Broeken anno 2019

Wij houden ervan de nieuwste trends bij te houden. Dat betekent niet alleen op het gebied van jeans, maar ook op andere broeken, zoals cargo’s, chino’s en joggers. Op dit moment zijn de joggers, ook bekend als track pants, cargo’s en black & grey jeans een grote trend. Artiesten zoals Kayne West, Jaden Smith, Travis Scott en Jerry Lorenzo dragen deze broeken.

De eerste trend is de cargo broek, perfect voor outdoor en voor zowel een casual look. Deze broek staat bekend voor zijn military look, de groen en aardetinten. Maar nu heb je ze ook in andere kleuren, zoals de grijze CHASIN’ Arbor.L Tech. De slim tapered fit broek bestaat uit 68% katoen, 30% polyamide en 2% elastaan. Het elastiek rondom de zoom en de taille geeft voor extra comfort. Deze moderne technische cargo broek is daarom een must-have broek.

Het dragen van joggers is zeer comfortabel, vanwege de losse vorm en het elastische materiaal. Maar het mooie ervan is, is dat je de joggers op zoveel manieren kunt aankleden. Ga voor de meer atletische look of ga voor de casual look. Een perfect joggers voorbeeld is de Tommy Jeans Track Pants. Dit is een Navy track pant die 60% uit polyester en 40% uit katoen bestaat. Door de koorden kan je zelf bepalen hoe strak je de broek wilt dragen. Daarnaast heeft het rits zakken, wat ervoor zorgt dat je je spullen niet laat vallen. Deze track pant is afgewerkt met twee smalle rode strepen en een grote witte streep met de naam Tommy Jeans geborduurd langs de benen. Deze broek kan perfect worden gecombineerd met het witte Tommy Jeans Badge T-shirt, om de outfit een hele Tommy Jeans-look te geven.

Ook zwarte of grijze jeans mogen tegenwoordig niet ontbreken in je garderobe. Deze spijkerbroeken zijn een chic en stylish alternatief voor je basic blauwe jeans. Bovendien zijn zwarte en grijze jeans tijdloos. Subtiel als clean design, maar ook krachtig met de juiste details. Investeer daarom in een goede zwarte of grijze jeans. Een voorbeeld van een sterkte zwarte spijkerbroek is de CHASIN’ EGO Peck. Deze slim fit jeans heeft de ultieme cleane wassing, zodat hij gemakkelijk te combineren is in iedere outfit. Je vindt deze trending zwarte spijkerbroek bij Score.

Hopelijk hebben wij jou geïnspireerd met deze drie trends. Als dat zo is, check dan deze pagina voor meer joggers, cargo’s en broeken van merken als CHASIN’, PureWhite, Superdry, Tommy Jeans en meer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. zeurpiet2

    wel veel van die ‘redactionele’ stukken vermomde reclame crap de laatste tijd. Gaat aardig irriteren als het zo sluiks wordt gedaan. De commercieele wereld is inderdaad wel een schimmige en heeft vele negatieve uitwassen, maar ik hoopte dat al dat gedoe aan DDS zou voorbijgaan.
    Als de inkomsten worden gebruikt om de redacteuren beter Nederlands te leren zodat de stukjes leesbaar worden, dan ben ik er helemaal voor trouwens.

  2. tonna

    mannen die de herenmode op de voet volgen zijn toch geen mannen,een man doet elke ochtend gewoon een broek en hemd aan,en klaar is kees!
    Wat is het tegenwoordig toch aan de hand?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.