegeven, de Europeanen hebben altijd moeilijk gedaan tegen aantasting van hun vrijheid, maar in Afrika is de kerk er voor het volle gewicht mee bezig. Dat is ook veel handiger want de kerk heeft de Europeanen altijd heel erg crimineel behandeld dus ziet Rome ook om die reden graag de Europeanen naar de verdommenis gaan. Rome wil geen tegenstand en dat is de grondslag van het hele christelijke geloof. Het is de absolute macht, die de Romeinen moest toevallen. Voor de rest is de inhoud niets waard. Het protestantisme van nu is uitgewerkt en bestaat in hoofdzaak nog uit zombies of daaromtrent..Het meest treurige is die Merkel en die dominees in de CDU met hun slappe praatjes. Elke christen moet zich nodig afvragen of hij of zij nog wel de praktijken van het christendom kan steunen. Alle ruim 600000 nonnen in Afrika werken uitsluitend in geboorteklinieken. Zo wordt het christendom verbreidt. En de westerse regeringen houden hun mond want die zijn bevooroordeeld. De hufters.

  1. Rosasolis

   Bes. Vroeger was het inderdaad zo dat bij de Katholieken, getrouwde vrouwen moesten thuis blijven om vele kinderen te baren en voor ze te zorgen. Maar dat is nu gelukkig veranderd. 2 jaar geleden toen de paus in Zuid-Amerika op bezoek was, vertelde hij aan de grote massa in een arena, dat ze “moeten stoppen met broeden als konijnen”!
   De meeste gelovige moderne joden en protestant vrouwen studeren en werken, en krijgen niet meer dan 2 kinderen. Beide ouders zorgen voor de kinderen. Vele vrouwen blijven kinderloos. Alleen bij de orthodoxe joden zijn er nog steeds grote gezinnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.